test massasjepistol,beste massasje

Massasjepistol best i test 2021

Om du skal ha den beste massasjepistolen som øker blodsirkulasjonen, lindrer ømme muskler og frigjør spenninger har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om muskelpistolene som finnes på markedet idag!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal få god veiledning og slippe dårlige feilkjøp. Du får den beste massasjepistolen til best pris direkte!


På denne siden finner duBeste massasjepistol 2021

Massasjepistol best i test

Hyperice HyperVolt

Massasjepistol best i test Hyperice HyperVolt
 • Toppkarakterer fra eksperter og forbrukere

 • Høy kvalitet

 • 5 vibrasjonsnivåer

 • 4 massasjehoder

 • Reisekit inngår ikke

 • Batteritiden

Anbefalt massasjepistol

Flowlife Flowgun

Massasjepistol best i test Flowlife Flowgun
 • Høy kvalitet

 • 5 vibrasjonsnivåer

 • 6 massasjehoder

Massasjepistol - Beste kjøp

Gymstick CairO Pro Massage Gun

Massasjepistol best i test Gymstick CairO Pro Massage Gun
 • Toppkarakterer fra eksperter

 • Mest ergonomiske massasjepistolen på markedet

 • Veldig god batteritid

 • Reisekit inngår

best pris i samarbeid med Prisjakt


Derfor er en massasjepistol noe for deg

 • En bra massasjepistol hjelper deg å frigjøre spenninger i kroppen, øker blodsirkulasjonen og lindrer såre muskler og ledd med hjelp av vibrasjoner. Du bruker den enkelt på deg selv - men kan også med fordel be noen om å gjøre det på deg så du kan slappe helt av og puste inn vibrasjonene i den dypgående og stimulerende massasjen.


 • En massasjepistol er enkel å bruke for Self Myofascial Release (SMR) som er en form for verktøyassistert selvmassasje som brukes til å hjelpe med muskel- og leddsmerter. For å forstå SMR best, må du først forstå hva fascia er. Enkelt sagt er fascia bindevev som finnes i hele kroppen vår. Det dekker musklene våre (myofascia), innvollsorganer, nerver, blodkar og til og med cellene våre. Mange av organene våre holdes i hovedsak sammen og på plass av fascialt vev og ved å massere dette med massasjepistolen løsner du på spenningene i kroppen.


 • Eksperter er enige om at en bra massasjepistol gir en dyp massasje uten at du trenger å anstrenge deg noe særlig. Det er også enkelt å massere partneren din eller venner som trenger hjelp med muskelsmerter og vonde ledd.

 • Med flere innstillinger på massasjepistolen kan du selv styre hvor hard eller myk massasjen skal være. 


 • Det er enkelt å bruke massasjepistolen og du får raskt resultat med økt blodsirkulasjon og lindring av stive muskler. Triggerpunktene løses opp og frigjør toxiner (giftstoffer) fra kroppens muskler og vev. 


 • Du kan med fordel bruke massasjepistolen etter trening for å myke opp kroppen og nyte av følelsen.
Massagepistol best i test 

Beste massasjepistol akkurat nå - Hyperice HyperVolt

(Klikk på massasjepistolen for mer informasjon om den beste prisen!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Prisjakt Hyperice HyperVolt
i samarbeid med Prisjakt


Hyperice Hypervolt er en av de mest populære massasjepistolene akkurat nå og har fått høye poengsummer fra eksperter som blant annet Business Insider og Men´s Health.


Hyperice Hypervolt kommer med 4 ulike massasjehoder: rund, flat, kule og gaffel. Disse fungerer veldig bra for å komme ned i de ulike punktene.  


Den har 3 vibrasjonsnivåer hvor det laveste nivået kjører på 30Hz og trykker ut 1800 trykk/minutt og mellomnivået ligger på 40 Hz og trykker ut 2400 trykk/min. Det høyeste nivået gir hele 3200 trykk/min og har en frekvens på 53Hz. Til tross for at den kan trykke ut så høy hastighet er den veldig stillegåenede. Du kan f.eks. sitte i sofaen og se på TV uten å bli forstyrret av denne massasjepistolen. 


Det er anbefalt å bruke en lavere hastighet på de store muskelgruppene som f.eks ved nakke og skuldrer. På mindre musklegrupper fungerer det bedre å ha et høyere nivå med raskere vibrasjoner.


Om du kobler massasjepistolen til Hyperices app får du mange bra tips og treningsråd samt hvordan du kan bruke massasjepistolen i forbindelse med trening.


Når du får hjem Hyperice Hypervolt er den ferdigmontert og det er bare å lade den. Batteriet klarer 2-3 timers arbeidstid innen den må lades opp igjen. Det tar ca. 6 timer å lade batteriet til full styrke igjen. Den veier drøyt 1kg.


Hyperice gir 1 års garanti på denne massasjepistolen.


Dette sier forbrukerne om Hyperice Hypervolt

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du se noen eksempel på omtaler denne massasjepistolen har fått;


"Jeg jobber som massageterapeut og har brukt denne i 3 års tid. Bruker man den rett er det et utrolig bra verktøy og komplement til massasjen."


"Etter at jeg kjøpte denne har jeg blitt kvitt smerter som har hemmet meg i aktiviteter jeg er veldig glad i. Etter treningsøktene restituerer jeg mye bedre ved hjelp av apparatet. Bruker den daglig og håper den er like solid og slitesterk som den er effektiv. "


"Beste kjøpet jeg har gjort. Jeg sliter med skuldre så genialt, og trenger en del, helt rå til tøye muskler. Must have "


"Veldig kraftfullt og enkelt i bruk produkt. Bruker den hver dag, og er veldig fornøyd "


"Jeg sliter mye med vondt i ryggen, nakke og skuldre. Har kjøpt mange forskjellige billige massasjestaver og nakkemassasje produkter. Valgte nå å investere i et ordentlig produkt, og jeg angrer ikke. Denne burde jeg kjøpt tidligere. Det ville spart meg for masse penger. Endelig et produkt som er kraftig nok til å massere musklene til en voksen mann.
Den har lang batteritid og flere forskjellige hoder du kan bytte ut på en enkel måte. Den er lydsvak og enkel å bruke. Anbefaler på det sterkeste. " 


"Av alle massasje apparater jag har kjøpt så er denne helt klart den beste. Etter noen minutters bruk kunne jeg kjenne en avslappende effekt i musklene og spenningene slapp" 


"Så denne først via reklame på Facebook og trodde at det var enda et sånn der "Homeshop"-budsjett lignende tul, men etter jeg hadde søkt på YouTube videoer og andre omtaler viste det seg at dette produtet virkelig var bra. Og nå når jeg eier en sånn og har testet den så må jeg si at det er et 5-stjerners produktl Fungerer akkurat så bra som den skal. Til forskjell fra andre apparater er denne mye stillere og til og med på maks så er det ikke så farlig." 


"Har hatt problem med stiv brystrygg og nakke. Gikk ofte til massør og kiropraktor. Med denne kan jeg enkel massere meg selv men først og fremst kan jeg gi samboenren en effektiv massasje. Ga resultat etter en ukes bruk. Syntes det var for mye penger, men med fasit i hånden var det verd det." 


Her kjøper du den beste massasjepistolen til best pris
Anbefalt massasjepistol - Beste utfordreren

Utfordreren akkurat nå - Flowlife Flowgun

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Flowlife Flowgun


Flowlife er et svenskt firma som har gjort seg kjente på markedet med de nye massasjepistolene sine. I tillegg til at premium-massasjepistolen Flowgun er både ergonomisk, har bra styrke og lydnivå er den også betrodd av flere av de svenske ledende idrettsutøverne akkurat nå. Massasjepistolen hjelper dem, og forbrukerne, å behandle og unngå ømme muskler etter trening så man skal klare en tøff fysisk dag til. Disse idrettsutøverne har ifølge Flowlife vært med under produktutviklingen for å få den beste massasjepistolen akkurat nå.  

 

Flowgun kommer med 6 massajehoder som alle kan brukes på ulike muskelgrupper. Disse massasjehodene er formet for å komme dypt inn i musklene og frigjøre triggerpunkter på beste måte og gi massasje av beste kvalitet. Når du er på reisefot kan du ta med deg massasjepistolen i reisekitet som følger med. 

 

Flowgun har 5 ulike vibrasjonsnivåer. Det betyr at du kan begynne forsiktig og øke styrken etterhvert. Massasjepistolen er effektiv og gir smertelindring. Når muskelen føles bra kan du øke styrken litt for å få en dypere massasje. 

 

Massasjepistolen er veldig effektiv og du du trenger kun å bruke den ca. 10 minutter per dag for å få ønsket effekt. I tillegg til smertelindring hjelper massasjepistolen deg å få bort toxiner som samles i kroppen pluss at den slipper løs hormoner som dopamin, endorfin og seratonin som alle er viktige for en god helse.

 

Flowgun har en batteritid på hele 6h som er betydlig mer enn andre massasjepistoler i denne prisklassen. Å lade opp pistolen fra 0-100% tar ca. 3-4h.


Dette sier forbrukerne

"Ooouuuuff. For en følelse. Har redusert dagen-etter-trening krampene mine og fikset jobbnakkens stivhet."


"Veldig fornøyd med Flowgun. Brukes flittig og er høyt verdsatt av alle oss treningsfreaker i familien!"


"Veldig bra massasjepistol"


"Utrolig kraftig produkt. Test!"


"Fungerer kjempebra"


"Kunne ikke gå pga treningsverk, den reddet meg virkelig"


"Bruker denne etter hvert treningspass og slipper treningsverk helt. Den er virkelig fantastisk bra!"


"Superfornøyd!"


"Fungerer over alle forventingene mine, nesten vanskelig å ha den på høyeste hastighet, tar skikkelig bra og er først og fremst effektiv. Har brukt den i en uke nå uten å pakke opp laderen, ligger godt i hånda. Kjempefornøyd med den, god kvalitet. Kraftig. Hadde det ikke vært for den høye prisen ble det 4 stjerner, ellers hadde det blitt 5."


"Har brukt den nå i cirka 1 måned og kan ikke si annet enn at det føles magisk. Trener 5-6 ganger i uken og bruker Flowgun etter hver trening." 


"Fantastisk!"


Her kjøper du utfordreren til best pris

NetOnNet selger Flowlife Flowgun for bare 2990 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

2990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Flowlife Flowgun!
Massasjepistol - Beste kjøp

Bra kjøp - Gymstick Cairo Pro Massage Gun

(Klikk på massasjepistolen for mer informasjon om den beste prisen!)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Gymstick CairO Pro Massage Gun


Gymstick CairO Pro Massage Gun ser litt annerledes ut en konkurrentene sine, men fungerer veldig bra. Takket være den spesielle designen sin kan den skryte med at den er den mest ergonomiske massasjepistolen på markedet akkurat nå. 


I tillegg til den smarte designen har den også en touch-skjerm som sitter på baksiden. På dette displayet får du informasjon om hvilken styrke det er og du kan også endre styrke ved å klikke opp- eller nedpilen.


Den har 5 vibrasjonsnivåer der den mykeste styrken (relax) gir 1400 trykk/min og det raskeste (extreme) gir 3200 trykk/min. 


Det er også 5 ulike massasjehoder som du knipser på massasjepistolen. Disse kan brukes på ulike muskelgrupper og gir en avkoblende massasje som hjelper musklene å komme seg og reduserer risikoen for spenninger og belastningsskader.


Det som først og fremst kjennetegner denne massasjepistolen er den gode batteritiden - hele 15 timer om du bruker den på det laveste nivået. Men i og med at det finnes 5 hastighetsnivå er 6h en mer realistisk batteritid. 


Du får med et reise-kit og et forvaringsstativ. Massasjepistolen veier ca 1kg. 


Her kjøper du massasjepistolen til laveste pris

CDON selger den for bare 2290 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

2290 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Gymstick CairO Pro Massage Gun!
Dette sier ekspertene om massasjepistolene 

Aftonbladet: Testet 11 massasjepistoler og beskrev utfordreren vår Gymstick CairO Pro Massage Gun som en "toppmodell" og ga den toppkarakteren 5 stjerner! De synes at den har en annerledes design men at den fungerer bra. De liker at man får med 5 massasjehoder og den gode batteritiden. 

De ga Hyperice Hypervolt 4 stjerner og syntes den var enkel å bruke men dro av noen poeng for  at det laveste hastighetsnivået føltes litt for sterkt. 


Men's Health: Liker at Hyperice HyperVolt får jobben gjort samt at den er enkel å bruke og stille i drift. At den er lett i vekta er også noe de verdsetter.


Business Insider: Testet Hyperice HyperVolt og anmelderen James Brains var veldig imponert. Brains opplevde at massasjepistolen reduserte den kroniske smerten hans og hindret den fra å spre seg i kroppen. Etter en tids bruk opplevde Brains seg som mer fleksibel og at han raskt kunne fikse de ømme musklene sine. På spørsmålet om den er verd å kjøpe skriver Brains; "Selv om det ikke går å sammenligne med de magiske fingrene hos en legitimert massasjeterapeut kan HyperVolts massasjepistol gjøre en fantastisk jobb mellom behandligene" og "det er også et uvurderlig verktøy for idrettsutøvere som vil mykne opp ømme muskler før eller etter trening."


massasjepistol best i test guiden

~ Få hjelp med ømme muskler med den beste massasjepistolen ~Oppsummering

Etter du har lest denne siden om massasjepistoler håper vi at du har fått god hjelp til å finne massasjepistolen som passer deg og behovene dine best.


Testvinnere - Beste massasjepistolTips 1: Padel har blitt en populær sport blant nordmenn og vi avslører hvilken padelracket som er best i test!


Tips 2: Jogging og løping er en god måte å holde kroppens muskler og ledd i form, men det er viktig å ha gode sko! Les om de beste løpeskoene her! 


Tips 3: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du den beste massasjepistolen til best pris! 

Christopher Holmerin

Best i test: Massasjepistol

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: