maskara test 2023,beste maskara for lange vipper i vår maskara test,

Maskara test 2024 - lange og fyldige vipper uten vippeextensions

Om du vil vite hvilken maskara som gir deg de mest fyldige og lange øyevippene har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, lest blogger og viktigst av alt – fått greie på hvilken maskara vanlige forbrukere synes er den beste. Og svar har vi fått!


Best i test maskara 2024


Slik får du de perfekte øyevippene

  • Først og fremst er det viktig at øyevippene dine er helt rene fra maskara-rester, pudder og lignende, ellers er det stor sjanse at det blir klumper.
  • Det er viktig at du bruker en vippetang før du legger på maskara (om du ikke er blant dem som har naturlig bøyde vipper). Bøy vippene flere ganger så du slipper “knekken” på vippene. Begynn lengst inn ved vipperoten og jobb deg utover. 
  • Ta ikke for mye maskara av gangen. Ta bare litt på børsten og appliser flere ganger.
  • Begynn lengst inn ved vipperoten. Om du begynner lengst ut på vippene så er det stor sjanse at maskaraen kommer på øyelokket og det vil vi gjerne unngå.
  • For ekstra fint resultat børster du de innerste vippene inn mot nesen, de mellomste vippene rett opp og de ytterste vippene børster du ut mot siden.
Maybelline Sky High - Maskara best i test


Du har nok ikke gått glipp av den utrolig populære maskaraen som florerte på TikTok da den populære Jessica Eid prøvde den i desember 2020! Filmen er sett flere millioner ganger og maskaraen var utsolgt overalt i flere måneder i begynnelsen av 2021 og det er fortsatt stor etterspørsel på den. 


Mange forbrukere og eksperter har nå prøvd Sky High og de er enige - denne maskaraen holder det den lover! Sky High gir intens volum og fylde til vippene dine.


Den har en lang og fleksibel børste som består av 10 rader og 6 forskjellige typer bust. De indre bustene hjelper deg å nå de minste vippene i øyekroken og de ytre bustene skiller de lengre vippene fra hverandre.


Maybelline Sky High kan kjøpes både som vannfast og vanlig i dag, så her er det bare å velge det som passer deg best.


Fargene er Blackest Black og Very Black. Den er også allergivennlig og passer sensitive øyne.


Dette sier forbrukerne som allerede har prøvd Sky High

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen. 

Sky High har fått flere tusen positive omtaler og nedenfor kan du lese noen av dem;


"Elsker denne maskaraen! Har veldig sta vipper som alltid faller ned i løpet av dagen, men ikke med denne! Litt vanskelig å fjerne siden den er vannfast, men 100% verdt det. Gir lange separerte vipper."


"Veldig fornøyd med denne mascara. Jeg får lange vipper etter bare ett strøk. Favoritt fra nå."


"Jeg med mine ganske irriterende vipper som står rett ut - elsker jeg denne! Holder det den lover"


"Gir veldig tykke og fine øyevipper. Man må jobbe litt med børsten, som for øvrig kanskje er litt i mykeste laget. Men alt i alt; topp kvalitet til god pris :-)"


"Var litt skeptisk da jeg har hørt både negativt og positivt om denne - men jeg kjøper den igjen! Den sitter godt hele dagen, men er heller ikke vond å fjerne "


"Likte denne bedre enn jeg trodde. Liker ofte mer bustete kost. Men denne funka bra, veldig svart og kan lett bygges opp om du ikke venter for lenge da den stivner. Sitter veldig godt også!"


"Har lange vipper og vanligvis drysser de fleste maskaraer jeg har prøvd i løpet av en time eller to (luksusproblem hehe). Denne holder derimot veldig bra, kjempe fornøyd og kommer til å kjøpe den flere ganger! Anbefales!"


Ulemper da? Disse vil du gjerne kjenne til før du skal handle og det som noen sier er at den vannfaste er litt vanskelig å fjerne, noen skriver at den blir klumpete og tørr.


Her kjøper du Maybelline High Sky til lavest pris i dag
Maskara - beste budsjettvalg


Maybelline Lash Sensational gir lange fine vipper og mye volum. Den er lett å applisere og holder hele dagen.

 

Maskaraen har en vifteformet børste med 6 ulike typer børstetagger som gir maksimal spredning av vippene. 


De innerste børstetaggene fremhever hver vippe og de ytterste børstetaggene sprer øyevippene som ei vifte. 

 

Ikke nok med at denne maskaraen har vunnet ekspert-tester og er godt likt av forbrukere, den er rimelig i pris også!


Dette sier forbrukerne om Maybelline Lash Sensational

Som vi nevnte ovenfor vil vi høre hva vanlige forbrukere synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet hvordan den fungerer i hverdagen. Nedenfor har vi samlet noen av de mange omtalene som har blitt gjort på denne testvinneren;


“Kjempe bra mascara. Ingenting å klage på” 


“En veldig bra maskara til den prisen. Fortjente seieren i TV2 Hjelper deg.” 


“Jeg har prøvd nye maskaraer fra tid til annen og har ikke riktig funnet en favoritt – før nå! Maybelline Lash Sensational har virkelig alt jeg vil ha. Den sprer vippene perfekt, gir masse volum og lange vipper. Superfornøyd!” 


“Jeg elsker denne maskaraen.”


“Denne maskaraen er fantastisk! Jeg har prøvd mange ulike maskaraer, og dette er definitivt den beste til nå. Vippene blir SÅ lange. Jeg anbefaler absolutt dette produktet.”


“Jeg var veldig redd for børsten ettersom den hadde så mange forskjellige børstetagger. Men denne maskaraen er FANTASTISK! Jeg har smale og tynne vipper, og denne maskaraen gjør at mine vipper ser store og fyldige ut uten å klumpe seg. Jeg er så besatt av denne!”


“Dette må være en av mine favoritt maskara. Hver gang det kommer en ny må jeg prøve den. Vippene blir så fyldige og lange. Elsker den!”


Om du vil kan du lese enda flere omtaler på Maybellines hjemmeside.


Er det noen ulemper med denne maskaraen da? Det vil vi jo gjerne vite før vi kjøper produktet, og det vi kan se er at det er viktig at du påfører maskaraen rett, ellers kan det lett bli klumper. Foruten dette så er det bare positive omtaler.


Her kjøper du Lash Sensational til best pris


Test maskara - dette sier ekspertene

MinMote har testet Maybelline Sky High og konkluderer det hele med "Vippene fikk utvilsomt et skikkelig løft, og de oppleves som skikkelig lange. Vippene føles ikke tunge eller klissete. Den holder seg også veldig fint på vippene, og etter en hel dag har den knapt drysset noe."


Elle har testet 12 ulike maskara. De liker Maybelline Sky High veldig godt og skriver "Ekstremt mye maskara for ekstremt lite penger - å få tak i en sånn maskara som gir sånn sving for 159 kr...Ja det er lett å forstå hypen."


De har også testet Maybelline Lash Sensational og kårer denne til beste budsjett maskara.


TV2 Hjelper deg: Best i test med terningkast 5 ble Maybelline Lash Sensational i denne testen. De beskriver testvinneren med ordene; “Maskaraen gir et bra resultat, separerer vippene og masse volum.”

 

Improveme: Testet 11 ulike maskara og gullpokalen med 5 av 5 poeng gikk til Benefit Roller Lash Curl og Diorshow iconic overcurl.
Hakk i hæl med 4+ poeng kom Maybelline Lash Sensational, Max Factor Masterpiece Glamour Extensions og Benefit Theyre real.


Plaza: Av 7 testede maskara var det 3 stk. som fikk 4 av 5 poeng. YSL Mascara Volume Effect Faux Cils, Elisabeth Mott It´s so big og Maybelline Lash Sensational deler på førsteplassen. Favoritten blant disse tre er Maybelline Lash Sensational, ifølge Plaza.


All sweet in life: Skjønnhetsbloggen All sweet in life testet 30 ulike maskara og valgte ut de 5 beste av disse. På førsteplass av de topp 5 kom en maskara som heter Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. De beskriver maskaraen med at dette er en maskara som gir en WOW – effekt. Den sitter bra hele dagen, gir vipper som folk spør om og gir fin separasjon, volum og lengde.
På andreplass kommer den billigere Maybelline Big Eyes Mascara.


Dagbladet Kjendis Mote: Testet hvilken maskara som gav mest volum og det var Estee Lauder Double Wear som toppet listen med terningkast 6 og ble utnevnt til Testens vinner. På andreplass med terningkast 5 kom Clinique High Impact Mascara med ordene Et veldig godt kjøp. Loreal Lash Arcitect 4d fikk også terningkast 5 og ble klasset til den som gir Mest for pengene.


Testvinner

  • Maybelline Sky High


  • Maybelline Lash Sensational


maskara best i test - beste mascara


~ Få sensuelle og vakre øyer med den beste maskaraen ~
Tips: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på en av maskaraene ovenfor. På den måten gjør du et riktig kupp = den beste maskaraen til den laveste prisen! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg!


Tips 2: Vi har også en side der vi avslører hvilken rettetang som er best


Tips 3: Og på siden med tannbleking hjemme test ser du fort hvordan du kan få et vakkert hvitt smil for bare noen hundrelapper.
Anita Carlsen

Best i test: Maskara

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert