Barbermaskin best i test

Barbermaskin test 2020

Drømmer du om et glattbarbert ansikt men synes det er tungvint med barberskum og høvel? Har du kjøpt barbermaskiner som ikke holder det de lover og nå vil du ha det beste istedet? Da har du kommet helt rett! 

 

Vi på Best i test Guiden har nemlig gransket alle aktuelle ekspert-tester og undersøkt hvilken barbermaskin forbrukerne er mest fornøyd med. Og svar har vi fått!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste barbermaskinen NÅ!

 

Vi stiller følgende krav på barbermaskinen

  • Først og fremst skal det ikke være skjeggstubb igjen etter barberingen. Det er ikke en skjeggtrimmer vi skal ha, men en barbermaskin som barberer bort stubb enkelt og fort.
  • Den skal tåle vann, så den er lett å rengjøre etter barberingen.
  • Den skal være batteridrevet.
  • Barbermaskinen skal dessuten kunne lades mens du bruker den (for batteriet kommer sikkert til å være tomt en stressende morgen). 

 

Viktig å tenke på når du barberer deg

  1. Vask ansiktet med varmt vann før du begynner barberingen. Dette gjør du for å myke opp hårstråene så barberingen går lettere og for å unngå irritasjon i ansiktet.
  2. Ikke stress når du barberer deg. Før maskinen sakte mot skjeggstråenes retning. Er det en maskin med tre hoder så roterer du. Vær lett på hånden og undvik å trykke maskinen hardt mot huden.
  3. Og sist men ikke minst; Husk å rengjøre barbermaskinen etter du har barbert deg. Da kommer barberingen til å gå både raskere og bedre neste gang.

Best i test barbermaskin 2020

Å finne en barbermaskin som passer alle er ikke lett, men vi drister oss allikevel til å utse en vinner. Barbermaskinen som kåres til Best i test er Braun Series 5 5030s. Denne maskinen har vunnet ekspert-tester og viktigst av alt, den har veldig fornøyde brukere.


beste barbermaskinen


Beste barbermaskin – Braun Series 5 5030s

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 23 september 2020


Dette er en barbermaskin som er veldig høyt verdsatt av forbrukere. Den tilpasser seg huden og ansikts-konturene på en helt utmerket måte. Med Braun Series 5 5030s får du et resultat som ligner det du får når du barberer deg med høvel. 

 

New Power Drive gir deg 20% mer motorkraft enn tidligere. Det betyr at det blir bedre skjæring av enda tettere hår. 

 

Med 5 justerbare vinkler og en praktisk trimmer kan du enkelt forme både skjegget, kinnskjegget og barten. 

 

Du kan bruke barbermaskinen i 45 minutter når den er fulladet, og skulle du være så uheldig å glemme å lade barbermaskinen, kan du bruke maskinen når den lades. (Dette er en stor fordel, med tanke på at du oftest ikke har en time til overs på morgenen.)

 

Her kjøper du beste barbermaskinen til best pris


Prisjakt lister barbermaskinen fra 1759 kr!

1759 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Braun Series 5 5030s!


Så sier forbrukerne om denne barbermaskinen

 Som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva forbrukerne synes om produktet sitt! Og Braun Series 5 5030s har veldig mange fornøyde forbrukere. Her ser du noen av anmeldelsene som er gjort:

 

“Meget bra maskin. Barberer tett og fint, mye bedre enn min gamle Gilette Fusion Proglide høvel. Svært behagelig opplevelse. Svært enkel å rense maskinen og gjøre den klar til neste gang. Stort pluss at selve skjærebladene og barberhodet er bevegelig, slik at det former seg fint etter ansiktet. Enkelt, kjapt og tommel opp! Glad jeg valgte denne modellen.”

 

“Meget bra til daglig barbering. Prøvde den også med noen dager gammelt skjegg og selv om det lugget noe ble resultat bra viss man ikke har det for travelt. Stort sett meget fornøyd med maskinen.”

 

“Jeg har hatt denne barbermaskinen i tre uker nå. Kort sagt, jeg er veldig fornøyd med den.” 

 

“Min første barbermaskin, er jeg veldig glad! Ingenting å klage på!”

 

“Dette er en barbermaskin som gjør jobben! Enkel i bruk, ingen tullete ladestasjoner eller ekstrafunksjoner man ikke trenger.”

 

Du kan lese flere omtaler på denne siden.

 

Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss! Og det som noen har sagt er at den har vanskeligere å ta tykkere og lengre hår, og passer best for deg som har normal skjeggvekst og normal hud. Men ellers er forbrukerne veldig fornøyd med denne barbermaskinen.


Bruk lotion etter barberingen så du slipper tørr og irritert hud

Bruk lotion etter barberingen så du slipper tørr og irritert hud.

 

Disse ekspert-tester har vi gransket

TEK.no, mai 2018: Letet etter den beste barbermaskinen for under 1000-lappen. De har testet 5 ulike maskiner og vinneren i denne testen med 8 av 10 poeng ble Braun Series 3 3050CC. “Veldig behagelig. Tett barbering. Lugger ikke, og har god batteritid. Ikke helt optimal siden den ikke klarer å barbere alle utstikkende hår og det er en ulempe at den ikke er vantett”
Andreplassen med 7,5 poeng gikk til Philips Aquatouch S5400/06.

 

Aftonbladet, desember 2017: Testet skjeggtrimmere og best i denne testen ble BaByliss E886E Digital-Control som fikk 4 av 5 poeng. Avisen skriver blant annet; “Har desidert testens beste klipp og klarer også langt skjegg galant. Maskinen er i en klasse for seg blant de 5 apparatene som er testet.”

Like mange poeng fikk også Gillette Braun Fusion ProGlide Styler, til tross for at den bare koster rundt 200 kroner.

 

Råd & Røn, november 2017: Testet 11 barbermaskiner og best i test med 80 poeng ble Philips S9711. Andreplassen med 77 poeng og utnevnelsen Bra kjøp gikk til Braun Series 7 og Braun Series 9.

  

Magasinet M3, oktober 2017: I M3:s barbermaskintest blev den prisgunstige Philips Series 7000 BT7201 best i test med 9 av 10 poeng. Den ble kåret til beste skjeggtrimmer fordi den har “Effektiv og behagelig trimming, smart håroppsamlingsfunksjon og er enkel å rengjøre.”
Philips Series 9000 BT9297 og Philips Series 9000 S9711CC fikk også en høy plassering med 8 poeng. De fikk dessuten utmerkelsen “M3 Anbefaler”
Det kan være verdt å nevne at Braun ikke deltok i denne testen!

 

DinSide, mars 2016: Testet åtte “folkemodeller” i prisklassen 350-1490 kr. Ifølge DinSide er det Philips og Braun som dominerer på markedet, men i denne testen var det Panasonic ES-RT37 som gikk av med Best i test – seieren og terningkast 6. 

 

Aftenposten (WiseGuide), september 2015: Sammenlignet seks ulike barbermaskiner for menn. Best i test med 4,7 av 5 poeng ble Braun Series 7 799cc-7. På andreplass med omtalen Mest for pengene, kom Panasonic ES-LT4N med 4,0 poeng.

 

Teknisk Ukeblad (TU), mars 2014: Testet Remington Hyperflex Pro XR1370 mot Philips Sensotouch 3D RQ1250 og det var Philips maskin som gikk av med seieren med en total poengsum på 8 poeng. Remingtons kom hakk i hæl med 7 poeng. 

 

Tænk november 2013: Testet 16 barbermaskiner og resultatet ble en tre-delt førsteplass der alle fikk 79 poeng hver. Vinnerne i barbermaskintesten ble Braun Series 5 5030S, Philips SensoTouch 2D RQ1175/17 og Philips SensoTouch 3D RQ 1250/16.

Andreplassen med bare ett poeng mindre gikk til Braun CoolTec CT4-s Wet&Dry og Braun Series 3 340s-4 Wet&Dry.

 

DinSide, oktober 2012: Din Side valgte to barbermaskiner og sammenlignet disse opp mot hverandre – Braun 5050 cc vs Philips RQ1250 og resultatet var overraskende. Selv om det er Philips RQ1250 som er den dyreste, så var det Braun 5050 cc som gikk av med seieren med terningkast 4 mot Philips som fikk terningkast 3. 

 

ICA-kuriren november 2011: Har testet 8 ulike barbermaskiner og tittelen Best i test ble utdelt til Braun /350 CC. Denne barbermaskinen er veldig stillegående og kan brukes til våt-barbering. 

 

IDG, mai 2011: Her var det Philips SensoTouch 3D 1290 cc som gikk av med seieren blant de 8 testede barbermaskinene. Som beste kjøp var det Philips SensoTouch 3D RQ 1250 som gikk ut som vinner.


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 23 september 2020
Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på denne barbermaskinen. På den måten gjør du et riktig bra kupp = Den beste barbermaskinen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg i fortsettelsen.

 

Og du! Gå inn på siden med Robotgressklippere så kan du se hvordan du kan spare tid til å gjøre sånt du liker i sommer. Vi har også en side som forteller deg hvilken grill som er best i test.