Håndmikser best i test - beste håndmikseren

Håndmikser test 2024 - den beste hjelpen på kjøkkenet

Om du skal kjøpe en elektrisk håndmikser og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester og viktigst av alt - fått greie på hvilken elektrisk visp vanlige forbrukere liker aller best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste miksmasteren til best pris direkte!Visste du at...

Miksmasteren er en av hovedredskapene på kjøkkenet. Å vispe krem med mikseren har lenge vært den beste løsningen og det er jo ikke rart, hvor mange er det som orker å stå å vispe kremfløte for hånd i dag? 


Helt siden den første elektriske håndmikseren kom ut på markedet i begynnelsen av 1900-tallet har den gjort jobben med å bake, vispe fløte og egg mye enklere. I begynnelsen var det mest amerikanske isbarer som brukte miksmasteren til å gjøre milkshake, men 1961 begynte den å komme inn på kjøkkenet til vanlige hjemmekokker.


I dag eier nok de fleste en elektrisk håndmikser og på denne siden får du svar på hvilken som er kåret til best i test!


Vi stiller følgende krav på miksmasteren

 • Stillegående - vi vil at den skal gå så stille som mulig
 • Flere hastigheter - så du får best effekt og resultat
 • Stilig design - den skal jo tross alt passe på den fine kjøkkenet ditt.
 • Brukervennlig - det skal være enkelt å vispe 
 • God kvalitet - den skal holde i mange år
 • Bra pris - selvfølgelig! 


Håndmikser best i test 2024


Etter nøye gransking av eksperttester og hva forbrukerne synes blir valget enkelt! Miksmasteren som skiller seg mest ut hos både eksperter og forbrukere kommer fra anerkjente Bosch og modellen heter MFQ36440


Bosch håndmikser

Bosch MFQ36440 er en enkel og brukervennlig håndmikser. I og med at den veier så lite er den lett å håndtere


Imponerende styrke med behagelig stillhet

Den kraftige 450 W motoren tilbyr imponerende styrke samtidig som den opererer i en behagelig stillhet. Bosch har revolusjonert teknologien for å gi deg en opplevelse av kraft uten støy, slik at du kan fokusere på kreativiteten din uten forstyrrelser og irriterende bråk.


5 hastigheter og Turbo-knapp for best resultat

Bosch MFQ36440 har 5 hastigheter for at du skal få best effekt og resultat. På baksiden er det en Turbo-knapp om du trenger litt ekstra krefter til den perfekte deigen. Håndtaket er utstyrt med SoftTouch for at grepet skal bli så bra og stødig som mulig.


En miksmaster for alle anledninger

Med 2 visper, 2 deigkroker og praktisk stavmiksertilbehør åpner denne håndmikseren opp for en verden av muligheter. Enten du lager det perfekte brødet med deigkrokene eller blender deilige smoothies, barnemat, mos og supper med stavmiksertilbehøret, er MFQ36440 allsidig og pålitelig.


Bosch tenker på etterarbeidet

Bosch forstår dine behov for variasjon, og derfor kan du enkelt rengjøre alle tilbehørene i oppvaskmaskinen, noe som gjør etterarbeidet like enkelt som selve matlagingen.


Spesifikasjoner

Motorkraft: 450 watt

Hastigheter: 5 + turbo

Tilbehør: 2 visper, 2 deigkroker, stavmiksertilbehør

Ergonomisk design: SoftTouch-håndtak

Oppvaskmaskinsikker: Ja

Mål: 208 x 74 x 154 mm

Vekt: 1,3 kg

Lengde på strømledningen: 1,3 meter


Her kjøper du Bosch håndmikser til lavest pris i dagBosch håndmikser - så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen! Her kan du lese noen eksempel på hva forbrukerne synes om Bosch MFQ36440; 


"Jeg er veldig fornøyd med hurtigmikseren som også leveres med stavmikser og beholder."


"Mye for pengene! Helt flott og stillegående håndmikser. Og i tillegg får du en stavmikser!" 


"Fikk denne til jul. Er mye sterkere enn alle jeg har hatt før! Brukervennlig også. Tipper denne vil holde i mange år fremover." 


"Veldig bra miksmaster og stille. Den beste jeg har hatt!"


"Veldig bra og smart med stavmikser som tilbehør!"


"Smart å kombinere visp og stavmikser i ett. Tar mindre plass og sparer resurser."


Mer informasjon om testvinneren finner du på Bosch sin hjemmeside. Du kan også se hvordan testvinneren fungerer i virkeligheten her:
Beste håndmikser - dette sier ekspertene om Bosch MFQ36440

Tænk: testet 8 ulike håndmiksere og gullmedaljen gikk til Bosch MFQ36440 som fikk 79 poeng. De skriver at "I tillegg til å være en av de billigste mikserne i testen klarer den seg også godt på alle parametere."  

Sølvet gikk til Braun HM3137 med 73 poeng og bronsemedaljen med 66 poeng gikk til Biltema 300W. 


Råd og Røn; testet 9 ulike håndmiksere og best i denne testen var Bosch MFQ36440 som får 79 poeng og klarer seg best på kvalitetsinntrykk, brukervennlighet, holdbarhet og energiforbruk. Andreplassen gikk til Braun HM3137 og tredjeplassen fikk Kitchen Gear 400W.Tips 1: Om du er glad i å lage mat kan vi også tipse deg om å lese om den beste kjøkkenmaskinen. Er du interessert i å lage god og sunn mat har vi en side om den beste varmluftfrityren her! På den siden finner du også den beste vanlige frityrkokeren. Og vil du ha litt hjelp i husholdet når du lager mat kan du jo passe på å kjøpe deg den beste robotstøvsugeren!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne håndmikseren. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = den beste håndmikseren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!


Bonustips: Slik visper du den perfekte kremen!Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken håndmikser er best i test?
  Den beste håndmikseren akkurat nå er Bosch MFQ36440.
 • Hva er viktig å tenke på når jeg skal piske krem?
  Når du pisker krem, er det flere viktige faktorer som påvirker resultatet. Her er noen nøkkelpunkter å huske på:Temperatur: Ingrediensene, spesielt kremen, bør være kalde. Plasser kremfløten og alle redskapene i fryseren en stund før du begynner for å oppnå bedre resultater.Redskaper: Bruk en ren, tørr metallbolle og visper. Plast- eller glassredskaper kan også brukes, men metall holder vanligvis kulden bedre.Kremkvalitet: Velg fersk kremfløte med et høyt fettinnhold for å oppnå en rikere og mer luftig krem.Konsistenskontroll: Stopp vispingen og sjekk konsistensen jevnlig. Overpisking kan føre til at kremen blir smøraktig, så det er viktig å være oppmerksom på teksturen underveis.Søtning: Tilsett sukker gradvis og smak underveis. Dette gir deg kontroll over sødmen og hindrer over-søting.Anita Carlsen

Best i test: Håndmikser

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert