Gaminglaptop best i test - gaming pc bærbar test.

Test – Gaminglaptop 2021

Om du vil vite hvilken bærbar gaming/spilledata som er kåret til best i test har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle experttester, pratet med ekspertene og sist men ikke minst – fått greie på hvilken data forbrukerne liker aller best.

 

Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du enkelt og greit skal slippe dårlige kjøp og få den beste gaminglaptopen direkte!

 


Jeg vet allerede det jeg trenger – vis meg den beste gaming laptop NÅ!


Derfor trenger du en spilledata

Dataspill er uten tvil en av de mest populære hobbiene idag, og de seneste årene har det blitt mer enn bare en hobby. eSport som det kalles, har blitt en stor industri som fører sammen mange millioner mennesker. For at du eller barna dine skal kunne holde tritt med kompisene på online eventyr så gjelder det å ha rett utstyr!

 

Disse kravene stiller vi til gaminglaptopen

 • God ytelse – et must for spill!
 • Bærbar – så du kan ta den med deg ut i det virkelige livet. Den skal fungere både til skole og jobb.
 • Bra pris – markedet er fullt av spilledataer i ulike prisklasser, så du skal ha den beste til best pris.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.

 

Dette bør du tenke på når du velger gaminglaptop

Som du sikkert allerede vet så kommer dette ann på hvilket spill du skal spille og hvilke instillinger du skal spille på når du skal velge. Dessuten er størrelsen på lommeboka di et viktig element å ha med.

 

Det du bør tenke på når du kjøper en gamingdata er at det skal være bra prosessorkraft i forhold til datamaskinen, mye RAM-minne og et bra grafikkort så spilledataen klarer de høye grafikkinstillingene. Når det kommer til merke kan du kjenne deg trygg om du kjøper fra de mer etablerte produsentene som Asus, ROG, MSI, HP og Acer.


Den beste gaminglaptopen 2021

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til forbrukere har vi en vinner; MSI GF63 Thin 9SC-076NE.


MSI GF63 Thin 9SC-076NE beste gaminglaptop 2020

Beste gaming pc bærbar – MSI GF63 Thin 9SC-076NE

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 16 januar 2021
MSI GF63 Thin 9SC-076NE


MSI GF-serie er budsjettlinjen deres av gaminlaptoper. Serien er, til tross for budsjettstempelet, veldig lik GL- og GP-serien. GF63 er en sjenerøs gamingdata som gir deg mye kraft for pengene. MSI er en av produsentene som gjør de beste gaminglaptopene i verden idag.


Designen gir et tøft og futuristisk inntrykk uten at den blir for stor og tung. Baksiden på dataen er laget av et tynt, børstet aluminiumsskall med MSI´s gaming-logo.


Takket være dataens effektive kjøling ligger chassisets middeltemperatur på drøyt 30 grader ved tung belastning. Til tross for at det bare er en vifte takler den varmestyringen veldig bra. Med "Dragon Center" (dataens kontrollsenter) kan du også stille inn egne vifteinnstillinger så de passer ditt bruk så bra som mulig. 


Lydnivået når dataen ikke er anstrengt ligger på ca 38dB og ved full styrke øker volumet opp til 55 dB. Byggekvaliteten er bra og du får litt flex på skjermen. Vektfordelningen er såpass bra at du kan åpne dataen med kun en hånd uten å løfte hele dataen.  

 

Spesifikasjoner:

 • 8GB RAM-minne (DDR4, 2666MHz)
 • 256GB NVMe SSD (aksepterer SATA)
 • GTX 1650 med 4GB minne
 • i5-9300H (2,4 - 4,1GHz)
 • Nettadapteren er på 150W
 • Batteritid på opp til 7h
 • BlueTooth 5.0 

 

Dataen presterer bra ved gaming og klarer lett av spill som blant annet Fortnite og GTA V der den presterer langt over kravene. Til andre spill presterer den også bra, dog ikke så bra at den klarer å kjøre på de høyeste innstillingene og fortsatt beholder en høy FPS (frames per second). Om du kan nøye deg med å spille spill på mediuminnstilinger kommer du ikke til å bli skuffet da GF63 Thin klarer å bibeholde mellom 60-100FPS for de fleste spill som er populære idag.


Skjermen er en 1920 x 1080 full HD-skjerm på 15,6 tom med en oppdateringsfrekvens på 60Hz. Rammen rundt skjermen er veldig tynn som gir en kropp-til-skjerm forhold på 88%! Det er en IPS-skjerm med god fargegjengivelse og lysstyrke. Bildekvaliteten på skjermen er detaljert og dyp som drar total nytte av GTX 1650 grafikkortet.


På toppen av skjermen er det et webbkamera med innebygd mikrofon som kan filme i 720p. Stereo-høyttalerne på 2W sitter under dataen. Høyttalerne har en innebygd forsterker som gir en klar og tydelig lyd med tanke på at det kommer fra en laptop.


Tilgjenglige uttak:

 • 1 hodetetefons-uttak
 • 1 mikrofon-uttak
 • 1 USB-C uttak
 • 3 USB 3.0
 • 1 ethernet-uttak
 • 1 HDMI-uttak
 • 1 nettadapter-uttak
 • Kensington lås

 

DMSI GF63 Thin veier 1,9 kg og er blant de letteste gamingdataene i denne kaliberen. Den er bare 2,2 cm tykk når lokket er stengt. Dette gjør den veldig portabel, spesielt for en data med denne ytelsen. Selfølgelig er det mulig å oppgradere denne dataen om du vil det.

 

Her kjøper du testvinneren til bra pris

Det billigste er å bestille denne laptopen på Internett. Da får du den sendt direkte hjem til deg, enkelt og greit. 


Dustin Home selger gaminglaptopen for 10990 kr. Frakten er inkludert i prisen!

10990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for MSI GF63 Thin 9SC-076NE!

 
Så sier ekspertene om MSI GF63 

PCGAMEBENCHMARKhar testet GF63 Thin og gir den 4/5 stjerner. På siden deres skriver de at denne dataen klarer å spille 758 av de mest populære spillene akkurat nå.

 

YouTubern Matthew Moniztestet MSI GF63 (forgjengeren) og hadde mye positivt å si. Han synes det er en fantastisk budsjett-laptop til gaming. Han anbefaler dog seerne sine til å oppgradere harddisken til en SSD. Heldigvis er dette ingenting du trenger å tenke på i og med at GF63 allerede har denne oppgraderingen.

 

Jarrod's Tech: har en lang test om MSI GF63 Thin der han tar opp alt spennenede som fins å vite. Når han presenterer FPS-statistikk til ulike spill er han positiv i og med at dataen klarer å spille de fleste spillene på en høy innstilling.

 

Notebookcheck: baserer testen sin fra et tech-magasin hvor GF63 Thin får 80/100 poeng. De skriver at det er en perfekt data for nybegynnere i og med at den har nok ytelse til å kunne spille favorittspillene dine. De skriver også at GF63 Thin er en bra laptop til hverdagsbruk takket være at den er så lett og den gode batteritiden.

 

PCGAMER: testet GF63 (forgjengeren) og synes det sammen som Mathew Moniz - at dattaen burde ha en SSD! Og som sagt, GF63 Thin har denne oppgraderingen. De gir dataen 4/5 stjerner. De liker blant annet at den er lettere enn konkurrentene, den tynne rammen, grafikken og at det er mulighet å gjøre egne modifikasjoner/oppgraderinger.

 

Techradar: testet GF63 og likte den grenseløse skjermen, rikelige ytelsen for nye gamers og at den introduserer et nytt lavprispunkt for bra gamingdataer. 


 

Dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du se noen av omtalene MSI GF63 Thin har fått; 

 

“Jeg har kjøpt denne maskinen for snart en mnd siden, jeg er veldig fornøyd. Bruker den ikke til mye annet enn Football Manager og det er den perfekt til. Anbefales på det sterkeste til andre FM spillere. :)" - ks10


“Helt fantastisk gaming-bærbar PC! Kjører alle spillene jeg elsker å spille (for eksempel Doom) på de høyeste innstillingene uten noe problem i det hele tatt! Virkelig fantastisk design som virkelig fengende for øyet! Den eneste klagen er at den bærbare datamaskinen fanger fingeravtrykk og slikt veldig bra, og jeg føler behov for å tørke den ned etter å ha brukt den. Jeg har ærlig talt ingen angrer på dette kjøpet, og vil anbefale det til andre! ”


"Det har gått ti år siden jeg har hatt en ny spille-PC, mye mindre en bærbar PC. Denne tingen rokker. Den spiller opp alt jeg har prøvd med maksimale innstillinger. Anbefales på det sterkeste hvis du leter etter en bærbar PC med 1080p spill. "


“Denne bærbare datamaskinen er en perfekt allrounder. Det kan spille veldig behagelig og kan i utgangspunktet gjøre alt du prøver på den. Byggekvaliteten er flott. Den eneste virkelige ulempen var touch paden. Det ga god respons men føltes billig. Totalt sett en flott bærbar PC."


"Du får ikke MSI-platen / stålkvalitetsfølelsen. Det må jeg si med en gang. Fordi den andre MSI-en min er en kilo på 7 kilo. Men en fantastisk ytelse, god skjerm, godt batteri og veldig veldig lett vekt. Til den prisen sier jeg bare buy buy buy. Men som sagt plast for å holde vekten nede. Så vær redd for det.”


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 16 januar 2021
MSI GF63 Thin 9SC-076NE
Om du ikke skal bruke laptopen til spill så har vi en side her på Best i test Guiden om hvilken Bærbar data som er best i test.

Ikke nok med det! Har du lyst på et nytt kamera? Klikk deg bare inn på denne siden med speilreflekskamera så ser du hvilke tester som er gjort og hvilket som er best!

 


Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon om det er SALG på gaminglaptopen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste laptopen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!