Best i test maskara 2020

Maskara test 2021

Om du vil vite hva som gir deg fyldige og lange øyevipper har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, lest blogger og viktigst av alt – fått greie på hvilken maskara vanlige forbrukere synes er den beste. Og svar har vi fått!

 

Men før vi røper hvilken maskara som er den beste, skal du få noen tips på hvordan du appliserer maskaraen for beste resultat.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste maskaraen NÅ!


Slik får du de perfekte øyevippene

  • Først og fremst er det viktig at øyevippene dine er helt rene fra maskara-rester, pudder og lignende, ellers er det stor sjanse at det blir klumper.
  • Det er viktig at du bruker en vippetang før du legger på maskara (om du ikke er blant dem som har naturlig bøyde vipper). Bøy vippene flere ganger så du slipper “knekken” på vippene. Begynn lengst inn ved vipperoten og jobb deg utover. 
  • Ta ikke for mye maskara av gangen. Ta bare litt på børsten og appliser flere ganger.
  • Begynn lengst inn ved vipperoten. Om du begynner lengst ut på vippene så er det stor sjanse at maskaraen kommer på øyelokket og det vil vi gjerne unngå.
  • For ekstra fint resultat børster du de innerste vippene inn mot nesen, de mellomste vippene rett opp og de ytterste vippene børster du ut mot siden.


Best i test maskara 2021

Etter å ha gransket alle eksperttester og fått vite hva vanlige forbrukere synes så var valget veldig enkelt. 

Den beste maskaraen akkurat nå er Maybelline Lash Sensational.

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Prisjakt Maybelline Lash Sensational
i samarbeid med PrisjaktMaybelline Lash Sensational gir lange fine vipper og mye volum. Den er lett å applisere og holder hele dagen.

 

Maskaraen har en vifteformet børste med 6 forskjellige typer børstetagger som gir maksimal spredning av vippene. De innerste børstetaggene fremhever hver vippe og de ytterste børstetaggene sprer vippene som ei vifte. 

 

Ikke nok med at denne maskaraen har vunnet ekspert-tester og er godt likt av forbrukere, den har en bra pris også!

 

Her kjøper du maskaraen til best pris
beste maskaraen

~ Få de vakreste øyevippene med den beste maskaraen ~


Dette sier forbrukerne om Maybelline Lash Sensational

Som alltid på Best i test Guiden vil vi høre hva vanlige forbrukere synes om sitt produkt, det er jo tross alt de som vet hvordan den fungerer i hverdagen. Nedenfor har vi samlet noen av de mange omtalene som har blitt gjort på denne testvinneren;

 

“Kjempe bra mascara. Ingenting å klage på” 

 

“En veldig bra maskara til den prisen. Fortjente seieren i TV2 Hjelper deg.” 

 

“Jeg har prøvd nye maskaraer fra tid til annen og har ikke riktig funnet en favoritt – før nå! Maybelline Lash Sensational har virkelig alt jeg vil ha. Den sprer vippene perfekt, gir masse volum og lange vipper. Superfornøyd!” 

 

“Jeg elsker denne maskaraen.”

 

“Denne maskaraen er fantastisk! Jeg har prøvd mange ulike maskaraer, og dette er definitivt den beste til nå. Vippene blir SÅ lange. Jeg anbefaler absolutt dette produktet.”

 

“Jeg var veldig redd for børsten ettersom den hadde så mange forskjellige børstetagger. Men denne maskaraen er FANTASTISK! Jeg har smale og tynne vipper, og denne maskaraen gjør at mine vipper ser store og fyldige ut uten å klumpe seg. Jeg er så besatt av denne!”

 

“Dette må være en av mine favoritt maskara. Hver gang det kommer en ny må jeg prøve den. Vippene blir så fyldige og lange. Elsker den!”

 

Om du vil kan du lese enda flere omtaler på Maybellines hjemmeside.

 

Er det noen ulemper med denne maskaraen da? Det vil vi jo gjerne vite før vi kjøper produktet, og det vi kan se er at det er viktig at du påfører maskaraen rett, ellers kan det lett bli klumper. Foruten dette så er det bare positive omtaler. 

 

Disse testene har vi gransket

 

Chic, desember 2015: testet de seks beste maskaraene som koster under 200 kr. De har ingen testvinner, men forklarer at disse maskaraene holder det de lover.

 

TV2 Hjelper deg, oktober 2015: Best i test med terningkast 5 ble Maybelline Lash Sensational i denne testen. De beskriver testvinneren med ordene; “Maskaraen gir et bra resultat, separerer vippene og masse volum.”

 

Improveme, mars 2015: Testet 11 ulike maskara og gullpokalen med 5 av 5 poeng gikk til Benefit Roller Lash Curl og Diorshow iconic overcurl.
Hakk i hæl med 4+ poeng kom Maybelline Lash Sensational, Max Factor Masterpiece Glamour Extensions og Benefit Theyre real.

 

Plaza, april 2015: Av 7 testede maskara var det 3 stk. som fikk 4 av 5 poeng. YSL Mascara Volume Effect Faux Cils, Elisabeth Mott It´s so big og Maybelline Lash Sensational deler på førsteplassen. Favoritten blant disse tre er Maybelline Lash Sensational, ifølge Plaza.

 

All sweet in life, mai 2014: Skjønnhetsbloggen All sweet in life testet 30 ulike maskara og valgte ut de 5 beste av disse. På førsteplass av de topp 5 kom en maskara som heter Bobbi Brown Smokey Eye Mascara. De beskriver maskaraen med at dette er en maskara som gir en WOW – effekt. Den sitter bra hele dagen, gir vipper som folk spør om og gir fin separasjon, volum og lengde.
På andreplass kommer den billigere Maybelline Big Eyes Mascara.

 

Stella, desember 2012: Testet 5 ulike maskara. Det ble en tre-delt førsteplass som gikk til Lancôme Hypnôse, MaxFactor Clump Defy og Clinique High Definition Lashes som alle tre fikk 5 av 6 poeng. 

 

Dagbladet Kjendis Mote, juli 2012: Testet hvilken maskara som gav mest volum og det var Estee Lauder Double Wear som toppet listen med terningkast 6 og ble utnevnt til Testens vinner. På andreplass med terningkast 5 kom Clinique High Impact Mascara med ordene Et veldig godt kjøp. Loreal Lash Arcitect 4d fikk også terningkast 5 og ble klasset til den som gir Mest for pengene.


Tips: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på denne maskaraen. På den måten gjør du et riktig kupp = den beste maskaraen til den laveste prisen! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg!

 

Tips 2: Vi har også en side der vi avslører hvilken rettetang som er best. Og på siden med hjemmetannblekings test ser du fort hvordan du kan få et vakkert hvitt smil for bare noen hundrelapper. 

 

Gå ikke glipp av siden med tester på den beste kjøkkenmaskinen, den beste støvsugeren og her ser du hvilken oppvaskmaskin som er best i test.Anita Carlsen

Best i test: Maskara

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: