Finn den billigste strømmen

 

Sammenlign strømprisene dine enkelt

Når det kommer til strømpriser er det mange 1000-lapper å spare hvert år. Det største problemet er nemlig at mange kunder ikke velger strømavtaler i det hele tatt. Og de som ikke velger aktivt havner automatisk i strømleverandørenes dyre tillsvidereavtaler. Det er et ord du ikke vil se på regningen din!


Det er dog fler og fler som gjør aktive valg idag når det gjelder strømmen og det er en god idé at du ser over hvilken leverandør du har, så la oss gå rett på sak!

 

Sammenlign strømprisen og velg beste avtalen

Det er lett å få greie på strømprisene hos deg idag. Veldig lett. Det er nemlig flere tjenester på nettet for dette idag og Elskling er en av disse. Ikke nok med at de på en smart måte sammenligner og hjelper deg å finne den beste strømavtalen - de gjør det dessuten gratis!


Alt du trenger å angi for å sammenligne strømprisene er postnummeret ditt, om du bor i hus eller leilighet og hvor mye strøm du omtrentlig bruker, dette står på den siste strømregningen du har fått. Etter dette tar Elskling seg av resten; de sammenligner strømpriser fra strømleverandører i Norge, presenterer den laveste prisen og lar deg så velge den avtalen du ønsker.


Om du vil kan de også hjelpe deg med endringen. Det tar bare noen minutter. Etter du har fylt i din personlige informasjon kan du lene deg tilbake og la Elskling gjøre resten av jobben for deg og neste gang du får strømregningen din kan du konstatere at du har fått lavere strømpris.


Et bra tips er å sammenligne strømpriser før den mørke og kalde årstiden kommer, da det største strømforbruket vanligvis skjer. Ved å besøke Elskling kan du gjøre en sammenligning på hjemmeadressen din allerede om 30 sekunder.


 

beste strømavtale,best i test

 

Flere tips om å spare penger på strømmen er å ha energieffektive apparat hjemme, les derfor hvilke produkt som er Best i test. Vi tar alltid med strømforbruk som en viktig parameter. 


Det har dessuten skjedd mye med strømforbruk på f.eks TV og hvitevarer de seneste årene og kanskje tjener du inn pengene raskt om du bytter ut den 10-15 år gamle oppvaskmaskinen din mot en ny. For ikke å snakke om tørketromlere der det har skjedd mye med energiforbruket de seneste årene. 


Ved å innstallere en varmepumpe kan du spare enda mer strøm i huset ditt. Les mer om luftvarmepumpen som er best i test her!

 

Anita Carlsen

Best i test: Sammenlign strømpriser

Testen ble publisert og sist oppdatert