Epilator test - epilator best i test finner du her

Epilator test 2024 - få silkeglatt hud enkelt

Om du skal kjøpe deg en epilator og vil ha den beste til kroppen din har du kommet helt rett! På denne siden får du svar på hvilken epilator som er den beste akkurat nå og hvor du kan kjøpe den til en rimelig pris. Du får også greie på hva forbrukerne synes om testvinneren!


Alt dette har vi oppsummert til deg på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste epilatoren til best pris direkte!Derfor skal du ha en epilator

Fordelene med en epilator er at den er lett å bruke. Den fjerner hårene med roten som betyr at det tar lang tid før hårene kommer tilbake (2-4 uker) så det blir ikke som med en barberhøvel som du må barbere deg med hver dag om du skal slippe hårstubbene. I og med at hårene nappes opp får du ikke stikkende hårstubber som det blir når du skjærer av hårene med høvel. 


Flere fordeler med å bruke epilator er at hårene som vokser ut igjen er både mykere og færre og etter flere gangers bruk blir hårene både lysere og færre. Man kan sammenligne en epilator med mange pinsetter som napper opp hårene dine. Det er mange som synes det kan gjøre vondt i begynnelsen, men de fleste venner seg til det. Nå er det viktig å huske at vi har ulike smertegrenser så her er det bare du som kan kjenne om det er ok for deg.  


Det finnes ulike epilatorer må markedet, både som du skal bruke på tørr hud og sånne du kan bruke i dusjen. På denne siden har vi valgt å finne en epilator som man kan bruke på både våt og tørr hud. 


7 tips når du skal fjerne hårene med epilator

 1. Ta en varm dusj før du begynner. Da åpner du porene og det er lettere å fjerne hårene og mindre smertefullt.
 2. Om du har veldig lange hårstrå trenger du å trimme disse først.
 3. Strekk ut huden du epilerer, da blir epileringen mer presis.
 4. Dra epilatoren mot hårets vekstretning.
 5. Gjør gjerne epileringen på kvelden. Huden kan bli rød og irritert, derfor det er lurt å gjøre det på kvelden så huden får hvile på natten.
 6. Under armene og bikinilinjen er huden veldig følsom, så vær ekstra forsiktig her. 
 7. Avslutt behandlingen med en mild fuktighetslotion.


Epilator - best i test 2024


Den beste epilatoren til best pris akkurat nå kommer fra et merke som er anerkjent for å produsere bra hårfjerningsprodukter: Braun med modellen Silk-épil 9. 


Braun Silk-épil 9 9-720 gir deg en silkeglatt barbering som varer i flere uker. Den er 100% vanntett som betyr at den kan brukes i dusjen eller badet om du ønsker. Braun sier at det praktisk talt blir smertefritt ved hyppig bruk i vann.


Epilatorhodet er bredt og fjerner hår enda ned til 0,5 mm raskt og effektiv. Silk-épil lar deg komme til overalt selv på vanskelige områder og på grunn av det tiltbare hodet kan du til og med fjerne hårene på knærne og under armene enkelt. 


Braun Silk-épil har SmartLight som lyser opp området du skal behandle. Den har også en SensoSmart-teknologi som lyser rødt når du tar i for hardt.


Det du får med når du kjøper denne epilatoren er

 • Barberhode
 • Tilbehør for trimmer
 • Rengjøringsbørste
 • Oppbevaringspose
 • Lader.


Her kjøper du testvinneren til best prisDette sier forbrukerne om testvinneren

Det er dessverre ingen eksperttester på epilatorer, så denne gangen har vi lagt ekstra stor vekt på hva forbrukerne synes om de ulike epilatorene på markedet. Forbrukeromtalene er også de viktigste synes vi, det er jo tross alt vanlige forbrukere som vet hvordan epilatoren fungerer i hverdagen og det vi kan se er at forbrukerne er fornøyde med sin Braun Silk-épil 9 9-720 - veldig fornøyde!


Her kan du se noen eksempel på hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt denne epilatoren en stund synes om den;

"Helt super. Huden blir helt myk og holder seg lenge, når hårene vokser ut er de myke og ikke stikkende som etter en vanlig barbering. Liker at det er lys på den og at den tar alle småhår. Om en ikke har brukt epil maskin før eller voksing anbefaler jeg at en tar første gang i dusjen."


"Etter jeg kjøpte denne for 2 uker siden har jeg brukt den masse. Både på legger, armer og under armene, og den fungerer helt supert! Den tar ut hårene uten å måtte gå over de samme områdene for mange ganger, og tar mesteparten av de små usynlige hårene også. Veldig fornøyd!"


"Tar selv superkorte hår, smertefritt. Bråker også relativt lite sammenlignet med andre epilatorer jeg har hatt. Suverent at den kan brukes i dusjen også. Enkel å rengjøre. Alt i alt, kjempefornøyd!"


"Denne var fantastisk god. Fant ut at den gamle epilatoren min var veldig dårlig sammenlignet med denne. Ikke vond å bruke og veldig bra resultat. I tillegg tar den bra, så man slipper å bruke lang tid på jobben"


"For deg som trenger en pålitelig og enkel epilator er dette den beste. Ikke masse ekstrautstyr som du aldri bruker og bare tar plass. Jeg har brukt epilator i mange år og dette er vinneren for meg."


"Jeg har brukt den i 10 år nå har spandert meg med en ny huden er glatt etter epilering, hår er ikke mer så sterke at de blir ikke synlige når de voksne."


"Enkel å bruke. gjør litt vondt under armene men ellers ok på."


"Jeg liker denne epilatoren veldig godt. Det er min andre epilator fra samme merke. Veldig fornøyd. Den er enkel i bruk og tar alle hår på behandlingssted. Hår som kommer tilbake er silkemykt. Anbefaler den til alle:-)"


"Brukt silk-épil i ca 15 år og er en del av hverdagsrutinen min. Det er en «must have» i hverdagen. Super bra for ben, intim- sone og under armene. Nå blir den også brukt på ryggen til kjæresten min!! Anbefaler å jevnlig bruke børsten som følger med."


"Har nylig kjøpt denne epilatoren og den er utrolig, fjerner hårene fra rota så det tar lang tid før de kommer tilbake og den er ladbar så trenger ikke batteri, penger spart spørr du meg, i og med at jeg slipper og kjøpe høvler eller voks noe mer."


"Jeg har nå fått testet den godt ut på alle kroppens deler, den fungerer veldig godt og er lett å bruke. Merker det er en sterkere motor i denne enn 7'er en, den napper veldig tett og jevnt, selv de tynneste og korteste hårene. Superfornøyd!"


"Suuper god epilator som fjerner de mørke hårene mine, deilig å være hårfri :) anbefales!"


"Jeg kjøpte epilatoren for to uker siden og er veldig fornøyd. Anbefaler å kjøpe denne produktene." 


 "Gjør mindre vondt enn jeg trodde det skulle gjøre. Spessielt med massasje delen, selvom den ikke tar de korteste hårene. Men fins en del for det og! Leggene er null problem smertemessig, mens under armer, lår og bikinilinje er mer smertefull. Men det går :-)"


"Batteriet holder lenge mellom hver lading, og hårene fjernes skånsomt. Har opplevd at andre epilatorer «lugger», men denne føles helt fantastisk" 
beste epilator,test epilator,best i test guiden~ Silkeglatte ben med den beste epilatoren ~


Tips 1: Om det er en barbermaskin du er ute etter kan du lese om den beste barbermaskinen her! Vi vet også hvilken barberhøvel som er best i test! Les om den beste barberhøvelen her!


Tips 2: Du finner også beste elektriske tannbørste på denne siden


Tips 3: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå med i Facebook-gruppen! Der får du informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på epilatoren her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste epilatoren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Epilator

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert