beste billån,billån billigst

Beste billån 2024 - Sammenlign billån

Om du skal kjøpe deg ny bil og trenger penger til dette kan du søke om billån via en lånemegler eller hos bilforhandleren. 


De fleste lånemeglere gir deg mulighet å låne opptil 100 prosent av bilens verdi og tar du lån via bilforhandleren kan de bare gi deg opp til 65 prosent av kjøpesummen.


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste lånemegleren NÅ!


Når du skal kjøpe og betale en bil via et billån har du to muligheter om hvordan du skal legge opp lånet. Enten tar du et forbrukslån uten sikkerhet, dette passer best om du skal kjøpe en litt billigere bil, eller så tar du et spesifisert lån der bilen fungerer som pant i lånet. Med bilen som sikkerhet får du bedre vilkår og rente.

10000 - 500000 kr

Lånebeløp

5.95 - 29.9 %

Rente

20 år

Aldersgrense

  • Høye poeng hos Trustpilot og vant Kundeserviceprisen 2020

  • Få lånetilbud fra opptil 15 banker

  • 1 UC

  • Renteeksempel: Eff. rente 11,55%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 36.215, totalt kr 156,215


Krav på deg som skal søke om billån

For å ta et billån må du være folkeregistrert i Norge, være minst 18 år gammel og ikke ha betalingsanmerkninger. 


Noen låneformidlere vil også ha informasjon om inntektene dine og vil gjerne at du tjener over 200.000kr/år. 


Jo sikrere privatøkonomi du har, jo lavere rente kan du få på lånet ditt. Når du søker om billån blir det gjort en kredittvurdering og noen låneformidlere vil ha mer informasjon om inntekt, sivilstatus mm. 


Renter billån

Bilens verdi har ingenting å si på renten. Det er inntektene dine og ansettelseform som påvirker mest og om du skal låne hele beløpet, eller om du har en egenkapital. Tidligere betalingsanmerkninger har også noe å si på hvor høy renten blir. Imidlertid ser låneformidlerne på tilbakebetalingsevnen din mer enn på gamle anmerkninger, forutsatt at gjelden din er betalt.


Så mye kan du låne

Du trenger ikke å ha egenkapital når du skal kjøpe bil, men renten blir høyere om du tar lån på hele beløpet. De fleste banker kan låne deg opptil 100 prosent med pant i bilen. 


Låner du med pant i bilen blir dette registrert i Brønnøysundsregistrene i og med at gjelden følger bilen og ikke eieren. Derfor er det viktig at du alltid  sjekker i Brønnøysundregistrene om du skal kjøpe en bruktbil for å være sikker på at det ikke er et lån på bilen du ikke kjenner til. 


Tiden for tilbakebetaling av billånet pleier å ligge på maks 10 år, men husk at en lengre tilbakebetalingstid betyr at det blir et dyrere lån. Velg derfor den korteste avbetalingstiden som er mulig for deg og økonomien din, det blir både billigere og du slipper restkonstnader. En restkostnad i dette tilfellet kan f.eks. bety at etter 7 år er lånet dyrere enn bilens verdi. Siden biler faller så raskt i verdi er det lurt å velge en så kort avbetalingstid som mulig.


Beste billån 2024

Lånemegleren du finner her på Best i test Guiden har stor tillit fra TrustPilot med hele 4,7/5 poeng. De har også vunnet Kundeserviceprisen i 2020. Den beste lånemegleren akkurat nå er Lendo!


Beste billån Lendo


Du har sikkert hørt eller sett TV-reklamen fra Lendo noen gang. I og med at Lendo er helt uavhengige så formidler de bare lån fra andre långivere på det norske markedet (15 stykker). Det er smart!


Det betyr nemlig at Lendo gjør all jobb med å lete etter det som er best for akkurat deg, med hensyn til dine ønsker og betingelser. Deretter presenterer de forslagene til deg i løpet av 24 timer, men du velger selv om du vil godkjenne forslagene eller ikke. 


Dette er en praktisk ordning for oss som gjerne lar noen andre gjøre det store arbeidet med å lete etter det beste billånet med den laveste renten!


Du kan låne fra 10 000 kr til 500 000 kroner. Klikk deg inn på Lendos hjemmeside nå og se hvilken rente de tilbyr deg, i og med at det er ulikt avhengig av hvem som søker lånet.


Renteeksempel: Eff. rente 11%, kr 120.000, o/5 år. Kostnad kr 34.341, totalt kr 154.341


Billigst billån. Beste renten på billån finner du her.


~ Kjøp den nye bilen din med billånet som har billigst rente ~Tips: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå med i Facebook-gruppen vår! Der holder vi øynene oppe for deg og skriver en notis så fort vi ser at noen har Tilbud på testvinnerprodukter. På den måten kan du gjøre et skikkelig bra kupp, det beste produktet til lavest pris! Klikk på LIKER så holder vi deg oppdatert! 


Er det forbrukslån du er ute etter finner du  beste forbukslån på denne siden!Christopher Holmerin

Best i test: Billån

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert