krumkakejern best i test, finn beste krumkakejern her.

Krumkakejern best i test 2024

Om du skal kjøpe deg et nytt krumkakejern og vil ha det beste til julekakene dine har du kommet helt rett! På denne siden får du svar på hvilket jern som er best i test akkurat nå og hvor du kan kjøpe det til en rimelig pris. Du får også ei krumkakeoppskrift fra Norges største kakeblogger!


Alt dette har vi samlet på denne siden så du skal spare både tid og penger - du slipper trasige feilkjøp og får det beste krumkakejernet til best pris direkte!


Det er nok mest sannsynlig juletider når du leser dette, krumkaken er jo som de fleste vet en julekake, men visste du at krumkaken også kan brukes resten av året? Mer om dette lengre ned på siden.Krumkakejern test 2024 - her er vinneren!

Det beste krumkakejernet kommer fra anerkjente Wilfa og heter Østerdal Krumkakejern CC-1/CC-1BWilfa CC-1/CC-1B har det tradisjonelle Østerdalmønsteret som gir fine og gode krumkaker. Dette er et kraftig støpejern som har et justerbart termostat på 1000 watt og en signallampe som lyser når krumkaken er ferdig. 


Jernet har en oppsamlingsrenne til overflødig røre og dobbelt slippbelegg som gjør at krumkakene lett slipper når de er klare. Slippbelegget gjør det også enkelt å rengjøre jernet. Wilfa CC-1/CC-1B står på gummiføtter som gjør at det står stødig på kjøkkenbenken når du bruker det.


Wilfa CC-1/CC-1B er designet slik at det kan oppbevares stående. 


Ulemper da? Det er jo alltid ulemper ved produkter og disse vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Det er noen som skriver at de synes at lampen ikke fungerer som den skal og at jernet steker litt ujevnt. Noen nevner også at det rant ut fett på baksiden av jernet så det kan være lurt å ha noe under jernet når du bruker det.


Her kjøper du Wilfa CC-1/CC-1B til best pris i dagBeste krumkakeoppskrift

Norges største kakeblogger, Kristine Ilstad, har anbefalt oss en favorittoppskrift som inneholder både hvetemel og potetmel for å få ekstra lette og sprø krumkaker. Hun bruker en skvett konjakk i oppskriften men sier at det går bra å erstatte den med vann om man ønsker. 


Ingredienser

2 egg
125 g sukker
125 g smør
125 g hvetemel
125 g potetmel
1/4 dl konjakk
ca 1 dl vann


Fremgangsmåte

Pisk egg og sukker til eggedosis. Smelt smøret og avkjøl noe. Bland smøret i eggedosisen. Sikt i hvetemel og potetmel. Rør i konjakk og deretter vann. La røren stå og svelle i kjøleskapet i 30 minutter.

Stek tynne, gyllne krumkaker. Kakene trenger kun et par sekunders steketid. Hvis røren tykner underveis, tilsett litt mer vann.

Rull kakene straks til kremmerhus (det finnes en egen krumkakepinne til dette), eller form dem til skåler ved hjelp av glass. Avkjøl kakene på rist til de er helt kalde.


For mer tips og flere gode oppskrifter klikker du deg inn til Det søte livs hjemmeside


Kromkakejern - best i test. Det beste krumkakejernet. De beste krumkakene


- Med det beste jernet får du de beste krumkakene til jul - 


Beste krumkakeskålene

Det er også mulig å gjøre skåler som kan brukes hele året i stedet for de klassiske krumkakene som minner oss om jul. For å gjøre disse små kjeksskålene snur du bare et vanlig glass opp og ned. Legg den varme krumkaken over glasset til den har stivnet litt og legg den så på ei rist til den er avkjølt. 


Når den er avkjølt og klar er det bare å fylle med det du ønsker som for eksempel is, multekrem, yoghurt & bær, godteri - ja her er det bare å la fantasien løpe løpsk! 


beste krumkakejern,krumkakeskåler,krumkakeoppskrift


~ Krumkakeskåler kan nytes året rundt! ~

Wilfa krumkakejern - så sier forbrukerne om testvinneren

Det er dessverre ingen eksperttester på krumkakejern, så denne gangen har vi lagt ekstra stor vekt på hva forbrukerne synes om de ulike jernene på markedet. Forbrukeromtalene er også de viktigste synes vi, det er jo tross alt vanlige forbrukere som vet hvordan det fungerer i hverdagen og det vi kan se er at forbrukerne er fornøyde med Wilfa CC-1 - veldig fornøyde! 


Her kan du se noen eksempel på hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt Wilfa cc1 synes om det;


"Veldig godt krumkakejern! Før brukte jeg mormors gamle jern, men nå har jeg vært nødt til å pensjonere dette og finne et nytt. Jeg synes Wilfa CC-1 fungerer kjempebra, litt vanskelig å få de første fine, men når jeg kom på hvor mye røre og hvor mørke de skulle være fungerte alt toppenbra. Signallampa viser når krumkaken er klar og slippbelegget gjør at ingenting setter seg fast i jernet. Anbefales på det sterkeste!"


"Er et kjempe bra produkt. Veldig lett å jobbe med :-)"


"Øvelse gjør mester! Jernet steker litt ujevnt, men med litt regulering av temperatur og røre så ble resultatet bra." 


" Fungerer veldig bra med alle typer kakerøre vi har prøvd så langt. For alle som ønsker å lage krumkaker kan jeg bare anbefale dette!"

 

"Fungerer utmerket. Fikk kjempefine kjeks. I begynnelsen var det vanskelig å anpasse hvor mye røre som var passelig. Kjeksene blir litt mer stekt i kantene ellers er det helt perfekt." 


"Steker litt ujevnt på høy varme men helt ok. Øvelse å få dem passelig tynne." 


"Har rett mønster. Det er Østerdalsmønster og det skal det være får å lage krumkaker."


" Jeg kjøpte det for ca en måned siden og det fungerer kjempebra. Jeg er veldig fornøyd." 


" Fungerer kjempebra,nå går det fort å lage rullekjeks."


" Veldig fornøyd med produktet lager nydelige krumkaker med vakre mønster"


" Jeg kjøpte dette for å ha til julebakst og for senere anledninger. Er glad at jeg gjorde det !"


" Krumkakene blir jevn gjennombakt, resultatet er bra, men apparatet er vanskelig å gjøre rent etterpå - og strømkabelen er i veien når stikkontakten er på venstre side."


"Enkel å bruke, meget bra og gunstig pris"


"Det er lett å støtta det norske varemerket WILFA når kvaliteten er gjennomgåande god, noko dette jernet også er eit godt bevis på."


Tips 1! For deg som ønsker de beste vaflene har vi ei side om det beste vaffeljernet her! Du kan også se hvilket belgisk vaffeljern som er best. Om du vil ha den beste kaffen til krumkakene dine kan du lese om den beste kaffetrakteren her! Og er det den beste espressomaskinen du er ute etter kan du selvfølgelig lese om det også. 


Tips 2!  Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på Wilfa cc1! På den måten kan du gjøre et kupp = det beste krumkakejernet til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!Anita Carlsen

Best i test: Krumkakejern

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert