kaffekvern test,kaffekvern best i test,

Kaffekvern test 2024 - for deg som elsker kaffe

Hvis du er en kaffeelsker og ønsker den beste smaken i kaffen din har du kommet helt rett! En kaffekvern er en enkel investering som vil gi deg mange fordeler i årene som kommer.


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken kaffekvern forbrukerne liker best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste kaffekvernen til best pris med en gang!Derfor skal du ha en kaffekvern

For smakens skyld selvfølgelig! En kvern gir deg nemlig muligheten til å male kaffebønner så smaken trekkes ut på beste mulige måte. Kaffebønner begynner å miste smaken og aromaen så snart de males. Ved å male kaffebønnene rett før brygging sikrer du at du får den beste smaken i kaffen din.


Med en kaffekvern har du også mulighet til å brygge alle kaffetyper som f.eks. filterkaffe, pressekannekaffe, håndbrygg, arabisk presse og mokkabrygg - alt fra samme pose med kaffebønner. Du kan selv påvirke smaksintensiteten med hjelp av kaffekvernen. Det betyr at du får kaffen akkurat så som du vil ha den!


Du får også færre kjemikalier i kaffen din. Når du kjøper ferdigmalt kaffe er den ofte behandlet med kjemikalier for å bevare holdbarheten. Ved å male kaffebønnene selv unngår du disse kjemikaliene.


Kaffekvern best i test 2024


Etter å ha gransket ekspertenes tester og funnet ut hva forbrukerne synes ble valget enkelt! Den beste kaffekvernen akkurat nå er Wilfa Svart Aroma


Wilfa Svart Aroma - den ultimate kvernen for perfekt kaffe

Dette er en høyt verdsatt og populær kaffekvern som prises av både eksperter og forbrukere, først og fremst for brukervennligheten. Mer om dette nedenfor.


Forbedret motor for best mulig smak

Svart Aroma har en ny og forbedret motor sammenlignet med den tidligere testvinneren her på Best i test Guiden - Wilfa WSCG2. Svart Aroma produserer lite varme og statisk elektrisitet. Dette bevarer aromaen og smaken i kaffen best mulig.


Stilig design

Dette er en elegant og stilig kvern som passer perfekt på kjøkkenbenken, ikke minst takket være den skjulte ledningsoppbevaringen.

Kverna er utstyrt med fintannede kvernehoder av høy kvalitet som gir et jevnt og godt resultat.


Tilpass kaffen din

Wilfa Svart Aroma har flere kverneinstillinger som gir deg mulighet til å anpasse kvernegraden etter dine behov enten det er sterk espresso, kokekaffe, presskannekaffe, arabisk mocca  eller aeropress. Du kan også stille inn hvor lenge du vil at kaffen skal males og er du usikker hvordan du skal få det beste resultatet kan du lese tipsene i håndboken som følger med. 


Enkel og nøyaktig brygging

Kaffekvernen er også utstyrt med en elektronisk timer som gjør at du alltid får rett mengde kaffe. 


Godkjent av The European Coffee Brewing Centre

Svart Aroma er en av fire kaffekverner i Europa som er godkjent av The European Coffee Brewing Center. Dette er et uavhengig testorgan som tester og godkjenner kaffeutstyr for både det private og profesjonelle markedet. Svart Aroma har fått toppscore i alle testkategorier, inkludert presisjon i malingsgraden, konsistens, temperatur og hvor mye kafferester som blir igjen.


Her kjøper du Wilfa kaffekvern til best pris
Wilfa kaffekvern - så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. 

Det vi kan se er at forbrukerne er fornøyd med kjøpet sitt - veldig fornøyde. Her kan du lese noen av omtalene Wilfa Svart Aroma har fått:


"Kverner kaffe med god kvalitet. Maskinen søler lite og lager lite lyd i forhold til andre jeg har prøvd. Fin størrelse. En god kvern til en god pris. Anbefales!"


"Strålende fornøyd" 


"Veldig stilig på benken, kverner kaffen bra og er veldig kjekt når man finner tidsinnstillingne som kverner perfekt mengde. Får litt trekk for at beholderen søler litt slik andre her skriver. Men ikke noe mer problem, enn at det enkelt vaskes vekk med fuktig klut av og til." 


"Relativt god og stillegående kvern. Bråker hakket mindre enn forrige generasjon." 


"Har ikke hatt noe å utsette på kvernen. Den er designet for å gjøre én ting - kverne bønner, og det gjør den skikkelig. Virker solid bygd. Anbefales." 


Ulemper da? Det er jo alltid noen ulemper med produkter og disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle så vi kan veie inn dette når vi bestemmer oss. Og det som både eksperter og forbrukere sier er at den ikke maler så fint som de ønsker til espressoen.  


Kaffekvern test - dette sier ekspertene testvinneren

TEK.NO, april 2023: testet 10 kaffekverner og Wilfa Svart Aroma kommer på andre plass med 8,5 poeng. Tek skriver at "Om filterkaffe og grovere er din ting er det ingen som slår Wilfa Svart Aroma på kvalitet og valuta for pengene." Testvinneren i denne testen er Wilfa WSFBS-100B som får 9 poeng. Det skal dog sies at den koster over 3000 kr. Kaffekvernene som har fått topp tre plasseringene i denne testen koster mellom 1 000 - 3400 kroner.


Kaffeexperten James Hoffmann, mars 2017: testet Wilfa Svart Aroma og likte den på grunn av brukervennligheten og det gode resultatet. Nå det kom til spørsmålet om den er bra til espresso syntes han at man får bedre resultat med kaffekverner som brukes på riktige kaféer.


Svenske Råd & Røn / Danske Tænk, april 2016: testet 18 kaffekverner og ga Wilfa WSCG2 (som er den første versjonen av Svart Aroma )en andreplass med 78 poeng. Den presterte veldig bra i kategoriene; male kaffe, brukervennlighet og kvalitetsinntrykk. I kategorien "lyd" presterte den litt dårligere. Vinneren i Råd & Røns/ Tænks test ble Krups GVX242.


Om du vil lese mer om denne testvinneren finner du mer informasjon på Wilfas hjemmeside. Du kan også se hvordan den fungerer i virkeligheten på denne YouTube-videoen:


kaffekvern best i test,beste kaffekvern


~ Med den beste kaffekvernen får du den beste kaffen! ~
Tips 1: Om du liker espresso kan vi også tipse deg om å lese siden vår om den beste espressomaskinen. Du kan også lese om den beste kapselmaskinen og den beste kaffetrakteren.


Tips 2: For deg som helst vil ha te eller liker pulverkaffe kan du lese om hvilken vannkoker som er best i test

 

Tips 3: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når det er salg på testvinneren. På den måten gjør du et riktig kupp - den beste kaffekvernen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg i fremtiden!
Anita Carlsen

Best i test: Kaffekvern

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert