Luftrenser - best i test 2020

Luftrenser test 2020

Om du vil vite hvilken luftrenser som tar bort allergener, bakterier og virus i hjemmet ditt best har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken luftrenser vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste luftrenseren til best pris med en gang!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis mig testvinneren NÅ!


Derfor skal du ha en luftrenser

Ved å ha en bra ventilasjon, holde rent og unngå røyking innendørs forebygger du luftrelaterte problem hjemme, men uansett hvor mye du vasker og støvsuger hjemme vil støv og skitt samle seg. 

Disse partiklene kan føre til luftveisinfeksjoner, spesielt om noen i familien er allergisk eller overfølsomme. Da er en luftrenser et bra komplement som tar bort disse giftene og andre luftbårne bakterier og virus for å gi bedre luft i hjemmet ditt.

 

Disse kravene stiller vi på luftrenseren


  • Stillegående - Først og fremst vil vi at luftrenseren skal være så stille som mulig så den ikke forstyrrer roen i hjemmet, spesielt når du skal sove.

  • Flere innstillinger - Luftrenseren skal ha flere innstillinger så du kan finne den innstillingen som passer deg og familien din best.

  • Timer - Så du ikke trenger å tenke på om du stengte av luftrenseren når du ikke vil at den skal være på eller gå opp på natten for å slå av.

  • Energieffektiv - Maskinen skal dra så lite strøm som mulig, både for miljøet og lommeboka sin skyld.

  • Filter - Den beste luftrensningen får du med bra filter.

 


Luftrenser best i test

Etter flere timers nøye granskning har vi en vinner! Den beste luftrenseren akkurat nå heter Philips AC3259. 

 

 Den beste luftrenseren! Les om den beste luftrenseren på Best i test Guiden!

Beste luftrenseren akkurat nå - Philips AC3259

 (Klikk på bildet for gjeldende butikkpris idag)


 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 7 april 2020


Philips AC3259 er høyt verdsatt av forbrukere og er en luftrenser med flere smarte funksjoner. Med appen AirMatters kan du styre luftrenseren. Det betyr at du blant annet kan sette på luftrenseren før du kommer hjem, endre vifteinnstillinger eller se når det er på tide å bytte filter.   


Denne luftrenseren har et avansert filtreringssystem som tar bort 99,97% av alle partikler som allergener, bakterier og virus. Den er testet og sertifisert av Det Europeiske senteret for allergiforskning (ECARF) samt av Airmid* Health Group. 

 

Du finner en LCD-skjerm  på toppen av apparaten der du kan se nivået på alle partiklene i hjemmet ditt. Det er også to lamper, en blå og en rød som indikerer luftkvaliteten. Du har tillgang til alle funksjoner på toppen om du ikke kan eller vil styre med appen.


Lydnivået ligger på mellom 34db - 56 db, avhengig av hvilket modus du har den i (for sammenligning ligger en vanlig samtale på rundt 60db) Den har også 3 automatiske renseinnstillinger og 5 manuelle. AC3259 er utstyrt med en timer, barnesikring og flere lysstyrker. Vil du lese mer om testvinneren kan du klikke deg inn på Philips hjemmeside så får du all informasjon du trenger. 


Så sier ekspertene om Philips AC3259

Testfakta testet 12 ulike luftrensere i februar 2019 og ga Philips AC3259 andreplassen med 7,5 poeng. De liker at den har en bra rengjøringskapasitet og en lav lydnivå. Førsteplassen gikk til BlueAir Classic 405 som fikk 8,4 poeng. 

 

T3.com testet forgjengeren til Philips AC3259 - AC3256. Denne ble best i test og de liker først og fremst brukervennligheten og feedbacken maskinen gir. Forskjellen mellom AC3256 og den nyere modellen AC3259 er at 3259 har flere nye funksjoner og er mer moderne.

 

Brittiske helse- og allergimagasinet allergycosmos, har testet Philips 3000-serie. De liker designen og den høye luftstrømmen.

 

Gadgetguy fra Australia gir Philips 3000-serie 4.9 poeng av 5 mulige. De liker blant annet brukervennligheten, ytelsen og at man får så mye for pengene.

 

Så sier forbrukerne om Philips AC3259

Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerna synes om produktet vi anbefaler, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du se noen av omtalene som forbrukerne har gjort;


"Denne er fantastisk" Den fungerer virkelig og renser luften fra alle urenheter.", "Helt siden jeg kjøpte den har jeg ikke våknet en eneste gang på grunn av pustevansker."


"Fantastisk produkt. Ganske stille og luften føles frisk og ren. Jeg forstod ikke hvor skitten og støvete leiligheten var før jeg så hvor mye som samlet seg i filteret." 


"Forandret livet og mest sannsynslig den beste investeringen jeg har gjort. Kona mi har alltid hatt problem med pollen og dyrehår, men helt siden vi kjøpte dette produktet så er det helt slutt på nysinga i huset!"


"Bra lydnivå og fungerer bra. Elsker hvordan fargene beskriver luftkvaliteten.", "Veldig bra. Har alltid hatt problem med allergi på høsten og denne apparaten har forbedret pusten min enormt. Den er litt dyr men jeg anbefaler den absolutt!"


Ulemper da? De vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle, og det vi kan finne er at noen synes den er litt for stor, men ellers er både forbrukere og eksperter veldig fornøyd med Philips AC3259.

 

 

Her kjøper du luftrenseren til best pris

Vil du handle hos Ellos kjøper du denne luftrenser for bare 6049 kronor inkludert frakt.

kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for luftrenseren!

CDON selger luftrenseren for bare 6199 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Hos Bakeren og Kokken betaler du bare 0 kr inkludert frakten hjem til deg for luftrenseren!

NetOnNet selger luftrenseren for bare 4990 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Tretti selger den for bare 0 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Whiteaway selger luftrenseren for bare 0 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Skousen selger luftrenseren for bare 0 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

Proshop selger den for bare 0 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!Tips 1: Er det ikke en luftrenser du er ute etter men en aircondition? Da kan du lese om den beste portable aircondiotion her! Og vil du heller bare ha en enkel bordsvifte kan du klikke deg inn på siden om den beste bordsvifta akkurat nå. 


Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på luftrenseren her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste luftrenseren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!