Håndmikser best i test - beste håndmikseren

Håndmikser test 2023 - den beste hjelpen på kjøkkenet

Om du skal kjøpe en elektrisk håndmikser og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester og viktigst av alt - fått greie på hvilken elektrisk visp vanlige forbrukere liker aller best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste miksmasteren til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste håndmikseren NÅ!


Visste du at...

Miksmasteren er en av hovedredskapene på kjøkkenet. Å vispe krem med mikseren har lenge vært den beste løsningen og det er jo ikke rart, hvor mange er det som orker å stå å vispe kremfløte for hånd i dag? 


Helt siden den første elektriske håndmikseren kom ut på markedet i begynnelsen av 1900-tallet har den gjort jobben med å bake, vispe fløte og egg mye enklere. I begynnelsen var det mest amerikanske isbarer som brukte miksmasteren til å gjøre milkshake, men 1961 begynte den å komme inn på kjøkkenet til vanlige hjemmekokker.


I dag eier nok de fleste en elektrisk håndmikser og på denne siden får du svar på hvilken som er kåret til best i test!


Vi stiller følgende krav på miksmasteren

  • Stillegående - vi vil at den skal gå så stille som mulig
  • Flere hastigheter - så du får best effekt og resultat
  • Stilig design - den skal jo tross alt passe på den fine kjøkkenet ditt.
  • Brukervennlig - det skal være enkelt å vispe 
  • God kvalitet - den skal holde i mange år
  • Bra pris - selvfølgelig! 
Håndmikser best i test 2023

Etter nøye gransking av eksperttester og hva forbrukerne synes blir valget enkelt! Miksmasteren som skiller seg mest ut hos både eksperter og forbrukere kommer fra anerkjente Bosch og modellen heter MFQ36440


Beste håndmikser akkurat nå - Bosch MFQ36440

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen på håndmikseren)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Bosch MFQ36440 Vis færre priser Vis flere priser


Bosch MFQ36440 er en enkel og brukervennlig håndmikser. I og med at den veier så lite er den lett å håndtere


Med denne elektriske håndvispen har Bosch tatt et steg videre for å få den så stille mulig. Dette er mulig takket være en ny teknologi hvor motoren på 450 W er veldig kraftig men stillere enn konkurrentene.


Bosch MFQ36440 har 5 hastigheter for at du skal få best effekt og resultat. På baksiden er det en Turbo-knapp om du trenger litt ekstra krefter til den perfekte deigen. Håndtaket er utstyrt med SoftTouch for at grepet skal bli så bra og stødig som mulig.


Når du kjøper MFQ36440 følger det med 2 visper, 2 deigkroker og stavmiksertilbehør.


Skulle du bestemme deg for att bake brød med tykkere deig kan du bruke deigkrokene. Disse gjør at ingrediensene mikses perfekt og gjør det hjemmebakte brødet til en stor suksess.


Med stavmiksertilbehørene kan du enkelt lage gode smoothies, supper, sauser, barnemat, mos og puréer. Du kan dessuten vaske alle tilbehørene i oppvaskmaskinen!


Mer informasjon om testvinneren får du her på Bosch hjemmeside! 
Beste håndmikser - dette sier ekspertene om Bosch MFQ36440

Tænk, august 2021: testet 8 ulike håndmiksere og gullmedaljen gikk til Bosch MFQ36440 som fikk 79 poeng. De skriver at "I tillegg til å være en av de billigste mikserne i testen klarer den seg også godt på alle parametere."  

Sølvet gikk til Braun HM3137 med 73 poeng og bronsemedaljen med 66 poeng gikk til Biltema 300W. 


Råd & Røn, juli 2021; testet 9 ulike håndmiksere og best i denne testen var Bosch MFQ36440 som får 79 poeng og klarer seg best på kvalitetsinntrykk, brukervennlighet, holdbarhet og energiforbruk. Andreplassen gikk til Braun HM3137 og tredjeplassen fikk Kitchen Gear 400W.


Bosch håndmikser - så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen! Her kan du lese noen eksempel på hva forbrukerne synes om Bosch MFQ36440; 


"Jeg er veldig fornøyd med hurtigmikseren som også leveres med stavmikser og beholder."


"Mye for pengene! Helt flott og stillegående håndmikser. Og i tillegg får du en stavmikser!" 


"Fikk denne til jul. Er mye sterkere enn alle jeg har hatt før! Brukervennlig også. Tipper denne vil holde i mange år fremover." 


"Veldig bra miksmaster og stille. Den beste jeg har hatt!"


"Veldig bra og smart med stavmikser som tilbehør!"


"Smart å kombinere visp og stavmikser i ett. Tar mindre plass og sparer resurser." 


Slik fungerer Bosch MFQ36400 i virkeligheten

Her kjøper du testvinneren til best pris i dag
Tips 1: Om du er glad i å lage mat kan vi også tipse deg om å lese om den beste kjøkkenmaskinen. Er du interessert i å lage god og sunn mat har vi en side om den beste varmluftfrityren her! På den siden finner du også den beste vanlige frityrkokeren. Og vil du ha litt hjelp i husholdet når du lager mat kan du jo passe på å kjøpe deg den beste robotstøvsugeren!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne håndmikseren. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = den beste håndmikseren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!


Bonustips: Slik visper du den perfekte kremen!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på KjøkkenutstyrAnita Carlsen

Best i test: Håndmikser

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-12-05 og sist oppdatert