Best i test på fremkalling av bilder 2020

Best i test på fremkalling av bilder

 

Skal du fremkalle bilder på nettet og vil vite hvilken fremkalling som er den beste? Da har du kommet helt rett! Vi har gransket alle de store aktørene som i dag kan hjelpe deg med å fremkalle digitale fotografier til papirkopier.

 

Som alltid på Best i test Guiden fokuserer vi på de som gir deg mest og best for minst penger. Ikke alltid en lett oppgave, men vi har lykkes. Når du leser våre konklusjoner nedenfor har du allerede om 4 minutter tatt et viktig skritt i retning av den beste fremkallingen til den laveste prisen som er å finne i dag!

 

Fremkalle bilder på nett

Det er jo dette med prisen først og fremst. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab. Men blir det billigere?

 

Nei, som oftest ikke. Til tross for at du i dag kan få en blekkpatron for kun 0 kroner er det så stor konkurranse blant fotolabbene at det ofte er billigere å la dem “printe ut” bildene. En stor fordel med dette er at du får bildene dine på ekte fotopapir, som kan bety at bildene får lengre levetid enn når du selv printer de ut. En attraktiv (= lav) pris er selvfølgelig viktig da det kan skille hele fem ganger mellom den dyreste og den billigste fotolabben.


Beste fremkalling av bilder 2021

Så betyr jo også kvaliteten mye. Fakta er at mange feiler på kvaliteten bl.a. med fotopapiret og det virker som om enkelte har problemer med innstillingen av maskinene. Bildene blir «flate», har dårlige skygger eller simpelthen feil farger.  

 

Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotofremkalling. Det var like ille den gang man puttet den lille rullen i en fotopose og sendte den av gårde til fremkalling for et par tiår siden. Men det blir så mye tydeligere i dag når det du har på skjermen etter fremkallingen ser helt annerledes ut. Alt dette vurderer vi for å komme frem til hvilket fotolab som har den beste fremkallingen i dag!


https://www.bestitestguiden.com/til-butikken/fotoknudsen-hjemmeside/

Liker 5


FotoKnudsen er den aktøren som først og fremst er verdt å nevne. De er et av de mest kjente merkevarene i Norge og har også fått bra resultat i tester som er gjort.

 

En stor fordel med FotoKnudsen er at de kan lagre alle bildene dine gratis (!), så skulle dataen din kræsje er bildene lagret hos dem. Dette gjelder også bilder fra mobil. 

 

FotoKnudsen har også et utrolig bredt utvalg av ulike fotoprodukter. Her får du både invitasjonskort, takkekort, fotoplakater, gavepapir, kalendere, klær, gave esker, lerret, kopper og krus… Ja de har virkelig alt. Og ikke nok med det - de har også mange gode rabattkoder;


50% rabatt på fotobok!

Akkurat nå får du hele 50% rabatt på fotobøkene hos Fotoknudsen om du klikker her og bruker rabattkoden FLASH50NW i kassen.

Rabattkoden er gyldig til og med 20. oktober 2021.
  

50% rabatt på utvalgte produkter!

Du får også 50% rabatt på utvalgte produkter som fotokalender, alle kort (pass på å bestille julekortene dine allerede nå!) og veggdekor hos Fotoknudsen. Det får du ved å klikke her og bruke rabattkoden FLASH50NW i kassen når du skal betale. 

Denne rabattkoden er gyldig til og med 20. oktober 2021.


Koden legges i felt merket "rabattkode" i handlekurven, etter at produktet er ferdigstilt og før du velger betalingsmåte. Rabattkoden gjelder ikke tidligere bestillinger og er ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder. 

 

Fremkalle bilder på nett - Best i test Guiden

 

Den andre aktøren som også er kjent for å gjøre bra bildefremkallinger og fortjener en plass på Best i test Guiden er Smartphoto som er kjent for levere god kvalitet på produktene sine. De er høyt verdsatt av både norske og svenske forbrukere, har jobbet med fotofremkalling siden 70-tallet og er markedsledende i Europa når det gjelder antall kunder og fremkallede bilder i dag.


For at du skal kjenne deg helt trygg gir Smartphoto deg som kunde en smartgaranti. Det betyr at du får en gratis ombestilling om du ikke er 100% fornøyd. Du får også en smartbonus som betyr at du får en bonussjekk kvartalsvis basert på det du har kjøpt de tre siste månedene. 


Tilbud!

Smartphoto tilbyr alle nye kunder hele 30% rabatt på den første bestillingen sin.Hvorfor fremkalle de digitale bildene dine?

Glem ikke å fremkalle de beste bildene dine på papir! Det er nemlig urovekkende lett å ellers miste alle bildene man har.

 

Før i tiden var det oftest i husbrann man risikerte å miste uerstattelige minner i form av fotografier. Men i dag er det mye større risiko for at bildene av barna, vennene eller foreldrene dine forsvinner på andre måter, ikke minst på grunn av datahavari, en harddiskkræsj eller fordi datamaskinen simpelthen blir stjålet. Hardwaren er enkel å erstatte, men bildene som man ikke har tatt kopier av kan for evig være tapt.

 

Derfor er det viktig at du er nøye med å fremkalle de beste bildene dine! Hvis du ikke orker å sette dem inn i album selv, har flere fotolab løsninger på nettet i form av ferdige album, f.eks. ett album for hver reise. Kostnaden blir noe høyere, men alt er jo relativt, og det å miste bildene fra reiser, konfirmasjon og bryllup eller fra småbarnstiden er jo mye verre i og med at de ikke kan erstattes!Fotnot: Vi har også gransket testresultater av fotofremkalling hos bl.a. Fotokungen, Fotoquick og Framkalla.com, men alla disse faller igjennom pga. dårlig kvalitet, pris og/eller leveringstid.

 

Selvfølgelig er det viktig at du har det beste kameret for å få bra bilder. Er du interessert i et nytt speilreflekskamera, så har vi sammenstilt en side om akkurat dette. 

 

Har du lest siden med kjøperåd og tester på bærbare PCer enda? Der får du god informasjon om hvilken bærbare PC som er den beste akkurat nå.


Anita Carlsen

Best i test: Fotofremkalling

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: