brødrister test,brødrister best i test,finn beste brødrister her,

Brødrister test 2024 - beste frokosten får du hjemme

Om du skal kjøpe deg en ny brødrister og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken brødrister vanlige forbrukere liker aller best! 


Resultatet har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste brødristeren til best pris med en gang, alt for at du skal spare både tid og penger!Vi stiller følgende 7 krav på den beste brødristeren

 1. Jevn bruning - skivene skal bli jevnt brune, da smaker de best.
 2. Tinefunksjon - når du ønsker å tine opp frossent brød i løpet av kort tid.
 3. Rengjøring - den skal være enkel å holde ren.
 4. Smulebrett - for å enkelt kunne tømme risteren for smuler. 
 5. Flere ristegrader - så du får brødskiva akkurat som du ønsker.
 6. Kanselerings funksjon - det skal finnes en stoppknapp så du kan avbryte prosessen når du vil.
 7. Rimelig pris - selvfølgelig.
Brødrister best i test 2024


Testvinneren er høyt verdsatt av både eksperter og forbrukere og ble kåret til best i test av både det svenske forbrukerrådet Råd & Røn og det danske forbrukerrådet Tænk


Testvinneren er rimelig i pris og passer de fleste kjøkken. Den beste brødristeren akkurat nå heter Graef TO62.


Graef TO62 er en stilig brødrister som  rister brødet raskt, er brukervennlig og har flere innstillinger. Den har 6 ristegrader som betyr at du kan justere varmen så du får brødet akkurat slik du vil. 


Skal du tine brød finnes det en egen tinefunksjon til dette. Brødristeren har også andre finesser som;


 • Automatisk avstenging - i tilfelle brødet setter seg fast i risteren.
 • Smart løftefunksjon - så du kan få tak i de små brødskivene uten å brenne deg.
 • Selvsentrerende slisser - gjør at både tykke og tynne skiver kan holde seg midtstilte, slik at brødet blir jevnt ristet. 
 • Stoppknapp - avbryt ristingen når du vil.
 • Integrert oppvarmingsstativ - til rundstykker og croissanter


Utsiden er lett å rengjøre og på innsiden er det en smulebrikke som samler opp alle smuler. Brødristeren har stabile ben som gjør at den alltid står jevnt og sikkert. Effekten er opptil 1000 W.


Vil du lese mer om denne brødristeren får du mer informasjon på Graefs hjemmeside.


Her kjøper du Graef TO62 til lavest pris i dag
Dette sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen, og her ser du noen omtaler Graef TO62 har fått:


"Veldig fornøyd med brødristeren - den gjør jobben sin veldig bra!"


"Veldig smart utseende, bare hatt den i et par uker men så langt veldig fornøyd med den"


"Fantastisk! Beste brødrister noensinne, fortsatt god og ser flott ut. Ville definitivt kjøpt den igjen, vel verd pengene. Veldig fornøyd."


"Ser bra ut og gjør det den skal. Hva mer kan man ønske?" 


"Ingen problem så langt. Du må endre varmen så du ikke brenner skivene. Estetisk veldig fin, ser bra ut på kjøkkenbenken.


Smeg brødrister - beste retro brødrister


Premiumvinneren er veldig populær blant forbrukere og ekspertene har også mye godt å si om denne. Den beste retrobrødristeren kommer fra anerkjente SMEG og modellen heter TSF01


SMEG TSF01 er en brødrister som har blitt veldig populær på grunn av den unike retro-stilen. Du får den i mange forskjellige farger og passer derfor innredningen i de fleste hjem, iallefall om du liker 50-talls stilen. 


Selv om brødristeren ser ut som den kommer direkte fra 50-tallet er all teknikk moderne med mange smarte funksjoner, alt for å få så bra resultat som mulig.


SMEG TSF01 har 6 ristegrader, en opptiningsfunksjon, en bagelfunksjon og en oppvarmingsfunksjon. Bagelfunksjonen gjør at du kan riste ene siden av brødet og la den andre siden være myk. Den har også en stoppknapp som gjør at du kan avbryte prosessen når du vil.


Sporene som skivene skal ned i er brede så du lett kan få ned tykke brødskiver. Resultatet blir en jevn bruning og med varmenivåene er det enkelt å styre resultatet så det blir akkurat som du vil ha det. 


Ledningen er 89 cm lang, men den kan "gjemmes" under brødristeren om du vil det. Den har også en smulebrikke som enkelt dras ut for tømming. 


Her kjøper du retro brødristeren fra Smeg til best pris
Dette sier forbrukerne

Som vi nevnte ovenfor vil vi på Best i test Guiden alltid vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har mest og best erfaring. Her kan du lese noen av omtalene som denne premiumvinneren har fått; 


"Ikke alltid design, pris og kvalitet går hånd i hånd, men det gjør det her! Et smykke på benken og jevn fin steking av skivene:-) Perfekt til tross for en litt stiv pris."


"Jeg visste ikke at jeg kunne bli tiltrukket av et kjøkkenutstyr!"


"Alle gjestene våre kommenterer alltid brødristeren vår!"


"Så fin og den fungerer!" 


"Elsker, elsker, elsker. Kjempefin og lager fantastisk ristet brød også!"


"Jeg elsker denne brødristeren!! Over alle mine forventninger. Nytt fan av Smeg-produkter!"


Ulemper med denne brødristeren da? De vil vi jo kjenne til før vi bestemmer oss for å handle. Og det som både eksperter og forbrukere er enige om er at den er litt i det dyreste laget.
Test brødrister - så sier ekspertene om GRAEF TO62 brødrister

Råd og Røn testet 26 brødristere. Graef TO62 ble best i test med 80 poeng og gikk rett til topps med 9 poeng på delmomentet "Kvalitetsinntrykk" og 8 poeng på både "Risting" og "Brukervennlighet".


Danske Tænk kåret også Graef TO62 til testvinner. De oppsummerer det hele med; "Graef TO62 er den beste brødristeren i testen og kåres til best i test. På den viktigste oppgaven - å riste ferskt brød - oppnår den en flott, utbredt og jevn bruning. Over 90 prosent av brødet oppnådde den ønskede fargen."  


Så sier ekspertene om Smeg brødrister

TrustedReviews har testet en Smeg brødrister (TSF02) og gir den 4/5 stjerner. De liker de brede sporene, designen og bagelfunksjonen.


Toptenreviews har også testet brødristeren og gir den totalt 77/100 poeng. De liker de store sporene, at det blir en jevn bruning, bagelfunksjonen, fargevalgene og designen. De liker ikke at fargen ble ujevn når det bare var en skive som ble ristet. 


Expertreviews ble imponert av Smegs brødrister og ga den 5/5 stjerner. De likte at den var effektiv og leverte bra resultat på kort tid. De likte også at sporene var så store og designen. 


Råd og Røn og Tænk ga SMEG TSF01 72 poeng. I delmomentene "brukervennlighet" og "kvalitetsinntrykk" fikk brødristeren full pott.


Testvinnere:

 • Graef TO62


 • Smeg TSF01
brødrister test, brødrister best i test finner du her,


~ Få det beste frokostbrødet med den beste brødristeren ~
Tips 1: Om du vil fortsette å fornye kjøkkenet ditt kan vi anbefale deg å lese siden om den beste vannkokeren. Vi vet også hvilken kaffetrakter som er best akkurat nå. Og er du intressert i å gjøre matlagingen litt lettere kan du lese om den beste kjøkkenmaskinen her!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste brødristeren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!
Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan rengjør jeg brødristeren?
  Siden de fleste brødristere har en innebygd smulebrikke, er det vanligvis lett å bli kvitt alle smulene. For å rengjøre den på utsiden er det nok å bare tørke av med en våt klut. Om brødristeren din ikke har smulebrett er det best å snu den opp og ned over vasken og riste ut løse brødsmuler.
 • Hvilken brødrister er best i test?
  Brødristeren som tilbyr best ytelse og funksjonalitet til beste pris akkurat nå er Graef TO62. Om stil og ytelse er like viktig for deg anbefaler vi retro brødristeren SMEG TSF01.

Anita Carlsen

Best i test: Brødrister

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert