Terrassevarmer best i test 2020

Terrassevarmer test 2022

Om du vil vite hvilken terrassevarmer som er best i test 2022 har du kommet helt rett!


Som vanlig her på Best i test Guiden har vi gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt, fått greie på hva vanlige forbrukere synes om terrassevarmeren sin. Alt dette har vi oppsummert på denne siden, så du skal kunne gjøre et så bra kjøp som mulig. 

 

På denne siden finner du en større terassevarmer som drives av gass og en mindre portabel infravarme som går på strøm.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg terrassevarmeren som er best i test NÅ!

 

Vis meg den infrarøde terrassevarmeren som er best i test NÅ!

 

Derfor skal du ha en terrassevarmer

Den norske sommeren kan være av veldig varierende kvalitet med kalde dager og kvelder. Når sensommeren kommer og temperaturen synker på kveldene er det deilig å kunne sitte ute en stund til. 


Med en terrassevarmer får du opp temperaturen og kan forlenge utesesongen med flere uker. Har du dessuten inn glasset veranda kan du utnytte denne hele året når du har en terrassevarmer.

Best i test terrassevarmer 2022

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en vinner. Vinneren er ingen mindre enn Landmann 12049

 

Beste gassvarmeren - Landmann 12049

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 januar 2022

Prisjakt Landmann 12049
i samarbeid med Prisjakt

 


Landmann 12049 er en brukervennlig terrassevarmer som går på gass. Dette betyr at du slipper ledninger som ligger i veien. 


Høyden er på 220 cm og bredden er 75 cm. Den er utstyrt med en vippebeskyttelse så den ikke skal kunne velte. 


Landmann 12049 har en justerbar varmekontroll så du lett kan styre hvor varmt du og gjestene vil ha det. Det er også bra at du slipper å maksimere varmen når det er relativt varmt ute.

 

Toppdelen er en stor reflektor som gjør at varmen sprer seg sfærisk rundt varmeren, det betyr at alle som sitter rundt får ta del av varmen.

 

Når det gjelder monteringen av Landmann 12049 anser forbrukerne at det er veldig enkelt.

 

Landmann 12049 har en regulerbar effekt fra 5,9kW til 9kW. Reflektoren (toppdelen) av varmeren kan bli opp til 200 grader, så anbefalt avstand fra reflektoren er minst 50 cm.

 

Så sier ekspertene om Landmann 12049

Aftonbladet 2019, testet 11 terassvarmere. Landmann 12049 fikk 4 av 5 stjerner. De liker den godt og synes den har bra funksjoner. De drar ned på at den er litt for høy som kan bli litt problem om man skal ha den under tak, men ellers er de veldig fornøyd med denne. Vinneren i testen ble Cotech Terrassvarmer 2100W.

 

I 2013 fikk Landmann 12049 førsteprisen i det svenske magasinet Hus o Hems test på terrassevarmere.

 

Så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet synes. Her kommer noen eksempel;

 

"Lett å installere og den varmer bra. Så langt holder den det den har lovet", "Superenkel å installere", "Den står stødig på bakken og varmer bra. Er glad for at jeg kjøpte en gassvarmer i og med at vi ikke har noe strømuttak ved uteplassen vår" 


"Rask å sette sammen. Husk å gjøre det ute da den ikke passet gjennom døren når vi var ferdig. Synes den fungerer bra"


Ulemper da? De vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler, og en nevner at den ikke varmes opp så mye som forventet. Det er også noen som synes at den er litt for høy (2,2m), som betyr at den ikke passer under lave tak.

 

Her kjøper du gassvarmeren til best pris


Infrarød terrassevarmer best i test

For deg som synes testvinneren er for stor har vi funnet en mindre terrassevarmer som er høyt verdsatt av forbrukere! Den beste lille terrassevarmeren heter Termo Torso 300/600W.

Infrarød terrassevarmer best i test - Termo Torso 300/600W

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 januar 2022

Termo Torso 300/600WDenne relativt lille og kompakte terrassevarmeren er en redder i nøden når det er kjølig. I og med at den ikke tar så mye plass passer den perfekt til deg som har en balkong eller et uterom med lav takhøyde.


Termo Torso 300/600W går på strøm og kobles bare inn i en vanlig stikkontakt, det er en 160cm jordet kabel. Den kan plasserers på både bord og gulv. 


Den har to effektinnstillinger på 300W og 600W og kan varme opptil 6 kvm.


Termo Torso 300/600 er 50 cm høy, veier 2,8 kg og har blant annet en oscillerende funksjon på 90 grader. Denne gjør at varmeren kan svinge fram og tilbake, som en vanlig bordsvifte. Dette er for at det skal bli så bra varmespredning som mulig. 

 

Testvinneren har også vern mot velting som betyr at den slår seg av om den velter.

 

Dette sier forbrukerne om Termo Torso 300/600

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes, og når det gjelder Termo Torso er forbrukerne veldig fornøyd. Her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Den har bra pris og designen er stilig. Den kan brukes på flere plasser rundt huset og i garagen. " 


"Veldig bra kjøp! Nå kan jeg sitte på kveldene i favoritthjørnet mitt på terrassen og late som at det fortsatt er litt sommer. Katten min Sonja som sitter i fanget mitt liker også varmeren." 


"Stillegående og effektiv"


"Varmer kjempe bra!! Når den har stått på 2:eren i en halvtime er det behagelig varme på hele altanen en høstkveld!"


"Dette var det beste jeg noengang har kjøpt, varmer bare så utrolig deilig og at det er 2 varmeeffekter er helt perfekt. Takk for dette fantastiske produktet, den kommer jeg til å ha mye glede av" 


"Dette var akkurat det jeg letet etter, en liten varmer som kan stå på bordet mellom to stoler."


"En terrassevarmer i mindre størrelse som passer utmerket til den innglassede balkongen. Vi er kjempefornøyd med varmeren. Den står stødig og den kan også fordele varmen i og med at den er oscillerende." 


"Liten, fleksibel og fungerer akkurat som forventet. Anbefaler denne sterkt!"


"Liten, fleksibel terrassevarmer i stilig design. Krever veldig flat overflate så ikke veltevernet utløses. Litt mindre effektiv enn forventet. Varmer knappe 6 kvm." 


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler så vi kan ha med dette når vi skal bestemme oss for å handle, og det eneste vi har funnet er en person som synes den er mindre effektiv enn forventet - at den varmet knappe 6 kvm og at veltevernet utløstes om den ikke stod på en veldig flat overflate.


I tillegg til testvinnerne finner vi flere merker som også har god kvalitet på terrassevarmerne sine, det er blant annet Opranic, Hortus, Termo og Silverline.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris


GardenStore selger terrassevarmeren for bare 898 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

898 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Termo Torso 300/600W!

Tips 1: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på noen av testvinnerne. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste terrassevarmeren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!

 

Tips 2: Vi kan også tipse deg om å ta del av sidene våre som handler om den beste kaffetrakteren, den beste espressomaskinen, den beste multiroom-høyttaleren eller hvorfor ikke ha den beste DAB-radioen ute på verandaen?


Tips 3: For deg som ønsker en lettere hverdag har vi kåret den beste robotgressklipperen, det beste selvvanningssystemet og den beste robotstøvsugeren!

 

Tips 4: For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente

Philip Andrén

Best i test: Terrassevarmer

Testen ble publisert og sist oppdatert