fremkalle bilder,forstørre bilder best i test,

Best i test på fremkalling av bilder

Skal du fremkalle bilder på nettet og vil vite hvilken fremkalling som er den beste har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle de store aktørene som i dag kan hjelpe deg med å fremkalle digitale fotografier til papirkopier.

 

Som alltid på Best i test Guiden fokuserer vi på de som gir deg mest og best for minst penger. Ikke alltid en lett oppgave, men vi har lykkes. 


Når du leser konklusjonene våre nedenfor har du allerede om 4 minutter tatt et skritt nærmere den beste fremkallingen til den laveste prisen som er å finne i dag!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg beste fotofremkaller NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den som har best pris NÅ!


Fremkalle bilder på nett

Det er jo dette med prisen først og fremst. Et alternativ er jo nemlig å printe ut fotografiene dine selv på en riktig bra printer, helst blekkprinter, og dermed spare både tid og arbeid i stedet for å sende inn bildene for fotofremkalling til et lab. Men blir det billigere?

 

Nei - egentlig ikke. Til tross for at du i dag kan få en blekkpatron for kun 0 kroner er det så stor konkurranse blant fotobutikkene at det ofte blir billigere å la dem fremkalle bildene. En stor fordel med dette er at du får bildene dine på ekte fotopapir, som kan bety at bildene får lengre levetid enn når du selv printer de ut. 


Kvaliteten er viktig. Mange fotolaboratorium har problem med kvaliteten på bildene sine. Noen bruker papir av dårlig kvalitet og enkelte har problemer med innstillingen av maskinene. Bildene blir «flate», har dårlige skygger eller simpelthen feil farger.  

 

Okey, okey – dette er ikke unikt for digital fotofremkalling. Det var like ille den gang man puttet den lille rullen i en fotopose og sendte den av gårde til fremkalling for noen tiår siden. Men det blir så mye tydeligere i dag når det du har på skjermen etter fremkallingen ser helt annerledes ut. 


Alt dette vurderer vi for å komme frem til hvilket fotolab som har den beste fremkallingen i dag!


En rimelig pris er selvfølgelig viktig da det kan skille hele fem ganger mellom den dyreste og den billigste fotobutikken.
Foto best i test 2024

Det finnes mange bra fotolaboratorium i dag og vanskelig å bare velge én, men etter nøye gransking har vi funnet en som utmerker seg litt ekstra på markedet. Produsenten som er best på fremkalling av bilder i dag er Cewe (Japan Foto).


fremkalle bilder best i test,forstørre bilder best i test,


Cewe fremkalling

​Cewe er siden mange år tilbake kjent for å produsere bra fotoprodukter. De har fått flere priser fra blant annet Prisjakt, VG, TEK, DigitalFoto, TV2 Hjelper deg, Eisa og Tipa World Awards. De er også høyt verdsatt av forbrukere som allerede har prøvd dem og har fått 4,3 poeng på Trustpilot av nærmere 5 000 forbrukere!


Tilpass bildene på din måte

Cewe tilbyr flere ulike måter å fremkalle bildene på. Her kan du blant annet velge mellom flere forskjellige design, filtre og rammer, ulike størrelser, ulike papir, om det skal være retro prints, kvadratiske prints, bildestrimmel og deko print m.m. Du bestemmer selv om du vil bestille via deres fotoprogram (som du laster ned gratis) eller direkte på nett.


Fotoprodukter og gaver

​Cewe tilbyr også uvanlig mange spennende fotoprodukter som veggdekorasjoner, bildeleker, fotogaveesker, mobildeksler, fotomagneter, veggur, drikkebrikker, fotohjerte i krystall, glassfoto, spill, kosedyr, kalendere og mye mer. 


Er Cewe og Japan Foto samme?

Cewe kjøpte opp Japan Foto i 2019. Dette betyr at Cewe nå eier alle Japan Foto-butikkene i Norge. Cewe er et tyskt selskap mens Japan Foto var norskt fra begynnelsen. Cewe tilbyr et bredt utvalg av fotoprodukter og tjenester, mens Japan Foto er mer fokusert på fremkalling og fotobøker. Cewe er generelt sett også billigere enn Japan Foto.


Fornøydhetsgaranti

Om du skulle være misfornøyd med produktene dine har Cewe 100% fornøydhetsgaranti. De skriver blant annet "du kan innen tre uker levere tilbake bildeproduktet/ene du har bestilt dersom du angrer på kjøpet eller om produktet/ene ikke sto til forventningene. Garantien gjelder alle bildeprodukter."


Cewe rabattkode

10% rabatt ved handel over 999 kr.

10% når du handler for over 999 kroner med rabattkoden 10PROSENT


15% rabatt ved handel over 1 999 kr.

15% rabatt når du handler for over 1 999 kroner med rabattkoden 15PROSENT.


20% rabatt ved handel over 2 999 kr.

20% rabatt når du handler for over 2 999 kroner med rabattkoden 20PROSENT. 


Cewe fotofremkalling - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan de er i virkeligheten. Her kan du lese noen eksempel på anmeldelser de har fått;


"Føler absolutt at man får MER enn det man betaler for."


"Flotte bilder! Godt utvalg. God service!"


"Rimelige kopier for en som liker å holde motivet i hånda"


"Kan sitte hjemme å bestille bildene og de kommer raskt tilbake ferdig printet."


"Meget god gjengivelse; eksponering, kontrast og skarphet.
Fine art matt er et papir jeg vil bruke igjen. Verdt å betale ekstra for.
Så alt i alt meget godt fornøyd."


"Rask levering, god kvalitet. Fornøyd kunde gjennom 10 år 😊" 


"Enkel bestilling og imponerende rask levering. Veldig fornøyd med bestilte produkter; Alt var som lovet."


Fordeler

Ifølge kundene har Cewe god kvalitet på fotobøkene sine, stort utvalg av fotoprodukter, enkelt og brukervennlig program og god kundeservice. 


Ulemper

Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler og det som flere skriver er at de synes bøkene er litt dyre. Noen synes at leveringstiden er litt lang og noen ganger er det feil i bestillingene som f.eks. at bilder eller tekst er feilplassert.


Konklusjon

​Cewe er en populær aktør innen fotoprodukter. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter av god kvalitet. Cewe har også en god kundeservice. De største ulempene med Cewe er at prisene kan være høye og at leveringstiden kan være lang.
FotoKnudsen - mest for pengene

Hvis du leter etter et rimelig alternativ for fotofremkalling er Fotoknudsen et riktig godt valg. De tilbyr ofte rabatter og tilbud på fotofremkalling.https://www.bestitestguiden.com/til-butikken/fotoknudsen-hjemmeside/


Liker 5

FotoKnudsen - den norske fotogiganten

FotoKnudsen er den andre aktøren som er verd å nevne. De er en av Norges største aktører innen foto som har et bredt utvalg av produkter og tjenester. De er også kjent for sine gode priser, bra rabatter og høy kundetilfredshet. Hos Trustpilot har de fått hele 4,3/5 poeng fra over 4 700 forbrukere.

 

Gratis bildelagring

En stor fordel med FotoKnudsen er at de kan lagre alle bildene dine gratis (!), så skulle dataen din kræsje er bildene lagret hos dem. Dette gjelder også bilder fra mobil. 

 

Fotoprodukter for enhver anledning

FotoKnudsen har også et bredt utvalg av ulike fotoprodukter. Her får du blant annet invitasjonskort, fotofremkalling, takkekort, kalendere, lerret, bilder på plexiglass, plakater, kopper… ja de har det meste innen foto. Og ikke nok med det - de har også mange herlige rabattkoder.


Bestill fotoproduktene dine fra FotoKnudsen i dag og få et godt produkt til en god pris!


Fotoknudsen rabattkode

Opptil 40% rabatt på utvalgte produkter!

Akkurat nå får du opptil 40% rabatt på fotoprodukter hos Fotoknudsen. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke her og bruker rabattkoden AFFB40MAYW.

Rabattkoden avsluttes 12 juli 2024.


Fotoknudsen fotofremkalling - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av produktene. Her kan du se noen av de nesten 5 000 anmeldelsene Fotoknudsen har fått;


"God service, flotte produkt og rask levering !!
Anbefales !!!"


"Veldig kjapp levering og fine bilder!"


"Storfornøyd! Gode priser, God kvalitet, enkelt å bestille. Rask levering. Har aldri hatt noen problemer. Er fast kunde"


"Bruker bare Fotoknudsen til alle fotoprodukter. Alltid godt fornøyd."


"Jeg har nå fått flere produkter fra fotoknutsen.Veldig fornøyd med alle. Bildene ble kjempefine."


"Er så veldig fornøyd med dere, tusen takk 🌹"


"Produktene har alltid vært av god kvalitet og jeg har alltid fått produktene raskt levert. Har også alltid opplevd veldig god service!"


Fordeler

Ifølge forbrukerne er de imponert over de lave prisene, det brede utvalget av produkter, muligheten til å designe selv, rask levering og kvaliteten på produktene. De synes også kundeservicen er veldig god og at de svarer raskt på spørsmål 


Ulemper

Noen skriver at leveringstiden var lengre enn de hadde regnet med i høysesongen, noen har fått feil i bestillingen og noen synes at designprogrammet kunne vært enklere. 


Konklusjon

Fotoknudsen er en populær aktør innen fotoprodukter. Selskapet tilbyr et bredt utvalg av produkter av god kvalitet. Fotoknudsen har også en god kundeservice. De største ulempene med Fotoknudsen er at det noen ganger kan oppstå feil i bestillingen, og at kvaliteten på designprogrammet kan være forbedret. 

Hvorfor fremkalle de digitale bildene dine?

Glem ikke å fremkalle de beste bildene dine på papir! Det er nemlig urovekkende lett å ellers miste alle bildene man har.

 

Før i tiden var det oftest i husbrann man risikerte å miste uerstattelige minner i form av fotografier. Men i dag er det mye større risiko at bildene av barna, vennene eller foreldrene dine forsvinner på andre måter, ikke minst på grunn av datahavari, en harddiskkræsj eller fordi datamaskinen simpelthen blir stjålet. Hardwaren er enkel å erstatte, men bildene som man ikke har tatt kopier av kan for evig være tapt.

 

Derfor er det viktig at du er nøye med å fremkalle de beste bildene dine! Orker du ikke å sette dem inn i album selv har flere fotolab løsninger i form av ferdige album, f.eks. ett album for hver reise. Kostnaden blir noe høyere, men alt er jo relativt. 


Det å miste bildene fra reiser, konfirmasjon og bryllup eller fra småbarnstiden er jo mye verre i og med at de ikke kan erstattes!


fremkalle bilder på nett,fotofremkalling best i test,


~ Et kjært øyeblikk for alltid ~
Selvfølgelig er det viktig at du har det beste kameraet for å få bra bilder. Er du interessert i et nytt speilreflekskamera, så har vi sammenstilt en side om akkurat dette. Og vil du heller ha et actionkamera finner du beste actionkamera her!  Anita Carlsen

Best i test: Fotofremkalling

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert