Beste øyevippeserum - øyevippeserum best i test

Test øyevippeserum 2023 - serumet som gir deg lengre og fyldigere vipper

Om du vil ha et serum som fremhever øyevippene dine og gjør dem lengre og fyldigere har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilket øyevippeserum vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få det beste vippeserumet til best pris direkte!


Nedenfor finner du to serum - en som best i test, og en utfordrer som er litt snillere mot lommeboka. Les hele testen nedenfor!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis med det beste øyevippeserumet NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg det beste vippeserumet til best pris NÅ!


Derfor skal du ha øyevippeserum

Fordelene med øyevippeserum er mange og en god investering for deg som ønsker fyldigere, lengre og vakrere vipper. Serumet gir også et naturlig og langvarig resultat uten å ødelegge vippene dine. En øyevippe vokser fra innsiden, derfor er det viktig at serumet når hårsekkene der de får næring.


Et bra serum gir hårsekkene næring og proteiner som gør at vippene dine får mulighet til å vokse seg sterkere, sunnere og tettere. Mange får også mørkere vipper når de bruker serum. Øyevippeserum forlenger vekstsyklusen til vippene dine og forhindrer at de faller av for tidlig. 


Vi stiller følgende 7 krav på vippeserumet

  1. Det skal inneholde naturlige ingredienser
  2. Det skal gi næring og styrke til hårsekkene
  3. Vippeserumet skal være lett å påføre
  4. Serumet skal absorberes lett
  5. Det skal vare i minst noen måneder
  6. Det skal beskytte mot slitasje
  7. Bra pris - selvfølgelig
Vippeserum best i test 2023

Etter å ha gransket hva ekspertene og forbrukerne sier har vi en klar vinner! Det beste vippeserumet akkurat nå er Revitalash Advanced Conditioner.


Vippeserum best i test - Revitalash Advanced Conditioner

(Klikk på bildet for mer informasjon om beste prisen akkurat nå!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Revitalash Advanced Vis færre priser Vis flere priserRevitalash Advanced er et vippeserum som gir deg lengre og sterkere øyevipper. Blandingen av klinisk beviste ingredienser jobber skånsomt for å gi vippene dine et så bra resultat som mulig på bare noen uker. 


Det er en gammel favoritt som med sin blanding av biotin, ekstrakt av grønt te, lipider og peptider bevarer, fukter og beskytter vippene dine mot slitasje. Daglig bruk gir umiddelbare fordeler, som fører til sunnere utseende og mer luksuriøse vipper. 


Øyevippeserumet påfører du enkelt en gang om dagen. Hvis du skal sminke deg etterpå er det viktig at serumet tørker helt først. Vippeserumet jobber med Curl Effect® som løfter og bøyer vippene for et vakkert og dramatisk utseende selv uten maskara.


I tillegg til sterkere vipper oppleves de mer dramatiske og blanke etter bruk av Revitalash Advanced. Med anbefalt påføringsdose bør en flaske på 2 ml holde i ca. 4 måneder.


Test vippeserum - dette sier ekspertene

Damernas Värld: testet 9 ulike vippeserum og kåret Revitalash Advanced til vinner med 5/5 poeng. De liker at serumet inneholder klinisk velprøvde ingredienser, at den er prisgunstig og virkelig fungerer. Resultatet av vippene beskrev de som lange og sterke.


Good House Keeping: testet Revitalash Advanced og ga den 74/100 poeng. De likte at de så resultat der øyevippene økte med 14% i lengden og 8% volum og mener derfor at det ikke var merkelig at Revitalash Advanced toppet testen deres. De syntes også at produktet var enkelt å bruke og at serumet tørket raskt etter påføring. 


Revitalash vippeserum - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her får du noen eksempel på hva forbrukere synes om sin Revitalash Advanced; 


"Har nå brukt denne daglig i 2 uker.  Vippene ser mye fyldigere ut, og de er blitt lenger.  Mindre "røyting" etter at jeg begynte med denne.
Lett å ta på."


"Funker faktisk! Vippene mine har blitt mørkere/tettere og lengre! Dog er vippene mine rette så jeg må bruke vippebøyer for at de skal se fine ut." 


"Super! Jeg brukte tidligere den som ble forbudt, 2014 eller når det var, og har siden det tenkt at den umulig kan være like effektiv nå som den var da. Nå bestemte jeg meg for å prøve den igjen iallefall og til min glede er den hakket bedre! Utrolig resultat med tykkere, men fremfor alt lengre vipper, mye lengre...Wow enkelt og greit." 


"Utmerket produkt, forventningene stemmer med resultatet."


"Gir effekt om man har tålmodighet å påføre daglig den første måneden."


"Vippene vokser og blir lange og mørkere." 


"Beste produktet på området. Etter 5 ukers påføring har vippene vokst utrolig mye i lengden og i tetthet. Dyr men drøy. Verdt alt og kommer aldri til å slutte."


"Superfornøyd. Gir virkelig resultat, men man får gi det et par uker med påføring hver dag. Vippene mine er lengre, mer bøyde og føles sterkere - underholder dem med 1-3 påføringer i uken nå." 


"Har prøvd et annet vippeserum før Revitalash men uten resultat. Derimot gjorde dette serum virkelig at vippene begynte å vokse, spesielt på lengden." 


"Bra! Fått lengre vipper på et par uker." 


"Man ser virkelig forskjell i løpet av 1-2 uker. Dyr men verdt det." 


"Fantastiske resultat og varer lenge. Store flasken ble tom etter 6 måneder. Elsker den!"


Her kjøper du Revitalash Advanced til den laveste prisen


Xlash vippeserum  - et rimeligere alternativ

Hvis du vil ha et bra serum men ikke må ha det aller beste og heller sparer noen hundrelapper er dette noe for deg. Dette er også et høyt verdsatt og populært vippeserum; Xlash Pro Eyelash Serum.

Testvinner 2 av øyevippeserum akkurat nå - Xlash Pro Eyelash Serum

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Prisjakt Xlash Eyelash Pro Serum 6ml
i samarbeid med Prisjakt
Vis færre priser Vis flere priser
Xlash Pro Eyelash Serum er et høyt verdsatt og populært valg og litt billigere enn testvinneren vår. Xlash lover at du skal se resultat allerede i løpet av 30 dager om du påfører hver dag. Den passer også deg som vil ha litt mørkere vipper. 


Den er helt fri fra giftige stoffer og hovedingrediensene er korallekstrakt (fremmer cellefornyelse), antioksidanter, aminosyre, olje og polysakkarider som alle fremmer at vippene vokser og gjør vippene mørkere. I tillegg til at vippene blir lengre kan du forvente deg sterkere og friskere vipper med mer volum.


Du påfører den som en eyeliner på vipperaden og bør brukes en gang om dagen for best effekt. Etter 6-8 ukers bruk skal påføringen minimeres til ca 3 ganger i uken i og med at den bare skal underholde de nye, lengre og fyldigere vippene dine.


For best holdbarhet anbefales det at du forvarer serumet i kjøleskapet.


Vippeserum som virker - så sier ekspertene

Damernas värld: gir Xlash Pro Eyelash Serum sølvmedaljen i den store testen av øyevippeserum og gir den 4,9/5 poeng. De skriver; Det gikk litt tregt i starten før resultatet begynte å vise seg, noe som mest sannsynlig hadde med vekstsyklusen til vippene mine å gjøre. Vippene holder volumet enklere på dagen, de har ellers en tendens til å begynne å synke ned en sen ettermiddag/kveld. Vel verdt prisen!


Skönhetslandet: har med Xlash Pro Eyelash Serum i testen sin som beste budsjett valg. De er positive til vippeserumet og skriver; "Dette serumet gir vippene elastisitet og styrke gjennom mineraler som fremmer cellefornyelsen."


Xlash serum - så sier forbrukerne

Som vi skrev ovenfor vil vi gjerne vite hva forbrukerne som allerede har prøvd dette serumet synes, det er jo de som vet best om det fungerer. Her ser du noen eksempel på hva forbrukerne synes om Xlash Pro Eyelash Serum;


"Denne fungerer helt sykt bra, har kjøpt den to ganger. Jeg har nesten ikke øyevipper men med denne vokser de seg lange, buede og fine helt opp til øyenbrynet. Har prøvd både swiss og iglow men det er uten tvil denne som fungerer. "


"Det beste vippeserumet! "


"Andre gangen jeg begynner å bruke xlash. Så veldig stor forskjell forrige gangen da alle i omgivelsen min spurte hvordan jeg kunne ha så lange øyevipper. Anbefales sterkt!" 


"Jeg er veldig fornøyd med produktet "


"Jeg har brukt produktet i noen uker og jeg kjenner allerede forskjellen på vippene mine. De var så slitt med nå har de begynt å vokse som vanlig og er sterke igjen." 


"Kan virkelig anbefale. Har brukt den i 2 år nå. Den gjør hva den lover. Et absolutt må-ha for deg som vil ha lange vipper."


"Fått ekstremt lange vipper, men det tar noen måneder. Men verd å vente på."


"Har fått lange fine vipper etter ca 6 ukers bruk. Elsker den og kjøpte en til direkte så jeg har!" 


"Har brukt denne fra og til i flere år og vippene mine blir både lange og sterke. Mange har spurt meg om jeg har falske øyevipper."


"Veldig fornøyd med denne."


Her kjøper du Xlash Pro Eyelash til best prisvippeserum best i test


- Få lange og vakre øyevipper med det beste vippeserumet -
Tips: Om du vil komplettere de fine øyevippene dine med frisk og fin hud kan vi anbefale deg å lese siden om den beste ansiktsbørsten her! Du kan også lese om hvilken maskara som er best i test. Og er det antirynkekrem du vil ha kan du klikke deg inn på siden som handler om den beste antirynkekremen.


Hårfine tips! For deg som er interessert av hårprodukter og/eller hårfjerning har vi masse å velge mellom. Du finner sider om den beste krølltangen, den beste rettetangen, den beste hårføneren, den beste skjeggtrimmeren, den beste barbermaskinen og den beste barberhøvelen. Klikk bare på linken til det du vil lese om, så får du svar!


Og du?! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for! 


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på Styling

Anita Carlsen

Best i test: Øyevippeserum

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2020-03-12 og sist oppdatert

Les også: