Beste kullsyremaskinen,brusmaskin test

Kullsyremaskin test 2023 - gjør din egen brus hjemme

Om du liker vann med kullsyre og vil vite hvilken kullsyremaskin som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi på Best i test Guiden har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilken kullsyremaskin vanlige forbrukere liker best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få beste brusmaskinen til best pris direkte!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste brusmaskinen NÅ!

 

7 fordeler med en brusmaskin

 1. For det første så frisker det fint opp på kjøkkenet. 
 2. Du slipper å bære hjem alle tunge petflasker fra butikken som også tar mye plass. 
 3. Det er miljøvennlig
 4. Du har alltid godt vann med kullsyre hjemme. 
 5. Barna drikker gjerne mer vann når de får bobler i det, ikke minst når de får være med å lage det selv. 
 6. Du kan blant annet lage egen brus eller drinker med smak om du vil ha det, enten ved å kjøpe ferdige essenser eller ved å gjøre egne smaker av bær, frukter, saft – ja her er det bare fantasien som kan sette stopp! 
 7. Og sist men ikke minst, du sparer mye penger på å gjøre eget boblevann i stedet for å kjøpe i butikken.

 

Disse egenskapene skal den beste kullsyremaskinen ha

 • Brukervennlig – den skal være lett å forstå og bruke.
 • Strømfri – så du kan bruke den både på hytta, hjemme og i båten. 
 • Kunne variere mengden kullsyre – så alle i familien får som de vil ha det.
 • Fin design – den skal jo tross alt stå framme på kjøkkenbenken.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.
 • Så lav pris som mulig – det skal ikke koste en formue å ha den beste beste brusmaskinen.
Kullsyremaskin best i test 2023

Etter mange timers søk og granskning ble valget enkelt. Det handler om en maskin fra anerkjente SodaStream og modellen heter Genesis.

Best i test kullsyremaskin – SodaStream Genesis

(Klikk på bildet for mer informasjon om beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 mars 2023

SodaStream Genesis MegapackPå bare noen sekunder forvandler SodaStream Genesis vanlig vann til forfriskende kullsyret vann. Den har en enkel, fin og slank design som tar lite plass på kjøkkenbenken. Den har et dryppebrett som gjør den lett å rengjøre. 

 

SodaStream  Genesis er veldig enkel å bruke, lett å rengjøre og om du vil ha bruksanvisning så kan du lese manualen enkelt her. Du får med en original SodaStream kullsyresylinder som gir opp til 60 liter ferdig boblevann og en énliters gjenbrukbar kullsyreflaske.

 

Smartson kåret Genesis til best i test og skriver at det er “en bra maskin som er verd prisen”

 

Råd & Røn kårer Genesis til både Best i test og Godt kjøp i den seneste testen sin september 2022. 


Tænk anbefaler SodaStream Genesis som et Godt kjøp med en klar andreplass og oppsummerer det hele med at “den gjør like godt boblevann som den dyrere testvinneren.”

 

Les mer om testvinneren på SodaStreams hjemmeside.


Her kjøper du SodaStream Genesis til best pris


Kjell & Company selger SodaStream Genesis Megapack for bare 948 kr når du klikker her! Prisen er inkludert frakt.

948 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for SodaStream Genesis Megapack!

SodaStream Genesis kullsyremaskin - så sier forbrukerne

Forbrukerne er veldig fornøyd med brusmaskinen sin. Her kan du lese noen av omtalene til forbrukere som allerede har kjøpt og brukt denne maskinen en stund sier; 

“Er veldig fornøyd med den..alltid kullsyre vatn på plass. heilt fantastisk :-)”


“Smaker bra og vi har spart penger ved at vi ikke lenger kjøper brus.”


“Har brukt SodaStreamen min noen dager nå og er veldig fornøyd med den. Lett å bruke og står trygt på kjøkkenbenken.”


“En skikkelig bra investering, lett å håndtere og bruke.”, “En perfekt detalje på kjøkkenet mitt i og med at den tar så lite plass.” 

 

“Fungerer superbra! Skulle ønske at den var litt tyngre så maskinen står stødigere når man skrur av flasken men da får man betale litt mer for en annen maskin. Bare ++++.” 


“Jeg kjøpte en SodaStream til datteren min i julegave for hun elsker boblevann. Og vi har allerede spart inn penger på å gjøre eget, raskt og enkelt. Og jeg har selv begynt å drikke mer vann, og det trenger jeg virkelig.”


“Flott og funskjonell med alt tilbehør, kan virkelig anbefales!” 


“Et utrolig prisverdt kjøp som jeg er veldig fornøyd med.”

 

Ulemper da? Vi vil gjerne vite hva som er negativt med brusmaskinen før vi kjøper den, så vi kan veie inn det også når vi skal bestemme oss og det som noen sier er at de synes den er litt lett så de er redd for at den kan tippe når de skrur av flasken og at den flytter seg lett. Noen sier at de synes det blir for lite bobler i flasken med ellers kan vi ikke finne noe negativt om denne SodaStreamen.

Disse eksperttestene har vi gransket

Råd & Røn, 2022; har testet 12 ulike brusmaskiner og kårer SodaStream Genesis til både Best i test og Godt kjøp med 79 poeng. Andreplassen går til Aarke Carbonator 3 som får 77 poeng. Tredjeplassen får SodaStream Spirit med 75 poeng. 


M3, 2022: har testet 9 luksusmaskiner og kårer Aarke Carbonator 3 til best i test med 5/5 poeng. De oppsummerer det hele med; Uten tvil testens fineste brusmaskin - den bokstavelig talt skriker eksklusivitet.
Andreplassen går til Skare som får 4,5/5 poeng. De liker både designen og synes den har god ytelse.


TEK, 2022: har testet 6 ulike maskiner og kårer Bubliq Drink til best i test med 9 poeng. De skriver "En slank og fantastisk god kullsyremaskin man kan karbonere alle typer drikke med".

Andreplassen går til Aarke Carbonator 3 med 8,5 poeng. De skriver at den er En utrolig flott kullsyremaskin med spak for å tilsette kullsyre.  


TV2 Hjelper deg, 2017: Testet tre maskiner fra Sodastream og to fra Aqvia. Best ut med terningkast 6 ble Sodastream Spirit med lovordene “Det er enkelt å montere flaska ved å bare dytte den inn og slippe taket. Den er enkel å dosere med i tillegg til at den ser fin ut.”
Andreplass med terningkast 5 gikk til 3(!) maskiner. Det handler om Aqvia Balance, SodaStream Jet og Aqvia Exclusive.

 

Råd & Røn / Tænk, 2017: Har testet 9 brusmaskiner. Best i denne testen er KitchenAid 5KSS1121 med 83 poeng. Dette er den dyreste maskinen i testen. Andreplass med 79 poeng går til SodaStream Genesis som får utnevnelsen ”Bra kjøp”. SodaStream Spirit får 75 poeng i denne testen.

 

DinSide, 2014: Din Side gjorde en test mellom Aqvia og Sodastream. Konklusjonen i denne testen er at “Begge kullsyremaskinene gjør det de skal, gir vannet bobler, og forskjellene er små. Det er hakket enklere å sette flasken inn med SodaStreams vippeposisjon, og denne er mer intuitiv, men om du vet hva du skal gjøre med Aqvia-maskinen er det ikke vanskelig.” De velger allikevel å utnevne Aqvia til vinner på grunn av en skingrende pipelyd fra SodaStream-maskinen og at den aldri automatisk gikk tilbake til utgangsposisjonen etter at de hadde fylt opp maskinen.

 

Smartson, 2011: I testen sin av sju ulike brusmaskiner får Sodastream Genesis og AGA Aqvia Exclusive dele på førsteplassen med 19 av 25 poeng hver. Andreplassen går til Sodastream Jet med 15 av 29 poeng.
Og mens du koser deg med et forfriskende glass brus – med eller uten smak – kan du passe på å gjøre livet ditt litt lettere ved å lese om hvilken robotstøvsuger som er best i test akkurat nå.

 

Gå ikke glipp av våre tester på mikrobølgeovner og den beste kjøkkenmaskinen. Du kan også lese om hvilken kaffetrakter som er best i test eller det beste kjøleskapet. Klikk på lenkene så får du svaret med en gang!

 

Og du? Om du melder deg på Facebookgruppa vår, får du informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne testvinneren! På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste SodaStreamen til den laveste prisen. Klikk på Liker-knappen så holder vi øyene oppe for deg i fremtiden!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på KjøkkenutstyrAnita Carlsen

Best i test: Kullsyremaskin

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: