blomster på døra,beste blomsterbutikk på nett,bestille blomster.

Best i test blomster på nett 2024

Å overraske noen med et blomsterbud er en fin måte å vise kjærlighet på. Det er alltid koselig og overraskende å få blomster levert på døra, enten det er jul, bursdag, jubileum, en ny forelskelse eller helt uventet. 


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste floristen NÅ!


Men det er dessverre ikke alltid vi har mulighet til å levere blomstene selv og da er det veldig deilig å kunne bestille på internett! På bare noen få klikk er det blomster på vei til personen du holder kjær. 


Om du vil bestille blomster har vi funnet floristen som er best på blomster på internett, gir deg mest for pengene og har flest fornøyde kunder! 


Og ikke nok med det - du får også en rabattkode som gir deg hele 10% rabatt hos testvinneren lengre ned på denne siden!


Send blomster - vi stiller følgende krav på testvinneren

  • Sende blomster til utlandet - du skal kunne sende til dine kjære uansett hvor de befinner seg.
  • Fornøyde kunder - det skal være et firma som har mange fornøyde kunder.
  • Floristen skal ha en enkel hjemmeside som er lett å forstå - du skal enkelt kunne bestille uten å bli på dårlig humør.
  • Stort utvalg  - de skal ha mye å velge mellom og et stort utvalg av nydelige buketter som gjør at det finnes noe som passer alle.
  • Leveres raskt - vi vil gjerne at blomstene skal kunne leveres i løpet av 24 timer, men helst samme dag.
  • Bra priser - selvfølgelig.Best i test blomster på nett

Testvinneren er kjent for den enkle og fine nettsiden deres, har stort utvalg av blomster, leverer i tid og har en hyggelig kundetjeneste. Den beste floristen på nett akkurat nå er anerkjente Euroflorist!


blomster på døra fra Euroflorist, få blomster på nett best i test hos Euroflorist.


Euroflorist er markedsledende innen blomster levering og har funnes i over 30 år. De startet opp under navnet Teleflora Norge i 1986 og byttet navn til Euroflorist i 1990. De leverer i hele Norge og har i dag profesjonelle florister i 12 land. 


Euroflorist har et stort utvalg av buketter satt sammen av blomster til både bursdager, bryllup, begravelser, kondolanse, romantikk, konfirmasjoner, overraskelser og mye mer


De er medlemmer av den internasjonale organisasjonen Teleflor International som betyr at de kan hjelpe deg å sende blomster over hele verden.


Alle buketter, gavesett og planter er håndverksmessig utført av en lokal florist. Euroflorist jobber for at det skal være så enkelt som mulig å bestille på hjemmesiden. For å yte deg bedre service har de mange fine bilder og gode beskrivelser av bukettene og til hvilke anledninger de passer. 


Du kan også velge mellom flere koselige tilbehør når du bestiller som sjokolade, eksklusive gavepose, bamser og vaser. Du kan også støtte Leger uten grenser for 20 kr om du vil.


Euroflorist står klare til å levere og tilbyr levering samme dag om du bestiller før kl. 12.30 mandag-fredag og innen kl. 10.00 på lørdager.


Ulemper da? Vi vil jo gjerne kjenne til disse før vi bestemmer oss for å handle, og det som noen klager på er at de skulle ønsket at de fikk beskjed når buketten leveres. 

Noen skriver også at blomstene som leveres ikke er helt likeverdige med det som er på bildet. 


Euroflorist forklarer dette med at "Sortimentet hos våre lokale butikker vil variere gjennom året fordi tilgangen på blomster vil variere gjennom årets sesonger. Hvis en spesiell blomst ikke er tilgjengelig, vil denne erstattes med en blomst i lignende form og farge. Våre florister vil alltid jobbe mot å skape en bukett så lik det originale produktet som mulig." 


Euroflorist rabattkode - Juni 2024

Med rabattkoden BESTITEST-NO-EF10 får du hele 10% rabatt på hele bestillingen din når du bestiller for 500 kr eller mer. Rabattkoden er gyldig til og med 30 juni 2024.
bestille blomster på døra,sende blomster på døra.


~ Nyt duften av en herlig bukett levert av den beste floristen ~
Bestille blomster på nett - dette sier ekspertene og forbrukerne

TV2 Hjelper deg har testet flere florister på nettet og skriver at Euroflorist jevnt over har god kvalitet på bukettene sine. Blant buketter som kostet 300 kr var Euroflorist best i test. De skriver også at buketten fra Euroflorist blir finere etter noen dager når alle blomstene er sprunget ut.


Vi vill også vite hva forbrukere som allerede har testet Euroflorist synes, det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer i virkeligheten! Her kan du se noen eksempel på hva forbrukerne sier om testvinneren;


"Ble stolt og glad da jeg så den fine bårebuketten! Jeg var litt spent da jeg kom til kirken og ble virkelig stolt og varm om hjertet da jeg så den fine bårebuketten. Det var akkurat det min gode venn fortjente som en siste hilsen Takk!"


"Bra. Alt fungerte bra fra bestilling til levering." 


"Veldig bra. Butikken ringte meg da de ikke hadde den blomsten jeg ønsker, og en flott service fra butikken sin side"


"Fantastisk service. Jeg hadde dessverre gitt feil adresse da jeg hadde misforstått. Min feil, beklager det. Men, hun som leverte blomstene klarte å finne privat adressen til mottakeren og leverte dem på døren. Hun som fikk de ble overlykkelig.
Super super service.
Tusen takk."


"Supert. Mottaker var reist bort for å feire dagen uten at jeg viste det, så blomstene ble ikke levert på dagen jeg hadde oppgitt. Jeg var heller ikke tilgjengelig på telefon da Euroflorist prøvde ringe meg, så de sendte meg info på epost.
Mottaker kom hjem en uke senere og da ble blomstene levert. Supert."


"Enkelt, problemfritt og proft! Enkelt og greit å bestille med noen klikk over internett, og så ordner resten seg av seg selv. Buketten var nydelig. Pluss for levering samme dag.!


"Veldig fornøyd med servicen deres. Super levering tross at jeg bestilte blomsten veldig sent på dagen. Veldig bra. Takk for god hjelp."


"Fungerer veldig bra.  Hei med dagens tilgang til nett er dette en genial løsning. Dei siste bestillingene er utført fra hytten. Har anbefalt det til flere venner."


"Jeg var veldig fornøyd med tjenesten. Jeg var veldig fornøyd med tjenesten. Først valgte jeg ikke helt riktig bukett (en påskebukett istedet for en "liten nyfødt jente" bukett (hun ble jo født i påsketiden...)
Floristen korrigerte feilen helt strålende via e-post meldinger.
Tusen takk for en strålende rosa bukett med liljer og roser og med den lille rosa bamsen.
Anbefales!"


"Lett å bestille på nettet. Glemte å skrive avsender på kortet. Ble kontaktet på SMS og spurt om at det ikke skulle være avsender navn. Ble påført av Euroflorist"


"Enkel bestillingstjeneste, godt utvalg og til sist fornøyd mottaker. Euroflorist anbefales på det varmeste."


"Tenk å kunne sitte i egen stue og bestille. Bestillingen stemmer med det som er vist og mottaker er veldig fornøyd. Leveres til ønsket tid!
Takk!"


"Flotte blomster, punktlig levering og fikk beskjed både når blomstene forlot butikken og når de var levert. Veldig bra !!!"

 Tips 1: Liker du å høre på lydbøker? Vi har en sammenligning av de ulike aktørene på markedet - finn den beste lydboken for deg!


Tips 2: Visste du at du også kan bestille kaker på nett?


Tips 3: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud eller rabattkode på en testvinner.
Anita Carlsen

Best i test: Blomster

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert