Terrassevarmer best i test 2020

Tester på beste terrassevarmer 2020

Om du vil vite hvilken terrassevarmer som er best i test 2020 har du kommet helt rett!


Som vanlig her på Best i test Guiden har vi gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt, fått greie på hva vanlige forbrukere synes om terrassevarmeren sin. Alt dette har vi oppsummert på denne siden, så du skal kunne gjøre et så bra kjøp som mulig. 

 

På denne siden finner du en større terassevarmer som drives av gass og en mindre portabel infrarød varme som går på strøm.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg gassvarmeren NÅ!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg el-infravarmeren NÅ!

 

Derfor skal du ha en terrassevarmer

Den norske sommeren kan være av veldig variende kvalitet med kalde dager og kvelder. Når sensommeren kommer og temperaturen synker på kveldene er det deilig å kunne sitte ute en stund til.

 


Med en terrassevarmer får du opp temperaturen og kan forlenge utesesongen med flere uker. Har du dessuten glassveranda kan du utnytte denne hele året når du har en utevarmer.


Beste gassvarmeren 2020

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en vinner. Vinneren er ingen mindre enn Landmann 12049

 

 

  Beste gassvarmerBeste terrassevarmeren akkurat nå - Landmann 12049

 

Se dagens aktuella pris

 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 7 april 2020

 


Landmann 12049 er en brukervennlig terrassevarmer som går på gass. Dette betyr at du slipper ledninger som ligger i veien. 


Høyden er på 220 cm og bredden er 75 cm. Den er utstyrt med en vippebeskyttelse så den ikke skal kunne velte. 


Landmann 12049 har en justerbar varmekontroll så du lett kan styre hvor varmt du og gjestene vil ha det. Det er også bra at du slipper å maksimere varmen når det er relativt varmt ute.

 

Toppdelen er en stor reflektor som gjør at varmen sprer seg sfærisk rundt varmeren, det betyr at alle som sitter rundt får ta del av varmen.

 

Når det gjelder monteringen av Landmann 12049 anser forbrukerne at det er veldig enkelt.

 

Landmann 12049 har en regulerbar effekt fra 5,9kW til 9kW. Reflektoren (toppdelen) av varmeren kan bli opp til 200 grader, så anbefalt avstand fra reflektoren er minst 50 cm.

 

Så sier ekspertene om Landmann 12049

Aftonbladet 2019, testet 11 terassvarmere. Landmann 12049 fikk 4 av 5 stjerner. De liker den godt og synes den har bra funksjoner. De drar ned på at den er litt for høy som kan bli litt problem om man skal ha den under tak, men ellers er de veldig fornøyd med denne. Vinneren i testen ble Cotech Terrassvarmer 2100W.

 

I 2013 fikk Landmann 12049 førsteprisen i det svenske magasinet Hus o Hems test på terrassevarmere.

 

Så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet synes. Her kommer noen eksempel;

 

"Lett å installere og den varmer bra. Så langt holder den det den har lovet", "Superenkel å installere", "Den står stødig på bakken og varmer bra. Er glad for at jeg kjøpte en gassvarmer i og med at vi ikke har noe strømuttak ved uteplassen vår" 


"Rask å sette sammen. Husk å gjøre det ute da den ikke passet gjennom døren når vi var ferdig. Synes den fungerer bra"


Ulemper da? De vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler, og en nevner at den ikke varmes opp så mye som forventet. Det er også noen som påpeker at den er litt for høy (2,2m), som betyr at den ikke passer under lave tak.

 

Her kjøper du gassvarmeren til best pris

Du kan kjøpe testvinneren hos CDON. Her betaler du 1374 kr inkludert frakt.

GardenStore selger den for bare 1929 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

1929 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for terrassevarmeren Landmann 12049.

 

 

Beste portable infravarmeren

Er Landmann 12049 litt for stor til uteplassen din? Da kan vi tipse om en mindre terrassvarmer, Andersson ORH 1.0.

 


Infrarød terrassvarmer - best i test


Beste infrarøde varmeren akkurat nå - Andersson ORH 1.0

 

 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 7 april 2020

 


Utfordreren kommer fra Andersson og heter ORH 1.0. I motsetning til gassvarmeren så kobles denne inn i en vanlig stikkontakt og har en effekt på 900W. Dette er nok til å varme en mindre uteplass/balkong/uterom. 


Denne relativt lille og kompakte terrassevarmeren er en redder i nøden når det er kjølig. I og med at den ikke tar så mye plass passer den perfekt til deg som har en balkong eller et uterom med lav takhøyde.


Andersson ORH 1.0 er 76 cm høy og har flere smarte finesser som blant annet en snurrefunksjon. Denne gjør at varmeren svinger fram og tilbake, som en vanlig bordsvifte. Dette er for at det skal bli så bra varmespredning som mulig. Denne funksjonen aktiveres enkelt med en knapp på varmeren. 

 

Testvinneren har også en timer som gjør at varmen stenges av etter ønsket tid. 

 

Så sier forbrukerne om Andersson ORH 1.0

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes, og her ser du noen eksempel;

"Får plass på den lille balkongen min og varmer godt. Hadde dog satt pris på om det hadde vært fler varmeinnstillinger" 


"Fungerer perfekt til mindre selskap", "Så fornøyd med denne varmeren. Pleier å ha den på den lille balkongen min som gjør at den ekstra varmen lar meg sitte ute lengre uten å fryse". 


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler, og det som noen nevner er at ledningen er litt kort, bare 130 cm, så derfor kan det være lurt å ha en skjøteledning til denne.


I tillegg til testvinnerne finner vi flere merker som også har god kvalitet på terrassevarmerne sine, det er blant annet Opranic, Hortus, Termo og Silverline.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

Du kan kjøpe infravarmeren hos NetonNet. Her betaler du 0 kr inkludert frakt.

kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for infravarmeren.

 Tips 1: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på noen av testvinnerne. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste terrassevarmeren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!

 

Tips 2: Vi kan også tipse deg om å ta del av sidene våre som handler om den beste kaffetrakteren, den beste espressomaskinen, den beste multiroom-høyttaleren eller hvorfor ikke ha den beste DAB-radioen ute på verandaen?