Uavhengige tester fra aviser, nettsteder og magasiner samt anmeldelser fra forbrukere samles sammen for å kåre en vinner. Kjøp testvinneren til lavest pris i dag!

Gaminglaptop best i test

Test – Gaminglaptop 2019

Om du vil vite hvilken bærbar gaming/spilledata som er kåret til best i test har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle experttester, pratet med ekspertene og sist men ikke minst – fått greie på hvilken data forbrukerne liker aller best.

 

Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du enkelt og greit skal slippe dårlige kjøp og få den beste gaminglaptopen direkte!

 


Jeg vet allerede det jeg trenger – vis meg den beste gaminglaptopen NÅ!


Derfor trenger du en spilledata

Dataspill er uten tvil en av de mest populære hobbiene idag, og de seneste årene har det blitt mer enn bare en hobby. eSport som det kalles, har blitt en stor industri som fører sammen mange millioner mennesker. For at du eller barna dine skal kunne holde tritt med kompisene på online eventyr så gjelder det å ha rett utstyr!

 

Disse kravene stiller vi til gaminglaptopen

 • God ytelse – et must for spill!
 • Bærbar – så du kan ta den med deg ut i det virkelige livet. Den skal fungere både til skole og jobb.
 • Bra pris – markedet er fullt av spilledataer i ulike prisklasser, så du skal ha den beste til best pris.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.

 

Dette bør du tenke på når du velger gaminglaptop

Som du sikkert allerede vet så kommer dette ann på hvilket spill du skal spille og hvilke instillinger du skal spille på når du skal velge. Dessuten er størrelsen på lommeboka di et viktig element å ha med.

 

Det du bør tenke på når du kjøper en gamingdata er at det skal være bra prosessorkraft i forhold til datamaskinen, mye RAM-minne og et bra grafikkort så spilledataen klarer de høye grafikkinstillingene. Når det kommer til merke kan du kjenne deg trygg om du kjøper fra de mer etablerte produsentene som Asus, ROG, MSI, HP og Acer.Den beste gaminglaptopen 2019

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til forbrukere har vi en vinner; HP Omen 15-dc0007no.

 

Dessverre er denne datamaskinen ikke lenger tilgjengelig, men for deg som absolutt vil ha en gaminglaptop akkurat nå, har vi letet etter en midlertidig testvinner som tilsvarer testvinneren, bortsett fra litt mindre RAM-minne.

 

Etter å ha pratet med eksperter og tatt hensyn til forbrukere som allerede har kjøpt denne dataen har vi funnet en midlertidig testvinner til deg; HP Pavilion Gaming 15-cx0019no. 

Beste gaminglaptop akkurat nå – HP Pavilion Gaming 15-cx0019no

 
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 15 desember 2019


HP Pavilion Gaming 15-cx0019no kommer med Intel Core i7-8750H hexa (2.2 GHz basfrekvens, opp til 4.1 GHz med Intel Turbo Boost). Minnet er 2 stk 4GB (tot 8GB RAM). Lagringsplassen står en SSD-disk på 256 GB for. Grafikken leveres av NVIDIA GeForce GTX 1060 Ti (4GB dedikert GDDR5). Skjermoppdateringshastigheten er på 144Hz som er perfekt til spill.

Batteritid ved videoinspilling ligger på 4 timer og 45 minutter. 15-cx0019no kommer med støtte for rask batterilading hvor du kan lade 50% på 45 minutter.

 

Når HP lanserte gaming-serien sin i 2015 var den ikke helt verdsatt av forbrukerne, men dette har endret seg etter den nye modellen kom. HP tok imot kritikken fra forbrukerne og leverte ei skikkelig kraftpakke. Med den nye versjonen er chassiset også litt mindre og mer kompakt så designen er skarpere og mer moderne.

 

Grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1060 Ti er et anbefalt og respektert grafikkort som ikke vil skuffe deg, spesielt med tanke på prisen som dataen selges for. GPU:n leverer gode resultat for følgende spill:   • Doom – 97 FPS (frames per second)
   • Overwatch – 168 FPS
   • Fortnite 102 FPS
   • PUBG – 67 FPS


Laptopen veier 2,2 kg så den er ikke helt lett å bære rundt, men den er tynnere enn de fleste konkurrentene i samme prisklasse og med tanke på hva som er i dataen så er det ikke rart at den veier en del. 

 

Når det kommer til vifter og hvordan gaminglaptopen håndterer varme så er det en stor forbedring fra de tidligere modellene. Dataen blir ikke like varm lengre og du vil ikke oppleve noen termisk begrensing i ytelsen. Noen forbrukere har kommentert at viftene høres når dataen står helt stille. Dette påvirker ikke ytelsen men kan være irriterende. For å kompensere, kommer 15-cx0019no med høyttalere fra Bang Olufsen, slik at du enkelt kan sone ut fra omverdenen.

 

Tangentbordet på 15-cx1900no føles bra og med “Anti-ghosting”- teknikk (hvert knapptrykk identifieres) kan du utføre flere kommando samtidig. Tangentbordet på visse modeller har tidligere fått kritikk for at det blir veldig varmt. Forbrukerne har løst dette ved å endre prosessorinstillingene på dataen. Med nye HP Pavilion Gaming 15cx0019no er ikke noen sånne problem identifiert. 

 

Utgangsportene er hovedsakelig plassert på baksiden og de  støttede utgangene er USB 3.0, diplay port, SD-kort, Ethernet og selvfølgelig porter for hodetelefonene + mikrofonen.

 

Mange gaming-personer foretrekker å bygge sin egen datamaskin, men ønsker du en ferdig og skarp gaminglaptop er HP Pavilion Gaming 15-cx0019no en skikkelig bra data! Laptopen kommer med høy ytelse til bra pris som hjelper deg å spille på topp, hvor du enn er.

 

Se på dette YouTube-klippet hvor du får en gjennomgang av testvinneren.

 

Her kjøper du testvinneren til bra pris

Det billigste er å bestille denne laptopen på Internett. Da får du den sendt direkte hjem til deg, enkelt og greit. 

 

Hos Proshop kjøper du denne gaminglaptopen for bare 17326 kr inkludert frakt.

17326 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for gaminglaptopen!

Via Prisjakt kjøper du denne gaminglaptopen for 17663 kr.Så sier ekspertene om HP Omen 15

Trusted reviews testet HP Omen 15 og oppsummerte det hele med “Leter du etter en gamingdata til under 13000 kr? Da er HP Omen 15 svaret.”

 

T3 skriver “Disse spesifikasjonene skiller seg veldig mye fra de andra bærbare gaminglaptopene i samme prisklasse.”

 

Svenske digitallife skriver “Til tross for manglene er HP Omen 15 en ekte kraftpakke for en ikke så smertefull prislapp, da du virkelig får mye for pengene.”

 

laptopmag.com summerte det hele med “HPs Omen 15 er et skikkelig kraftverk med med eksepsjonell kvalitet når det gjelder bærbare spilledataer. Til den rimelige prisen får du en sterk ytelse, en fargerik 15,6 tommers 144Hz skjerm, et komfortabelt tastatur og de berømte Bang Olufsen-høyttalerne – alt pakket inn en fin design.”

 

 

Dette sier forbrukerne om testvinneren

Forbrukerne er enige om at de får mye for pengene. Om man sammenligner med andre produsenter får du mest ytelse for pengene når du kjøper en HP Omen 15

 

John skriver; “Med fasit i hånden er det en veldig god bærbar datamaskin, spesielt til denne prisen. Jeg måtte fikse noen innstillinger for å få temperaturen på tastaturet til en grei nivå, men etter det var jeg veldig fornøyd med gamingpaptopen min.” En annen forbruker skriver: “Dette er veldig billig med tanke for hva man får.”

 

Ulemper da? Vi vil jo gjerne vite om det er noen ulemper med laptopen så vi kan ta hensyn til dette før vi bestemmer oss for å handle. 

Det største problemet som forbrukerne har klaget over er at tastaturet blir veldig varmt. Det varme tastaturet er ingenting som vil kvele ytelsen til laptopen din, men selvfølgelig skal dataen holdes så kjølig som mulig. Det forbrukerne har gjort for å løse dette problemet er å endre prosessorinnstillingene og etter det er det ingen problem.


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 15 desember 2019


Om du ikke skal bruke laptopen til spill så har vi en side her på Best i test Guiden om hvilken Bærbar data som er best i test.

Ikke nok med det! Har du lyst på et nytt kamera? Klikk deg bare inn på denne siden med speilreflekskamera så ser du hvilke tester som er gjort og hvilket som er best!

 


Tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon om det er SALG på gaminglaptopen her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste laptopen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!