Padel, beste padelracket, padeltennis

Padelracket test 2021

Hvis du skal kjøpe en padelracket og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! På denne siden finner du padelracketer som har vunnet eksperttester og viktigst av alt - du får vite hva forbrukere som allerede har brukt og testet racketen synes!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden for at du skal spare tid og få den beste spilleopplevelsen! Du får også vite hvor du kan kjøpe racketen til best pris.


Du finner tre testvinnere på denne siden, en for den voksne nybegynneren, en for den mer erfarne spilleren og en for juniorspillere.


På denne siden finner duBeste padelracket nybegynner

Head Evo Sanyo

Padelracket best i test Head Evo Sanyo
 • Bred sweetspot

 • Lav vekt

 • Lett å spille med

Beste padelracket for nybegynnere

Babolat Storm

Padelracket best i test Babolat Storm
 • Stort sweetspot

 • Stabil

 • Lett å spille med

Beste padelracket erfaren spiller

Head Graphene Alpha Pro V

Padelracket best i test Head Graphene Alpha Pro V
 • Lettspilt racket

 • Material Graphene 360

 • Alround racket

Beste padelracket junior

Babolat Viper Junior

Padelracket best i test Babolat Viper Junior
 • Lettspilt

 • Lav vekt

best pris i samarbeid med Prisjakt
Beste padelracket 2021Tips ved valg av padelracket

Avhengig av hvor erfaren padelspiller du er trenger du ulike egenskaper på racketen din. Til nybegynnere anbefales en mykere racket og de mer erfarne spillerne skal sikte på en hardere racket.


Det finnes 3 ulike former på padelracketer:

 • Runde - balansen er på midten eller nærmere håndtaket som gir mindre fart men mer kontroll
 • Diamantformede - har balansepunktet høyere og er mer framtung. Dette skaper mer kraft i slaget men mindre kontroll
 • Dråpeformede - ser ut som en dråpe og er en mellomting mellom den runde og diamantformede racketen og passer den mer avanserte spilleren


Det som skiller disse tre er hvor den optimale balltreffen sitter. Spillere som kommer direkte fra tennis til padel pleier å foredra de diamantformede racketene i og med at balltreffen sitter litt høyere opp. Til nybegynnere anbefales en rund racket som ikke veier så mye - maks 365 gram, tyngre en det blir en byrde for armen og øker risikoen for å få tennisarmbue.
Beste padelracket - nybegynner

En padelracket for nybegynnere skal være lett og myk for bedre kontroll og mer fart på ballen uten at du må bruke så mye krefter.

Den beste padelracketen for nybegynnere er Babolat Storm

Beste padelracket for nybegynnere/mosjonsspillere - Babolat Storm

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Prisjakt Babolat Storm
i samarbeid med PrisjaktFor deg som er nybegynner eller bare har spilt noen ganger er Babolat Storm den beste racketen for deg. Fokuset ligger på at du skal få maks kontroll på ballen og at du lett skal få mye fart. Med en bred sweetspot på midten av denne runde racketen får du god presisjon og fart på slagene dine. 

 

Racketen har en stor sweetspot som er bra for nybegynnere og mosjonsspillere, først og fremst når du treffer litt på siden. Med en vekt på 345g er det enkelt å få fart på racketen samtidig som den har en tyngde som gir god stabilitet. Dette hjelper til å redusere vibrasjonene når du treffer ballen.

 

Hullene du ser på padelracketen er plassert etter grundige analyser av sweetspoten slik at du skal få inn det beste slaget ved hvert treff. Kjernen på padelracketen er myk som gjør at du får god fart på ballen uten at du må ta i for mye.

 

Detta rack är det rack som utvecklar dig som spelare så du efter tid kan gå upp i nivå och rikta in dig på mer specificerade racketar som vi har här nedan. 


Babolat Storm passer deg som er nybegynner eller bare vil mosjonsspille. Så sier forbrukerne om Babolat Storm

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av hvordan det fungerer i hverdagen. Her ser du noen eksempel på omtaler Babolat Storm har fått;


"Skikkelig bra nybegynnersracket. Jeg spiller 1-2 ganger i uken og er kjempefornøyd. Har satt på en Hesacore grep som jeg sterkt anbefaler for økt komfort."


"Bra for nybegynnere, lavere fart og mer kontroll som lovet." 


"Racketen er lett nok for alle å bruke. Et skikkelig bra kjøp."


"Ga kraft og selvtillit til padelspillet mitt."


"Jeg elsker denne racketen, utmerket balanse og kraft. Jeg spiller 5 ganger i uken og jeg blir mer og mer fornøyd hver gang jeg bruker den."


"Veldig bra kvalitet."


"Overtraff forventingene mine, den er lett og designen er fantastisk!"


"Jeg har spilt med denne racketen i en måned. 8 kamper. Racketens ytelse er mer enn jeg hadde ventet meg. Tyngden føles bra og slagene blir kraftige. Jeg liker også designen." 


Her kjøper du Babolat Storm til best pris

Beste padelracket - erfaren spiller

Etter nøye gransking av ekspert-tester og forbrukeromtaler blir valget enkelt - den beste padelracketen for erfarne spillere er Head Graphene Alpha Pro V.

Padelracket for den erfarne spilleren - Head Graphene Alpha Pro V

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Head Graphene Alpha Pro V


Den mer erfarne spilleren vil gjerne ha en hardere racket. Racketformen som passer best til dette er enten dråpe eller diamantformet. Med en hardere racket kreves det at du selv genererer fart i og med at kjernen er hardere en nybegynnerracketen.  


Testvinneren Head Graphene Alpha Pro V (erstatteren til tidligere testvinner Head Graphene 360 Alpha Pro) er en allround-racket som passer den mer erfarne spilleren og mosjonsspilleren. Den fungerer bra både når du angriper og slår hardere baller men også når du er defensiv og vil ha kontroll. Det er en lettspilt racket som gir deg god fart på ballen


Racketen er dråpeformet og sweetspoten ligger litt ovenfor midten av racketens treff-flate. I og med at racketen er av materialet Graphene 360 kommer du ikke til å oppleve samme stivhet og vibrasjoner når du treffer ballen. På yttersiden er det ikke mye struktur som gjør det vanskeligere å skru baller ordentlig, men vil du ha kraft og kontroll er denne racketen for deg. 


Dette sier ekspertene

Padeljoy, 2019: rangerte Head Graphene 360 Alpha Pro (forgjengeren til Head Graphena Alpha Pro V) som en av de beste padelracketene og ga den 8,5 av 10 poeng. De skriver "dette er et skikkelig bra alternativ for deg som vil ha en balansert paderacket med både fart og kontroll." 


Så sier forbrukerne

Som vi skrev tidligere vil vi vite hva forbrukerne synes, det er jo tross alt de som har den viktigste erfaringen om bruken i hverdagen;


"Utrolig deilig racket. Bra balanse for en gammel tennisspiller. Uklart om det er diamant eller dråpe, står ulikt på ulike sider men det kvitter. Men du får en utrolig kick på smashen. Opplever den som litt "tykk" sammenlignet med andre dråpeformede racketer men det er nok bare en fölelse og ingenting som kan bevises i fakta."


"Utmerket racket, velbygd. Lett og enkel å håndtere."


"En racket som først tok litt tid for meg å venne meg til. Den er litt tyngre men ligger deilig i hånden. Jeg skulle ikke byttet den mot noen annen racket. Kraft/kontroll og alt du trenger, spesielt for spillere på bra nivå, ikke for nybegynnere." 


"Fantastisk."


"Veldig fornøyd!"


"Det er en utmerket racket, med mye god balanse mellom kontroll og kraft. Jeg anbefaler den sterkt. Dessuten er designen veldig elegant."


"Liten sweetspot. Perfekt til angrepsspillere."Her kjøper du denne padelracketen til best pris

CDON selger den for bare 3038 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

3038 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Head Graphene Alpha Pro V!

Beste padelracket junior

Testvinneren for junior veier mindre og har en myk kjerne. Den beste padelracketen for juniorer heter Babolat Viper Junior (2020) .

Beste padelracket for junior akkurat nå - Babolat Viper Junior

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Prisjakt Babolat Viper Junior
i samarbeid med PrisjaktDet viktigste for en juniorracket er at den skal være myk og lett. Om statistikken stemmer kommer de dessuten til å fortsette å spille da de fleste som prøver sporten blir helt avhengig! Derfor gjelder det å jobbe proaktivt mot skader som f.eks. tennis/padel-armbude.  


Babolat Viper Junior er et godt valg for barn som vil begynne å spille padel. Racketen veier bare 300 gr og er jevnt balansert. Med en tynn rammeptofil blir det enklere å få fart på svingen uten større anstrengelse. Dette bidrar til en skånsom spillemåte der det er mindre risiko at junior sliter ut armer og ledd.


Kjernen er myk og har en jevn distribuering av kontroll og fart. Den passer barn i alderen 7-12 årDette sier forbrukerne om Babolat Viper Junior


"Fantastisk racket for alle spillere og spillestiler."


"Anbefaler denne racketen til alle!" 


"Bra kjøp." 


Her kjøper du beste juniorpadelracket til best pris


kjøpe den beste padelracket - best i test padelracket

Ta padelspillet ditt til neste nivå med den beste padelracketen!

Tips 1! Om du vil ha tips på løpesko kan du se hvilke løpesko som er best i test her!


Tips 2! For en enklere hverdag kan du lese sidene om den beste robotstøvsugeren, den beste robotgressklipperen og  den beste elektriske sparkesykkelen.


Tips 3! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!


Christopher Holmerin

Best i test: Padelracket

Testen ble publisert og sist oppdatert