gamingdata test

Gaming laptop test 2022

Om du vil vite hvilken bærbar gaming pc som er kåret til best i test har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle experttester, pratet med ekspertene og sist men ikke minst – fått greie på hvilken data forbrukerne liker aller best.

 

Resultatet er oppsummert på denne siden så du enkelt og greit skal slippe dårlige kjøp og få den beste gaming laptopen direkte!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste gaming laptopen NÅ!


Derfor trenger du en bærbar gaming pc

Dataspill er uten tvil en av de mest populære hobbyene i dag, og de seneste årene har det blitt mer enn bare en hobby. eSport som det kalles, har blitt en stor industri som fører sammen mange millioner mennesker. For at du eller barna dine skal kunne holde tritt med kompisene på online eventyr så gjelder det å ha rett utstyr!

 

Vi stiller følgende krav på den beste gaming laptopen

 • God ytelse – et must for spill!
 • Bærbar – så du kan ta den med deg ut i det virkelige livet. Den skal fungere både til skole og jobb.
 • Bra pris – markedet er fullt av gaming laptoper i ulike prisklasser, men du skal ha den beste til lavest pris.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.

 

Dette bør du tenke på når du velger gaming pc

Som du sikkert allerede vet så kommer dette an på hvilket spill du skal spille og hvilke innstillinger du skal spille på når du skal velge. Dessuten er størrelsen på lommeboka di et viktig element å ha med.

 

Det du bør tenke på når du kjøper en bærbar gaming pc er at det skal være bra prosessorkraft i forhold til datamaskinen, mye RAM-minne og et bra grafikkort så spilledataen klarer de høye grafikkinnstillingene. Når det kommer til merke kan du kjenne deg trygg om du kjøper fra de mer etablerte produsentene som Asus, ROG, MSI, HP og Acer.


Bærbar gaming PC best i test 2022

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til forbrukere har vi en vinner; MSI Katana GF66.

Beste gaming laptop - MSI Katana GF66

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 januar 2022

MSI Katana GF66

 


MSI Katana GF66 har en 11. generasjons Intel® Core™ i5-11400H prosessor og leverer opptil 40 % bedre ytelse i forhold til forrige generasjon. Oppnå mer kraft med denne 6-kjerneprosessoren som støtter opptil 4,4 GHz dobbeltkjernefrekvens for å maksimere effektiviteten i spill, multitasking og produktivitet. 


Grafikken kommer fra NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. Minnet er på 16GB DDR4 SDRAM som er utformet for å kjøres ved høye hastigheter, som i sin tur leder til bedre ytelse ved spill. Hovedlageret står en SSD-disk på 512 GB M.2 for. 


Skjermen er en full HD-skjerm på 15,6" med antirefleks som minimerer gjenskinn. Du får fine og klare farger og en høy oppdateringsfrekvens på 144Hz.


Grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 3050 er et anbefalt og respektert grafikkort som gjør at du kan oppleve spillene i høy oppløsning. Med 4 GB dedikert grafikkminne trenger det ikke å låne minne fra datamaskinens arbeidsminne.


Vekten er på 2,1 kg og er blant de letteste gaming dataene i denne kaliberen. 


Tastaturet er bakgrunnsbelyst som gjør at du kan spille, jobbe eller studere selv om det er svakt lys i rommet.


Du får også gratis oppgradering til Windows 11 når den blir tilgjengelig ved kjøp av denne gaminglaptopen.

 

Spesifikasjoner:

 • RAM: 16GB RAM-minne (DDR4, 2666MHz)
 • Hovedlager: 512GB SSD M.2 PCIe 
 • Operativsystem: Windows 10 Home
 • Skjerm: 15,6" Full-HD
 • Grafikkprosessor: NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 
 • Grensesnitt: LAN, HDMI, USB-C 3.2 Gen 1, USB 2.0, 2 x USB 3.2 Gen 1 og Hodetelefons/mikrofons-kombinasjonsjakk 
 • Farge: Svart
 • Dimensjoner: (B) 35.9 cm x (D) 25.9 cm x (H) 2.49 cm 
 • Vekt: 2,1 kg.


Vil du se denne maskinen i virkeligheten kan du ta en titt på dette You-Tube klippet
 

Her kjøper du MSI Gaming laptop til best pris

Det billigste er å bestille denne laptopen på Internett. Da får du den sendt direkte hjem til deg, enkelt og greit. 

Komplett selger MSI Katana GF66 for 11990 kr. Frakten er inkludert i prisen!

11990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for MSI Katana GF66!

 MSI bærbar gaming PC - dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. 


Når det gjelder MSI Katana GF66 er forbrukerne veldig positive og synes man får mye data for pengene. Her kan du se noen av omtalene den har fått; 

 

"Kjøpte denne pcen til å bruke på studie med høye krav for pc-ytelse. Hittil har jeg testet SOLIDWORKS, samt annet en del krevende spill. Anbefales på det høyeste! Takler vanskelige oppgaver men har samtidig flere moduser i MSI sitt eget program, der en kan stille om en vil ha performance/balansert eller silence/strømsparing. Tastaturet har gode knapper, kjenner fort at knappestørrelser (ctrl, shift bl.a.) er tilpasset for gaming. Eneste minus er at backlight på tastene er røde, noe man ikke kan endre på. Ellers en helt super pc. " 


"helt igjennom en fantastisk computer, her har MSI virkelig klart å lage et mesterverk igjen! kan klart anbefales både til gaming såvel som studie med ekstraordinær power! .


"virker godt, kjøre godt, generelt god for pengene"


"Jeg er så glad for at jeg har kjøpt denne datamaskinen! Det fungerer perfekt. Datamaskinen kommer med fire forskjellige moduser. Ytelse: Vil fokusere på maksimal ytelse. Balansert: Vil balansere ytelse og batteri. Stille: Vil redusere viftestøy så mye som mulig Super strømsparing: Sparer batteri så mye som mulig. Og tilpasset: Som lar deg konfigurere din egen modus. Jeg har testet noen få grafisk intense spill på de høyeste innstillingene og de kjører perfekt på balansert og ytelse-modus (jeg har ikke testet de andre modusene ennå). 5/5 stjerner, anbefaler på det sterkeste å kjøpe."


gamingdata laptop test


~ Ha kuleste LAN-party med den beste gamingdataen ~
Om du ikke skal bruke laptopen til spill så har vi en side her på Best i test Guiden om hvilken Bærbar data som er best i test.


Har du lyst på et nytt kamera? Klikk deg bare inn på denne siden med beste speilreflekskamera så ser du hvilke tester som er gjort og hvilket som er best!

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon om det er SALG på gaminglaptopen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste laptopen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.


Philip Andrén

Best i test: Gaminglaptop

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: