Tester på beste overvåkningskamera. Led om den beste overvåkningkameraen 2020 her!

Overvåkningskamera test 2020

Om du skal kjøpe overvåkningskamera og vil vite hvilket som er det beste på markedet akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt - fått greie på hvilket overvåkningskamera vanlige forbrukere liker best. 

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe trasige feilkjøp og få det beste overvåkingskameraet med en gang!

  

Du finner to overvåkningskamera på denne siden, en som er best i test til best pris. Denne er først og fremst for innendørsbruk. Det dyrere er en såkalt Premiumvariant og denne fungerer like bra ute som inne. 

  

Vis meg det beste overvåkningskameraet NÅ!

 

 Vis meg det beste premiumovervåkningskameraet NÅ!

  

Derfor skal du ha kameraovervåkning

  • Holder øye på hjemmet ditt når du er borte - med et ekstra øye der hjemme kan du føle deg sikrere.
  • Har kontroll på husdyrene og øvrige familimedlemmer - du kan lett sikkerhetsstille at det faktisk bare er de som skal være hjemme som er der.
  • Fjernovervåkning - med appen til overvåkningskameraet kan du kikke når du vil, hvor du vil.
  • Bra bevis - er kameraet rett plassert er det stor sjanse at tyvene blir fanget på bildet.

 
Best i test overvåkningskamera 2020

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og fått greie på hva forbrukerne synes har vi en vinner! Overvåkningskameraet som er kåret til best i test akkurat nå heter TP-Link KC120


beste overvåkningskamera 2020 - kameraovervåkning best i test

Beste overvåkningskamera akkurat nå - TP-Link KC120
  (Klikk på bildet for mer informasjon
)


 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
TP-Link KC120

 


TP-Links Kasa Cam er et moderne overvåkningskamera med en videooppløsning på 1080p (1920 x 1080). Kameraet står på en stabil og magnetisk fot som gjør det lett å plassere på flate overflater. 

  

På overvåkningskameraets framside er det LED-lys, en sensor som sanser lys og bevegelse. Det er mulig å endre følsomheten om det er så at den reagerer på ting den ikke skal som f.eks. biler på gata. I tillegg til sensoren er det en mikrofon/høyttaler som brukes til stemmefunksjon og innspilling. 

 

Dette kameraet er også klart for Smarte hjem integrering, både via TP-links egne produkter men også produkter som Google Home og Amazon Alexa.  

  

Du får også med en intuitiv app til smarttelefonen din som kobles til via wifi-nettverket ditt hjemme. Appen som dette styres med er samme som brukes til andre TP-Link produkter.

  

Kasa Cam 120 er gjort for å¨spille inn videoer i 1080p, men er internettet ditt tregt kan du velge en annen oppløsning, f.eks 720p eller 360p. Bildevinkelen på overvåkningskameraet ligger på 130 grader, som fungerer bra til innendørsbruk.

 

I og med at du kan stille inn lys og rørelsesensoren fungerer dette overvåkningskameraet til andre formål. Den passer veldig bra som babymonitor i og med at du får et varsel på smarttelefonen din så fort sensoren reagerer. Du kan også aktivere kameraet fra mobilen din så du får en direktesending fra overvåkningskameraet. 

 

Du kan også velge å skjemalegge overvåkningskameraet. Da kan du bestemme hvilke tider kameraet skal settes på, som f.eks når du er på jobb og at det stenges av når du slutter og er hjemme igjen. Du kan stille inn ulike tider for de ulike ukedagene.

  

Når det gjelder lagring av alle videoklipp som spilles inn kan de enten lagres på et SD-kort eller via et abbonemang til TP-links cloudtjenester. 

   

Så sier ekspertene om TP-Link KC120

Pocket-lint.com 2019: har testet TP-Link KC120 og synes det er et bra overvåkningskamera som lar deg få vite hva som skjer når du vil. De liker fleksibiliteten når det gjelder integritet og følsomhet og muligheten til å gjøre et tidsskjema til overvåkningskameraet fra smarttelefonen din.

  

Techhive.com 2018: likte TP-Link KC120 og ga den 4,5/5 stjerner. De synes at overvåkningskameraet er imponerende med robuste funksjoner som du oftest ikke får til denne prisen. De liker også at appen er så enkel.

 

Pcforalla,2019: gir TP-Link KC120 9/10 poeng og liker blant annet bildet, bildevinkelen og at den er relativt billig. De  setter også pris på at abonnemangene for lagringstjenesten er billig og at gratisabonnemanget er såpass sjenesrøst. 

  

Expertreviews 2019: testet TP-Link KC120 og gir den 4/5 stjerner. De liker at den generelt leverer god bildekvalitet og at kameraet har mørkesyn. De  ger den 4/5 stjärnor. Den sjenerøse lagringstjenesten faller også i smak. 

 

Dette sier forbrukerne om TP-Link KC120

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her ser du noen eksempel; 

 

"Kjøpte dette produktet istedenfor en babycall og det funker bra. Skarpt og klart bilde, fungerer like bra når det er mørkt også. Enkelt å installere var det også. To-veis kommunikasjonen var litt snodig da enheten lager en veldig høy lyd om man trykker på prateknappen."

   

"En gjemt juvel blant overvåkningskamera. Jeg kjøpte først en overvåkningskamera fra Philips men bildekvaliteten var superdårlig og den hadde ingen nattsyn. Nå når jeg har byttet til TP-Link KC 120 synes jeg det er et skikkelig kupp med tanke på alle de smarte funksjonene"

  

"Etter en lang tids undersøkelse bestemte jeg meg for å teste TP-Link KC120. Jeg kunne ikke ha gjort et bedre valg, jeg er superfonøyd! Det tar litt tid i begynnelsen å finne rett vinkel og å finne rett nivå på sensoren, men når det var klart synes jeg at dette overvåkningskameraet lever opp til alle forventninger. Jeg anbefaler virkelig TP-Link KC120."

  

Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til så vi kan veie inn dette før vi bestemmer oss for å handle. Generelt er det ikke noe merkbart med TP-Link KC120 annet enn at det kan være litt vanskelig å finne rett følsomhetsnivå på sensoren.

  

Her kjøper du testvinneren til best pris


Overvåkningskamera beste premiumvalg

Premiumvinneren passer både ute- og innendørs. Den er anbefalt av både eksperter og forbrukere fra hele verden og er ingen ringere enn Netgears Arlo Pro 2.

Beste premiumvalg overvåkningskamera - Arlo Pro 2

Overvåkningskamera utendørs best i test - Arlo Pro 2
(Klikk på overvåkningskameraet for mer informasjon)


 

 

Her kjøper du beste premiumvalg:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
Arlo Pro 2

 


Arlo Pro 2 er oppfølgeren og en forbedring av Arlo Pro. Netgears tiltenkte målgruppe er for personer med veldig høye krav på sikkerhet.

    

Arlo er det eneste overvåkningskameraet som bruker en basestasjon (se bildet). Basen, som du kobler til ruteren din, skaper da et eget nettverk til kameraene som letter kommunikasjonen mellom overvåkningskameraene. 


Basestasjonen ser også til at overvåkningskameraene alltid har den Wi-Fi de trenger og gjør disse mer batteri-effektive. Avhengig av hvor mye aktivitet det er så kan kameraet klare seg i 6 mnd. på en opplading. Basen har også en alarm som piper ved et eventuellt innbrudd/stjålet kamera.

  

Hvert overvåkningskamera kan navngis og kontrolleres direkte via smarttelefonen din. Du kan f.eks ha det ene i stua og det andre i hagen og velge hvilket du vil kikke på og kontrollere. Skulle du se noe spennende kan du bruke zoom-funksjonen i appen for å ta en nærmere titt. 


Kamreaene er utsyrt med nattsyn og mikrofon/høyttalere så du kan ha en dialog med de som er i huset. Overvåkningskameraene er utrustet med rørelse- og lydsensor, men disse kan man slå av. Du kan sette opp tidsskjema for hvert kamera så de bare går når du ikke er hjemme. 

  

I tillegg til tidskjemafunksjonen kan du velge å aktivere geofencing. Denne funksjonen fungerer bare via smarttelefonen din og passer på at overvåkningskameraene bare er på når du reiser hjemifra.


Overvåkningskameraene er vanntette og utrustet med sterke magneter som man lett setter fast på veggfestene. Selve installasjonen av Arlo Pro 2 kan være litt vanskelig, men med hjelp av innstallasjonsvideoen deres er det lettere å forstå.

  

Lagringsmulighetene er enten to eksterne harddisker som er koblet til basestsajonen eller lagring via Arlos cloudtjeneste. 

  

Arlo Pro 2 er klar til å bli en del av det smarte hjemmet ditt! Overvåkningskameraet har støtte av Amazon Alexa, Google Home og IFTTT. 

 

Så sier ekspertene om Arlo Pro 2

Digitaltrends.com 2019: har testet Arlo Pro 2 og gir den 4,5 av 5 stjerner. De oppsummerer det hele med med å skrive; "Det finnes andre billigere alternativ på markedet men vi har aldri funnet et så smart overvåkningskamera som tilbyr samme styrke, allsidighet, cloudlagring og verdi som Arlo Pro 2." 

    

Techradar.com, 2018: gir Arlo Pro 2 4/5 stjerner. De liker at det er vanntett, lagringsmulighetene og at du har mye kontroll over kameraene fra webben/appen. 

  

Smartworld, 2018: har testet Arlo Pro 2 og synes at det er en stor forbedring fra forrige modell. De gir overvåkningskameraet 4/5 stjerner. De liker at det er høy videooppløsning, enkel håndtering og at den er motstandsdyktig mot vær og vind.

  

Tomsguide, 2017: gir Arlo Pro 2 4,5/5 stjerner og liker blant annet det enkle app-grensesnittet. De setter også pris på skjema og geofencingfunksjonen. Til forskjell fra andre eksperter syntes de at den var veldig lett å installere også.

    

Dette sier forbrukerne om premiumvinneren  

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her ser du noen eksempel; 

"Alt fungerer bra og jeg er veldig fornøyd. Jeg skulle ønske at direktesendingsskjermen oppdateres litt fortere", Jeg er veldig fornøyd med systemet mitt fra Arlo. Alt er veldig robust og pålitlig og appen fungerer bra også."


"Batteriet er fenomenalt! Jeg har stilt inn følsomheten på sensoren på 20-25 for å ikke få falsk alarm som sikkert har hjelpt til å holde batterilevetiden på en fortsatt høy nivå, en måned etter innkjøpet.", "For deg som leter etter et overvåkningskamera til hjemmet anbefaler jeg virkelig Arlo. Jeg er veldig imponert av fleksibiliteten i appen og hvor lett det er å konfiguere kameraene og skjemafunksjonen."

  

Ulemper med Arlo Pro 2 da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle, og de ulempene som nevnes er at wi-fi tilkoblingen er litt opp og ned og at NetGears kundesupport ikke er den beste. Det er veldig viktig at du har et bra og fungerende bredbånd om du har planer om å ha et overvåkningskamera utendørs, så pass på at nettverket når ut i hagen. Skulle det ikke gjøre det kan det være lurt å bruke en wi-fi forsterker så signalet går hele veien.


I tillegg til de to testvinnerne i denne testen finner du andre merker som også har god kvalitet på overvåkningskamera. Blant annet Eufy, Arlo og Nest.

   

Her kjøper du premiumvinneren til best pris


Tips 1: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på noen av testvinnerne. På den måten kan du gjøre et kupp - det beste overvåkningskamera til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!

 

Tips 2: Vi kan også tipse deg om å ta del av sidene våre som handler om det beste actionvideokameraet, det beste speilreflekskamera, den beste multiroom-høyttaleren eller hvorfor ikke lese om den beste DAB-radioen?