best test barbermaskin

Barbermaskin test 2021

Drømmer du om et glattbarbert ansikt men synes det er tungvint med barberskum og høvel? Har du kjøpt barbermaskiner som ikke holder det de lover og nå vil du ha det beste i stedet? Da har du kommet helt rett! 

 

Vi på Best i test Guiden har gransket alle aktuelle ekspert-tester og fått svar på hvilken barbermaskin forbrukerne er mest fornøyd med. Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe flere dårlige kjøp og få den beste barbermaskinen til best pris direkte!


På denne siden finner du


Vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

  1. Først og fremst skal det ikke være skjeggstubb igjen etter barberingen. Det er ikke en skjeggtrimmer vi skal ha, men en barbermaskin som barberer bort stubb enkelt og fort.
  2. Den skal tåle vann, så den er lett å rengjøre etter barberingen.
  3. Den skal være batteridrevet.
  4. Barbermaskinen skal helst kunne lades mens du bruker den eller ha hurtigladerfunksjon(for batteriet kommer sikkert til å være tomt en stressende morgen). 
  5. Den skal ha innebyggd trimmer for den som vil stusse barten eller kinnskjegget.

Vibrerende barbermaskin best i test

Etter nøye gransking av eksperttester og forbrukeranmeldelser ble valget enkelt. Den beste barbermaskinen akkurat nå kommer fra anerkjente Braun og modellen heter Series 9 9380cc. Denne er høyt verdsatt av forbrukerne og flere rapporterer at de har brukt samme barbermaskin i 10 år. Ekspertene er også overbevist om at dette er en verdig vinner av tittelen "Barbermaskin best i test".

Beste barbermaskin akkurat nå - Braun Series 9 9380cc

(Klikk på bildet for mer informasjon om beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Braun Series 9Braun Series 9 9380cc gir en nære, skånsom og ren barbering. Takket være SyncroSonic-teknologien tilpasser denne apparaten seg til skjegget ditt. Den kontrollerer dess tetthet 160 ganger i minuttet og gir ekstra kraft der det trengs mest. 


Barbermaskinen følger konturene til ansiktet og bøyer seg i åtte retninger som betyr at den kommer til selv i vanskelige områder. Du kommer så tett på som 0,05 mm. Du kan også låse den i en spesiell vinkel om du ønsker. 


Med fire rørlige blad som rører seg uavhengig av hverandre samt tre innstillinger, fra Ekstra følsom til Intensiv, kan du være sikker på at du får en silkemyk barbering uten irritasjon. Har du tettere skjeggvekst på visse deler i ansiktet går det greit å veksle mellom de ulike innstillingene.


Ekspertene er enige om at ergonomien til barbermaskinen er godt balansert og den ligger bra i hånden. 


Den er enkel å rengjøre - enten vasker du den manuelt under vann mens den er i gang eller så bruker du den automatiske rengjøringen som er i ladestasjonen. Der rengjøres, smøres, lades og tørkes maskinen i en prosess som tar ca. 30 minutter.


Ved full batteristyrke kan du bruke barbermaskinen i 60 min. og det tar 1h å lade fra tom til full. Er det tomt for batteri og ekstra stressende kan du bruke hurtigladefunksjonen. Da lades maskinen i 5 minutter for at du skal ha nok batteri til en barbering. 


I tillegg til til ladestasjonen får du med en ledning som du kan koble direkte til barbermaskinen. Den er automatisk voltanpasset og kan derfor brukes i alle kontakter i hele verden.


Dette er en av de mest populære barbermaskinene siden lanseringen og mange forbrukere skriver at de har hatt denne maskinen i 5-10 år! Og som du kan lese nedenfor så er forbrukerne veldig fornøyd med sin Braun Series 9 9380cc;


"For å ikke være en høvel synes jeg denne barberer ganske bra og er veldig skånsom mot huden. Den er lett å bruke og følger ansiktets former veldig bra. At man kan låse den i en viss stilling gjør det lettere ved plasser som er vanskelige å barbere. Den eneste ulempen som jeg har observert er at den bråker litt mye og etter en lengre tid kan det være tungt for ørene. Den er lett å holde ren, er ikke så tung eller stor og klumpete."


"Har begynt å bruke den nye barbermaskinen min og den føles virkelig bra og gir en fin barbering."


"Veldig bra barbermaskin som oppfyller alle kravene jeg stiller til en sånn" 


"Sammenlignet med den tidligere modellen min 7 er det klart bedre når det gjelder barberingen"


"Har begynt å bruke den nye barbermaskinen min og den føles veldig bra og gir en fin barbering."


“Etter å ha hatt en Philips barbermaskin og ALLTID blitt rød i flere timer etter barberingen så falt valget på denne. Er veldig fornøyd, rengjøringen fungerer bra og den røde halsen min er et minne blott"


Her kjøper du Braun Series 9 9380cc til best pris

Vibrerende barbermaskin testvinner 2 - et rimeligere alternativ

Utfordreren Braun Series 3 3000s er også en verdig testvinner. Denne apparaten har veldig fornøyde brukere og ikke minst - en utrolig bra pris.


Testvinner 2 - Braun Series 3 3000s

(Klikk på barbermaskinen for mer informasjon om beste pris akkurat nå!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Braun Series 3 3000sMed tre uavhengig skjæreelementer tilpasser den seg ansikts-konturene og barberer både lange og korte skjeggstrå på en utmerket måte. Med Braun Series 3 3000s får du et resultat som ligner det du får når du barberer deg med høvel.

 

Testvinneren har et låsbart hode som gjør at du enkelt kan komme til på problemområder. Den har også en ekstra stor presisjonstrimmer som gjør at du enkelt kan forme både skjegget, kinnskjegget og barten eller trimme skjegget før barbering. 

 

Du kan bruke barbermaskinen i 45 minutter når den er fulladet, og skulle du være så uheldig å glemme å lade barbermaskinen, kan du bruke maskinen når den lades. (Dette er en stor fordel, med tanke på at du oftest ikke har en time til overs på morgenen.) Det finnes også hurtiglading på 5 minutter som gjør at du kan barbere deg litt raskt.


Braun S3 3000s er vanntett ifølge IPX7 og kan senkes ned i vann på opptil 5 meter dyp uten problem, det betyr at du kan bruke denne barbermaskinen i dusjen eller badekaret om du ønsker det. 

 

Her kjøper du beste barbermaskinen til best pris


CDON selger den for bare 774 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

774 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Braun Series 3 3000s!

ComputerSalg selger barbermaskinen for 946 kr inkludert frakt når du klikker her!


Så sier forbrukerne om denne barbermaskinen

Som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva forbrukerne synes om produktet sitt! Og Braun Series 3 3000cc har veldig mange fornøyde forbrukere. Her ser du noen av anmeldelsene som er gjort:


"Jeg kjøpte denne forrige uke og jeg er så fornøyd. Batterieeffektiviteten er meget bra."

 

“Glad for at jeg gikk fra høvel til barbermaskin. Begynn med denne om du har planer om å begynne med en barbermaskin. Jeg har veldig hardt skjegg og den klarer det galant selv om man får gjøre noen strøk på visse plasser." 


"En prisverdig apparat som barberer nære huden. God batteritid." 

 

“Mannen min er kresen når det kommer til barbermaskiner men når jeg kjøpte BRAUN barbermaskin ble han glad som en liten gutt. Beste presangen!" 

 

“Er veldig fornøyd med denne maskinen. Den barberer bra og er skånsom mot huden"

 

“Barberer raskt. Batteriene holder lenge. Lett å rengjøre.”


"Jeg er veldig fornøyd med denne maskinen som gir en nære og behagelig følelse. Kan bare gi den masse pluss."

Roterende barbermaskin best i test

Denne roterende barbermaskinen er enkel å bruke og barberhodet former seg enkelt etter ansiktets kontur. Etter å ha gransket ekspert-tester og forbrukeromtaler har vi en klar vinner. Den beste roterende barbermaskinen akkurat nå heter Philips Wet & Dry S5589


Beste roterende barbermaskinen akkurat nå - Philips S5589/30

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Philips S5589/30


Tidligere hadde vi Philips Wet & Dry S5400 som testvinner her på Best i test Guiden, men denne har utgått og ifølge Philips er S5589 etterfølgeren till 5400.


Philips S5589 er ikke like dyr som mange andre barbermaskiner fra Philips, derfor er denne et meget interessant valg. Den passer alle typer skjegg og er en av de beste valgene for følsom hud. Den kan brukes både som tørr- og våtbarbering og i og med at den er vanntett kan du bruke den i dusjen om du vil. 


Den har 3 barberhoder som roterer i fem retninger uavhengige av hverandre som gir en nære barbering. I og med at barberhodene er så fleksible får du samme resultat overalt, også på halsen og kjeven hvor det kan kan være vanskelig å komme til. 


Denne barbermaskinen har innebygd trimmer som er perfekt når du skal stusse barten eller kinnskjegget.


Du får opptil hele 60 minutters drifttid på 1h lading. Om du har dårlig tid kan du lade i 5 minutter for å få nok strøm til en barbering. På led-displayet får du informasjon om hvor mye batteritid som er igjen. Displayet viser også når det er på tide å rengjøre barbermaskinen.


Dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes, det er jo tross alt de som vet hvordan produktet vi anbefaler fungerer i hverdagen! Her kan du se noen av omtalene Philips S55894 har fått;


"Virker veldig bra, ikke noe sår etter barbering.+++"


"Maskinen er stille og behagelig bruke. I tillegg synes jeg at den barberer fint "


"Behagelig og bra. Den stikker ikke, og den kan brukes i dusj, som er en deal breaker for meg"


"En fornøyelse å bruke denne. Super myk hud, uten irritasjon."   


"Føler denne barbermaskinen er en veldig god allrounder.
Den takler dusj, stivt skjegg, og gir deg en skikkelig glatt hud etterpå. Har faktisk lagt vekk høvelen nå. veldig pluss at den kan brukes i dusjen. :)"


"Denne maskinen er god og bruke både tørt og vått. Eneste som trekker ned er at maskinen den er litt stor så det er vanskelig å rette barten med kniven bak. Kinnskjegg går derimot fint."


"Denne barbermaskinen gjør jobben. Effektiv, presis, god batterikapasitet . Phillips kan barbermaskiner"


"En rask og bra barbermaskin. Lader rask med skjerm som indikerer ladestatus. Gjør det den skal gjøre også går det barberte håret inn maskinen og ikke på gulvet eller i bakken som skjer med andre konkurrenter."


"Helt super barbermaskin som barberer tett uten å få sår hud. Anbefales" 


Her kjøper du den beste roterende barbermaskinen til lavest prisDette sier ekspertene i testene sine

Når det gjelder effektivitet og resultat er ekspertene enige - det er bedre med en barbermaskin enn vanlig høvel. Du får en nære og god barbering samtidig som du slipper irritasjon om du har ømtålig hud. Du trenger heller ikke å være urolig for å skjære deg som betyr at stressede morgner er sikrere.


Når det kommer til ekspertenes tester er de veldig nøye og det største fokuset ligger på hvor bra barbermaskinen får med alle hårstrå og om apparatene er vanntette. Noen eksperter fokuserer også litt ekstra på tilbehør, ladestasjoner og hvor enkle de er å rengjøre. 


Ekspertene fokuserer også på batteritid! Du vil jo gjerne at den skal holde så lenge som mulig og det får gjerne følge med en ledning som gjør at du kan lade og barbere deg samtidig.


På displayet vil ekspertene få ut så mye informasjon som mulig - batteritid, når du skal bytte barberhode og når det er på tide å rengjøre den. Etter gransking av apparater er det lett å si at jo dyrere barbermaskin, jo mer informasjon får du på displayet.


Barbermaskiner fra anerkjente Braun blir ofte kåret til testvinnere av vibrerende barbermaskiner. De er kjent for å gjøre bra maskiner og har vært på toppen lenge. Det er til og med forbrukere som skriver at de har brukt samme barbermaskin fra Braun i over 10 år! 


Av roterende barbermaskiner er det Philips som ligger best til. De har konstruert barbermaskiner siden 60-tallet under navnet Norelco i Nord-Amerika og er kjent for kvaliteten sin. I dag er de fremdeles en anerkjent produsent og tilbyr barbermaskiner av høy kvalitet i alle prisklasser.


De produsentene som kommer dårligst ut i testene er blant annet Remington og Panasonic. Disse produsentene skal du altså unngå om du vil ha en bra barbermaskin.


Disse eksperttester kan du ta del av


TV2 Hjelper deg, januar 2021: Har testet 6 ulike barbermaskiner og best i denne testen ble Braun Series 3 som fikk terningkast 5. Testpanelet liker at den barberer behagelig og jevnt, den integrerte trimmeren, ladestasjonen, at det er lysdioder som viser hvor mye strøm som er igjen og prisen. Andreplassen gikk til Philips Aqua Touch S5900 med terningkast 4 og får utnevnelsen Godt Kjøp.


Shavercheck, august 2020: Liker oppgraderingen som Braun har gjort med Series 9, først og fremst fordi man nå kan både våt- og tørrbarbere seg. De skriver også at de liker den nye rengjøringsstasjonen og at den gir en nære barbering. 


Hair Clippers Club: Hyller rengjøringsstasjonen hos Braun Series 9. De synes denne apparaten har god kvalitet og skriver at forbrukere av denne barbermaskinen kan forvente seg mange års bruk før de trenger å skaffe seg en ny. De gir den også pluss for at man kan bruke den ved både våt- og tørrbarbering.
Som ulempe skriver de at den er litt vel dyr.


Men's Health: Skriver at Braun Series 7 790cc har fire synkroniserte barberingselement som gjør at denne maskinen kutter i ett slag det andre maskiner gjør i to.
Philips S9000 er også en favoritt, til tross for den høye prisen. De skriver "Du kan bruke denne til både våt og tørr barbering med minimal irritasjon, og den kule ladeplaten kan til og med lade iPhonen din."


Shavercheck, januar 2020: Er veldig positive til Braun Series 7 790cc og kaller den fortsatt for "en av de beste" med 4,5/5 stjerner. De synes den er behagelig, gir nære barbering og anbefaler den spesielt for de som har følsom hud. Når det gjelder ulemper så nevner de at den bare kan brukes på tørrbarbering og at den er litt dyr. Men ellers bekrefter de at det er en av de "mest populære, allsidige og hyllede barbermaskiner gjennom tidene."


Business Insider: Kårer Braun Series 7 til den beste elektriske barbermaskinen akkurat nå. De liker at den justerer kraften avhengig av tettheten på skjegget ditt for å gi den nærmeste barberingen.


The Wirecutter: Førstevalget deres er  Braun Series 7 og de skriver at det er en barbermaskin som passer de fleste ansikt. De liker også at den kommer med funksjoner som majoriteten ønsker.


TEK.no, mai 2018: Letet etter den beste barbermaskinen for under 1000-lappen. De har testet 5 ulike maskiner og vinneren i denne testen med 8 av 10 poeng ble Braun Series 3 3050CC. “Veldig behagelig. Tett barbering. Lugger ikke, og har god batteritid. Ikke helt optimal siden den ikke klarer å barbere alle utstikkende hår og det er en ulempe at den ikke er vanntett”
Andreplassen med 7,5 poeng gikk til Philips Aquatouch S5400/06.

 

Aftonbladet, desember 2017: Testet skjeggtrimmere og best i denne testen ble BaByliss E886E Digital-Control som fikk 4 av 5 poeng. Avisen skriver blant annet; “Har desidert testens beste klipp og klarer også langt skjegg galant. Maskinen er i en klasse for seg blant de 5 apparatene som er testet.”

Like mange poeng fikk også Gillette Braun Fusion ProGlide Styler, til tross for at den bare koster rundt 200 kroner.

 

Råd & Røn, november 2017: Testet 11 barbermaskiner og best i test med 80 poeng ble Philips S9711. Andreplassen med 77 poeng og utnevnelsen Bra kjøp gikk til Braun Series 7 og Braun Series 9.

  

Magasinet M3, oktober 2017: I M3:s barbermaskintest blev den prisgunstige Philips Series 7000 BT7201 best i test med 9 av 10 poeng. Den ble kåret til beste skjeggtrimmer fordi den har “Effektiv og behagelig trimming, smart håroppsamlingsfunksjon og er enkel å rengjøre.”
Philips Series 9000 BT9297 og Philips Series 9000 S9711CC fikk også en høy plassering med 8 poeng. De fikk dessuten utmerkelsen “M3 Anbefaler”
Det kan være verdt å nevne at Braun ikke deltok i denne testen!


TyskeChip, desember 2016: har testet Braun Series 3 3090cc og kårer den til best i test. De synes den barberer veldig bra, at du får med mye bra utstyr og at den er behagelig.


DinSide, mars 2016: Testet åtte “folkemodeller” i prisklassen 350-1490 kr. Ifølge DinSide er det Philips og Braun som dominerer på markedet, men i denne testen var det Panasonic ES-RT37 som gikk av med Best i test – seieren og terningkast 6. 


ETM Testmagazin, desember 2015; testet 6 forskjellige barbermaskiner og kåret Braun Series 3 3090cc til best i test. Bruk lotion etter barberingen så du slipper tørr og irritert hud

Bruk lotion etter barberingen så du slipper tørr og irritert hud. 

 

Oppsummering

Med denne guiden håper vi at du har fått god hjelp til å unngå fallgropene og kjøper barbermaskinen som passer deg og behovene dine best.

Testvinnere - Beste barbermaskin 

Barberingstips!

  • Vask ansiktet med varmt vann før du begynner barberingen. Dette gjør du for å myke opp hårstråene så barberingen går lettere og for å unngå irritasjon i ansiktet. Med visse barbermaskiner skal du ikke vaske ansiktet innen, men det står i bruksanvisningen om det er så.
  • Ikke stress når du barberer deg. Før maskinen sakte mot skjeggstråenes retning. Er det en maskin med tre hoder så roterer du. Vær lett på hånden og unngå å trykke maskinen hardt mot huden.
  • Og sist men ikke minst; Husk å rengjøre barbermaskinen etter du har barbert deg - hver gang. Da kommer barberingen til å gå både raskere og bedre neste gang samt at maskinen holder seg i mange år.

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på en av barbermaskinene. På den måten gjør du et riktig bra kupp = Den beste barbermaskinen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg i fortsettelsen.

 

Og du! Gå inn på siden med beste robotgressklippere så kan du se hvordan du kan spare tid til å gjøre sånt du liker i sommer. Vi har også en side som forteller deg hvilken grill som er best i test.


Philip Andrén

Best i test: Barbermaskin

Testen ble publisert og sist oppdatert