Barbermaskin - Best i test

 

Den beste barbermaskinen 2018

Drømmer du om et glattbarbert ansikt men synes det er tungvint med barberskum og høvel? Har du kjøpt flere barbermaskiner som ikke holder det de lover? Eller vil du rett og slett ha en barbermaskin som kan stusse barten din med bra resultat?

 

Da har du kommet helt rett! Vi på Best i test Guiden har nemlig gransket alle aktuelle ekspert-tester og undersøkt hvilken barbermaskin forbrukerne er mest fornøyd med. Og svar har vi fått!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste barbermaskinen NÅ!

Hvilke krav stiller vi til barbermaskinen?

  • Først og fremst skal det ikke være skjeggstubb igjen etter barberingen.
  • Den skal tåle vann så den er lett å rengjøre.
  • Den skal være batteridrevet.
  • Barbermaskinen skal kunne lades mens du bruker den.

 

Viktig å tenke på når du barberer deg

  1. Vask ansiktet med varmt vann før du begynner barberingen. Dette gjør du for å myke opp hårstråene så barberingen går lettere og for å unngå irritasjon i ansiktet.
  2. Ikke stress når du barberer deg. Før maskinen sakte mot skjeggstråenes retning. Er det en maskin med tre hoder så roterer du. Vær lett på hånden og ikke trykk maskinen hardt mot huden.
  3. Og sist men ikke minst; Husk å rengjøre barbermaskinen etter du har barbert deg. Dette er veldig viktig.

 

Barbermaskin – Best i test 2018

Å finne en barbermaskin som passer alle er ikke lett, men vi drister oss allikevel til å utse en vinner. Barbermaskinen som kåres til Best i test er Braun Series 5 5030s. Denne maskinen har vunnet ekspert-tester og viktigst av alt, den har veldig fornøyde brukere.

 

Braun Series 5 5030s

Den beste barbermaskinen akkurat nå – Braun Series 5 5030s

                          

 

Dette er en barbermaskin som er veldig høyt verdsatt av forbrukere. Den tilpasser seg huden og ansikts-konturene på en helt utmerket måte. Med Braun Series 5 5030s oppnår du et resultat som ligner det du får når du barberer deg med høvel. 

 

New Power Drive gir deg 20% mer motorkraft enn tidligere. Det betyr at det blir bedre skjæring av enda tettere hår. 

 

Med 5 justerbare vinkler og en praktisk trimmer så kan du forme både skjegget, kinnskjegget og barten enkelt. 

 

Du kan bruke barbermaskinen i 45 minutter når den er fulladet, og skulle du være så uheldig å glemme å lade barbermaskinen, så kan du bruke maskinen når den lades. (Dette er en stor fordel, med tanke på at du oftest ikke har en time til overs på morgenen.)

 

Her kjøper du barbermaskinen til best pris

 

CDON selger denne testvinneren for bare 799 kroner. Frakt på 39 kr kommer i tillegg.

 

Du får kjøpt testvinneren hos ProShop for bare 837 kr når du klikker her. Prisen er inkludert frakt.

 

Hos WhiteAway kjøper du denne barbermaskinen for 949 kr. Fri frakt.

 

KitchenTime selger Braun 5030s for bare 939 kr inkludert frakt.

 

Skousen selger  Braun 5030s for 939 kr om du klikker her. Frakten inngår i prisen.

 

Hos Ellos betaler du 1399 kr for denne testvinneren. Prisen er inkludert frakten hjem til deg.

 

 

 

Hva synes forbrukerne om denne barbermaskinen?

 

Som alltid her på Best i test Guiden så legger vi stor vekt på hva forbrukerne synes om produktet sitt! Og Braun Series 5 5030s har veldig mange fornøyde forbrukere. Her ser du noen av anmeldelsene som er gjort:

 

“Meget bra maskin. Barberer tett og fint, mye bedre enn min gamle Gilette Fusion Proglide høvel. Svært behagelig opplevelse. Svært enkel å rense maskinen og gjøre den klar til neste gang. Stort pluss at selve skjærebladene og barberhodet er bevegelig, slik at det former seg fint etter ansiktet. Enkelt, kjapt og tommel opp! Glad jeg valgte denne modellen.”

 

“Meget bra til daglig barbering. Prøvde den også med noen dager gammelt skjegg og selv om det lugget noe ble resultat bra viss man ikke har det for travelt. Stort sett meget fornøyd med maskinen.”

 

“Jeg har hatt denne barbermaskinen i tre uker nå. Kort sagt, jeg er veldig fornøyd med den.” 

 

“Min første barbermaskin, er jeg veldig glad! Ingenting å klage på!”

 

“Dette er en barbermaskin som gjør jobben! Enkel i bruk, ingen tullete ladestasjoner eller ekstrafunksjoner man ikke trenger.”

 

Du kan lese flere omtaler på denne siden.

 

Ulemper da? Det vil vi jo gjerne vite før vi bestemmer oss! Og det som noen har sagt er at den har vanskeligere å ta tykkere og lengre hår, og passer best for deg som har normal skjeggvekst og normal hud. Foruten dette er forbrukerne veldig fornøyd med denne barbermaskinen.

 

Bruk lotion etter barberingen så du slipper tørr og irritert hud. 

 

Hvilke ekspert-tester har vi gransket?

 

Aftonbladet, desember 2017: Testet skjeggtrimmere og best i denne testen ble BaByliss E886E Digital-Control som fikk 4 av 5 poeng. Avisen skriver blant annet; “Har desidert testens beste klipp og klarer også langt skjegg galant. Maskinen er i en klasse for seg blant de 5 apparatene som er testet.”

Like mange poeng fikk også Gillette Braun Fusion ProGlide Styler, til tross for at den bare koster rundt 200 kroner.

 

 

Magasinet M3, oktober 2017: I M3:s barbermaskintest blev den prisgunstige Philips Series 7000 BT7201 best i test med 9 av 10 poeng. Den ble kåret til beste skjeggtrimmer fordi den har “Effektiv og behagelig trimming, smart håroppsamlingsfunksjon og er enkel å rengjøre.”
Philips Series 9000 BT9297 og Philips Series 9000 S9711CC fikk også en høy plassering med 8 poeng. De fikk dessuten utmerkelsen “M3 Anbefaler”
Det kan være verdt å nevne at Braun ikke deltok i denne testen!

 

 

DinSide, mars 2016: Testet åtte “folkemodeller” i prisklassen 350-1490 kr. Ifølge DinSide er det Philips og Braun som dominerer på markedet, men i denne testen var det Panasonic ES-RT37 som gikk av med Best i test – seieren og terningkast 6. 

 

Aftenposten (WiseGuide), september 2015: Sammenlignet seks ulike barbermaskiner for menn. Best i test med 4,7 av 5 poeng ble Braun Series 7 799cc-7. På andreplass med omtalen Mest for pengene, kom Panasonic ES-LT4N med 4,0 poeng.

 

Teknisk Ukeblad (TU), mars 2014: Testet Remington Hyperflex Pro XR1370 mot Philips Sensotouch 3D RQ1250 og det var Philips maskin som gikk av med seieren med en total poengsum på 8 poeng. Remingtons kom hakk i hæl med 7 poeng. 

 

Tænk november 2013: Testet 16 barbermaskiner og resultatet ble en tre-delt førsteplass der alle fikk 79 poeng hver. Vinnerne i barbermaskintesten ble Braun Series 5 5030S, Philips SensoTouch 2D RQ1175/17 og Philips SensoTouch 3D RQ 1250/16.

Andreplassen med bare ett poeng mindre gikk til Braun CoolTec CT4-s Wet&Dry og Braun Series 3 340s-4 Wet&Dry.

 

DinSide, oktober 2012: Din Side valgte to barbermaskiner og sammenlignet disse opp mot hverandre – Braun 5050 cc vs Philips RQ1250 og resultatet var overraskende. Selv om det er Philips RQ1250 som er den dyreste, så var det Braun 5050 cc som gikk av med seieren med terningkast 4 mot Philips som fikk terningkast 3. 

 

ICA-kuriren november 2011: Har testet 8 ulike barbermaskiner og tittelen Best i test ble utdelt til Braun /350 CC. Denne barbermaskinen er veldig stillegående og kan brukes til våt-barbering. 

 

IDG, mai 2011: Her var det Philips SensoTouch 3D 1290 cc som gikk av med seieren blant de 8 testede barbermaskinene. Som beste kjøp var det Philips SensoTouch 3D RQ 1250 som gikk ut som vinner.

 

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på denne barbermaskinen. På den måten gjør du et riktig bra kupp = Den beste barbermaskinen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg i fortsettelsen.

 

Og du! Gå inn på siden med Robotgressklippere så kan du se hvordan du kan spare tid til å gjøre sånt du liker i sommer. Vi har også en side som forteller deg hvilken grill som er best i test.

 


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden