Her ser du hvilken komfyr som er best i test!

 

Den beste komfyren 2018

Om du skal kjøpe en ny komfyr og vil ha den beste av de beste har du kommet helt rett!

 

Denne siden gir deg ikke bare svaret på hvilken komfyr som best i test, vi forteller deg også hvor du kan kjøpe den til billigst pris. Vi har gransket de aktuelle ekspert-testene som finnes, snakket med hvitevarebutikker og viktigst av alt – fått greie på hva forbrukere som allerede har kjøpt produktet synes om det.

 

Disse egenskapene skal komfyren ha

 • Brukervennlig: Den skal være lett å forstå seg på og lett å bruke.
 • Barnesikring: Komfyren skal ha barnesikring så du slipper å bekymre deg for at nysgjerrige fingrer er der de ikke skal. 
 • Lett å rengjøre: Ja som sagt, den skal være lett å holde ren.
 • Rask: Platene på koketoppen skal reagere raskt så vi sparer både tid og strøm.
 • Varmluft så varmen spres jevnt i hele ovnen.
 • Energigjerrig. Vi vill at komfyren skal dra så lite strøm som mulig, både på grunn av strømregningen og miljøet.
 • Og sist, men ikke minst, så lav pris som mulig. Vi vill gjerne ha det som er best men vi vil også ha penger igjen på kontoen!

 

Komfyr – Best i test 2018

Etter å ha gransket ekspert – tester, snakket med flere kjente hvitevareforhandlere og framfor alt hørt forbrukernes egne opplevelser av sine komfyrer har vi en vinner; Electrolux EKC6051BOW!

 

Electrolux EKC6051BOW

Best i test komfyr – Electrolux EKC6051BOW

(Klikk på bildet for mer informasjon om testvinneren)

 

Se dagens aktuella pris

 

Fordelene med Electrolux EKC6051BOW er mange;

 

 • Dette er en keramisk komfyr med kjølig dør, som er en stor fordel med tanke på at du slipper å uroe deg for at barna skal brenne seg på den.
 • Ovns-kapasiteten er på 72 liter. Den keramiske kokeplaten er 60 cm. og har 4 kokesoner inkludert en dobbelplate.
 • For å spare tid og energi så reagerer platene raskt og starter med en gang.
 • I og med at komfyrtoppen har en glatt overflate, er den veldig lett å holde ren.
 • Ovnen har en ekstra stor vifte som gjør at alle retter stekes jevnt uansett hvor du plasserer dem og har blant annet funksjoner som grill, varmluft, pizza/pai funksjon, tinefunksjon og gratinering. 
 • Komfyren er energiklasset A -10% som betyr at denne ovnen er 10% mer energieffektiv enn andre ovner som er energiklasset A.  
 • Barnesikring.

Om du vil ha mer informasjon om denne komfyren kan du klikke deg inn her på Electrolux hjemmeside så finner du alt du trenger.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

Ved å bestille denne komfyren på Internett sparer du ikke bare penger, men du sparer også tid og energi. Med tanke på den veier 53 kg så er det en stor fordel å få den rett hjem til døren. Du kan også bestille hjelp med oppbæring, installasjon og retur av den gamle komfyren din.

 

Du får kjøpt denne komfyren hos White Away for bare 6490 kr når du klikker her Prisen er inkludert frakten hjem til deg. Dette er den beste prisen i Norge idag! Og ikke nok med det!

Med rabattkoden ALT får du hele 25% rabatt på denne komfyren, det betyr at du bare betaler 4869 kr inkludert frakten hjem til deg. Koden er gyldig til og med onsdag 12 desember 2018.

 

Hos Skousen betaler du bare 8069 kr for testvinneren. Prisen er inkludert frakten hjem til deg. 

 

Tretti selger Electrolux EKC6051BOW  for 6490 kroner når du klikker her og frakten er inkludert i prisen! 

 

 

 

30% rabattkode hos Tretti og WhiteAway

TIPS! Akkurat nå er det tilbud hos flere hvitevareforhandlere som tilbyr 30 % rabatt med rabattkoder. Har du planer om å kjøpe nye hvitevarer kan det derfor være lurt å kikke gjennom tilbudene deres først og se om det er noe som passer deg.

Disse tilbudene er aktuelle idag:

 

Husk å skrive inn rabattkoden i kassen før du betaler og lykke til med innkjøpene dine!

 

De beste bollene i den beste ovnen

Nybakte boller med smør og brunost – mmm – godt…

 

Dette sier ekspertene

Svenske Råd & Røn, juni 2016: Testet 7 komfyrer med induksjonstopp. Best i denne testen ble Siemens HA85854OU/O med 71 poeng. Den er bra både på matlaging og baking. Den er spesielt bra på å holde rett temperatur i ovnen. 

I og med at testvinneren er veldig dyr utnevner Råd & Røn andre og tredjeplassen til Bra Kjøp i og med at disse er tusenlapper billigere. Først ut kommer Bosch HCA628120U med 65 poeng. Med bare ett poeng mindre kommer Cylinda SIB 4162 KV og utnevnes også til Bra kjøp av magasinet.

 

Svenske Råd & Røn, juni 2014: Testet 6 keramiske komfyrer og på en delt førsteplass med 61 poeng hver kom Electrolux EKC6051BOW og Bosch HCE622123V

Andreplassen med 60 poeng gikk til Elektro Helios SK6554.

 

Og dette sier forbrukerne

I og med at det er så lite eksperttester har vi tatt ekstra mye hensyn til hva forbrukerne synes om testvinneren, det er jo tross alt de som har den største erfaringen av komfyren.

Og ifølge forbrukere som allerede har kjøpt og brukt denne komfyren så kan vi si at de er fornøyd. Veldig fornøyd! Her kan du lese noen av anmeldelsene Electrolux EKC6051BOW har fått:

 

“Denne komfyren er kjempe bra. Utrolig stort ovnsvolum, noe som gjør at man steker boller og annet bakverk i færre omganger enn før. Elsker den utvidbare plata, noe som er hendig når man skal ha noe stor på plata. Alt i alt er denne ett av mine beste kjøp og jeg angrer ikke i det hele tatt. Har ikke hatt den så lenge, men gleder meg til å utforske den videre.”

 

“Dette er mitt valg fordi komfyren har solid kvalitet og alle basisfunksjoner. Den har ekstra stor varmluft stekeovn (74 liter) med glatt emalje, keramisk topp og dreiebrytere som er lette å ta grep på. Det jeg avstår fra er induksjonsplater og finurligheter, dermed blir den prisgunstig.”

 

“En helt utmerket komfyr som absolutt er verdt prisen. Mange gode programinnstillinger, solid, stillegående, god plass, barnesikring, velfungerende og lett å gjøre ren. Skulle jeg kjøpt en komfyr igjen hadde jeg definitivt valgt denne.”

 

“Er veldig fornøyd med denne ovnen. Veldig lett å se inn i komfyren for å holde et øye med maten. Praktisk barnesikring som låser både plater og komfyr. Stor plass inni, store stekebrett. Får bla plass til en hel ‘hjemmelaget’ pizza bunn (NÅ). God pizza/pai funksjon. Blir raskt varm.”

 

“Her får du mye for pengene. En god og solid ovn. Liker veldig godt den store stekovnen, og at døråpningen er enkel å åpne samtidig som den er sikker med barensikringen. Blir heller ikke for varm utenpå.”

 

“Jeg kjøpte denne komfyren for 3 uker siden og er kjempefornøyd :)”

 

“Tilfredsstiller alle behov en har til en komfyr, matlagingen går nå som en lek!”

 

Ulemper med denne komfyren

Det noen har påpekt er at bruksanvisningen ikke finnes på norsk, den er bare på dansk eller svensk men foruten dette er det ikke mye som drar ned på testvinneren. 

 

 

Når du nå har funnet den beste komfyren vil du kanskje ha svar på hvilket kjøleskap som er det beste

 

Er du ute etter ovn og platetopp hver for seg så kan du lese om den beste pyrolyseovnen her. Vi har også en side om den beste induksjonstoppen.

 

Tips! Du som er med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på komfyren ovenfor. På den måten kan du gjøre et skikkelig kupp = den beste komfyren til lavest pris! Trykk på LIKER, så holder vi øynene oppe for deg!


 • Søk på Best i Test Guiden


 • Kjøp billig på Internett
 • 6490 kr 4869 kr*
  * Med rabattkoden ALT.
  Koden er gyldig t.o.m
  12 desember 2018
  (Fri frakt)

   

   

  8069 kr 

  (Fri frakt)

   

   

  6490 kr 

  (Fri frakt)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   
Om Best i Test Guiden