kullsyremaskin best i test,brusmaskin best i test,

Kullsyremaskin test 2024 - beste brusen gjør du hjemme

Om du liker vann med kullsyre og vil vite hvilken kullsyremaskin som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilken kullsyremaskin vanlige forbrukere liker best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få beste brusmaskinen til best pris direkte!

 

Beste kullsyremaskiner7 fordeler med en brusmaskin

 1. For det første så frisker det fint opp på kjøkkenet. 
 2. Du slipper å bære hjem alle tunge petflasker fra butikken som også tar mye plass. 
 3. Det er miljøvennlig
 4. Du har alltid godt vann med kullsyre hjemme. 
 5. Barna drikker gjerne mer vann når de får bobler i det, ikke minst når de får være med å lage det selv. 
 6. Du kan blant annet lage egen brus eller drinker med smak om du vil ha det, enten ved å kjøpe ferdige essenser eller ved å gjøre egne smaker av bær, frukter, saft – ja her er det bare fantasien som kan sette stopp! 
 7. Og sist men ikke minst, du sparer mye penger på å gjøre eget boblevann i stedet for å kjøpe i butikken.

 

Disse egenskapene skal den beste kullsyremaskinen ha

 • Brukervennlig – den skal være lett å forstå og bruke.
 • Strømfri – så du kan bruke den både på hytta, hjemme og i båten. 
 • Kunne variere mengden kullsyre – så alle i familien får som de vil ha det.
 • Fin design – den skal jo tross alt stå framme på kjøkkenbenken.
 • Testvinner og verdsatt av forbrukere – selvfølgelig.
 • Så lav pris som mulig – det skal ikke koste en formue å ha den beste beste brusmaskinen.
Kullsyremaskin best i test 2024


Etter mange timers søk og granskning ble valget enkelt. Det handler om en maskin fra anerkjente SodaStream og modellen heter Genesis.


På bare noen sekunder forvandler SodaStream Genesis vanlig vann til forfriskende kullsyret vann. Den har en enkel, fin og slank design som tar lite plass på kjøkkenbenken. Den har et dryppebrett som gjør den lett å rengjøre. 

 

SodaStream Genesis er veldig enkel å bruke. Du får med en original SodaStream kullsyresylinder som gir opp til 60 liter ferdig boblevann og en énliters gjenbrukbar kullsyreflaske.

 

Smartson kåret Genesis til best i test og skriver at det er “en bra maskin som er verd prisen”

 

Råd & Røn kårer Genesis til både Best i test og Godt kjøp i den seneste testen sin september 2022. 


Tænk anbefaler SodaStream Genesis som et Godt kjøp med en klar andreplass og oppsummerer det hele med at “den gjør like godt boblevann som den dyrere testvinneren.”

 

Les mer om testvinneren på SodaStreams hjemmeside.


Her kjøper du SodaStream Genesis til best prisSodaStream Genesis kullsyremaskin - dette sier forbrukerne

Forbrukerne er veldig fornøyd med brusmaskinen sin. Her kan du lese noen av omtalene til forbrukere som allerede har kjøpt og brukt denne maskinen en stund sier; 

“Er veldig fornøyd med den..alltid kullsyre vatn på plass. heilt fantastisk :-)”


“Smaker bra og vi har spart penger ved at vi ikke lenger kjøper brus.”


“Har brukt SodaStreamen min noen dager nå og er veldig fornøyd med den. Lett å bruke og står trygt på kjøkkenbenken.”


“En skikkelig bra investering, lett å håndtere og bruke.”, “En perfekt detalje på kjøkkenet mitt i og med at den tar så lite plass.” 

 

“Fungerer superbra! Skulle ønske at den var litt tyngre så maskinen står stødigere når man skrur av flasken men da får man betale litt mer for en annen maskin. Bare ++++.” 


“Jeg kjøpte en SodaStream til datteren min i julegave for hun elsker boblevann. Og vi har allerede spart inn penger på å gjøre eget, raskt og enkelt. Og jeg har selv begynt å drikke mer vann, og det trenger jeg virkelig.”


“Flott og funskjonell med alt tilbehør, kan virkelig anbefales!” 


“Et utrolig prisverdt kjøp som jeg er veldig fornøyd med.”

 

Ulemper da? Vi vil gjerne vite hva som er negativt med brusmaskinen før vi kjøper den, så vi kan veie inn det også når vi skal bestemme oss og det som noen sier er at de synes den er litt lett så de er redd for at den kan tippe når de skrur av flasken og at den flytter seg lett. Noen sier at de synes det blir for lite bobler i flasken med ellers kan vi ikke finne noe negativt om denne SodaStreamen.

Premium kullsyremaskin best i test


Om design er viktig for deg har vi inkludert en dyrere maskin som har vunnet eksperttester og er høyt verdsatt av forbrukere. Den beste Premium maskinen kommer Aarke og heter Caronator III.  


Aarke Carbonator III er helt klart en av de stiligste maskinene på markedet akkurat nå og kommer i 7ulike farger; sand, mattsvart, svart krom, kobber, gull, hammertone og stål.


Denne maskinen fungerer som de fleste andre kullsyremaskiner men i stedet for å ha en knapp på toppen har du en spake du drar i for å tilføre kullsyre i vannet ditt. Dette gir en mer luksuriøs følelse. Når du drar i spaken kommer en jevn og kontinuerlig pust av kullsyre. 


Aarke Carbonator III bobler opp til 60 liter og sier ifra når det er på tide å bytte kullsyrepatronen. Aarke lager ikke egne patroner så her kan du bruke nesten hvilken gasspatron du vil, den er kompatibel med de fleste patroner. Når du bytter patronen skrur du den enkelt på under ifra.


Aarke Carbonator III - dette sier forbrukerne

Forbrukerne liker denne maskinen veldig godt og her kan du se noen av kommentarene den har fått;


"Denne var bare fantastisk. Jeg har hatt to andre kullsyremaskiner. Men denne lagde så bra bobler i vannet. Dessuten får den stå fremme fordi den er fin å se på."


"Veldig bra maskin og et fint innslag på kjøkkenbenken"


"Stilig, velfungerende og gjør små gode bobler! Jeg er superfornøyd!"


"Veldig bra! Anbefaler! Lett å bruke og bra pris."


Her kjøper du Aarke Carbonator III til lavest pris i dag


 Disse eksperttestene har vi gransket

Råd & Røn, 2022; har testet 12 ulike brusmaskiner og kårer SodaStream Genesis til både Best i test og Godt kjøp med 79 poeng. Andreplassen går til Aarke Carbonator III som får 77 poeng. Tredjeplassen får SodaStream Spirit med 75 poeng. 


M3, 2022: har testet 9 luksusmaskiner og kårer Aarke Carbonator III til best i test med 5/5 poeng. De oppsummerer det hele med; Uten tvil testens fineste brusmaskin - den bokstavelig talt skriker eksklusivitet.
Andreplassen går til Skare som får 4,5/5 poeng. De liker både designen og synes den har god ytelse.


TEK, 2022: har testet 6 ulike maskiner og kårer Bubliq Drink til best i test med 9 poeng. De skriver "En slank og fantastisk god kullsyremaskin man kan karbonere alle typer drikke med".

Andreplassen går til Aarke Carbonator III med 8,5 poeng. De skriver at den er En utrolig flott kullsyremaskin med spak for å tilsette kullsyre.  


TV2 Hjelper deg, 2017: Testet tre maskiner fra Sodastream og to fra Aqvia. Best ut med terningkast 6 ble Sodastream Spirit med lovordene “Det er enkelt å montere flaska ved å bare dytte den inn og slippe taket. Den er enkel å dosere med i tillegg til at den ser fin ut.”
Andreplass med terningkast 5 gikk til 3(!) maskiner. Det handler om Aqvia Balance, SodaStream Jet og Aqvia Exclusive.

 

Råd & Røn / Tænk, 2017: Har testet 9 brusmaskiner. Best i denne testen er KitchenAid 5KSS1121 med 83 poeng. Dette er den dyreste maskinen i testen. Andreplass med 79 poeng går til SodaStream Genesis som får utnevnelsen ”Bra kjøp”. SodaStream Spirit får 75 poeng i denne testen.

 

DinSide, 2014: Din Side gjorde en test mellom Aqvia og Sodastream. Konklusjonen i denne testen er at “Begge kullsyremaskinene gjør det de skal, gir vannet bobler, og forskjellene er små. Det er hakket enklere å sette flasken inn med SodaStreams vippeposisjon, og denne er mer intuitiv, men om du vet hva du skal gjøre med Aqvia-maskinen er det ikke vanskelig.” De velger allikevel å utnevne Aqvia til vinner på grunn av en skingrende pipelyd fra SodaStream-maskinen og at den aldri automatisk gikk tilbake til utgangsposisjonen etter at de hadde fylt opp maskinen.

 

Smartson, 2011: I testen sin av sju ulike brusmaskiner får Sodastream Genesis og AGA Aqvia Exclusive dele på førsteplassen med 19 av 25 poeng hver. Andreplassen går til Sodastream Jet med 15 av 29 poeng.
Slik utførte vi denne testen

For å kåre den beste brusmaskinen har vi sammenlignet de ulike maskinenes spesifikasjoner og sett hvilke som tilbyr mest til beste pris. Under denne gransking har vi oppdaget at mange forbrukere verdsetter fin design når det gjelder kjøkkenmaskiner så vi har også tatt med dette i vurderingen.


Til hjelp har vi hatt eksperttester som viser hvilke maskiner de synes er best akkurat nå. Ekspertene sammenligner på detaljnivå og gir et godt bilde på hvordan maskinene fungerer, hvor lett det er å bytte patron og hvilken kvalitet de ulike maskinene holder.


I tillegg til dette har vi lest og tatt hensyn til forbrukeromtalene fra kunder som allerede har kjøpt og brukt maskinene en stund, det er jo tross alt forbrukerne som vet hvordan den fungerer best i virkeligheten.
Her kjøper du SodaStream Genesis til best pris


Her kjøper du Aarke Carbonator III til lavest pris i dag


Og når du nyter et glass forfriskende brus – med eller uten smak – kan du jo passe på å gjøre livet ditt litt lettere ved å lese om hvilken robotstøvsuger som er best i test akkurat nå.

 

Gå ikke glipp av vår test på beste kjøkkenmaskin. Du kan også lese om hvilken kaffetrakter som er best i test. Klikk på lenkene så får du svaret med en gang!

 

Og du? Om du melder deg på Facebookgruppa vår, får du informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne testvinneren! På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste SodaStreamen til den laveste prisen. Klikk på Liker-knappen så holder vi øyene oppe for deg i fremtiden!
Anita Carlsen

Best i test: Kullsyremaskin

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert