Test Powerbank 2023, dette er den beste powerbanken akkurat nå! Skal du ha powebank best i test er du rett ute - her er den beste powerbank til turen.

Test Powerbank 2024 - nødlader for deg som er mye på farta

Hvis du skal kjøpe deg en powerbank/nødlader og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester på nettet, aviser og magasiner og viktigst av alt - fått greie på hva forbrukerne synes om powerbankene som finnes på markedet idag.


Alt dette er oppsummert på denne siden så du skal spare både tid og penger. Du får den beste powerbanken til best pris direkte!


Beste powerbank 2024


Dette er en powerbank

De fleste smarttelefonene har god batteritid i dag men mange ganger er det ikke nok når du bruker den flittig til å både surfe, apper og spill. For at mobiltelefonen din skal klare seg gjennom hele dagen er en nødlader svaret! 


En powerbank er en bærbar lader som er liten nok til å få plass i bukselomma. Når mobilen din eller annet elektronisk utstyr begynner å få lavt batteri kan du enkelt lade dette med hjelp av powerbanken din. Nødladerne har blitt mye bedre de seneste årene. De kan holde flere timer i dag og lade flere enheter til full styrke. Det er mange aktører på markedet i dag, men ved å lese denne siden får du greie på hvilken som er best i test!


Denne styrken trenger nødladeren din

Batteristyrken på en powerbank og de elektroniske enhetene dine måles i mAh. En normal powerbank har i dag mellom 5 000 - 20 000 mAh. En iPhone 15 ligger på ca 3 349 mAh. Med en powerbank på 10 000 mAh kan du da lade iPhonen din til full styrke nesten 3 ganger.


For å sikre deg at iPhonen din aldri skal gå tom for batteri er det en god idé å investere i en lader med minst 10 000 mAh eller mer i og med at denne lar deg lade enheten din flere ganger og du kan også låne den bort til en venn som også kan lade opp sin enhet.


Vi stiller følgende krav på powerbanken

 • Kompakt størrelse - den skal få plass i lomma
 • God kvalitet - den skal tåle å ramle i bakken
 • Flere porter - skal kunne lade flere enheter samtidig
 • Bra pris - selvfølgelig!


Powerbank 20 000 mAh - best i test 2024


Etter å ha gransket hva ekspertene og forbrukerne synes samt tatt hensyn til våre egne krav til testvinneren er den en powerbank som skiller seg veldig ut; Andersson PD/QC 3.0


Andersson PD/QC 3.0 powerbank

Andersson PD/QC 3.0 er den ideelle følgesvennen for de som krever rask og pålitelig lading. Med Power Delivery (PD) og Quick Charge (QC) 3.0-teknologier, gir denne laderen deg muligheten til å lade enhetene dine raskere enn noensinne.


Høy effekt

Dette er en kraftig nødlader med en kapasitet på hele 20 000 mAh og en strømstyrke på 3 A. Med denne powerbanken kan du lade smarttelefoner, nettbrett, spillkonsoller, hodetelefoner, aktivitetsarmbånd og nesten alle enheter som er drevne med USB


Raskere ladning med USB-C

Andersson PD/QC 3.0 gir deg ekstra fart med 3 praktiske USB-porter, inkludert den raske USB-C. Denne smarte funksjonen gir deg ikke bare raskere ladning for enhetene dine, men også en kjappere påfylling av selve nødladeren. Nyt kraften av enkel og rask lading, uansett hvor du er. 


Farge og display

Laderen er grå og gjort av metall. Den har også et lite display som viser hvor mye kapasitet som er igjen. 


Spesifikasjoner

Størrelse (H x B x D) : 13,7 x 7,4 x 2,6 cm

Vekt: 418 gram

Farge: Romgrå

Kapasitet (Ah): 20 000 mAh

Teknologi: Litiumpolymer

Antall inngangskontakter: 2

Garanti: 2 årHer kjøper du Andersson PD/QX 3.0 til lavest pris i dagSå sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen. Her kan du se noen av alle de positive omtalene Andersson PD/QC 3.0 har fått; 


"Fantastisk! Kjempebra produkt! Rimelig, fin størrelse og god kapasitet. Funker utmerket til å lade opp både iPhonen og iPaden min flere ganger.
Ved å i tillegg kjøpe en USB-C til lightning-ledning kan man lade med quick charge gjennom USB-C- porten. Dette er mye raskere enn USB-portene, anbefales!"


"Supergod lader. Har hatt poweren med i hengekøyen i en uke nå og det har vært kaldt både på dagtid og nattestid. Ladet fullt opp hver kveld og fremdeles har den litt strøm igjen. Kjempefornøyd så langt!"


"Ekstremt god ladekapasitet. Jeg er utrolig fornøyd med dette produktet. Jeg kan lade opp mobilen med powerbanken så mange ganger at jeg kan dra på tur i 2 uker uten å være bekymret for å gå tom for strøm på mobilen."


"Kjøpte min andre Andersson rett og slett fordi den er meget god, holdbar og har utrolig bra kapasitet. Har hatt andre men ingen kommer opp mot denne. Anbefales!" 


"Suveren powerbank med høy kapasitet. Lader opp mobilen raskt, og får bonus for display som viser prosent. Litt minus for at det ikke følger med en eneste kabel, så for oss som bruker iPhone måtte vi finne en egen kabel til lading av powerbanken i tillegg." 


Ulemper da? Om det er noen ulemper med denne laderen vil vi gjerne vite det før vi handler så vi kan ha dette i bakhodet når det skal bestemmes. Noen synes denne laderen er litt tung. Noen skriver også at de synes det er dumt at det ikke følger med noen kabler og det er også noen som skriver att pass-through støtten ikke fungerer.


Powerbank 10 000 mAh - best i test 2024


For deg som synes 20 000 mAh er i det meste laget har vi funnet en mindre og lettere nødlader. Denne laderen er høyt verdsatt av både eksperter og forbrukere og er et anerkjent merke når det handler om nødladere; GP Voyage 2.


GP Voyage 2

GP Voyage 2 gir deg den pålitelige kraften du trenger, uansett hvor du er. Med sine avanserte funksjoner er denne powerbanken den perfekte følgesvennen for å holde enhetene dine ladet når du er på farten. GPs powerbanker er kjent for å ha god ytelse, er fleksible og du får mye batteri for pengene!


Lett, kompakt og klar til å holde deg ladet underveis

PG Voyager 2 veier kun 245 g og størrelsen er på 13,5 x 7 x 1 cm. Det gjør den til en lett og fleksibel powerbank som du kan ta med deg hvor du vil. Kapasiteten ligger på 10 000 mAh og med flere uttak; 2 USB type-A og 1 USB type-C kan du lade flere enheter flere ganger.


Strømstyrke

Strømstyrken per utgang er 3A. Batteritypen er litium-polymer som er et sikrere alternativ enn litium-ion. Litium-polymer tar også mindre plass og er mer robust.


Sikkerhet og andre funksjoner

Innebygde sikkerhetsmekanismer, inkludert beskyttelse mot overladning, kortslutning og overoppheting, sikrer at dine enheter lades trygt og pålitelig.Powerbanken er av slitesterk metall og gummiforede kanter for maksimal holdbarhet og stabilitet. GP Voyager 2 finnes i både svart, tyrkis, blå, orange og grønn.


For deg som er i farta

GP Voyage 2 Powerbank er skapt for den moderne livsstilen der mobilitet er nøkkelen. Med pålitelig kraft og praktisk bærbarhet sørger denne powerbanken for at du alltid er tilkoblet, uansett hvor dine eventyr fører deg.


Spesifikasjoner

Størrelse (H x B x D) : 13,5 x 7,0 x 2,6 cm

Vekt: 245 gram

Farge: svart, tyrkis, blå, orange og grønn

Kapasitet (Ah): 10 000 mAh

Teknologi: Litiumpolymer

Antall inngangskontakter: 2

Garanti: 1 årHer kjøper du GP Voyage 2 til lavest pris i dagSå sier forbrukerne om testvinneren

Som vi skrev tidligere vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det og her kan du lese noen av omtalene Voyager 2 har fått;

 

"Skikkelig bra. Også deilig med LiPo som er sikrere enn Litium ion."

 

"Min første powerbank ble Voyage 2 10Ah. Det følger med en ganske kort kabel som har micro-usb og usb-c adapter. Du kan altså bare lade en telefon samtidig med denne kabelen. Personlig så liker jeg den kabelen i og med at jeg ikke trenger å ha med meg 2 kabler til husholdets ulike telefoner. Batteribanken fungerer feilfritt når den lader telefon/er. Jeg syntes indikatoren for hvor mye batteri det er igjen som litt upålitelig. Den lader min S7 eller A5 3 ganger, mens indikatoren raskt kunne falle fra 4 til 1 på tredje lading. Ikke noe problem for meg i og med at jeg husker hvor mye den er brukt samt lader batteribanken regelbundet. Takket være batteribanken har jeg ikke blitt batteriløs på fjellet og vandringer pga det dårlige batteriet på min Samsung S7."

 

"Rask og stabil powerbank. Toppen at det følger med en liten kabel som klarer både USB-C og mikro-USB."

 

"Stilig powerbank som fungerer supert, ingenting negativt å si om den."

 

"Helt fantastisk powerbank som følger med meg på jobb daglig. Jeg har alltid kjøpt billige nødladere som kun har hatt usb uttak som ikke holder kapasiteten den lover. Når jeg så denne på tilbud passet jeg på å kjøpe den og angrer ikke et sekund. Kollegaene mine spør alltid etter den og var såpass fornøyd at jeg fikk kjøpe til dem også. Powerbanken lader fort, telefonen lader fort (Lightning/Usb-C). Det følger med usb-c kabel for å lade powerbanken så jeg har ingenting å klage på."


Powerbank test - disse eksperttestene har vi gransket

TEK.NO: har testet 45 ulike nødladere og kårer Andersson PD/QC 3.0 til best i test med 10/10 poeng. Andreplassen går til Deltago PB-832/833 med 8,5/10 poeng.


M3: Testet GP Voyage 2 og kåret den til best i test. De synes den gir en følelse av kvalitet og liker godt at den har mange uttaks-porter.


Techadvisor: Kårer Zendure Power Bank til best i test. De liker den for den kompakte designen, allsidighet med flere uttak og den billige prisen.

 

Techradar: Utnevner iMuto 20,000mAh til vinner i powerbanktesten sin. Det er en kraftig powerbank som med hele 20 000 mAh kan lade flere enheter flere ganger. Noe som skiller denne powerbanken ut er at du kan se hvor mye batteri selve powerbanken har igjen, en funksjon som mange andre mangler.


Dette sier ekspertene om Andersson PD/QX 3.0

TEK.NO har testet Anderssons nødlader og konkluderer det hele med "Ingen andre er i nærheten engang. En vanvittig prestasjon å presse så mye produkt inn i så lav pris " De gir den 10/10 poeng og gir den plusspoeng for USB-C porten, at den har Power Delivery-støtte, at den har hurtiglading, passthrough-støtte, høyt målt kapasitet og den lave prisen.


Dette sier ekspertene om GP Voyage 2

TEK har også testet GP Voyage 2 og de liker designen veldig godt. De synes også det er bra at den har USB-C, at den kan lade MacBook-er, at den er kompakt og har god kapasitet. TEK gir Voyager 7/10 poeng De gir den ikke toppkarakter i og med at den ikke støtter hurtiglading over vanlige standarder og så synes de at prisen er litt stiv.


Svenske M3 har testet GP Voyage 2 og kårer den til best i test med 8 av 10 poeng. De synes den gir en følelse av kvalitet og liker godt at den har flere uttaks-porter og skriver at "takket være dette går den an å velge mellom en rask ladning for en enhet eller litt mindre rask ladning (men fortsatt fullt godkjent med tanke på hastighet) for to enheter samtidig.

Nødlader test - med den beste powerbank går du aldri tom for strøm.


~ Gå aldri tom for strøm med den beste nødladeren ~Tips 1: Nå når du vet hvilken powerbank som er best vil du kanskje lese om den beste smarttelefonen! Eller er du mer interessert i å vite hvilken trådløs høyttaler som er best, som du kan ta med deg hvor du vill, kan du lese siden om den beste trådløse høyttaleren her!

 

Tips 2: Pass på å gå med i Facebook-gruppen vår så får du et lite vink når det er tilbud på en best i test-vinner. Det betyr at du får det beste produktet til best pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg!Vanlige spørsmål og svar

 • 🔋 Hvilken batteristyrke skal powerbanken min ha?
  Mellom 5000-20000mAh anbefales. Jo høyere mAh - desto flere ganger kan du lade enheten din før batteriet på powerbanken er tomt.
 • 🔋 Hvor mange utganger trenger jeg på powerbanken?
  En bra powerbank har minst 2 utganger. Da kan du lade 2 enheter samtidig eller så kan du dele med en venn.
 • 🔋 Hvilke utganger på powerbanken er de viktigste?
  De viktigste utgangene nødladeren bør ha er vanlig USB (type-A) og USB type-C.Philip Andrén

Best i test: Powerbank

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert