Best i test på fremkalling av bilder

Best i test på fremkalling av bilder

 

Skal du fremkalle bilder på nettet og vil vite hvilken fremkalling som er den beste? Da har du kommet helt rett! Vi har gransket alle de store aktørene som i dag kan hjelpe deg med å fremkalle digitale fotografier til papirkopier.

 

Som alltid på Best i test Guiden fokuserer vi på de som gir deg mest og best for minst penger. Ikke alltid en lett oppgave, men vi har lykkes. Når du leser våre konklusjoner nedenfor har du allerede om 4 minutter tatt et viktig skritt i retning av den beste fremkallingen til den laveste prisen som er å finne i dag!

 

Fremkalle bilder på nett

Det er jo dette med prisen først og fremst. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab. Men blir det billigere?

 

Nei, som oftest ikke. Til tross for at du i dag kan få en blekkpatron for kun 0 kroner er det så stor konkurranse blant fotolabbene at det ofte er billigere å la dem “printe ut” bildene. En stor fordel med dette er at du får bildene dine på ekte fotopapir, som kan bety at bildene får lengre levetid enn når du selv printer de ut. En attraktiv (= lav) pris er selvfølgelig viktig da det kan skille hele fem ganger mellom den dyreste og den billigste fotolabben.


Beste fremkalling av bilder 2023

Så betyr jo også kvaliteten mye. Fakta er at mange feiler på kvaliteten bl.a. med fotopapiret og det virker som om enkelte har problemer med innstillingen av maskinene. Bildene blir «flate», har dårlige skygger eller simpelthen feil farger.  

 

Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotofremkalling. Det var like ille den gang man puttet den lille rullen i en fotopose og sendte den av gårde til fremkalling for et par tiår siden. Men det blir så mye tydeligere i dag når det du har på skjermen etter fremkallingen ser helt annerledes ut. 


Alt dette vurderer vi for å komme frem til hvilket fotolab som har den beste fremkallingen i dag!


beste fotofremkalling cewe

Best i test fremkalling av bilder - Cewe


​Cewe er siden mange år tilbake kjent for å produsere bra fotoprodukter. De har fått flere priser fra blant annet Prisjakt, VG, TEK, DigitalFoto, TV2 Hjelper deg, Eisa og Tipa World Awards. De er også høyt verdsatt av forbrukere som allerede har prøvd dem og har fått 4,5 poeng på Trustpilot av over 2 700 forbrukere!


Cewe tilbyr flere ulike måter å fremkalle bildene på. Her kan du blant annet velge mellom flere forskjellige design, filtre og rammer, ulike størrelser, ulike papir, om det skal være retro prints, kvadratiske prints, bildestrimmel og deko print m.m. Du bestemmer selv om du vil bestille via deres fotoprogram (som du laster ned gratis) eller direkte på nett.


​Cewe tilbyr også uvanlig mange spennende fotoprodukter som veggdekorasjoner, bildeleker, fotogaveesker, mobildeksler, fotomagneter, veggur, drikkebrikker, fotohjerte i krystall, glassfoto, spill, kosedyr, kalendere og mye mer. 


Om du skulle være misfornøyd med produktene dine har Cewe 100% fornøydhetsgaranti. De skriver "du kan innen tre uker levere tilbake bildeproduktet/ene du har bestilt dersom du angrer på kjøpet eller om produktet/ene ikke sto til forventningene. Garantien gjelder alle bildeprodukter. Denne fornøydgarantien gjeler i tre uker fra du har mottatt bildeproduktet ditt. Vær oppmerksom på at fornøydgarantien ikke gjelder hvis du bestiller mer enn tre helt like bildeprodukter i samme ordre. Denne garantien gjelder kun en gang per kunde ved dårlig kvalitet på innsendte bildemateriale."


Rabattkode Cewe 


10% rabatt ved handel over 999 kr.

10% når du handler for over 999 kroner med rabattkoden 10PROSENT. Rabattkoden er gyldig til og med 1/1-2026.


15% rabatt ved handel over 1 999 kr.

15% rabatt når du handler for over 1 999 kroner med rabattkoden 15PROSENT. Rabattkoden er gyldig til og med 1/1-2026.


20% rabatt ved handel over 2 999 kr.

20% rabatt når du handler for over 2 999 kroner med rabattkoden 20PROSENT. Rabattkoden er gyldig til og med 1/1-2026.


Cewe fotofremkalling - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan de er i virkeligheten. Det vi kan se er at forbrukere som har bestilt produkter fra Cewe er fornøyde - veldig fornøyde! Her kan du lese noen eksempel på anmeldelser de har fått;


"Føler absolutt at man får MER enn det man betaler for."


"Flotte bilder! Godt utvalg. God service!"


"Rimelige kopier for en som liker å holde motivet i hånda"


"Kan sitte hjemme å bestille bildene og de kommer raskt tilbake ferdig printet."


"Meget god gjengivelse; eksponering, kontrast og skarphet.
Fine art matt er et papir jeg vil bruke igjen. Verdt å betale ekstra for.
Så alt i alt meget godt fornøyd."


"Rask levering, god kvalitet. Fornøyd kunde gjennom 10 år 😊" 


"Enkel bestilling og imponerende rask levering. Veldig fornøyd med bestilte produkter; Alt var som lovet."


"Meget raskt levert. Ypperlig kvalitet. Lett å forstå programmet.
Vel verdt prisen i forhold til ovenstående."


 Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler og det som flere skriver er at de synes produktene er litt dyre. 

https://www.bestitestguiden.com/til-butikken/fotoknudsen-hjemmeside/


Liker 5


FotoKnudsen er den andre aktøren som er verdt å nevne. De har bra priser på produktene sine og er et av de mest kjente merkevarene i Norge. De har også fått bra resultat i tester som er gjort. Og viktigst av alt - kundene som allerede har prøvd dem er ekstremt fornøyde! Hos Trustpilot har de fått hele 4,4/5 poeng fra over 3 700 forbrukere.

 

En stor fordel med FotoKnudsen er at de kan lagre alle bildene dine gratis (!), så skulle dataen din kræsje er bildene lagret hos dem. Dette gjelder også bilder fra mobil. 

 

FotoKnudsen har også et bredt utvalg av ulike fotoprodukter. Her får du blant annet invitasjonskort, fotofremkalling, takkekort, kalendere, lerret, bilder på plexiglass, plakater, kopper… ja de har det meste innen foto. Og ikke nok med det - de har også mange herlige rabattkoder;


Rabattkode Fotoknudsen

25% rabatt på ALT!

Akkurat nå får du hele 25% rabatt på ALLE produkter hos Fotoknudsen. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke her og bruke rabattkoden NO25ALLW.

Rabattkoden er gyldig til og med 30 mars 2023.


Opptil 30% rabatt på fotobøker!

Du får opptil 30% rabatt på fotobøker om du vil ha flere bøker. Klikk her og bruk koden SPECIALPB30.

Denne rabattkoden er også gyldig til 30 mars 2023.


Koden legges i felt merket "rabattkode" i handlekurven, etter at produktet er ferdigstilt og før du velger betalingsmåte. Rabattkoden gjelder ikke tidligere bestillinger og er ikke mulig å kombinere med andre rabattkoder.


Fotoknudsen fotofremkalling - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av produktene. Her kan du se noen av de nesten 4 000 anmeldelsene Fotoknudsen har fått;


"God service, flotte produkt og rask levering !!
Anbefales !!!"


"Veldig kjapp levering og fine bilder!"


"Storfornøyd! Gode priser, God kvalitet, enkelt å bestille. Rask levering. Har aldri hatt noen problemer. Er fast kunde"


"Bruker bare Fotoknudsen til alle fotoprodukter. Alltid godt fornøyd."


"Jeg har nå fått flere produkter fra fotoknutsen.Veldig fornøyd med alle. Bildene ble kjempefine."


"Er så veldig fornøyd med dere, tusen takk 🌹"


"Produktene har alltid vært av god kvalitet og jeg har alltid fått produktene raskt levert. Har også alltid opplevd veldig god service!"


"Eg har vore kunde i mange år, og er strålende fornøgd med Fotoknudsen! Best på ALT, både utvalg av produkter, designmuligheter på nettsidene, priser/kampanjer, kvalitet og kundeservice :) Kun varme anbefalinger fra meg!"


Om du vil lese enda flere anmeldelser finner du flere tusen her hos Trustpilot! 


Hvorfor fremkalle de digitale bildene dine?

Glem ikke å fremkalle de beste bildene dine på papir! Det er nemlig urovekkende lett å ellers miste alle bildene man har.

 

Før i tiden var det oftest i husbrann man risikerte å miste uerstattelige minner i form av fotografier. Men i dag er det mye større risiko for at bildene av barna, vennene eller foreldrene dine forsvinner på andre måter, ikke minst på grunn av datahavari, en harddiskkræsj eller fordi datamaskinen simpelthen blir stjålet. Hardwaren er enkel å erstatte, men bildene som man ikke har tatt kopier av kan for evig være tapt.

 

Derfor er det viktig at du er nøye med å fremkalle de beste bildene dine! Hvis du ikke orker å sette dem inn i album selv, har flere fotolab løsninger på nettet i form av ferdige album, f.eks. ett album for hver reise. Kostnaden blir noe høyere, men alt er jo relativt, og det å miste bildene fra reiser, konfirmasjon og bryllup eller fra småbarnstiden er jo mye verre i og med at de ikke kan erstattes!

Tips 1! Selvfølgelig er det viktig at du har det beste kameraet for å få bra bilder. Er du interessert i et nytt speilreflekskamera, så har vi sammenstilt en side om akkurat dette. 

 

Tips 2! Har du lest siden med kjøperåd og tester på bærbare PCer enda?


Tips 3! For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på Foto og kameraAnita Carlsen

Best i test: Fotofremkalling

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: