beste strømavtale, sammenligne strømpriser

Sammenlign strømpriser og strømavtaler enkelt her

Når det kommer til strømpriser er det mange 1000-lapper å spare hvert år. Det største problemet er nemlig at mange kunder ikke velger strømavtaler i det hele tatt. 


Og de som ikke velger aktivt havner automatisk i strømleverandørenes dyre inntil videreavtaler. Det er et ord du ikke vil se på regningen din!


Det er dog flere og flere som gjør aktive valg i dag når det gjelder strømmen og det er en god idé at du ser over hvilken leverandør du har, så la oss gå rett på sak!


Høye strømpriser

I dag er det fryktelig høye strømpriser som gjør det tøft for mange nordmenn, og det virker ikke som denne høsten og vinteren kommer til å bli lettere. Det er derfor lurt å passe på å velge den beste strømavtalen du kan få for å spare penger. Det er ikke lett å vite hvem du skal velge, men heldigvis finnes det hjelp å få uten større anstrengelser fra deg.

 

Dagens strømpris - sammenlign strømpriser og velg beste avtalen

Det er lett å få greie på strømprisene hos deg i dag. Veldig lett. Det er nemlig flere tjenester på nettet for dette i dag og Elskling er en av disse. Ikke nok med at de på en smart måte sammenligner og hjelper deg å finne den beste strømavtalen - de gjør det dessuten gratis!


sammenligne strømpriser elskling


Alt du trenger å angi for å sammenligne strømprisene er postnummeret ditt, om du bor i hus eller leilighet og hvor mye strøm du omtrentlig bruker, dette står på den siste strømregningen du har fått. 


Etter dette tar Elskling seg av resten; de sammenligner strømpriser fra strømleverandører i Norge, presenterer den billigste strømavtalen og lar deg velge den avtalen du ønsker.


Om du vil kan de også hjelpe deg med å bytte strømleverandør. Det tar bare noen minutter. Etter du har fylt i din personlige informasjon kan du lene deg tilbake og la Elskling gjøre resten av jobben for deg og neste gang du får strømregningen din kan du konstatere at du har fått lavere strømpris.


Et bra tips er å sammenligne strømpriser før den mørke og kalde årstiden kommer, da det største strømforbruket vanligvis skjer. Ved å besøke Elskling kan du gjøre en sammenligning på hjemmeadressen din på bare 30 sekunder.

 


Spar strøm

 • Flere tips på å spare penger på strømmen er å ha energieffektive apparat hjemme, les derfor hvilke produkt som er Best i test. Vi tar alltid med strømforbruk som en viktig parameter. 


 • Det har dessuten skjedd mye med strømforbruk på blant annet TV og hvitevarer de seneste årene og kanskje tjener du inn pengene raskt om du bytter ut den 10-15 år gamle oppvaskmaskinen din mot en ny. For ikke å snakke om tørketromlere der det har skjedd mye med energiforbruket de seneste årene. beste strømpriser Norge, sammenlign strømpriser


~ Spar penger med den beste strømavtalen ~ 

Vanlige spørsmål og svar

 • Når er strømprisen billigst?
  Den laveste strømprisen får du på natten mellom kl 02.00 og 05.00. Grunnen til dette er at det er mindre etterspørsel på strøm da.
 • Når er strømprisen høyest?
  Den dyreste strømprisen er når folk bruker mest strøm. Dette er som regel på morgenen mellom kl. 07.00-10.00 og kvelden mellom 17.00-20.00. Det går mest strøm til oppvarming og varmtvann som naturlig nok er på morgenen og kvelden hos de fleste.
 • Hva bestemmer strømprisen?
  Strømprisene for Norge bestemmes av kraftbørsen for Nord Europa som kalles for Nord Pool. Kraftproduksjonen påvirkes blant annet av klimaet, vær og vind. Er det veldig tørt vær og lite vann i magasinene øker strømprisene. Mye regn og snø fører til at prisene blir lavere.
 • Hvilken strømavtale er best?
  Et bra tips er å sammenligne strømpriser før den mørke og kalde årstiden kommer, da det største strømforbruket vanligvis skjer. Ved å besøke Elskling kan du gjøre en sammenligning på hjemmeadressen din på bare 30 sekunder.
Anita Carlsen

Best i test: Sammenlign strømpriser

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert