test massasjepistol 2023,beste massasje

Massasjepistol test 2024 - lindrer ømme muskler på nulltid

Om du skal ha den beste massasjepistolen som øker blodsirkulasjonen, lindrer ømme muskler og frigjør spenninger har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om muskelpistolene som finnes på markedet i dag!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal få god veiledning og slippe dårlige feilkjøp. Du får den beste pistolen til best pris direkte!Beste massasjepistol 2024


Helsefordeler med en massasjepistol

 • En bra massasjepistol hjelper deg å frigjøre spenninger i kroppen, øker blodsirkulasjonen og lindrer såre muskler og ledd med hjelp av vibrasjoner. Du bruker den enkelt på deg selv - men kan også med fordel be noen om å gjøre det på deg så du kan slappe helt av og puste inn vibrasjonene i den dypgående og stimulerende massasjen.


 • En massasjepistol er enkel å bruke for Self Myofascial Release (SMR) som er en form for verktøyassistert selvmassasje som brukes til å hjelpe med muskel- og leddsmerter. For å forstå SMR best, må du først forstå hva fascia er. Enkelt sagt er fascia bindevev som finnes i hele kroppen vår. Det dekker musklene våre (myofascia), innvollsorganer, nerver, blodkar og til og med cellene våre. Mange av organene våre holdes i hovedsak sammen og på plass av fascialt vev og ved å massere dette løsner du på spenningene i kroppen.


 • Eksperter er enige om at en bra massasjepistol gir en dyp massasje uten at du trenger å anstrenge deg noe særlig. Det er også enkelt å massere partneren din eller venner som trenger hjelp med muskelsmerter og vonde ledd.

 • Med flere innstillinger kan du selv styre hvor hard eller myk massasjen skal være. 


 • Det er enkelt å bruke massasjepistolen og du får raskt resultat med økt blodsirkulasjon og lindring av stive muskler. Triggerpunktene løses opp og frigjør toxiner (giftstoffer) fra kroppens muskler og vev. 


 • Du kan med fordel bruke den etter trening for å myke opp kroppen og nyte av følelsen.


Massasjepistol best i test


​Flowlife er et svenskt firma som har gjort seg kjente på markedet med de nye massasjepistolene sine. I tillegg til at Flowgun er en kraftig massasjepistol som er både ergonomisk, har bra styrke og lydnivå er den også betrodd av flere ledende idrettsutøverne akkurat nå. Den hjelper dem, og forbrukerne, å behandle og unngå ømme muskler etter trening så man skal klare en tøff fysisk dag til. Disse idrettsutøverne har ifølge Flowlife vært med under produktutviklingen for å få den beste massasjepistolen akkurat nå.  

 

Flowgun er en trigger point premium massasjepistol som kommer med 6 forskjellige massasjehoder som alle kan brukes på ulike muskelgrupper. Disse massasjehodene er formet for å komme dypt inn i musklene og frigjøre triggerpunkter på beste måte og gi massasje av beste kvalitet. Når du er på reisefot kan du ta med deg denne i reisekitet som følger med. 

 

Flowgun har 5 ulike vibrasjonsnivåer. Det betyr at du kan begynne forsiktig og øke styrken etter hvert. Når muskelen føles bra kan du øke styrken litt for å få en dypere massasje. 

 

Massasjepistolen er veldig effektiv og du du trenger kun å bruke den ca. 10 minutter per dag for å få ønsket effekt. I tillegg til å lindre smerter hjelper den deg å få bort toxiner som samles i kroppen pluss at den slipper løs hormoner som dopamin, endorfin og seratonin som alle er viktige for en god helse.

 

Flowgun har en batteritid på hele 5h som er betydelig mer enn andre massasjeapparater i denne prisklassen. Å lade opp pistolen fra 0-100% tar ca. 3-4h.


Her kan du se hvordan Flowgun fungerer i virkeligheten.Her kjøper du Flowlife Pro 2.0 til best pris

Hos Flowlife får du 5% rabatt på hele handlekurven din når du bruker rabattkoden vår bitguiden5 i kassen når du skal betale.
Flowlife massasjepistol - dette sier forbrukerne

"Ooouuuuff. For en følelse. Har redusert dagen-etter-trening krampene mine og fikset jobbnakkens stivhet."


"Veldig fornøyd med Flowgun. Brukes flittig og er høyt verdsatt av alle oss treningsfreaker i familien!"


"Veldig bra massasjepistol"


"Utrolig kraftig produkt. Test!"


"Fungerer kjempebra"


"Kunne ikke gå pga treningsverk, den reddet meg virkelig"


"Bruker denne etter hvert treningspass og slipper treningsverk helt. Den er virkelig fantastisk bra!"


"Superfornøyd!"


"Fungerer over alle forventingene mine, nesten vanskelig å ha den på høyeste hastighet, tar skikkelig bra og er først og fremst effektiv. Har brukt den i en uke nå uten å pakke opp laderen, ligger godt i hånda. Kjempefornøyd med den, god kvalitet. Kraftig. Hadde det ikke vært for den høye prisen ble det 4 stjerner, ellers hadde det blitt 5."


"Har brukt den nå i cirka 1 måned og kan ikke si annet enn at det føles magisk. Trener 5-6 ganger i uken og bruker Flowgun etter hver trening." 


"Fantastisk!"


Anbefalt massasjepistol - Beste utfordreren


Hyperice Hypervolt er en av de mest populære massasjepistolene akkurat nå og har fått høye poengsummer fra eksperter som blant annet Business Insider og Men´s Health.


Denne kommer med 4 ulike massasjehoder: rund, flat, kule og gaffel. Disse fungerer veldig bra for å komme ned i de ulike triggerpunktene.  


Den har 3 vibrasjonsnivåer hvor det laveste nivået kjører på 30Hz og trykker ut 1800 trykk/minutt og mellomnivået ligger på 40 Hz og trykker ut 2400 trykk/min. Det høyeste nivået gir hele 3200 trykk/min og har en frekvens på 53Hz. Til tross for at den kan trykke ut så høy hastighet er den veldig stillegående. Du kan f.eks. sitte i sofaen og se på TV uten å bli forstyrret av. 


Det er anbefalt å bruke en lavere hastighet på de store muskelgruppene som f.eks. ved nakke og skuldrer. På mindre muskelgrupper fungerer det bedre å ha et høyere nivå med raskere vibrasjoner.


Om du kobler massasjepistolen til Hyperices app får du mange bra tips og treningsråd samt hvordan du kan bruke den i forbindelse med trening.


Når du får hjem Hyperice Hypervolt er den ferdigmontert og det er bare å lade den. Batteriet klarer 2-3 timers arbeidstid innen den må lades opp igjen. Det tar ca. 6 timer å lade batteriet til full styrke igjen. Den veier drøyt 1kg.


Hyperice gir 1 års garanti.


Her kjøper du Hyperice Hypervolt til best pris
Dette sier forbrukerne om Hyperice Hypervolt

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du se noen eksempel på omtaler denne massasjeapparaten har fått;


"Jeg jobber som massasjeterapeut og har brukt denne i 3 års tid. Bruker man den rett er det et utrolig bra verktøy og komplement til massasjen."


"Etter at jeg kjøpte denne har jeg blitt kvitt smerter som har hemmet meg i aktiviteter jeg er veldig glad i. Etter treningsøktene restituerer jeg mye bedre ved hjelp av apparatet. Bruker den daglig og håper den er like solid og slitesterk som den er effektiv. "


"Beste kjøpet jeg har gjort. Jeg sliter med skuldre så genialt, og trenger en del, helt rå til tøye muskler. Must have "


"Veldig kraftfullt og enkelt i bruk produkt. Bruker den hver dag, og er veldig fornøyd "


"Jeg sliter mye med vondt i ryggen, nakke og skuldre. Har kjøpt mange forskjellige billige massasjestaver og nakkemassasje produkter. Valgte nå å investere i et ordentlig produkt, og jeg angrer ikke. Denne burde jeg kjøpt tidligere. Det ville spart meg for masse penger. Endelig et produkt som er kraftig nok til å massere musklene til en voksen mann.
Den har lang batteritid og flere forskjellige hoder du kan bytte ut på en enkel måte. Den er lydsvak og enkel å bruke. Anbefaler på det sterkeste. " 


"Av alle massasje apparater jag har kjøpt så er denne helt klart den beste. Etter noen minutters bruk kunne jeg kjenne en avslappende effekt i musklene og spenningene slapp" 


"Så denne først via reklame på Facebook og trodde at det var enda et sånn der "Homeshop"-budsjett lignende tul, men etter jeg hadde søkt på YouTube videoer og andre omtaler viste det seg at dette produtet virkelig var bra. Og nå når jeg eier en sånn og har testet den så må jeg si at det er et 5-stjerners produktl Fungerer akkurat så bra som den skal. Til forskjell fra andre apparater er denne mye stillere og til og med på maks så er det ikke så farlig." 


"Har hatt problem med stiv brystrygg og nakke. Gikk ofte til massør og kiropraktor. Med denne kan jeg enkel massere meg selv men først og fremst kan jeg gi samboenren en effektiv massasje. Ga resultat etter en ukes bruk. Syntes det var for mye penger, men med fasit i hånden var det verd det." 


Massasjepistol - Beste kjøp


Gymstick CairO Pro Massage Gun ser litt annerledes ut en konkurrentene sine, men fungerer veldig bra. Takket være den spesielle designen sin kan den skryte med at den er den mest ergonomiske massasjepistolen på markedet akkurat nå. 


I tillegg til den smarte designen har den også en touch-skjerm som sitter på baksiden. På dette displayet får du informasjon om hvilken styrke det er og du kan også endre styrke ved å klikke opp- eller nedpilen.


Den har 5 vibrasjonsnivåer der den mykeste styrken (relax) gir 1400 trykk/min og det raskeste (extreme) gir 3200 trykk/min. 


Det er også 5 ulike massasjehoder som du knipser på. Disse kan brukes på ulike muskelgrupper og gir en avkoblende massasje som hjelper musklene å komme seg og reduserer risikoen for spenninger og belastningsskader.


Det som først og fremst kjennetegner denne massasjepistolen er den gode batteritiden - hele 15 timer om du bruker den på det laveste nivået. Men i og med at det finnes 5 hastighetsnivå er 6h en mer realistisk batteritid. 


Du får med et reise-kit og et forvaringsstativ. Den veier ca 1kg. 


Her kjøper du massasjepistolen til laveste prisMassasjepistol test - dette sier ekspertene

Aftonbladet beskrev utfordreren vår Gymstick CairO Pro Massage Gun, i sin massasjepistol test av 11 pistoler, som en "toppmodell" og ga den toppkarakteren 5 stjerner! De synes at den har en annerledes design men at den fungerer bra. De liker at man får med 5 massasjehoder og den gode batteritiden. 

De ga Hyperice Hypervolt 4 stjerner og syntes den var enkel å bruke men dro av noen poeng for  at det laveste hastighetsnivået føltes litt for sterkt. 


Flere store influensere har testet Flowlifes Flowgun. De kommer frem til at Flowgun gir utmerket massasje ved behov og synes den er lett å bruke. Det de liker aller best er resultatet som enkelt lindrer ømmer muskler etter trening. En av disse influenserne er blant annet lovetennisblog, en av de større tennisbloggerne i verden. 


iloebesko har også testet Flowlife Flowgun. Denne testen antar en mer vitenskapelig karakter der de går inn på massasjepistolens effekter på kroppens restitusjon. De er positive til hvor bra pistolen fungerer ved å øke blodsirkulasjonen og dermed få kroppen til å kvitte seg med restprodukter.

De liker styrken hos Flowgun og mener effekten føles allerede ved de tre første hastighetene. De synes den er brukervennlig og praktisk i og med at man kan med den og det går raskt å lade opp. 


Men's Health Liker at Hyperice HyperVolt får jobben gjort samt at den er enkel å bruke og stille i drift. At den er lett i vekta er også noe de verdsetter.


Business Insider Testet Hyperice HyperVolt og anmelderen James Brains var veldig imponert. Brains opplevde at massasjepistolen reduserte den kroniske smerten hans og hindret den fra å spre seg i kroppen. Etter en tids bruk opplevde Brains seg som mer fleksibel og at han raskt kunne fikse de ømme musklene sine. På spørsmålet om den er verd å kjøpe skriver Brains; "Selv om det ikke går å sammenligne med de magiske fingrene hos en legitimert massasjeterapeut kan HyperVolts massasjepistol gjøre en fantastisk jobb mellom behandligene" og "det er også et uvurderlig verktøy for idrettsutøvere som vil mykne opp ømme muskler før eller etter trening."


massasjepistol best i test


~ Få hjelp med ømme muskler med den beste massasjepistolen ~Testvinnere:

 • Flowlife Flowgun PRO 2

Flowlife selger Flowlife Flowgun PRO 2 for 3990 kr. Frakten er inkludert i prisen!

3990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Flowlife Flowgun PRO 2!


 • Hyperice HyperVolt


 • Gymstick CairO Pro Massage Gun


Tips 1: Padel har blitt en populær sport blant nordmenn og vi avslører hvilken padelracket som er best i test!


Tips 2: Jogging og løping er en god måte å holde kroppens muskler og ledd i form, men det er viktig å ha gode sko! Les om de beste løpeskoene.


Tips 3: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinneren. Da får du det beste massasjeapparatet til best pris! 


Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken massasjepistol er best i test?
  Massasjepistolen som er best i vår test kommer fra Flowlife. To andre skikkelig bra massasjepistoler er Hyperice HyperVolt og Gymstick Cairo Pro Massage Gun.
 • Hva er en massasjepistol?
  En massasjepistol er et effektivt verktøy som bruker vibrasjoner i ulike hastigheter for å gi deg en dyp massasje, uansett hvor smerten sitter. Du kan enkelt bruke massasjepistolen på deg selv, som gjør det lett å få en dypgående og stimulerende massasje av sive og ømme muskler.
 • Hvordan bruker man en massasjepistol?
  En massasjepistol leveres med flere ulike munnstykker som er bra for ulike punkter på kroppen. Du kan stille inn hastigheten og behandle punktene på kroppen som er stive og ømme med ulike hastigheter.


Anita Carlsen

Best i test: Massasjepistol

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert