gamingdata test

Gaming laptop test 2023

Om du vil vite hvilken bærbar gaming pc som er kåret til best i test har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle experttester, pratet med ekspertene og sist men ikke minst – fått greie på hvilken data forbrukerne liker aller best.

 

Resultatet er oppsummert på denne siden så du enkelt og greit skal slippe dårlige kjøp og få den beste gaming laptopen direkte!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste gaming laptopen NÅ!


Derfor trenger du er bærbar gaming PC

Dataspill er uten tvil en av de mest populære hobbyene i dag, og de seneste årene har det blitt mer enn bare en hobby. 


eSport som det kalles, har blitt en stor industri som fører sammen mange millioner mennesker. 


For at du eller barna dine skal kunne holde tritt med kompisene på online eventyr så gjelder det å ha rett utstyr!

 

Vi stiller følgende krav på den beste gaming laptopen

 • God ytelse – et must for spill!
 • Bærbar – så du kan ta den med deg ut i det virkelige livet. Den skal fungere både til skole og jobb.
 • Bra pris – markedet er fullt av gaming laptoper i ulike prisklasser, men du skal ha den beste til lavest pris.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.

 

Dette bør du tenke på når du velger gaming PC

Som du sikkert allerede vet så kommer dette an på hvilket spill du skal spille og hvilke innstillinger du skal spille på når du skal velge. Dessuten er størrelsen på lommeboka di et viktig element å ha med.

 

Det du bør tenke på når du kjøper en bærbar gaming pc er at det skal være bra prosessorkraft i forhold til datamaskinen, mye RAM-minne og et bra grafikkort så spilledataen klarer de høye grafikkinnstillingene. Når det kommer til merke kan du kjenne deg trygg om du kjøper fra de mer etablerte produsentene som Asus, ROG, MSI, HP og Acer.
Bærbar gaming PC best i test 2023

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til forbrukere har vi en vinner. Den beste gaminglaptopen i dag er Acer Nitro 5 AN515-45.

Beste gaming laptop - Acer Nitro 5 AN515-45

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 mars 2023

Acer Nitro 5 ANS515-45

 


Acer Nitro 5 AN515-45 drives av en AMD Ryzen 7 5800H / 3.2 GHz prosessor og grafikken kommer fra NVIDIA GeForce RTX 3060


Minnet er på 16GB DDR4 SDRAM som er utformet for å kjøres ved høye hastigheter, som i sin tur leder til bedre ytelse ved spill. Hovedlageret står en SSD-disk på 512 GB M.2 for. 


Skjermen er en full HD-skjerm på 15,6" med antirefleks som reduserer gjenskinn. Du får fine og klare farger og en høy oppdateringsfrekvens på 144Hz.


Grafikkortet NVIDIA GeForce RTX 3060 er et anbefalt og respektert grafikkort som gjør at du kan oppleve spillene i høy oppløsning. 


Tastaturet er bakgrunnsbelyst som gjør at du kan spille, jobbe eller studere selv om det er svakt lys i rommet.  

 

Spesifikasjoner:

 • RAM: 16GB RAM-minne (DDR4, 3200MHz)
 • Hovedlager: 512GB SSD
 • Operativsystem: Windows 11 Home
 • Skjerm: 15,6" Full-HD
 • Grafikkprosessor: NVIDIA GeForce RTX 3060
 • Grensesnitt: LAN, HDMI, USB-C 3.2 Gen 1, 2 x USB 3.2 Gen 1 og Hodetelefons/mikrofons-kombinasjonsjakk 
 • Farge: Skifersvart
 • Dimensjoner: (B) 36.34 cm x (D) 25.5 cm x (H) 2.39 cm 
 • Vekt: 2,3 kg.

 

Her kjøper du Acer Nitro Gaming laptop til best pris

Det billigste er å bestille denne laptopen på Internett. Da får du den sendt direkte hjem til deg, enkelt og greit.

Komplett selger Acer Nitro 5 ANS515-45 for 12990 kr. Frakten er inkludert i prisen!

12990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Acer Nitro 5 ANS515-45!Acer bærbar PC - dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. 


Når det gjelder Acer Nitro 5 er forbrukerne positive og synes man får mye data for pengene. Her kan du se noen av omtalene den har fått; 


"Deilig rask oppstart. Starter med en gang. God til den prisen."


"Dette er et av mine beste kjøp. Den har hurtig oppstart, god ytelse, og grafikken er helt rå! Kanskje litt lite lagerplass om en har behov for det, men passer helt fint for meg."


"Dette er min andre Nitro 5 og jeg må si at jeg håper Acer fortsetter å produsere denne serien. Dette er et steg opp, så all den økte kraften er perfekt for det jeg bruker den til (produksjon av musikk og spill).


"En av mine favoritter, kan brukes når du reiser, perfekt for gaming, videoredigering, streaming og opptak (musikk/podcast/videoer). Den stasjonære PCn min koster 3 ganger så mye og denne fungerer like bra. Til denne prisen er den perfekt"


Dette sier ekspertene

Notebookcheck har testet Acer Nitro5 ANS515-45 og skrevet en utførlig omtale om denne dataen. De oppsummerer det hele med at dette er på det store og hele en riktig bra laptop.

 

Laptopmedia har også testet Acer Nitro 5 ANS515-45 og skriver "Hvis du leter etter en allround spillepakke, som ikke tømmer bankkontoen din slik som Thanos med Infiniti Gauntlet, er Nitro 5 (AN515-45) et veldig godt valg. Det er ikke det beste der ute, men den tilbyr mye av det gode i en rimelig pakke."

 

Digitweek gir Acer Nitro ANS515-45 7,8 poeng og skriver at det er en god laptop både til spill og arbeid.

 

Expertreviews gir Acer Nitro ANS515-45 5/5 stjerner og skriver "Skjermen er litt på den svake siden og batterilevetiden er på grensen til den dystre, men bortsett fra det er det vanskelig å finne noen feil på Nitro 5 i og med at den tilbyr en så fantastisk ytelse til så lav pris."Vil du se denne PCen i virkeligheten kan du ta en titt på dette You-Tube klippet


Om du ikke skal bruke laptopen til spill så har vi en side her på Best i test Guiden om hvilken Bærbar data som er best i test.


Har du lyst på et nytt kamera? Klikk deg bare inn på denne siden med beste speilreflekskamera så ser du hvilke tester som er gjort og hvilket som er best!

 

Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon om det er SALG på gaminglaptopen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste laptopen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester for Gaming
Philip Andrén

Best i test: Gaminglaptop

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.


Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: