Terrassevarmer best i test 2023,terrassevarmer gass,

Terrassevarmer test 2024 - forleng utesesongen med lys og varme

Om du vil vite hvilken terrassevarmer som er best i test 2024 har du kommet helt rett!


Som vanlig her på Best i test Guiden har vi gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt, fått greie på hva vanlige forbrukere synes om terrassevarmeren sin. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal kunne gjøre et så bra kjøp som mulig. 

 

Beste terrassevarmer


Derfor skal du ha en terrassevarmer

Den norske sommeren kan være av veldig varierende kvalitet med kalde dager og kvelder. Når sensommeren kommer og temperaturen synker på kveldene er det deilig å kunne sitte ute en stund til. 


Med en terrassevarmer får du opp temperaturen og kan forlenge utesesongen med flere uker. Har du dessuten inn glasset veranda kan du utnytte denne hele året når du har en utevarmer.


Om du er usikker på om du skal ha gass, infravarmer, halogenvarmer, IR-varmer etc. har Forbrukerrådet en utførlig og bra guide for å finne hva som passer deg og uteplassen din best.


Frittstående terrassevarmer best i test 2024

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en klar vinner - Mill CB2000 Floor

 

 


Mill er et norsk selskap som designer og skaper vakre varme- og inneklimaprodukter, og CB2000Floor er ikke et unntak. Dette er en flott og praktisk infrarød varmer som varmes opp raskt. Infrarød oppvarming treffer der den lyser akkurat som solen.


Mill CB2000 styres via en fjernkontroll og har seks varmeinnstillinger, det betyr at du kan styre varmen fra godstolen og endre varmen som du vil. Den tåler også regn så du kan plassere den hvor du vil.


Effekten er på 2000 watt og den har den nye Ultra Low Glare Plus-oppvarmingsteknologien. ULG + -teknologien reduserer rødt lys med bemerkelsesverdig 99%, som lar deg nyte varmen i et mer behagelig og mykt lys. 


Levetiden på varmerøret er ca. 5000 timer og Mill oppgir at det går greit å bytte dette varmerøret på egenhånd når man trenger. 


Testvinneren er stille i drift, gir umiddelbar varme og gir deg muligheten å nyte lenge av sommeren ute.


Spesifikasjoner

 • Mål: 260 x 260 x 1050 mm.
 • Vekt: 7kg
 • Farge: Sort
 • IP65: produktet tåler all slags vær og trenger ikke å bli montert under et tak.
 • Fjernkontroll: Ja ( 6 oppvarmingsnivåer, 33%, 50%, 60 % 70% 80% og 100%)
 • Sikringskrav: 10A, kan brukes på vanlig sikringstype B.
 • Levetid varmelampe: Ca. 5000 timer
 • Lengde / farge kabel: Svart 1,9 meter


For mer informasjon om denne vinneren kan du gå inn på Mills hjemmeside.


Her kjøper du Mill terrassevarmer til best pris
Mill terrassevarmer - så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet synes. Her kommer noen eksempel;

 

"Best i test leverer som forventet" 


"Kjempefin terrassevarmer. Varmer godt."


"Terrassevarmeren fungerer utmerket på alle måter, men det er en svakhet at ledningen er så kort. Vanskelig å plassere den der jeg ønsker uten å benytte skjøteledning, noe som er frarådet i brukerveiledningen."


" Anvendelig, flyttbar, rask effekt. Ser ut som en Bang Oluffson høytaler😊"


"Funksjonell, stilren og meget brukervennlig. Gir god varme. Trinnløs regulering av varmen med fjernkontroll. Enkel montering og lett at flytte rundt med påmontert bærehåndtak"


"Grei terrasse varmer. Flyttbar slik at en kan bedre sikte mot området som skal varmes opp." 


Ulemper da? De vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler, og en synes at ledningen er litt for kort, men 1,9m er maksimal lengde i henhold til de europeiske forskriftene for terrassevarmere så den får ikke være lengre. 

 


Terrassevarmer gass best i test


For deg som ønsker en stor og kraftig gassterrassevarmer er det Sunwind 420127 som anbefales.


Sunwind Høy Antrasitt drives av gass som gjør den enkel å bruke uten ledninger. Toppen på Sunwind har en stor reflektor som sprer varmen jevnt over hele selskapet og dekker et område på rundt 20m².  


Høyden er på 224 cm og bredden er 81 cm. Den har antivippebeskyttelse som gjør at den ikke tipper overende. 


Sunwind har en justerbarbar varmekontroll så du finner det perfekte varmenivået til deg og gjestene dine. Dette er også bra når du ikke vil maksimere varmen når det fortsatt er relativt varmt ute.

 

Om flammen slukker stenger tennsikringen av gasstilførselen. Reflektoren (toppdelen) kan bli veldig varm, helt opp til 200 grader, derfor anbefales et avstand fra reflektoren til taket på minst 50 cm.

 

Her kjøper du Sunwind terrassevarmer til best prisTerrassevarmer bord best i test


For deg som bare vil ha en liten bordvarmer har vi funnet en mindre varmer som er høyt verdsatt av forbrukere! Den beste lille terrassevarmeren heter Termo Torso 300/600W.


Denne relativt lille og kompakte varmeren er en redder i nøden når det er kjølig. I og med at den ikke tar så mye plass passer den perfekt til deg som har en balkong eller et uterom med lav takhøyde.


Termo Torso 300/600W går på strøm og kobles bare inn i en vanlig stikkontakt, det er en 160cm jordet kabel. Den kan plasserer på både bord og gulv. 


Den har to effektinnstillinger på 300W og 600W og kan varme opptil 6 kvm.


Termo Torso 300/600 er 50 cm høy, veier 2,8 kg og har blant annet en oscillerende funksjon på 90 grader. Denne gjør at varmeren kan svinge fram og tilbake, som en vanlig bordsvifte. Dette er for at det skal bli så bra varmespredning som mulig. 

 

Testvinneren har også vern mot velting som betyr at den slår seg av om den velter.


Her kjøper du Torso terrassevarmer til best pris 

Terrassevarmer infrarød - dette sier forbrukerne om Termo Torso 300/600

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes, og når det gjelder Termo Torso er forbrukerne veldig fornøyd. Her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Den har bra pris og designen er stilig. Den kan brukes på flere plasser rundt huset og i garasjen. " 


"Veldig bra kjøp! Nå kan jeg sitte på kveldene i favoritthjørnet mitt på terrassen og late som at det fortsatt er litt sommer. Katten min Sonja som sitter i fanget mitt liker også varmeren." 


"Stillegående og effektiv"


"Varmer kjempe bra!! Når den har stått på 2:eren i en halvtime er det behagelig varme på hele altanen en høstkveld!"


"Dette var det beste jeg noengang har kjøpt, varmer bare så utrolig deilig og at det er 2 varmeeffekter er helt perfekt. Takk for dette fantastiske produktet, den kommer jeg til å ha mye glede av" 


"Dette var akkurat det jeg letet etter, en liten varmer som kan stå på bordet mellom to stoler."


"En terrassevarmer i mindre størrelse som passer utmerket til den innglassede balkongen. Vi er kjempefornøyd med varmeren. Den står stødig og den kan også fordele varmen i og med at den er oscillerende." 


"Liten, fleksibel og fungerer akkurat som forventet. Anbefaler denne sterkt!"


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler så vi kan ha med dette når vi skal bestemme oss for å handle, og det eneste vi har funnet er en person som synes den er mindre effektiv enn forventet - at den varmet knappe 6 kvm og at veltevernet utløstes om den ikke stod på en veldig flat overflate.terrassevarmer gass test,mill terrassevarmer


~ Nyt deilige sommerkvelder med den beste terrassevarmeren ~


Test terrassevarmer - dette sier ekspertene om Mill CB2000 Floor


2021

TEK har testet 11 varmere. Mill CB2000Floor kåres til best i test med 9/10 poeng og de oppsummerer det hele med at den er "En nærmest komplett kortbølgevarmer". De gir pluss for at den gir mye varme, tåler godt vind og vær, at den ikke lager lyd, at man kan bytte varmerør selv og at man ikke har behov av trege sikringer. De synes også det er veldig bra at den er enkel å flytte rundt på.


Testvinnere:

 • Mill CB2000 Floor

Clas Ohlson selger Mill CB2000 Floor for 2878 kr. Frakten er inkludert i prisen!

2878 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Mill CB2000 Floor!

Komplett selger Mill CB2000 Floor for 3149 kr. Frakten er inkludert i prisen!


 • Sunwind Antracit

Elkjøp selger Sunwind Antracit for 3094 kr. Frakten er inkludert i prisen!

3094 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Sunwind Antracit!

Staypro selger Sunwind Antracit for 3395 kr. Frakten er inkludert i prisen!


 • Termo Torso 300/600WTips 1: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på noen av testvinnerne. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste varmeren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Tips 2: For deg som ønsker en lettere hverdag har vi kåret den beste robotgressklipperen, det beste selvvanningssystemet og den beste robotstøvsugeren!Philip Andrén

Best i test: Terrassevarmer

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert