massasjepute best i test,test massasjepute

Test massasjepute 2024 - lindrer øm nakke og stive muskler

Har du vondt i nakken eller ømme muskler som tar mye av energien din? Da kan en massasjepute hjelpe å slappe av og lindre smertene dine. 


Vi har gått gjennom de ulike massasjeputene som finnes på markedet og funnet den absolutt beste i den bemerkelse at den er enklest å bruke og gir best resultat. Du får også svar på hva forbrukerne synes om de ulike putene som finnes å kjøpe i dag.


Resultatet er oppsummert til deg på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste massasjeputen til lavest pris direkte! Helsefordeler med en massasjepute

 • Motvirker stress. Kroppen slapper av når den får massasje og frigjør endorfiner som er kroppens egne smertestillende hormon.
 • Kroppen får restitusjon. Massasje etter ei treningsøkt øker blodsirkulasjonen og kan lindre treningsverk.
 • Kan hjelpe mot søvnløshet. Massasje frigjør oksytocin, som er hormonet for ro og velvære. 
 • Øker blodsirkulasjonen. Massasje myker opp og reduserer spente og ømme muskler og gjør dem mer elastiske og myke.
 • Forebygger og lindrer spenningshodepine. Hovedgrunnen til spenningshodepine er stive og spente muskler i nakke og skuldre så ved å massere disse reduserer du spenningene og slapper mer av.
 • Styrker immunforsvaret. Massasje øker antallet hvite blodceller i kroppen som er en del av kroppens renovasjonsverk. Disse jobber aktivt for å bekjempe infeksjoner.


Kort og godt kan man si at massasjeputen kan brukes på hele kroppen. Den behandler trøtte og stive muskler. massasjeputen har blitt veldig populær i og med at den er liten og portabel og veldig lett å ta med seg, uansett om du er ute, i bilen eller på flyet.


 


Massasjepute best i test 


Den beste massasjeputen akkurat nå er Flowpillow heat som produseres av svenske Flowlife. Flowlife er kjent for å gjøre bra massasjeprodukter og vi finner mange fornøyde kunder og eliteidrettsutøvere som bruker produktene deres daglig.


Flowpillow Heat er en fleksibel, batteridreven og kompakt massasjepute som er enkel å bruke samtidig som den gjør det godt for deg og musklene dine. Den kan brukes på hele kroppen og du kan derfor velge hvilken muskelgruppe du vil skal få behandling.


Det er flere hastigheter som gjør at du kan velge hvilken behandling som passer deg best. Den er trådløs som betyr at den er fleksibel og enkel å bruke. Batteriet holder i 2 timer og det tar 3 timer å lade den full igjen.


Flowpillow Heat kåres til best i test i og med at den er unik i kombinasjonen av massasje og varme. Med hjelp av den infrarøde varmen varmes massasjeballene opp som øker blodsirkulasjonen din og bidrar til mer rørlighet. Dette reduserer stive muskler som du kan oppleve etter en treningsøkt og gir optimal restitusjon.


Den er veldig enkel å bruke. For å starte massasjen holder du ned ON-knappen i ca. 3 sekunder. Da starter den på høyeste styrke og kjører i 15 minutter. Infravarmen starter også og varmer opp musklene for å øke blodsirkulasjonen for aller beste behandling.


På massasjeputen er det knapper som kontrollerer både styrke og varme. Dette er bra i og med at du kanskje ikke vil ha samme styrke for alle muskelgrupper

 

På baksiden av puten sitter et bånd som du kan feste på f.eks. baksiden av en stol.

 

Du får 2 års garanti av Flowlife. Du får også 100 dagers tilfredshetsgaranti der du kan levere tilbake puten om du ikke er fornøyd. Bedre enn dette blir det ikke!


I tillegg til Flowlife finnes det også Beurer massasjeputer som er kjent for god kvalitet på massasjeapparatene sine. De har også mange fornøyde kunder og fikk blant annet terningkast 6 i Dagbladet.


Her kjøper du testvinneren til lavest pris

Test massasjepute - dette sier forbrukerne om Flowlife Heat

Massasjeputen fra Flowlife prises til skyene av forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd denne puten. Her kan du lese noen av omtalene testvinneren har fått;

 

"Deilig og bra pute!" 

 

"Elsker flowpillow! Fantastisk både etter trening eller når man bare vil ha massasje til filmen i sofaen. Anbefales sterkt!" 

 

"En lettelse for ryggen under graviditeten. Takk!" 

 

"Perfekt etter trening og enkel å ta med seg overalt."

 

"Det beste massasjeproduktet jeg noen gang har prøvd, trådløs, tåler mye og mobil da den er oppladningsbar og kan plasseres over hele kroppen. Dert er også varme i den.

 

"Jeg elsker å ligge i sengen med denne! Til tross for at jeg veier 100 kg kan jeg ligge på den og få en hard men samtidig myk massasje for ryggen min! Og man slipper alle ledninger å trasle seg inn i i og med at den er sladdløs."

 

"Jeg bruker den hver kveld, SUPER!!!"

 

"Har mye ryggproblem så har kjøpt flere lignende produkter men må si at Flowpillow er den beste av alle. Bra batteritid, enkel å bruke og kan brukes på hele kroppen!"

 

"Veldig bra og kraftig massasje. Lett å ta med."
Her kan du se hvordan Flowpillow fungerer i virkeligheten!


Slik utførte vi denne testen

For å finne den beste massasjeputen har vi pratet med eksperter og gransket forbrukeres omtaler. Det finnes få eksperttester på slike puter så her har vi tatt ekstra hensyn til hva forbrukerne synes, det er jo tross alt de som vet hvordan den fungerer best i hverdagen.


Når det kommer til puten fra Flowlife er forbrukerne veldig fornøyde med komforten, at den er enkel å bruke og at den er portabel. De er også veldig glad for varmeinnstillingen som gir enda bedre massasje. 
Her kjøper du testvinneren til lavest pris

massasjeputen lindrer vond nakke


~ Med den beste massasjeputen får du lindring av vonde og ømme muskler ~
Tips 1: Om du vil ha en mer dypgående massasje vil vi tipse deg om å lese siden om den beste massasjepistolen akkurat nå!


Tips 2: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du det beste massasjeapparatet til best pris!
Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken massasjepute er best i test?
  Etter å ha sett hva forbrukerne sier er det ikke noen spørsmål om denne saken! Massasjeputen som er best i test akkurat nå er Flowpillow Heat. Det er en liten, kompakt og batteridreven massasjepute som kan brukes på hele kroppen.
 • Hva er en massasjepute?
  Kort forklart er en massasjepute en massasjeapparat som du kan bruke på hele kroppen. Den masserer og behandler ømme, stive og trøtte muskler.
 • Hvor lenge skal massasjeputen brukes?
  Det er ingen grense for hvor lenge du kan bruke massasjeputen, du skal bruke den så lenge det føles deilig. Har du spesifikke problem kan du bruke den regelbundet for å redusere muskelplagene dine.
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Massasjepute

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert