beste håndstøvsuger,test håndholdte støvsugere

Håndstøvsuger best i test 2022

Om du skal kjøpe deg en trådløs støvsuger og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilken håndstøvsuger vanlige forbrukere liker best. 


Dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste trådløse støvsugeren til best pris direkte! 


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste håndstøvsugeren NÅ!


Vi stiller følgende krav på beste håndstøvsugeren

 • God sugekapasitet - selvfølgelig.
 • Allergivennlig - skal ha filter som tar bort allergener.
 • Relativt lav støynivå - den skal være så stillegående som mulig.
 • Brukervennlig og lett tilgjengelig - det skal være lett å gjøre en rask rengjøring av gulvet.
 • Bra pris - vi vil gjerne finne en bra støvsuger til bra pris.
 • Testvinner og høyt verdsatt av forbrukere - selvfølgelig.


Derfor skal du ha en trådløs støvsuger

Med en batteridrevet støvsuger er det lett å utføre en rask rengjøring i hjemmet ditt. Sug opp smulene enkelt på kjøkkenet, grusen du irriterer deg på i gangen eller hårene i sofaen etter husdyret ditt.

I og med at håndstøvsugeren er trådløs er den lett å bruke utenfor hjemmet der du kanskje ikke har samme tilgang til strøm som f.eks. i bilen, båten og uthuset.


En trådløs støvsuger er et bra supplement til den vanlige støvsugeren. Håndstøvsugerne har dog blitt såpass effektive i dag at de ofte kan  sammenlignes med en vanlig støvsuger.

Vill du helst slippe å støvsuge kan du lese om den beste beste robotstøvsugeren her.

Best i test håndstøvsuger 2022

Den beste håndstøvsugeren til best pris 2022 er Dyson V8 Absolute Plus.

Beste håndstøvsuger akkurat nå - Dyson 8 Absolute Plus

(Klikk på bildet for mer informasjon om beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 november 2022

Dyson V8 Absolute PlusMed de laserpistollignende støvsugerne sine har Dyson blitt veldig populære de siste årene - og det med all rett! Dysons støvsugere leverer både på utsiden og insiden. 


Dyson V8 Absolute ble lansert allerede i 2016 og til tross for at Dyson har kommet ut med den nye V11 Absolute, synes mange eksperter at V8 fortsatt er det beste alternativet. Sugeevnen som skiller dem er veldig liten, men prisen skiller med flere 1000-lapper!


Dyson V8 Absolute Plus er brukervennlig och har bra sugeevne, til og med på tepper - den suger opp både katte- og hundehår uten problem. 

Dette er en av de mest stillegående håndstøvsugerne på markedet i og med at den er utformet for å absorbere vibrasjoner og lavere lyder, det betyr at den ikke blir et forstyrrende element i hjemmet ditt. 


Brukstiden ved full lading er maks 40 minutter som oftest er nok for å støvsuge hele hjemmet ditt, i og med at du slipper å bruke tid på å bytte kontakt og flytte støvsugeren rundt - du har den jo i hånden hele tiden.  


Når støvbeholderen er full har Dyson gjort så du lett kan tømme den og fortsette å støvsuge hjemmet ditt igjen


Designen til V8 Absolute Plus er veldig stilig. Du får med en diskret tilkoblingsstasjon som enkelt monteres med to skruer som betyr at du kan sette den hvor du vil hjemme. 


I tillegg til å rengjøre gulv fungerer Dyson også bra til å støvsuge hyller, skrivebord, bilen, båten - ja det du vil! Takket være det lange skaftet blir spindelvevet i taket en lett match og er det lettere rengjøring som skal gjøres tar du lett av munnstykket og skaftet for å få en mindre håndstøvsuger.


Du kan se mer om hvordan Dyson V8 fungerer på dette You-Tube-klippet.


Dette får du med i pakken

 • Direktedrevet munnstykke (til tepper)
 • Munnstykke for harde gulv
 • Kombinasjonsmunnstykke 
 • Sprekkmunnstykke
 • Motorisert minimunnstykke
 • Munnstykke med myk rull
 • Dokkingstasjon - monteres lett opp på veggen med to skruer

 

Spesifikasjoner

 • Filter: HEPA - fanger opp 99,97% av alle bakterier og allergener.
 • Vekt: 2,63 kg
 • Støvbeholder: 0,54 liter
 • Drifttid: 40 minutter
 • Mål: 25*21*124 cm

 

Bytte batteri

De fleste Dyson-batteriene har en livslengde på 3-4 år, og når det er på tide å bytte batteri bestiller du det enkelt på Internett hos blant annet Batteriexperten. Forbrukere som allerede har kjøpt og bytt batteri har ikke hatt noen problem etter dette. Her kan du se en video om hvordan du bytter batteri på rett måte. 


Dette sier ekspertene om Dyson V8 Absolute

Både eksperter og forbrukere er enige om at Dyson V8 er en fantastisk støvsuger. Les videre for å ta del av alle eksperttester.

 

T3.com har testet 10 trådløse støvsugere og gir Dyson V8 Absolute andreplassen etter VAX Blade 2 Max. De liker at den fungerer både som en vanlig støvsuger og en liten håndstøvsuger. De setter også pris på den stilige designen og batteritiden. I tillegg til dette liker de at Dyson har forbedret måten å tømme støvbeholderen på fra de tidligere modellene. De avslutter det hele med; "Min Dyson V8 står alltid på lading når jeg ikke bruker den og jeg har aldri gått tom for batteri. Om du derimot leter etter en komplett erstatter til en vanlig støvsuger fra f.eks. Miele kan det være bedre å satse på en støvsuger med lengre batteritid."


Råd & Røn og Tænk testet Dyson V8 Absolute og ga den 66 poeng. De summerer det hele med; "En kraftig trådløs støvsuger med skikkelig god sugeevne for å være en trådløs modell. Det suger godt i de fleste deler av testen, men har litt problem med å komme helt til kanten og inn i hjørnene."


BusinessInsider testet Dyson V8 Absolute og var veldig positive. De liker formatet, det relativt lave støynivået, tilbehørene, brukervennligheten og hvor enkelt og raskt det går å få et rent hjem. De avslutter testen med; "Trenger du en Dyson V8 for nesten 4000 kr? Nei det trenger du ikke, men du kommer aldri til å angre om du gjør det". 

 

Smartworld, som er en del av Magasinet M3 er ikke like positive som andre. De gir Dyson V8 Absolute 7 av 10 poeng og synes den er for dyr, føles plastisk og "har en merkelig design som ikke passer alle." Alt var dog ikke negativt. Smartworld liker at støvsugeren er ergonomisk bra, har HEPA-filter, god sugeevne og flere ulike munnstykker. De skriver; "Det er en skikkelig god maskin og det er ikke noe galt med sugekraften. Men - den er litt for dyr."

 

trustedreviews.com gir Dyson V8 Absolute 5 av 5 stjerner. De liker at den rengjør bedre enn mange strømtilkoblede maskiner, f.eks. vanlige støvsugere. De liker også filteret, batteritiden og alle tilbehør. Det eneste de drar ned på er prisen. 


Så sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av omtalene fra forbrukere som allerede har kjøpt og brukt testvinneren en stund;


"Fungerer utmerket, utrolig praktisk uten ledning, effektiv og holder lenge på 1 full ladning- nok til nøye støvsuging av 70kvm. Anbefales! " 


"Helt fantastisk støvsuger, fungerer godt på både harde gult og tepper. Munnstykket til møbler og div er helt magisk, fjerner hår fra dyr og støv som en lek. Fikk sjokk når jeg støvsugde sengen med denne første gang. Trodde ikke det var så mye støv der, siden det ikke var lenge siden sist jeg hadde støvsugd den, men var helt utrolig hva den klarte få med seg. Eneste minus med den er batteritiden, skulle gjerne hatt en god del lenger batteritid. Kan anbefale denne på det sterkeste:-)"


"Veldig fornøyd med støvsugeren. Den fungerer godt nok og er enkel i bruk. Litt tung å holde i kanskje, hvis man er litt slapp i klypa.
Også litt usikker på om den varer så lenge som det står, men den lades raskt og fungerer til godt mitt bruk (rekkehus)."


"Enkel i bruk. Anbefaler på det sterkeste."


"Ikke glad i å støvsuge? Og synes det er unødvendig å bruke penger på en støvsuger? Vel, har du hund som røyter kan du ikke få denne raskt nok i hus!
Støvsugeren veier lite, og er lett å styre rundt, også på teppegulv. Enkel å tømme (de nyere modellene (V10) har bedre grep når det gjelder dette). Veldig god sugekraft, og munnstykkene som følger med er praktiske. Ladestasjonen er enkel å montere. Nesten så det er gøy å støvsuge......"


"Med denne så er det ikke lengre et tiltak å finne frem støvsugeren. Den er veldig enkel i bruk og med alle forskjellige munnstykkene som følger med rengjører den enkelt alt av overflater!

Batteriet er heller ikke noe problem for oss, vi har ca. 130m2 og fikk støvsugd alt på en ladning, til og med sofa og hyller. Og siden det er så enkelt å støvsuge med denne, så blir det faktisk moro å støvsuge! Dette gjør at du støvsuger flekkvis så fort det er behov, og da er batteriet mer enn godt nok!

Den bråker nesten ikke noe i forhold til den gamle støvsugeren, dette resulterte i at hunden vår ikke lengre er redd for støvsugeren!"


"Lett å bruke. Kommer til over alt. Får med seg mye opp fra gulvet. Lav brukstid." 


"Vi er så fornøyde med denne støvsugeren, kastet ut de 2 gamle med ledning. Har et 2 etg hus så Dyson V8 gjør jobben og mer til. Enkel i bruk og lett og ha med seg i 2 etg. Bra trøkk så denne får jobben unna.... Anbefales! "


"Uten tvil den beste støvsugeren jeg har hatt. De ulike endestykkene gjør at den er godt egnet på alle typer flater, og den dedikerte kosten til møbler gjør virkelig underverker."


"Jeg bruker den til hele huset, den gjør en fantastisk jobb. Den er perfekt for husdyr-hår og hus der majoriteten av gulvene er av tre. Hjemmet mitt er ca 300 kvm og det tar ca en time å rengjøre alt med Dyson V8 Absolute, dog må jeg pause en stund for å lade den igjen"

 

Er det noen ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler så vi kan ta med dem når vi bestemmer oss.

Og det som eksperter rundt om i verden er veldig enige om at det ikke er noe negativt med denne støvsugeren annet enn at prisen er litt høy. Noen synes at batteriet ikke holder lenge nok og flere sier at den ikke kan erstatte en vanlig støvsuger helt. Det er også noen som nevner at det er litt tungt å måtte holde inne knappen hele tiden. 


Her kjøper du testvinneren til best pris

Komplett selger Dyson V8 Absolute Plus for 4190 kr. Frakten er inkludert i prisen!

4190 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Dyson V8 Absolute Plus!
For deg som bare vil ha en helt vanlig støvsuger med ledning og det hele har vi en side om den beste støvsugeren her! Og vil du helst slippe å støvsuge kan en robotstøvsuger være noe for deg. Vi vet hvilken robotstøvsuger som er best i test.


Litt musikk til husarbeidet gjør godt. Les om de beste In- ear hodetelefonene her! Og vil du helst at musikken skal strømme rundt i huset finner du tester på de beste multiroomhøyttalerne på denne siden.


Tips! Gå med i Facebook-gruppa vår så tipser vi deg når det er salg på denne støvsugeren eller andre spennende produkter på Best i test Guiden!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på StøvsugerePhilip Andrén

Best i test: Håndstøvsuger

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: