leppepomade test,beste leppepomaden

Beste leppepomade 2024 - alltid myke og vakre lepper

Om du har problem med tørre og flassende lepper og vil vite hvilken leppepomade som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilken leppepomade vanlige forbrukere liker best. 


Alt dette er oppsummert på denne siden så du skal få den beste leppepomaden til best pris direkte!


Beste leppepomade 2024


7 tips mot tørre lepper

  1. Ikke slikk på leppene - det er lett at man slikker seg på leppene når de er tørre, men prøv å unngå dette. Når du slikker på leppene påfører du spytt som raskt dunster bort og tar med seg enda mer fukt som gjør leppene enda tørrere.
  2. Beskytt mot solen - huden på leppene er veldig tynn og de blir fort tørre når de blir brent. Det er også lett å få sår på leppene når de brenner seg.
  3. Unngå parfyme og smak i leppepomaden - risikoen er større at du slikker på leppene om det smaker godt, og parfyme øker risikoen for allergi.
  4. Unngå kulda - og det er jo ikke så lett på vinteren...Men dekk gjerne munnen med skjerfet ditt når du er ute å går når det er kaldt. 
  5. Bruk gjerne leppepeeling - for å få bort flasset på leppene.
  6. Massér leppene - det setter i gang blodsirkulasjonen.
  7. Velg rett leppepomade - dette hjelper vi deg med om du leser mer nedenfor.Derfor skal du ha den beste leppepomaden

En bra leppepomade gir god fukt og beskytter leppene dine, spesielt på vinteren når kombinasjonen av kald temperatur, tørr luft og varmt inneklima gjør leppene dine tørre. I verste fall blir de skikkelig tørre og sprekker. 


Det er viktig å bruke rett type av leppebalsam i og med at feil produkt kan hindre leppene dine fra å tilføre egen fukt. Det skal helst være en kombinasjon av mineraloljer og naturlige ingredienser. Har du først funnet leppepomaden som passer deg best er sjansene store at du aldri kommer til å bytte. Leppene dine skal ha den beste omsorgen for å klare seg gjennom ulike klima. 


Bra ingredienser i leppepomaden betyr mye for at du skal slippe å påføre pomaden hele tiden. Dette reduserer risikoen for at leppene dine venner seg alt for mye  av leppebalmen. Det er her det er størst forskjell på de ulike leppepomaden på markedet akkurat nå. De som presterer best absorberes raskt av leppene istedet for å legge seg som et lager på leppene. Jo mer du tar på leppene jo fortere forsvinner denne hinnen og du må påføre mer. Derfor konsentrerer vi oss på en leppepomade som absorberes raskt.


På skiferien eller solferien er det lurt å investere i en leppepomade med solfaktor så du slipper å brenne leppene.


Best i test leppepomade 2024


Etter å ha gransket hva ekspertene sier om de forskjellige leppepomadene på markedet i dag har vi en klar testvinner! Den beste leppepomaden akkurat nå er La Roche-Posay Cicaplast.


Denne leppepomaden er liten nok til å få plass i bukselomma di og utretter samtidig mirakel for leppene dine. Takket være effektiviteten og naturlige ingredienser absorberer leppene den raskt og gir god beskyttelse mot vinterens kalde og tørre klima. 


Ingrediensene består hovedsakelig av vitamin B5 i form av pantenol. Den gir en beroligende og gjenfuktende effekt på hud og lepper. Vitamin B5 motvirker også irritasjon og gjør det lettere for leppene å komme i gang med repareringsprosessen. Sprukne lepper er snart et minne blott! 


OBS! Tenk på å ikke dele leppepomade med noen i og med at det er stor risiko å bli smittet av både forkjølelser, influensa og munnsår. 


Her kjøper du La Roche-Posay Cicaplast til lavest prisBeste leppepomade - dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd produktet vi anbefaler. Det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du se noen eksempel på hva forbrukerne sier om denne leppepomaden;


"Føles kjempebra på leppene!"


"Fungerer perfekt, beste leppepomaden jeg noengang har hatt"


"Favoritt på vinteren."


"Jeg sliter med eksem på leppene, og denne er veldig god. Var hos en dermatolog som var enig i at denne var superbra for tørre lepper, det eneste som trekker litt ned er at den ikke er veldig drøy i bruk."


"Kjempegod på tørre «vinter-lepper». Jeg reagere på mange typer leppepomade (klør og får eksem),og kjøpte denne nettopp fordi jeg hadde reagert kraftig på et leppeprodukt og trengte «hjelp»,- etter bare et par dager,var problemet løst :)"   


"Denne gjør underverk for leppene, den slår storselgeren burt`s bees lip balm"


"Leppene mine elsker den og små rifter på fingre og hender er også glad for den."


"Absolutt bedre enn de fleste andre leppepomader, sammenligner med carmes stick som er det eneste som hittil har klart å holde eksem og munngipesprekker borte fra leppene mine. Stort pluss for at den er parfymefri dog! Føles ikke heller like klissete."


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Det er noen som synes at den smaker litt rart, noen skriver at de synes den legger seg som en liten hinne og at den ikke er så drøy.

Test leppepomade - dette sier ekspertene

Damernas Värld: Testet 8 leppepomader. De kåret La Roche-Posay Cicaplast til best i test. De liker blant annet at den får plass i bukselomma, at den er parfyme- og smakfri pluss at man bare trenger 2 applikasjoner på hele dagen.


Veckorevyn: Kåret La Roche-Posay Cicaplast til testvinner når de testet 7 ulike leppepomader. De syntes at det var den beste leppepomaden når det gjelder å beskytte leppene dine fra å sprekke.


Elle: Testet 11 leppepomader. Vinneren i denne testen ble Grown Alchemists Age Repair Lip Treatment, et leppebalsam med anti-age-effekt. De liker at det inneholder peptider og naturlige oljer som gir en ideéll beskyttelse mot den tørre vinterluften. Andra leppepomader i testen deres var bl.a. Clinique Superbalm Lip Treatment og Biotherm Aquasource Plump & Glow som begge fikk bra poeng. 

leppepomade tester,best i test leppepomade


~ Gi leppene dine den beste omsorgen med den beste leppepomaden ~
Tips 1: Om du vil dykke inn i flere skjønnhetsprodukter kan vi gi deg svar på hvilken som er den beste rengjøringsbørsten til ansiktet ditt og den beste antirynkekremen.


Tips 2: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste leppepomaden til best pris!
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Leppepomade

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert