Komfyr best i test

Komfyr test 2021

Om du skal du kjøpe ny komfyr og vil vite hvilken som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle tester, pratet med hvitevareforhandlere og dessuten fått greie på hvilken komfyr vanlige forbrukere liker best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden for at du skal skal slippe dårlige og kostbare feilkjøp og få den beste komfyren til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste komfyren NÅ!

 

Disse egenskapene skal den beste komfyren ha

  • Brukervennlig: Den skal være lett å forstå seg på og lett å bruke.
  • Barnesikring: Komfyren skal ha barnesikring så du slipper å bekymre deg for at nysgjerrige fingrer er der de ikke skal. 
  • Lett å rengjøre: Ja som sagt, den skal være lett å holde ren.
  • Rask: Platene på koketoppen skal reagere raskt så vi sparer både tid og strøm.
  • Varmluft så varmen spres jevnt i hele ovnen.
  • Energigjerrig. Vi vill at komfyren skal dra så lite strøm som mulig, både på grunn av strømregningen og miljøet.
  • Og sist, men ikke minst, så lav pris som mulig. Vi vill gjerne ha det som er best men vi vil også ha penger igjen på kontoen!


Beste komfyr 2021

Etter å ha gransket ekspert-tester, snakket med flere kjente hvitevareforhandlere og framfor alt tatt hensyn til hva forbrukerne synes har vi en vinner; Electrolux EKC6051BOW!


Best i test komfyr – Electrolux EKC6051BOW

(Klikk på bildet for mer informasjon om testvinneren)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 1 august 2021

Electrolux EKC6051BOW


Electrolux EKC6051BOW er en keramisk komfyr med kjølig dør, som er en stor fordel med tanke på at du slipper å uroe deg for at barna skal brenne seg på den. Den har også en barnesikring. Ovns-kapasiteten er på 72 liter. Den keramiske kokeplaten er 60 cm. og har 4 kokesoner inkludert en dobbelplate.


For å spare tid og energi reagerer platene raskt og starter med en gang. I og med at komfyrtoppen har en glatt overflate, er den veldig lett å holde ren.


Ovnen har en ekstra stor vifte som gjør at alle retter stekes jevnt uansett hvor du plasserer dem og har blant annet funksjoner som grill, varmluft, pizza/pai funksjon, tinefunksjon og gratinering. 


Electrolux EKC6051BOW er energiklasset A -10% som betyr at denne komfyren er 10% mer energieffektiv enn andre ovner som er energiklasset A.


Mer informasjon om testvinneren finner du på Electrolux hjemmeside.

 

Her kjøper du den beste komfyren til best pris

Ved å bestille denne komfyren på Internett sparer du ikke bare penger, men du sparer også tid og energi. Med tanke på den veier 53 kg så er det en stor fordel å få den rett hjem til døra. Du kan også bestille hjelp med oppbæring, installasjon og retur av den gamle komfyren din.


Hos Skousen betaler du bare 7749 kr for Electrolux EKC6051BOW når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

7749 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Electrolux EKC6051BOW!

Whiteaway selger Electrolux EKC6051BOW for bare 7749 kr inkludert frakt når du klikker her!

Tretti.no selger Electrolux EKC6051BOW for bare 7749 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.
Kampanjepriser hos WhiteAway og Tretti!

TIPS! Akkurat nå er det flere hvitevareforhandlere som har kampanjepriser på mengder av varer. Har du planer om å kjøpe nye hvitevarer kan det derfor være lurt å kikke gjennom tilbudene deres først og se om det er noe som passer deg.

Klikk deg inn på favorittbutikken din for å se hvilke tilbud som er aktuelle idag:

Lykke til med innkjøpene dine!

 

Dette sier ekspertene

Svenske Råd & Røn, juni 2016: Testet 7 komfyrer med induksjonstopp. Best i denne testen ble Siemens HA85854OU/O med 71 poeng. Den er bra både på matlaging og baking. Den er spesielt bra på å holde rett temperatur i ovnen. 

I og med at testvinneren er veldig dyr utnevner Råd & Røn andre og tredjeplassen til Bra Kjøp i og med at disse er tusenlapper billigere. Først ut kommer Bosch HCA628120U med 65 poeng. Med bare ett poeng mindre kommer Cylinda SIB 4162 KV og utnevnes også til Bra kjøp av magasinet.

 

Svenske Råd & Røn, juni 2014: Testet 6 keramiske komfyrer og på en delt førsteplass med 61 poeng hver kom Electrolux EKC6051BOW og Bosch HCE622123V

Andreplassen med 60 poeng gikk til Elektro Helios SK6554.

 

Og dette sier forbrukerne

I og med at det er så lite eksperttester har vi tatt ekstra mye hensyn til hva forbrukerne synes om testvinneren, det er jo tross alt de som har best erfaring av komfyren.

Og ifølge forbrukere som allerede har kjøpt og brukt denne komfyren så kan vi si at de er fornøyd. Veldig fornøyd! Her kan du lese noen av anmeldelsene Electrolux EKC6051BOW har fått:

 

“Denne komfyren er kjempe bra. Utrolig stort ovnsvolum, noe som gjør at man steker boller og annet bakverk i færre omganger enn før. Elsker den utvidbare plata, noe som er hendig når man skal ha noe stor på plata. Alt i alt er denne ett av mine beste kjøp og jeg angrer ikke i det hele tatt. Har ikke hatt den så lenge, men gleder meg til å utforske den videre.”

 

“Dette er mitt valg fordi komfyren har solid kvalitet og alle basisfunksjoner. Den har ekstra stor varmluft stekeovn (74 liter) med glatt emalje, keramisk topp og dreiebrytere som er lette å ta grep på. Det jeg avstår fra er induksjonsplater og finurligheter, dermed blir den prisgunstig.”

 

“En helt utmerket komfyr som absolutt er verdt prisen. Mange gode programinnstillinger, solid, stillegående, god plass, barnesikring, velfungerende og lett å gjøre ren. Skulle jeg kjøpt en komfyr igjen hadde jeg definitivt valgt denne.”

 

“Er veldig fornøyd med denne ovnen. Veldig lett å se inn i komfyren for å holde et øye med maten. Praktisk barnesikring som låser både plater og komfyr. Stor plass inni, store stekebrett. Får bla plass til en hel ‘hjemmelaget’ pizza bunn (NÅ). God pizza/pai funksjon. Blir raskt varm.”

 

“Her får du mye for pengene. En god og solid ovn. Liker veldig godt den store stekovnen, og at døråpningen er enkel å åpne samtidig som den er sikker med barensikringen. Blir heller ikke for varm utenpå.”

 

“Jeg kjøpte denne komfyren for 3 uker siden og er kjempefornøyd :)”

 

“Tilfredsstiller alle behov en har til en komfyr, matlagingen går nå som en lek!”

 

Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle og det som noen skriver er at bruksanvisningen ikke er på norsk, den er bare på dansk eller svensk men ellers er det ikke mye som drar ned på testvinneren.


best i test komfyr

~ Nybakt er alltid best ~
Når du nå har funnet den beste komfyren vil du kanskje ha svar på hvilket kjøleskap som er det beste

 

Er du ute etter ovn og platetopp hver for seg så kan du lese om den beste pyrolyseovnen her. Vi har også en side om den beste induksjonstoppen.

 

Tips! Du som er med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på komfyren ovenfor. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste komfyren til lavest pris! Trykk på LIKER, så holder vi øyene oppe for deg!
Her finner du våre tester på hvitevarer


Anita Carlsen

Best i test: Komfyr

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: