Best i test fotmassasje apparat - finn den beste fotmassasje maskin her.

Test fotmassasjeapparat 2024 - avslappende massasje for ømme føtter

Om du har trøtte og ømme føtter og vil ha fotmassasjeapparaten som er best i test til best pris har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - vi har fått greie på hvilken fotmassasje vanlige forbrukere liker aller best!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste fotmassasjeapparaten til best pris direkte! Du finner både en Best i test - vinner og en Premium-vinner nedenfor. Beste fotmassasjeapparatene 2024


Kjøpeguide - dette er en fotmassasje

Fotmassasje er bra for deg som har trøtte og ømme føtter. Med en fotmassasje-apparat har du alltid tilgang til en avkoblende massasje når du vil. Ofte er de kompakte og lette, som gjør at du enkelt kan ta fotmassasjeapparaten med deg. 


En kjent fotmassasjemetode er Shiatsu (tradisjonell japansk massasje med røtter i kinesisk medisin og akupunktur). Ifølge denne metoden bidrar fotmassasje til bedre rørlighet og avlaster føttene dine etter en lang arbeidsdag eller treningsøkt.


Å stimulere trykkpunkter i føttene gir terapi til hele nervesystemet, ifølge ekspertene. Det frigjør også slaggprodukter som gjør at kroppen balanseres og blir mer avslappet. Med en fotmassasje apparat har du tilgang til en avkoblende stund hvor du enn er!


Fotmassasje best i test


Den beste fotmassasjen skal være enkel, gi massasje av god kvalitet og ikke koste for mye. En bonus er også om den har varmefunksjon for økt blodsirkulasjon.
Fotmassasjen som oppfyller disse kriteriene er Beurer FM 60. Den er en stor favoritt både blant eksperter og forbrukere. Les mer nedenfor!


Beurer FM 60 er en apparat som gir deg shiatsu-fotmassasje til en rimelig pris. Apparaten er enkel, elegant og solid. Den har kun to knapper; on/off og en mode-knapp.

 

Den har totalt 18 shiatsu-punkter, 9 til hver fot. Shiatsu er en japansk massasjeform som er basert på at trykkpunktene i føttene dine er koblet til andre områder i kroppen. Ved å stimulere disse trykkpunktene signaleres resten av kroppen og det sentrale nervesystemet til å slappe av.


Fotmassasjen er justerbar og det er to instillinger som er relatert til høyden på massasjeapparaten.  

 

Beurer FM 60 er veldig enkel å bruke. Når den er på kan du velge hastighet og sette på varmefunksjonen. Varmen fungerer best når du har på den høyeste hastigheten. 


Beurer FM 60 er ikke en avansert fotmassaje men den gjør jobben skikkelig bra. Shiatsumassasje gir god terapi til ømme og trøtte føtter og øker blodsirkulasjonen betydelig.Her kjøper du beste fotmassasjemaskinen til best pris
Dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av bruken i hverdagen! Her kan du se noen eksempel på omtaler Beurer FM 60 har fått;


"Denne FM 60 har virkelig gitt bena mine den massasjen de trenger."


"Veldig fornøyd med denne massasjeapparaten."


"Kunne ikke vært mer fornøyd med denne massasjeapparaten!"


"Et må-ha for alle som lider av hælspore"


"Jeg bruker maskinen i stort sett hver dag 10 minutter av gangen og er meget tilfreds"


"Denne er kjempebra !!! Jeg er omsorgspersonell og står på føttene hele dagen. Jeg har vondt i føttene hver dag. Denne hjelper meg veldig, ikke bare føttene mine, men bena også. Jeg anbefaler denne sterkt for alle som har vondt i føttene."


"Vi har hatt fotmassasjen i omtrent en måned og den hjelper i henhold til intensjonen den ble kjøpt. Såre føtter og føtter med irriterende uro blir massert og det føles som man går på skyer etterpå."


Fotmassasje - beste premiumvalg


Hvis du ønsker flere valgmuligheter og flere program har vi også kåret en premiumvinner! Denne kommer fra svenske Flowlife og er høyt verdsatt av forbrukerne som allerede har prøvd den. Den har flere innstillinger, styrker, avfuktning og varmefunksjon. 


Flowfeet er en premium-fotmassasje som både varmer og masserer føttene dine på under og oversiden.

 

Den har 3 hastigheter, 3 massasjeprogram og et konstant oppvarmingsmodus som du kan aktivere ved alle hastigheter. Varmen hjelper til å stimulere trykkpunktene i føttene ytterligere, dette øker blodsirkulasjonen. 


De ulike massasjeprogrammene har ulike fokusområder. Standardprogrammet masserer dog hele foten ved hjelp av massasjehoder som tar på undersiden av foten. For massasje av oversiden og på sidene ser luftfylte puter til at det blir et trykk på føttene for maksimal stimulering.


Den har også et stretchingprogram som er litt mer intensivt. Dette programmet er derfor best med varmen på for å myke opp muskler og ledd. 


Her kjøper du Flowlife Flowfeet til best pris

Hos Flowlife får du 5% rabatt på hele handlekurven din når du bruker rabattkoden vår bitguiden5 i kassen når du skal betale.
Dette sier forbrukerne

"Kjempefornøyd. På de lette programmene er det ren avslapping og de som er hardere gjør virkelig godt for føttene."


"Beste kjøpet på lenge. Var ute etter et lignende produkt men slo til på denne etter en anbefaling fra en i familien."  


"Perfekt avkobling etter en lang dag på jobb!"


"Takk for at du har kommet inn i livet mitt, sånn luksus i hverdagen!"


"Etter en dag på jobb er det så deilig å bruke denne foran TVn"


"Som danser er det ingenting som er bedre enn å sette seg med Flowfeet etter en svingende danseøkt!"


"Fantastisk, flere ulike intensiteter og program og hele familien kan bruke den."


"Utrolig effektiv men føltes litt tungt i begynnelsen på grunn av at føttene mine var så uvant med en skikkelig fotmassasje, men den gjør virkelig under etter lange tunge dager på jobb!"


"Har den under skrivebordet på jobb, utrolig bra produkt!"


"Jobber mye i butikk og denne er gull verd når man kommer hjem etter en lang arbeisdag. Ta en øl og fotmassasje foran TVn og alle problem forsvinner!"
Dette sier ekspertene

The Strategist: Tipser om Beurer FM 60 og skriver at den regnes som en av de beste apparatene til Shiatsu-massasje. 


Best Review Guide: Gir Beurer FM 60 8.7/10 poeng. De liker at den har en rimelig pris, er enkel å bruke, varmefunksjon og at den har en fin design. Som ulemper skriver de at den ikke har en fjernkontroll, timer eller flere program å velge mellom.


Slik utførte vi denne testen

For å finne den beste fotmassasjen på markedet har vi gransket aktuelle eksperttester og pratet med eksperter. Det som er viktigst ifølge ekspertene er hvordan fotmassasjen hjelper å lindre smerte og hvordan den forbedrer blodsirkulasjonen. Det er også viktig at massasjeapparatet gir god avslapping og reduserer stress, det skal være deilig å få massasje.


Den siste faktoren vi har tatt stort hensyn til er forbrukernes opplevelser av fotmassasjeapparatene. Denne faktoren er den viktigste i denne testen, det er jo tross alt forbrukerne som vet hvordan den fungerer i virkeligheten og hvordan følelsen er under bruk og etter.


Beurer FM60 er et populært valg blant både eksperter og forbrukere, men den største favoritten er fotmassasjen fra Flowlife. Her er forbrukerne veldig fornøyde med kjøpet sitt. Denne er dyr, men du får det du betaler for. Den masserer hele foten og gir både varme, stretching og deilig massasje.  


Beste fotmassasjeapparat


~ Få myke og deilige føtter med den beste fotmassasjeapparaten ~


Tips 1: Om du er interessert av massasje vil vi tipse deg om å lese siden om den beste massasjepistolen!


Tips 2: Jogging og løping er deilig for kroppen, men for føttene dine er det viktig å ha gode sko! Les om de beste løpeskoene her! 


Tips 3: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste fotmassasjen til best pris! 
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Fotmassasje

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert

Les også: