sous vide best i test - sous vide test

Test sous vide 2021

Om du skal kjøpe en sous vide og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og fått greie på hvilken sous vide vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe kjedelige feilkjøp og få den beste sous viden til best pris direkte! 


På denne siden finner du


 1. Beste sous vide
 2. Sous vide best i test 2021
 3. Dette sier ekspertene


Beste sous vide

Sous Vide best i test

Anova Precision Sous Vide Nano

Sous Vide best i test Anova Precision Sous Vide Nano
 • Enkel i bruk

 • Kan kobles til Smartphone

 • Holder jevn temperatur

best pris i samarbeid med Prisjakt


Dette er en sous vide

Sous Vide er an gammel fransk matlagningsmetode som betyr under vakuum. Maten som skal lages vakuumpakkes i plastemallasje og tillages i vannbad over lang tid for det perfekte resultatet i og med at du får kontroll over temperaturen.  


Tillager du f.eks et kjøttstykke i vanlig stekepanne er det vanskelig å få den jevnt rød gjennom hele stykket, ofte er det rødt i midten og mer tørt på kantene. Med en sous vide får du den jevnt rød gjennom hele kjøttstykket. Med en sous videfår du det møreste kjøttet og gjestene dine kommer til å bli mektig imponert.

 

Slik fungerer den

Fyll på vann i en kasserolle eller en beholder og legg matretten inn i en lynlåspose. Senk ned posen i vannet så luften forsvinner ut av posen og steng denne. For ekstra smak kan det være lurt å marinere før du putter maten i vakuumposen. 

Legg ned posen i kasserollen med vann og sett på sous viden. Du bestemmer hvilken temperatur det skal være og hvor lenge det skal tillages.

Sous vide fungerer på alle typer av matretter uansett om det er kjøtt, fisk eller vegetarisk. For mer informasjon om hvordan den virkelig fungerer kan du se mer på dette YouTube-klippet om SousVide.

 

Med nye sous vider er det ofte mulig å fjernstyre denne på distanse via mobilen din. Du kan med andre ord være borte samtidig som du lager et fantastisk måltid! 


OBS! Når du bruker sous vide blir den ofte varm på baksiden. Hvordan du plasserer den på kjøkkenbenken er derfor viktig så du ikke brenner deg.


6 fordeler med en sous vide

 1. Maten får perfekt konsistens. 
 2. Nydelig smak på både kjøtt, fisk og grønnskaker.
 3. Maten beholder saftigheten, smakene og aromaen.
 4. Du får mer tid til annet i og med at sous viden gjør lang matlagning til et nøye.
 5. Det erlett å planlegge maten bedre i og med at du får en presis tid.
 6. Du får godt rykte som den beste hjemmekokken!Sous vide best i test 2021

Når vi har sammenlignet de forskjellige sous videne har vi konsentrert oss på hvilken som gir det beste resultatet til best pris. Den beste sous viden akkurat nå er Anova Precision Cooker Nano. 

Beste sous vide akkurat nå - Anova Precision Cooker Nano

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Anova Precision Sous Vide Nano


Anova Precision Cooker Nano – er den sous vide som er best likt av både eksperter og forbrukere akkurat nå. Med enkle kontroller og en stilig design er den lett å bruke.


Med Precision Cooker Nano får du også tilgang til appen deres som gjør det mulig å bruke den på distanse. Dog er Nano-modellen begrenset til Bluetooth som betyr at du må være i hjemmet for at den skal kunne parkobles. Med Anovas større modeller har du mulighet til å koble via Wi-Fi som gjør det mulig å bruke den når du ikke er hjemme så lenge du har internett-kobling på mobilen din. Du får også flere oppskrifter og tips på hvordan du kan bruke sous viden din. 


Testvinneren er liten men effektiv som betyr at den tar lite plass i gryten. Den skal klare å varme opp kokekarl på ca 10 liter. Å oppnå høye temperaturer tar ikke så lang tid og når den har oppnådd den ønskede temperaturen piper den. På et display ser du temperaturen og hvor mye tid som er igjen som kan økes eller senkes med et enkelt tastetrykk. Du kan også stille inn en timer, enten manuelt eller via appen. Knappene på displayet er touchknapper

 

Appen er Anovas egne og er delt opp i tre seksjoner. En som heter My Recipes, der du kan spara favorittoppskriftene dine. De andre heter Guides og Recipes hvor du finner bra oppskrifter og instruksjoner på hvordan du lager ulike matretter. Her finner du oppskrifter som dekker alt fra vegetarisk til et stort kjøttstykke. 


sous vide best i test

Stekt kjøttstykke til venstre og kjøttstykke kjørt i sous vide til høyre


Om du ikke allerede eier en sous vide er Anova Precision Cooker Nano et perfekt valg som passer alle behovene hjemmekokken trenger. Den er effektiv, liten og rimelig i pris og derfor testvinneren her på Best i test Guiden
Dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du se noen eksempel på hva forbrukerne sier om Anova Precision Cooker Nano: 


Har brukt denne et par ganger og er kjempefornøyd med resultatet. Varmer raskt opp vannet til ønsket temperatur og holder den bra. Kontakten med telefonen fungerer som den skal med blåtannen. Kan anbefale denne!

 

”Kjøpte den for vell to uker siden og vert i godt bruk siden og fungerer knall og lett og ta med seg ”

 

”Veldig enkel i bruk, og gode oppskrifter i appen til Anova. Kan anbefales.”

 

” Enkel å bruke sammen med APP’en! Styr med mobilen via APP’en som også inneholder oppskrifter. Velg hvor f.eks. hvor godt stekt du ønsker kjøttet. Bare noen få tastetrykk fra en middag som imponerer vennegjengen og til og med deg selv! Synes den varmer opp raskt og tar heller ikke stor plass i kjøkkenskuffen. Absolutt verdt penga! ”

 

” Skulle valt den med wifi så jag kan starta den från appen även när man inte är hemma.Den har också lite bättre effekt och det hade varit bra.”

 

”Dette er ett produkt vi har hatt tidligere som gjør maten meget smakfull. Du kan få det seigeste kjøttet til og bli fantastisk mørt med denne. Rene gourmet kokken kan man si ”

 

”Fungerer akkurat så bra som jeg hadde håpet og lest at den skulle gjøre. Ingenting å klage på. Lett å bruke og temperaturen stemmer akkurat med mitt kalibrerte termometer. Holder temperaturen +-0,1 grader!”

 

”Bra og kompakt, eneste negative er at festet sitter litt for langt ned som gjør det litt upraktisk av og til.”

 

”Fornøyd, fungerer som tenkt!”

 

”Fungerar som tenkt. Først og fremst enkel”

 

”Fungerer bra og rimelig”

 

”Skikkelig bra sous vide”


Her kjøper du beste sous viden til best pris

Dette sier ekspertene om vinneren

Tom's Guide: Skriver at Anova Precision Cooker Nano er perfekt for deg som ikke har en sous vide. De er veldig positive gjennom hele anmeldelsen sin og nevner at de kun savner støtte til Wi-Fi. De liker at den er effektiv, har en godt fungerende app samt enkle kontroller og intuitiv bruk. 


Wired: Synes at Anovas sous vide er en bra begynnermodell for deg som er nysgjerrig på sous vide. De synes at den presterer bra og anbefaler den for deg som ikke vil legge flere tusen kroner på en sous vide maskin men vil ha kvalitet.


Tech Gear lab: Synes at Anova Precision Cooker Nano er en toppenmodell til en lav pris. De gir den totalt 80/100 poeng og mener at den er et veldig bra vektøy på kjøkkenet. I testen som holdt på i en times tid holdt sous viden jevn temperatur hele tiden. De avslutter det hele med å skrive at Anova Precision Cooker Nano er en av deres favoritter noengang.


The Wirecutter: Kårer Anova Precision Cooker Nano til best i test i deras sous vide-test. De synes at den holder jevn temperatur, er veldig enkel å bruke samt at den har en veldig bra pris. Dette gjør sous viden til en verdig vinner hos The Wirecutter.Oppsummering

Etter at du har lest denne siden om den beste sous viden håper vi at du har fått god veiledning og hjelp til å finne den beste sous viden som passer deg og behovene dine best. 


Testvinner - Beste sous vide 2021


sous vide test, best i test guiden beste sous vide

Med en sous vide blir det enkelt å få til den perfekte kjøttbiten


Tips 1: Om du er intressert av å finne den beste vannkokeren kn vi hjelpe deg med det. Vi vet også hvilken kaffetrakter som er best akkurat nå. Og er du intressert i å gjøre matlagingen litt lettere kan du lese om den beste kjøkkenmaskinen her!


Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste sous viden til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!

Philip Andrén

Best i test: Sous Vide

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: