Her kan du se hvem som er best på fremkalling av bilder!

 

Best i test på fremkalling av bilder

 

Har du vurdert å fremkalle bilder på nettet og vil vite hvilken fremkalling som er den beste? Da har du kommet helt rett! Vi har sett på alle de store aktørene som i dag kan hjelpe deg med å fremkalle digitale fotografier til papirkopier.

 

Som alltid så fokuserer vi på de som gir deg mest og best for minst penger. Ikke alltid en lett oppgave, men vi har lykkes. Når du leser våre konklusjoner nedenfor har du allerede om 4 minutter tatt et viktig skritt i retning av den beste fremkallingen til den laveste prisen som er å finne i dag!

 

Fremkalle bilder på nett

Det er jo dette med prisen først og fremst. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotoframkalling til et lab. Men blir det billigere?

 

Nei, som oftest ikke. Til tross for at du i dag kan få en blekkpatron for kun 0 kroner er det så stor konkurranse blant fotolabbene at det ofte er billigere å la dem “printe ut” bildene. En stor fordel med dette er at du får bildene dine på ekte fotopapir, som kan bety at bildene får lengre levetid enn når du selv printer ut de. En attraktiv (= lav) pris er selvfølgelig viktig da det kan skille hele fem ganger mellom den dyreste og den billigste fotolabben.

 

Beste fremkalling av bilder 2019

Så betyr jo også kvaliteten mye. Fakta er at mange feiler på kvaliteten bl.a. med fotopapiret og det virker som om enkelte har problemer med innstillingen av maskinene. Bildene blir «flate», har dårlige skygger eller simpelthen feil farger.  

 

Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotofremkalling. Det var like ille den gang man puttet den lille rullen i en fotopose og sendte den av gårde til fremkalling for et par tiår siden. Men det blir så mye tydeligere i dag når det du har på skjermen etter fremkallingen ser helt annerledes ut. Alt dette vurderer vi for å komme frem til hvilket fotolab som har den beste fremkallingen i dag!

 

FotoKnudsen er den aktøren som først og fremst er verdt å nevne. De er et av de mest kjente merkevarene i Norge og har også fått bra resultat i tester som er gjort.

 

FotoKnudsen har Norges eneste storlaboratorium for foto, beliggende i Bergen som har blitt kraftig modernisert de siste årene og har et stort volum av digitale produkter!

 

En stor fordel med FotoKnudsen er at de kan lagre alle bildene dine gratis (!), så skulle dataen din kræsje er bildene lagret hos dem. Dette gjelder også bilder fra mobil. 

 

FotoKnudsen har også et utrolig bredt utvalg av ulike fotoprodukter. Her får du både invitasjoner, takkekort, fotoplakater, gavepapir, kalendere, klær, gave esker, lerret, kopper og krus… Ja de har virkelig alt! Og du?

 

25% på ALT!

Akkurat nå får du 25% rabattalle produkt hos Fotoknudsen om du klikker her og bruker rabattkoden AAFF25ALLA. Rabattkoden er gyldig til og med 29 august 2019!

 

 

Hvorfor fremkalle de digitale bildene dine?

Glem ikke å fremkalle de beste bildene dine på papir! Det er nemlig urovekkende lett å ellers miste alle bildene man har.

 

Før i tiden var det oftest i husbrann man risikerte å miste uerstattelige minner i form av fotografier. Men i dag er det mye større risiko for at bildene av barna, vennene eller foreldrene dine forsvinner på andre måter, ikke minst på grunn av datahavari, en harddiskkræsj eller fordi datamaskinen simpelthen blir stjålet. Hardwaren er enkel å erstatte, men bildene som man ikke har tatt kopier av kan for evig være tapt.

 

Derfor er det viktig at du er nøye med å fremkalle de beste bildene dine! Hvis du ikke orker å sette dem inn i album selv, har flere fotolab løsninger på nettet i form av ferdige album, f.eks. ett album for hver reise. Kostnaden blir noe høyere, men alt er jo relativt, og det å miste bildene fra reiser, konfirmasjon og bryllup eller fra småbarnstiden er jo mye verre i og med at de ikke kan erstattes!

 

 

 

Fotnot: Vi har også gransket testresultater av fotofremkalling hos bl.a. Fotokungen, Fotoquick og Framkalla.com, men alla disse faller igjennom pga. dårlig kvalitet, pris og/eller leveringstid.

 

Selvfølgelig er det viktig at du har et bra kamera for å få bra bilder. Er du interessert i et nytt speilreflekskamera, så har vi sammenstilt en side om akkurat dette. 

 

Har du lest siden med kjøperåd og tester på bærbare PCer enda? Der får du kjempebra informasjon om hvilken bærbar PC som er den beste akkurat nå.

 


  • Søk på Best i Test Guiden
Om Best i Test Guiden