Beste padelracket - padelracket best i test

Padelracket test 2020

Hvis du skal kjøpe en padelracket og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! På denne siden finner du padelracketer som har vunnet eksperttester og viktigst av alt - du får vite hva forbrukere som allerede har brukt og testet racketen synes!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden for at du skal spare tid og få den beste spilleopplevelsen! Du får også vite hvor du kan kjøpe racketen til best pris.


Du finner tre testvinnere på denne siden, en for den voksne nybegynneren, en for den mer erfarne spilleren og en for juniorspillere.


InnholdsfortegnelseBeste padelracket 2020

Beste padelracket nybegynner

Babolat Contact

Padelracket best i test Babolat Contact
  • Racketen veier 345g

  • Bred sweetspot

  • Kjernen er myk

Padelracket best i test erfaren spiller

Head Graphene 360 Alpha pro

Padelracket best i test Head Graphene 360 Alpha pro
  • Lettspilt racket

  • Dråpeformet


Tips ved valg av padelracket

Avhengig av hvor erfaren padelspiller du er trenger du ulike egenskaper på racketen din. Til nybegynnere anbefales en mykere racket og de mer erfarne spillerne skal sikte på en hardere racket.


Det finnes 3 ulike former på padelracketer:

  • Runde - balansen er på midten eller nærmere håndtaket som gir mindre fart men mer kontroll
  • Diamantformede - har balansepunktet høyere og er mer framtung. Dette skaper mer kraft i slaget men mindre kontroll
  • Dråpeformede - ser ut som en dråpe og er en mellomting mellom den runde og diamantformede racketen og passer den mer avanserte spilleren


Det som skiller disse tre er hvor den optimale balltreffen sitter. Spillere som kommer direkte fra tennis til padel pleier å foredra de diamantformede racketene i og med at balltreffen sitter litt høyere opp. Til nybegynnere anbefales en rund racket som ikke veier så mye - maks 365 gram, tyngre en det blir en byrde for armen og øker risikoen for å få tennisarmbue.
Beste padelracket - nybegynner

En padelracket for nybegynnere skal være lett og myk for bedre kontroll og mer fart på ballen uten at du må bruke så mye krefter.

Den beste padelracketen for nybegynnere er Babolat Contact


Beste padelracket for nybegynnere/mosjonsspillere - Babolat Contact


Beste padelracket for nybegynnere/mosjonsspillere - Babolat Contact

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 29 november 2020
Prisjakt Babolat Contact
i samarbeid med Prisjakt


Babolat Contact passer deg som er nybegynner eller bare vil mosjonsspille. Fokuset ligger på at du skal få maks kontroll på ballen og at du lett skal få mye fart. Med en bred sweetspot på midten av denne runde racketen får du god presisjon og fart på slagene dine. 


Hullene du ser på padelracketen er plassert etter grundige analyser av sweetspoten slik at du skal få inn det beste slaget ved hvert treff. Kjernen på padelracketen er myk som gjør at du får god fart på ballen uten at du må ta i for mye. 


Racketen veier 345g som gjør den lett i hånden og passer både menn og kvinner. 


Dette sier ekspertene om Babolat Contact

Aftonbladet, Mars 2020: testet 18 racketer i kategoriene; nybegynner, middel og for de som spiller i konkurranser. I kategorien for nybegynnere var Babolat Contact en av favorittene sammen med Wilson Ultra Team. Om Babolat Contact skriver Aftonbladet: "Også her får vi den myke og skånsomme følelsen og racketen er veldig lettspilt." 


Så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av hvordan det fungerer i hverdagen. Her ser du noen eksempel på omtaler Babolat Contact har fått;


"Racketen er lett nok for alle å bruke. Et veldig bra kjøp." 


"Ga kraft og selvtillit til padelspillinga mi." 


"Jeg elsker denne racketen, utmerket balanse og kraft. Jeg spiller 5 ganger i uka og blir mer og mer komfortabel hver gang jeg bruker den."  


"Veldig god kvalitet."


"Kom med sin egen pose. Bra racket."


"Overgikk forventningene mine, den er lett og designen er fantastisk!" 


"Jeg har spilt med denne racketen i en måned. 8 kamper. Racketens ytelse er mer enn jeg hadde ventet meg. Vekten føles bra og slagene er kraftige. Grepet er veldig bra. Jeg liker også designen." 


Her kjøper du Babolat Contact til best pris

Beste padelracket - erfaren spiller

Etter nøye gransking av ekspert-tester og forbrukeromtaler blir valget enkelt - den beste padelracketen for erfarne spillere er Head Graphene 360 Alpha pro.


Padelracket for den erfarne spilleren - Head Graphene 360 Alpha pro


Padelracket for den erfarne spilleren - Head Graphene 360 Alpha pro

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 29 november 2020
Prisjakt Head Graphene 360 Alpha pro
i samarbeid med Prisjakt


Den mer erfarne spilleren vil gjerne ha en hardere racket. Racketformen som passer best til dette er enten dråpe eller diamantformet. Med en hardere racket kreves det at du selv genererer fart i og med at kjernen er hardere en nybegynnerracketen.  


Testvinneren Head Graphene 360 Alpha Pro er en allround-racket som passer den mer erfarne spilleren. Den fungerer bra både når du angriper og slår hardere baller men også når du er defensiv og vil ha kontroll. Det er en lettspilt racket som gir deg god fart på ballen


Racketen er dråpeformet og sweetspoten ligger litt ovenfor midten av racketens treff-flate. I og med at racketen er av materialet Graphene 360 kommer du ikke til å oppleve samme stivhet og vibrasjoner når du treffer ballen. På yttersiden er det ikke mye struktur som gjør det vanskeligere å skru baller ordentlig, men vil du ha kraft og kontroll er denne racketen for deg. 


Dette sier ekspertene

Padeljoy, 2019: rangerte Head Graphene 360 Alpha Pro som en av de beste padelracketene og ga den 8,5 av 10 poeng. De skriver "dette er et skikkelig bra alternativ for deg som vil ha en balansert paderacket med både fart og kontroll." 


Så sier forbrukerne

Som vi skrev tidligere vil vi vite hva forbrukerne synes, det er jo tross alt de som har den viktigste erfaringen om bruken i hverdagen;


"Utrolig deilig racket. Bra balanse for en gammel tennisspiller. Uklart om det er diamant eller dråpe, står ulikt på ulike sider men det kvitter. Men du får en utrolig kick på smashen. Opplever den som litt "tykk" sammenlignet med andre dråpeformede racketer men det er nok bare en fölelse og ingenting som kan bevises i fakta."


"Utmerket racket, velbygd. Lett og enkel å håndtere."


"En racket som først tok litt tid for meg å venne meg til. Den er litt tyngre men ligger deilig i hånden. Jeg skulle ikke byttet den mot noen annen racket. Kraft/kontroll og alt du trenger, spesielt for spillere på bra nivå, ikke for nybegynnere." 


"Fantastisk."


"Veldig fornøyd!"


"Det er en utmerket racket, med mye god balanse mellom kontroll og kraft. Jeg anbefaler den sterkt. Dessuten er designen veldig elegant."


"Liten sweetspot. Perfekt til angrepsspillere."Her kjøper du denne padelracketen til best pris

Beste padelracket junior

Testvinneren for junior veier mindre og har en myk kjerne. Den beste padelracketen for juniorer heter Bullpadel Junior Line Vertex-2.


Beste padelracket for junior akkurat nå - Junior Line Vertex-2


Beste padelracket for junior akkurat nå - Bullpadel Junior Line Vertex-2

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)
Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 29 november 2020
Prisjakt Bullpadel Junior Line Vertex 2
i samarbeid med Prisjakt


Det viktigste for en juniorracket er at den skal være myk og lett. Om statistikken stemmer kommer de dessuten til å fortsette å spille da de fleste som prøver sporten blir helt avhengig! Derfor gjelder det å jobbe proaktivt mot skader som f.eks. tennis/padel-armbude.  


Bullpadel Vertex Junior er et godt valg for barn som vil begynne å spille padel. Racketen veier bare 345 gr og er jevnt balansert. Kjernen er myk og har en jevn distribuering av kontroll og fart. Bullpadel Vertex Junior passer barn i alderen 7-12 år.


Dette sier ekspertene

Padeljoy, 2019: har testet Vertex 2 og gir den en 8.9/10 poeng. De liker at racketen gir bra balanse mellom fart og kontroll, hesacore-grepet og den stilige designen.


Padler.se: anbefaler to racketer til juniorer; Bullpade Hack Junior og Bullpadel Vertex 2 Junior


Her kjøper du Bullpadel Vertex 2 Junior til best priskjøpe den beste padelracket - best i test padelracket

Ta padelspillet ditt til neste nivå med den beste padelracketen!

Tips 1! Om du vil ha tips på løpesko kan du se hvilke løpesko som er best i test her!


Tips 2! For en enklere hverdag kan du lese sidene om den beste robotstøvsugeren, den beste robotgressklipperen og  den beste elektriske sparkesykkelen.


Tips 3! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!