Den beste brødristeren - brødrister best i test

Brødrister test 2020

Om du skal kjøpe deg en ny brødrister og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken brødrister vanlige forbrukere liker aller best! 


Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste brødristeren til best pris med en gang, alt for at du skal spare både tid og penger!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste brødristeren NÅ!

 

Vis meg det beste brødrister premiumvalget NÅ!


Vi stiller følgende krav på beste brødristeren:

 • Jevn bruning - skivene skal bli jevnt brune, da smaker de best.
 • Tinefunksjon - når du ønsker å tine opp frossent brød i løpet av kort tid.
 • Rengjøring - den skal være enkel å holde ren.
 • Smulebrett - for å enkelt kunne tømme risteren for smuler. 
 • Flere ristegrader - så du får brødskiva akkurat som du ønsker.
 • Kanseleringsfunksjon - det skal finnes en stoppknapp så du kan avbryte prosessen når du vil.
 • Rimelig pris - selvfølgelig.

Brødrister best i test 2020

Det er mange brødristere på markedet idag i alle mulige prisklasser og den mest populære blant forbrukerne idag er brødristeren fra Smeg. Disse er dyre og passer bedre i premiumklassen som du kan lese om litt lengre ned på denne siden. 

Testvinneren vår er rimeligere og har ifølge flere ekspert-uttalelser og forbrukere prestert minst like bra som brødristere fra Smeg. Den beste brødristeren akkurat nå er Philips HD2650


Beste brødristeren - Philips HD2650 - best i testBeste brødristeren akkurat nå - Philips HD2650

(Klikk på brødristeren for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
Philips HD2650


Vi har lenge hatt Philips HD2628 som testvinner på Best i test Guiden, men denne går ikke å kjøpe lengre. Ifølge Philips er det HD2650 som er erstatteren og snarlik den gamle testvinneren med "unntak for varmenivåer som HD2650 har flere å velge mellom."  


Philips HD2650 rister brødet raskt, er brukervennlig og har flere innstillinger. Den har 8 ristegrader som betyr at du kan justere varmen så du får brødet akkurat slik du vil. Om du glemmer bort at skivene er klare kan du trykke på oppvarmingsfunksjonen, da blir de like gode igjen. Brødristeren har også andre finesser som;


 • Automatisk avstenging - i tilfelle brødet setter seg fast i risteren.
 • Smart løftefunksjon - så du kan få tak i de små brødskivene uten å brenne deg.
 • Selvsentrerende slisser - gjør at både tykke og tynne skiver kan holde seg midtstilte, slik at brødet blir jevnt ristet. 
 • Stoppknapp - avbryt ristingen når du vil.
 • Integrert oppvarmingsstativ - til rundstykker og croissanter


Utsiden er lett å rengjøre og på innsiden er det en smulebrikke som samler opp alle smuler. Brødristeren har stabile ben som gjør at den alltid står jevnt og sikkert. Effekten er mellom 700-950 W og det finnes også en tinefunksjon.


Så sier ekspertene

Som vi skrev ovenfor er, ifølge Philips, HD2650 likverdig vinneren HD2628 som ikke går å kjøpe lengre. Her kan du se hva ekspertene har sagt om Philips HD2628:


Råd & Røn testet 50 brødristere i juni 2019. Philips HD2628 ble best i test med 84 poeng. Den gikk rett til topps på delmomentene som "Risting" og "Kvalitetsintrykk". Aftonbladet henviste også til denne testen når de kåret  HD2628 til vinner.


Danske Tænk kåret Philips HD2628 til testvinner. De oppsummerer det hele med; "Brødristeren fra Philips klarer seg bra på de fleste momentene og behersker hovedoppgaven; å riste en brødbit raskt og jevnt. Den er også lett å rengjøre."


Dette sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen, og her ser du noen omtaler:


"Brødrist som motsvarer alle forventningene mine. Rister jevnt, kan tine boller og er lett å rengjøre. Det er passelig med finesser for oss og uten digital display som jeg synes er litt overfladisk på en brødrister. En brødrist helt i min smak til en bra pris.!"


"Er du ute etter en brødrister som rister brød med ønsket resultat som også er fin er denne perfekt. Fin, enkel og bra resultat gang på gang. Noen bra ekstrafunksjoner somfungerer skikkelig bra!"


"Kjøpte denne brødristeren da den gamle hadde gjort sitt (Ikke en Philips). Den gjør jobben sin med perfekt resultat hver gang, lett å justere. At den også er stilig å se på er bare pluss. Full pott fra meg."


"En veldig bra brødrister, har brukt den i 3 uker. Bra med smulebrettet under, bare å dra ut og tømme." 


"Hver gang jeg nyter en ristet brødskive er jeg veldig takknemlig at jeg kjøpte denne fantastiske brødristeren fra Philips! Kan ikke anbefale den nok!"


"Dette er en utmerket brødrister som gjør det den skal. Antageligvis den beste jeg noengang har eid." 


"En kvalitets-brødrister. Ser bra ut, fungerer utmerket. Enkel å rengjøre. Kan riste både store og små skiver uten å brenne dem."


"Virkelig fornøyd med denne elegante og sikre brødristeren. Vi har den alltid stående framme så designen er viktig. Vi kan også alltid stole på at brødet hopper opp i tid og vi trenger ikke å passe på skivene! Kjøpte en til dattera vår også."


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle så vi kan veie inn det når valget skal tas, og det som noen forbrukere klager på er at størrelsen på brødet deres ikke passer i brødristeren. Ellers er både forbrukere og eksperter veldig fornøyd med denne brødristeren.


Her kjøper du brødristeren best i test fra Philips til best pris

NetOnNet selger brødristeren for bare 499 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

499 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Philips HD2650!

Proshop selger brødristeren for 507 kr inkludert frakt.

CDON selger den for bare 553 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Whiteaway selger brødristeren for 558 kr inkludert frakt.

Hos Skousen betaler du bare 558 kr for brødristeren om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Tretti.no selger brødristeren for bare 598 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Brødrister beste premiumvalg

Premiumvinneren er veldig populær blant forbrukere og ekspertene har også mye godt å si om denne brødristeren. Det beste premiumvalget kommer fra SMEG og modellen heter TSF01.

Smeg brødrister retro - retro brødrister smeg

Brødrister best i test beste premiumvalg - SMEG TSF01

(Klikk på brødristeren for mer informasjon om beste pris)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
SMEG TSF01


SMEG TSF01 er en brødrister som har blitt veldig populær på grunn av den unike retro-stilen. Du får den i mange forskjellige farger og passer derfor innredningen i de fleste hjem, iallefall om du liker 50-talls stilen. 


Selv om brødristeren ser ut som den kommer direkte fra 50-tallet er all teknikk moderne med mange smarte funksjoner, alt for å få så bra resultat som mulig.


SMEG TSF01 har 6 ristegrader, en opptiningsfunksjon, en bagelfunksjon og en oppvarmingsfunksjon. Bagelfunksjonen gjør at du kan riste ene siden av brødet og la den andre siden være myk. Den har også en stoppknapp som gjør at du kan avbryte prosessen når du vil.


Sporene som skivene skal ned i er brede så du lett kan få ned tykke brødskiver. Resultatet blir en jevn bruning og med varmenivåene er det enkelt å styre resultatet så det blir akkurat som du vil ha det. 


Ledningen er 89 cm lang, men den kan "gjemmes" under brødristeren om du vil det. Den har også en smulebrikke som enkelt dras ut for tømming. 


Så sier ekspertene om Smeg brødristeren

TrustedReviews har testet en Smeg brødrister (TSF02) og gir den 4/5 stjerner. De liker de brede sporene, designen og bagelfunksjonen.


Toptenreviews har også testet brødristeren og gir den totalt 77/100 poeng. De liker de store sporene, at det blir en jevn bruning, bagelfunksjonen, fargevalgene og designen. De liker ikke at fargen ble ujevn når det bare var en skive som ble ristet. 


Expertreviews ble imponert av Smegs brødrister og ga den 5/5 stjerner. De likte at den var effektiv og leverte bra resultat på kort tid. De likte også at sporene var så store og designen. 


Råd & Røn og Tænk ga SMEG TSF01 72 poeng. I delmomentene "brukervennlighet" og "kvalitetsinntrykk" fikk brødristeren full pott.


Dette sier forbrukerne

Som vi nevnte ovenfor vil vi på Best i test Guiden alltid vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har mest og best erfaring. Her kan du lese noen av omtalene som denne premiumvinneren har fått; 


"Ikke alltid design, pris og kvalitet går hånd i hånd, men det gjør det her! Et smykke på benken og jevn fin steking av skivene:-) Perfekt til tross for en litt stiv pris."


"Jeg visste ikke at jeg kunne bli tiltrukket av et kjøkkenutstyr!"


"Alle gjestene våre kommenterer alltid brødristeren vår!"


"Så fin og den fungerer!" 


"Elsker, elsker, elsker. Kjempefin og lager fantastisk ristet brød også!"


"Jeg elsker denne brødristeren!! Over alle mine forventninger. Nytt fan av Smeg-produkter!"Ulemper med denne brødristeren da? De vil vi jo kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som både eksperter og forbrukere er enige om er at den er litt i det dyreste laget.Her kjøper du retro-brødristeren fra Smeg til best pris

Tips 1: Om du vil fortsette å fornye kjøkkenet ditt kan vi anbefale deg å lese siden om den beste vannkokeren. Vi vet også hvilken kaffetrakter som er best akkurat nå. Og er du intressert i å gjøre matlagingen litt lettere kan du lese om den beste kjøkkenmaskinen her!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste brødristeren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!