test vippeserum 2023,vippeserum best i test,øyevippeserum best i test,

Test vippeserum 2024 - serumet som gir deg lengre og fyldigere vipper

Om du vil ha et serum som fremhever øyevippene dine og gjør dem lengre og fyldigere har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilket øyevippeserum vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få det beste vippeserumet til best pris direkte!


Nedenfor finner du 2 serum - øyevippeserum best i test og en utfordrer som er litt snillere mot lommeboka som er beste vippeserum til best pris. Les hele testen nedenfor!Derfor skal du ha øyevippeserum

Fordelene med øyevippeserum er mange og en god investering for deg som ønsker fyldigere, lengre og vakrere vipper. Serumet gir også et naturlig og langvarig resultat uten å ødelegge vippene dine. En øyevippe vokser fra innsiden, derfor er det viktig at serumet når hårsekkene der de får næring.


Et bra serum gir hårsekkene næring og proteiner som gjør at vippene dine får mulighet til å vokse seg sterkere, sunnere og tettere. Mange får også mørkere vipper når de bruker serum. Øyevippeserum forlenger vekstsyklusen til vippene dine og forhindrer at de faller av for tidlig. 


En bra maskara er også viktig! Her får du svar på hvilken maskara som er best i test.


Virker egentlig vippeserum?

Effektiviteten av øyevippeserum kan variere fra person til person, og resultatene kan også avhenge av flere faktorer, inkludert produktkvalitet, individuelle vippeforhold og konsistent bruk av serumet over tid. Mange brukere rapporterer imidlertid at de ser en forbedring i lengde, tykkelse og generell helse av øyevippene etter å ha brukt et øyevippeserum regelmessig i flere uker eller måneder.


Det er viktig å være realistisk når det gjelder forventningene dine. Mens noen kan oppleve dramatiske resultater, kan andre oppleve mer moderate endringer. Noen mennesker kan også oppleve bivirkninger som irritasjon eller allergiske reaksjoner, så det er viktig å følge instruksjonene nøye og slutte å bruke produktet hvis du opplever ubehag.


Vi stiller følgende 7 krav på beste vippeserum

 1. Det skal inneholde naturlige ingredienser
 2. Det skal gi næring og styrke til hårsekkene
 3. Vippeserumet skal være lett å påføre
 4. Serumet skal absorberes lett
 5. Det skal vare i minst noen måneder
 6. Det skal beskytte mot slitasje
 7. Bra pris - selvfølgelig


Vippeserum best i test 2024


Etter å ha gransket hva ekspertene og forbrukerne sier har vi en klar vinner! Det beste vippeserumet akkurat nå er Revitalash Advanced Conditioner.


Revitalash Advanced

Revitalash Advanced er et øyevippeserum som gir deg lengre og sterkere øyevipper. Blandingen av klinisk beviste ingredienser jobber skånsomt for å gi vippene dine et så bra resultat som mulig på bare noen uker.


Store fordeler ved daglig bruk

Det er en gammel favoritt som med sin blanding av biotin, ekstrakt av grønt te, lipider og peptider bevarer, fukter og beskytter vippene dine mot slitasje. Daglig bruk gir umiddelbare fordeler, som fører til sunnere utseende og mer luksuriøse vipper. 


Slik påfører du Revitalash Advanced

Øyevippeserumet påfører du enkelt en gang om dagen. Hvis du skal sminke deg etterpå er det viktig at serumet tørker helt først. Vippeserumet jobber med Curl Effect® som løfter og bøyer vippene for et vakkert og dramatisk utseende selv uten maskara.


Drøy flaske som holder lenge

I tillegg til sterkere vipper oppleves de mer dramatiske og blanke etter bruk av Revitalash Advanced. Med anbefalt påføringsdose bør en flaske på 2 ml holde i ca. 4 måneder.


Egenskaper

 • Allergivennlig
 • Klinisk testet
 • Godkjent av øyeleger
 • Godkjent av hudleger
 • Ikke testet på dyr


For deg som ønsker mer informasjon om Revitalash Advanced kan du lese mer på Revitalash hjemmeside.


Her kjøper du Revitalash Advanced til den laveste prisen
Revitalash vippeserum - forbrukeromtaler

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her får du noen eksempel på hva forbrukere synes om sin Revitalash Advanced; 


"Har nå brukt denne daglig i 2 uker.  Vippene ser mye fyldigere ut, og de er blitt lenger.  Mindre "røyting" etter at jeg begynte med denne.
Lett å ta på."


"Funker faktisk! Vippene mine har blitt mørkere/tettere og lengre! Dog er vippene mine rette så jeg må bruke vippebøyer for at de skal se fine ut." 


"Super! Jeg brukte tidligere den som ble forbudt, 2014 eller når det var, og har siden det tenkt at den umulig kan være like effektiv nå som den var da. Nå bestemte jeg meg for å prøve den igjen iallefall og til min glede er den hakket bedre! Utrolig resultat med tykkere, men fremfor alt lengre vipper, mye lengre...Wow enkelt og greit." 


"Utmerket produkt, forventningene stemmer med resultatet."


"Gir effekt om man har tålmodighet å påføre daglig den første måneden."


"Vippene vokser og blir lange og mørkere." 


"Beste produktet på området. Etter 5 ukers påføring har vippene vokst utrolig mye i lengden og i tetthet. Dyr men drøy. Verdt alt og kommer aldri til å slutte."


Xlash vippeserum  - et rimeligere alternativ


Hvis du vil ha et bra serum men ikke må ha det aller beste og heller sparer noen hundrelapper er dette noe for deg. Dette er også et høyt verdsatt og populært vippeserum; Xlash Pro Eyelash Serum.


Xlash Pro Eyelash Serum

Xlash et høyt verdsatt og populært valg og litt billigere enn testvinneren vår. Xlash lover at du skal se resultat allerede i løpet av 30 dager om du påfører hver dag. Den passer også deg som vil ha litt mørkere vipper. 


Fri fra gifter

Den er helt fri fra giftige stoffer og hovedingrediensene er korallekstrakt (fremmer cellefornyelse), antioksidanter, aminosyre, olje og polysakkarider som alle fremmer at vippene vokser og gjør vippene mørkere. I tillegg til at vippene blir lengre kan du forvente deg sterkere og friskere vipper med mer volum.


Slik påfører du Xlash Pro

Du påfører den som en eyeliner på vipperaden og bør brukes en gang om dagen for best effekt. Etter 6-8 ukers bruk skal påføringen minimeres til ca 3 ganger i uken i og med at den bare skal underholde de nye, lengre og fyldigere vippene dine.


Best holdbarhet i kjøleskap

For best holdbarhet anbefales det at du forvarer serumet i kjøleskapet.


Egenskaper

 • Klinisk testet
 • Vegansk
 • Ikke testet på dyr
 • Hormonfritt
 • Ingredienser anpasset for følsom hud


For seg som ønsker å vite mer finner du mer informasjon på Xlash hjemmeside.


Her kjøper du Xlash Pro Eyelash til best pris
Forbrukeromtaler Xlash serum

Som vi skrev ovenfor vil vi gjerne vite hva forbrukerne som allerede har prøvd dette serumet synes, det er jo de som vet best om det fungerer. Her ser du noen eksempel på hva forbrukerne synes om Xlash Pro Eyelash Serum;


"Denne fungerer helt sykt bra, har kjøpt den to ganger. Jeg har nesten ikke øyevipper men med denne vokser de seg lange, buede og fine helt opp til øyenbrynet. Har prøvd både swiss og iglow men det er uten tvil denne som fungerer. "


"Det beste vippeserumet! "


"Andre gangen jeg begynner å bruke xlash. Så veldig stor forskjell forrige gangen da alle i omgivelsen min spurte hvordan jeg kunne ha så lange øyevipper. Anbefales sterkt!" 


"Jeg er veldig fornøyd med produktet "


"Jeg har brukt produktet i noen uker og jeg kjenner allerede forskjellen på vippene mine. De var så slitt med nå har de begynt å vokse som vanlig og er sterke igjen." 


"Kan virkelig anbefale. Har brukt den i 2 år nå. Den gjør hva den lover. Et absolutt må-ha for deg som vil ha lange vipper."


"Fått ekstremt lange vipper, men det tar noen måneder. Men verd å vente på."vippeserum best i test,lash serum best i test,beste øyevippeserum,


- Få lange og vakre øyevipper med det beste vippeserumet -Test vippeserum - dette sier ekspertene om Revitalash

Damernas Värld: testet 9 ulike vippeserum og kåret Revitalash Advanced til vinner med 5/5 poeng. De liker at serumet inneholder klinisk velprøvde ingredienser, at den er prisgunstig og virkelig fungerer. Resultatet av vippene beskrev de som lange og sterke.


Expressen testet seks vippeserum. Revitalash Advanced kom på en del førsteplass sammen med Xlash Pro Eyelash serum. Disse serum var de som hade størst påvirkning på lengden av vippene.


Elle har kåret Revitalash Advanced Serum till beste serum for følsomme øyer.


Good House Keeping: testet Revitalash Advanced og ga den 74/100 poeng. De likte at de så resultat der øyevippene økte med 14% i lengden og 8% volum og mener derfor at det ikke var merkelig at Revitalash Advanced toppet testen deres. De syntes også at produktet var enkelt å bruke og at serumet tørket raskt etter påføring.


Øyevippeserum som virker - så sier ekspertene om Xlash

Damernas värld gir Xlash Pro Eyelash Serum sølvmedaljen i den store testen av øyevippeserum og gir den 4,9/5 poeng. De skriver; Det gikk litt tregt i starten før resultatet begynte å vise seg, noe som mest sannsynlig hadde med vekstsyklusen til vippene mine å gjøre. Vippene holder volumet enklere på dagen, de har ellers en tendens til å begynne å synke ned en sen ettermiddag/kveld. Vel verdt prisen!


Elle har kåret Xlash og Nanolash til beste valget for lange øyevipper.


Lykos eksperter ga Xlash full pott - 5 av 5 poeng.


Skönhetslandet har med Xlash Pro Eyelash Serum i testen sin som beste budsjett valg. De er positive til vippeserumet og skriver; "Dette serumet gir vippene elastisitet og styrke gjennom mineraler som fremmer cellefornyelsen."Testvinnere:

 • Revitalash


 • Xlash


Tips: Om du vil komplettere de fine øyevippene dine med frisk og fin hud kan vi anbefale deg å lese siden om den beste ansiktsbørsten her! Og er det antirynkekrem du vil ha kan du klikke deg inn på siden som handler om den beste antirynkekremen.


Hårfine tips! For deg som er interessert av hårprodukter og/eller hårfjerning har vi masse å velge mellom. Du finner sider om den beste krølltangen, den beste rettetangen, den beste hårføneren, den beste skjeggtrimmeren, den beste barbermaskinen og den beste barberhøvelen. Klikk bare på linken til det du vil lese om, så får du svar!


Og du?! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for! 
Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilket vippeserum er best i test?
  Det beste vippeserumet akkurat nå er Revitalash Advanced Conditioner. Dette er et vippeserum som gir deg lengre og sterkere øyevipper. Blandingen av klinisk beviste ingredienser jobber skånsomt for å gi vippene dine et så bra resultat som mulig på bare noen uker. Beste kjøp av vippeserum er Xlash Pro Eyelash Serum som er et høyt verdsatt og populært valg og litt billigere enn testvinneren vår. Xlash lover at du skal se resultat allerede i løpet av 30 dager om du påfører hver dag. Den passer også deg som vil ha litt mørkere vipper.
 • Øyevippeserum - hva er det?
  Et øyevippeserum er rett og slett et produkt du bruker på øyevippene dine for å få dem til å se sunnere, tykkere og lengre ut. Det fungerer ved å gi næring til øyevippene dine og fremme hårvekst, slik at du kan få vakre vipper uten å måtte bruke falske øyevipper.
 • Virker øyevippeserum?
  Effektiviteten av øyevippeserum kan variere fra person til person, og resultatene kan også avhenge av flere faktorer, inkludert produktkvalitet, individuelle vippeforhold og konsistent bruk av serumet over tid. Mange brukere rapporterer imidlertid at de ser en forbedring i lengde, tykkelse og generell helse av øyevippene etter å ha brukt et øyevippeserum regelmessig i flere uker eller måneder.
 • Kan man bruke vippeserum på vippe extension?
  Velg et oljefritt serum om du har gjort en lashlift eller vippe extension. Olje kan nemlig løse opp limet fra vippeforlengelsen og forringe effekten av en lashlift.
Anita Carlsen

Best i test: Øyevippeserum

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert