Kaffekvern best i test

Kaffekvern test 2023 - for deg som ivareta den gode kaffesmaken

Om du skal kjøpe deg en kaffekvern og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken kaffekvern forbrukerne liker best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste kaffekvernen til best pris med en gang!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste kaffekvernen NÅ!


Derfor skal du ha en kaffekvern

For smakens skyld selvfølgelig! En kaffekvern gir deg nemlig muligheten til å male kaffebønner så smaken trekkes ut på beste mulige måte. En stor del av aromaen forsvinner når kaffen kommer i kontakt med oksygen, så 15 minutter etter at kaffen er malt har den mistet 60% av aromastoffene. 


Med en kaffekvern har du også mulighet til å brygge alle kaffetyper som f.eks. filterkaffe, pressekannekaffe, håndbrygg, arabisk presse og mokkabrygg - alt fra samme pose med kaffebønner. Du kan selv påvirke smaksintensiteten med hjelp av kaffekvernen. Det betyr at du får kaffen akkurat så som du vil ha den!

Kaffekvern best i test 2023

Etter å ha gransket ekspertenes tester og funnet ut hva forbrukerne synes ble valget enkelt! Den beste kaffekvernen akkurat nå er Wilfa WSCG2

Beste kaffekvernen akkurat nå - Wilfa WSCG2

(Klikk på kaffekvernen for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Wilfa WSCG2 Vis færre priser Vis flere priserWilfa WSCG2 er en høyt verdsatt og populær kaffekvern som prises av både eksperter og forbrukere, først og fremst for brukervennligheten. Mer om dette nedenfor.


Testvinneren er 30 cm høy og 17 cm bred og får plass på de fleste kjøkkenbenker, ikke minst takket være den skjulte ledningsoppbevaringen. Kaffekvernen har en kapasitet på 250g bønner og en effekt på 160W


WSCG2 har flere kverneinstillinger som gir deg mulighet til å anpasse kvernegraden etter dine behov enten det er sterk espresso, kokekaffe, presskannekaffe, arabisk mocca  eller aeropress. Du kan også stille inn hvor lenge du vil at kaffen skal males og er du usikker hvordan du skal få det beste resultatet kan du lese tipsene i håndboken som følger med. 


Kaffekvernen er også utstyrt med en elektronisk timer som gjør at du alltid får rett mengde kaffe. 


Kaffekvern test - dette sier ekspertene og forbrukerne om testvinneren

Kaffeexperten James Hoffmann: testet Wilfa WSCG2 og likte den på grunn av brukervennligheten og det gode resultatet. Nå det kom til spørsmålet om den er bra til espresso syntes han at man får bedre resultat med kaffekverner som brukes på riktige kaféer.


Svenske Råd & Røn/Danske Tænk: testet 18 kaffekverner og ga Wilfa WSCG2 en andreplass med 78 poeng. Den presterte veldig bra i kategoriene; male kaffe, brukervennlighet og kvalitetsintrykk. I kategorien "lyd" presterte den litt dårligere. Vinneren i Råd & Røns/ Tænks test ble Krups GVX242.


TEK.NO: testet 10 kaffekverner og Wilfa WSCG2 kommer på fjerde plass med 7,5 poeng. Tek skriver at dette er en bra kaffekvern til en bra pris, men at det er en ulempe at oppsamlingsboksen ikke har et antistatisk belegg. Best i denne testen er Wilfa WSFBS-100B som får hele 9 poeng. Det skal dog sies at den koster over 3000 kr. Kaffekvernene som har fått topp tre plasseringene i denne testen koster mellom 1 000 - 3400 kroner.


Wilfa kaffekvern - så sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. 

Det vi kan se er at forbrukerne er fornøyd med kjøpet sitt - veldig fornøyde. Her kan du lese noen av omtalene Wilfa WSCG2 har fått:


"Etter å ha brukt Wilfa WSCG-2 bare 20 ganger er det kanskje alt for tidlig å komme med en kommentar, men i alle fall hittil er den bedre enn noen av de maskiner jeg har hatt i mitt 65 år gamle liv. Rask, lite lyd, grov kaffe, middels, fin, akkurat som jeg selv vil. Ikke noe søl rundt. Og særdeles jevn kverning!! Jeg har endelig funnet kvern av denne prisklassen til presskannekaffe! Tidligere kaffekverner har vist seg å fungere bra bare til finere kvernet, f.eks. til filterkaffe." - 0577sen


"Ingen ting og utsette på denne. Benyttet hver dag i ca 2-3uker. Mange justerismuligjeter ifm grovhet og mengde. Løp og kjøp" - Clundberg


"Fungerer topp, kverner kaffen i akkurat den korningen man ønsker og til det bruket man trenger. Selv bruker jeg den til å kverne bønnene til Aeropress og Frenschpress." - ZamZ 


"Fungerer utmerket,og gir god kaffe og valuta for pengene:-) " - Arny


"Bra kvalitetsfølelse og ganske intuitiv i bruk, liker løsningen at bønnebeholderen også er dreiehjul for å velge størrelsen.
Har ikke noe erfaring med kaffekverner fra før, men alt tyder på at denne er et godt valg sålangt.
Eneste forbedringspunktet jeg kunne ha tenkt meg var at det var en mer "sølesikker" metode å helle ut den kvernede kaffen fra beholderen.. Må helle med omhu for å unngå at noen korn faller utforbi presskannen osv."
- chr1573r


"Ei go kvern som faktisk kvern kaffen, istede for de andre typene som faktisk bare hakk bønnene." - Ranværing


"Den kan stilles inn på finhet og tid slik at man får samme kaffe hver gang, inntil man kjøper andre bønner. Når den er ny er den kanskje den beste av de billige kvernene. Dessverre trenger vår espressomaskin spesielt fin kaffe, og det klarer den ikke, og heller ikke tyrkisk kaffe. Men alt fra kokemalt til vanlig espressomalt kan den. Kaffeskuffen er god å helle fra. Hvor lenge kvernen virker og om det er lett å skifte kvernens blad kan jeg bare gjette på. Spør om de kan bytte blad når de blir slitt." - Bengani 


"Både eg, ei kaffidrikkande husmor frå Vestlandet, og World Champion Barista Tim Wendelboe anbefaler denne kverna. På få sekund kan du få nykverna kaffi både til espresso, presskanne og moccamaster. Kverna er svært brukarvenleg, og så må det nemnast at ho tar liten plass på kjøkenbenken." - Husmor 78 


"Fikk denne i julegave, iokke så høylytt som jeg trodde den skulle være, rask og kaffen blir bra" - Isabellest


"Ikke sløs tiden din med andre kaffekverner. Denne gir deg alt du vil ha enten det er espresso, presskanne, filter eller kok. Med flere variasjoner i midten så de særeste av dere kan gjøre små justeringer på finheten. Ett lite minus er at du ikke får kvernet til mer enn ca 0.7L av gangen (iht til national coffee association anbefalt gr per dl) men det tar ikke stort mer enn 30 sekunder og kjøre to runder om du har en trakter som støtter 1L+. Gjør seg bedre på benken enn flere andre kverner og ser profesjonell ut." - Anonym 


Ulemper da? Det er jo alltid noen ulemper med produkter og disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle så vi kan veie inn dette når vi bestemmer oss. Og det som både eksperter og forbrukere nevner er at det blir litt grisete i og med at den ikke har antistatisk belegg. Noen nevner også at den bråker litt for mye og noen synes ikke at den maler så fint som de ønsker til espressoen.  


Her kjøper du Wilfa kaffekvern til best pris
Kaffebønner

Nå når du har kjøpt den beste kaffekvernen må du jo ha noen gode kaffebønner! Du kan blant annet kjøpe bra og smaksrike kaffebønner hos Bakeren og Kokken.


kaffekvern best i test

~ Med den beste kaffekvernen får du den beste kaffen! ~


Tips 1: Om du liker espresso kan vi også tipse deg om å lese siden vår om den beste espressomaskinen. Du kan også lese om den beste kapselmaskinen her - og er det den beste kaffetrakteren du vil ha så har vi selvfølgelig en side om det også. 

For deg som helst vil ha te eller liker pulverkaffe kan du lese om hvilken vannkoker som er best i test

 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når det er salg på testvinneren. På den måten gjør du et riktig kupp - den beste kaffekvernen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg i fremtiden!


Tips 3: For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav renteBest i test Guidens tester på KjøkkenutstyrAnita Carlsen

Best i test: Kaffekvern

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2020-01-02 og sist oppdatert