gamingdata test

Gaming laptop test 2021

Om du vil vite hvilken bærbar gaming pc som er kåret til best i test har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle experttester, pratet med ekspertene og sist men ikke minst – fått greie på hvilken data forbrukerne liker aller best.

 

Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du enkelt og greit skal slippe dårlige kjøp og få den beste gaming laptopen direkte!

 


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste gaming laptopen NÅ!


Derfor trenger du en bærbar gaming pc

Dataspill er uten tvil en av de mest populære hobbyene i dag, og de seneste årene har det blitt mer enn bare en hobby. eSport som det kalles, har blitt en stor industri som fører sammen mange millioner mennesker. For at du eller barna dine skal kunne holde tritt med kompisene på online eventyr så gjelder det å ha rett utstyr!

 

Vi stiller følgende krav på den beste gaming laptopen

  • God ytelse – et must for spill!
  • Bærbar – så du kan ta den med deg ut i det virkelige livet. Den skal fungere både til skole og jobb.
  • Bra pris – markedet er fullt av gaming laptoer i ulike prisklasser, men du skal ha den beste til lavest pris.
  • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.

 

Dette bør du tenke på når du velger gaming pc

Som du sikkert allerede vet så kommer dette an på hvilket spill du skal spille og hvilke innstillinger du skal spille på når du skal velge. Dessuten er størrelsen på lommeboka di et viktig element å ha med.

 

Det du bør tenke på når du kjøper en bærbar gaming pc er at det skal være bra prosessorkraft i forhold til datamaskinen, mye RAM-minne og et bra grafikkort så spilledataen klarer de høye grafikkinnstillingene. Når det kommer til merke kan du kjenne deg trygg om du kjøper fra de mer etablerte produsentene som Asus, ROG, MSI, HP og Acer.


Bærbar gaming PC best i test 2021

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til forbrukere har vi en vinner; HP Pavilion Gaming.


Beste gaming pc bærbar - HP Pavilion Gaming

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

HP Pavilion Gaming 16-a0017no


 


HP Pavilion Gaming 16-a0017no har en Intel® Core™ i5-10300H prosessor. Grafikken kommer fra NVIDIA GeForce RTX 2060. Minnet er på 2 st 8GB (16GB) DDR4 SDRAM som er utformet for å kjøres ved høye hastigheter, som i sin tur leder til bedre ytelse ved spill. Hovedlageret står en SSD-disk på 512 GB M.2 for. 


Skjermen er en full HD-skjerm på 16,1" med antirefleks som minimerer gjenskinn. Batteritiden ved videoavspilling er opptil 11 timer og med Pavilion Gaming medfølger en hurtiglader som kan lade opp dataen til 50% på 45 minutter. 


Grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 2060 er et anbefalt og respektert grafikkort som ikke kommer til å skuffe deg.


Vekten er på 2,35 kg og er blant de letteste gaming dataene i denne kaliberen. 

 

HP Pavilion Gaming har doble HP-høyttalere og Audio Boost fra anerkjente Bang & Olufsen som gir deg en fyldig og klar lyd.

 

Tastaturet er bakgrunnsbelyst som gjør at du kan spille, jobbe eller studere selv om det er svakt lys i rommet.

 

Spesifikasjoner:

  • 16GB RAM-minne (DDR4, 2666MHz)
  • 512GB SSD M.2 PCIe 
  • Batteritid på opp til 11h
  • WiFi 6 og Bluetooth 5.0 

 

Her kjøper du HP Gaming laptop til best pris

Det billigste er å bestille denne laptopen på Internett. Da får du den sendt direkte hjem til deg, enkelt og greit. 


NetOnNet selger HP Pavilion Gaming 16-a0017no for bare 12990 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

12990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for HP Pavilion Gaming 16-a0017no!

 
Test gaming laptop - så sier ekspertene om HP Pavilion Gaming 

Indian Express, augusti 2020: Er veldig positive til HP Pavilion Gaming og gir den 4/5 stjerner. De skriver at det er en gaming laptop som "blander jobb og moro". Ifølge dem passer dataen til både den kreative brukeren som trenger ytelse for å skape og gameren som trenger en jevn flyt. De er dog skuffa over at skjermen kun har en oppdateringsfrekvens på 60Hz.


CNET, januari 2020: Gir HP Pavilion 7,8 poeng. De synes at det er en bra data som hanterer spill, skolarbeid og innhold skapende med enkelhet.


PCMAG, december 2019: Gir HP Pavilion 3,5/5 stjernor. De synes at det er en "respektabel utfordrer i en utrolig konkurrenskraftig arena." Når den stilles mot de andre dataene i testen Nitro 7, Helios 300, Lenovo Legion og Dell G5, ligger Pavilion i topp på de praktiske testene som batteritid, produktivitet og lagring. PCMAG avslutter testen sin med å skrive: "Det er et stilig og ganske raskt system som mest sannsynlig kommer til å tilfredsstille mange kjøpere."


Notebookcheck, september 2019: Synes at HP Pavilion Gaming er en bra gamingdata som gjør det den skal. De synes også at den er stillegående og liker den raske SSD-disken. De liker også at dataen er så fleksibel i og med at du kan bytte ut deler om du ønsker. 


Techradar, Augusti 2019: testet HP Pavilion Gaming og syntes den har mange bra egenskaper. De liker blant annet prisen, den attraktive designen og utgangsportene. Som negativt skriver Techradar at de ønsker litt mer kraft. 


 

HP bærbar gaming PC - dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du se noen av omtalene HP Pavilion Gaming har fått; 

 

Med fasit i hånden så er det en skikkelig bra laptop, spesielt med tanke på prisen. Jeg var nødt til å fikse litt innstillinger for å få ned temperaturen på tangentbordet til en bra nivå men etter det så er jeg veldig fornøyd med dataen." 


"Dette er veldig billig med tanke på hva man får."


"HP Pavilion er en kraftig pc med stilig design, bra grafikk, sterk prosessor, passelig stor skjerm, bra tangentbord og flere porter til kommunikasjon med andre enheter. Denne laptopen er en bra produkt med stor bredde og bredt bruksområde og til en rimelig pris."


"Toppen laptop for denne prisen"


"Etter en måneds bruk av denne dataen kan jeg si at jeg er veldig fornøyd og imponert."


"Etter å prøvd andre pcer så landa eg på denne maskinen. I forhold til de andre maskene eg prøvde så var denne den mest stillegående og det er meget viktig for meg.
Kan anbefales."
 


"Fantastisk bærbar data! Verd prisen! Veldig rask, bra kvalitet."


gamingdata laptop test


~ Ha kuleste LAN-party med den beste gamingdataen ~
Om du ikke skal bruke laptopen til spill så har vi en side her på Best i test Guiden om hvilken Bærbar data som er best i test.

Ikke nok med det! Har du lyst på et nytt kamera? Klikk deg bare inn på denne siden med beste speilreflekskamera så ser du hvilke tester som er gjort og hvilket som er best!

 


Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon om det er SALG på gaminglaptopen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste laptopen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Philip Andrén

Best i test: Gaminglaptop

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: