best i test dildo 2023 og best i test vibrator.

Beste dildo/vibrator 2024 - for deg som vil ha mer nytelse i livet

Om du er en mann, kvinne eller et par som skal kjøpe en dildo/vibrator og vil vite hvilken som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle ekspert-tester, pratet direkte med ekspertene og viktigst av alt - funnet ut hvilken dildovibrator vanlige forbrukere liker aller best.


Du får også svar på hvorfor det er bra å bruke sexleketøy og helsefordelene med herlige og kraftige orgasmer. 


Alt dette har vi oppsummert til deg på denne siden så du skal få de beste forutsetningene for sexlivet ditt, slippe dårlige feilkjøp og få den beste dildovibratoren til lavest mulig pris direkte!


Best i test dildo/vibrator7 helsefordeler ved onani

Onani er en vanlig seksuell aktivitet. Det er en naturlig og sunn måte de fleste mennesker utforsker kroppen sin på.


Mange mennesker opplever dessverre en skam ved å ta på seg selv og utforske kroppen sin. Vi håper at å prate mer om dette og normalisere onani, med eller uten dildoer og vibratorer, kan føre til at flere synes at er ok å onanere og slipper skammen rundt dette.  


Her får du noen av helsefordelene ved å onanere og få orgasmer:

 1. Reduserer stress - kroppen frigir lykkehormonene endorfiner (som er kroppens naturlige opiater) og oksytocin (kroppens beroligende hormon) ved orgasmer og sex. Dette leder til at kroppen blir mer avslappet og håndterer stress bedre.
 2. Bedre søvn - i og med at kroppen frigir flere beroligende hormoner og spenninger opplever mange kvinner og menn at de sover bedre etter en orgasme.
 3. Motvirker angst og depresjon - en skikkelig bra orgasme gir deg en cocktail av endorfiner, dopamin og serotonin som alle er kroppens egne lykkehormoner.
 4. Kan ha en effekt på selvfølelsen din - for noen kan onanering være en måte å praktisere selvkjærlighet på. Når du lærer å nyte din egen kropp og hva som føles behagelig for deg kan onani øke selvfølelsen din.
 5. Smertestillende - i og med at det utløses endorfiner (som er kroppens egen smertestillende/opiater) ved en orgasme bidrar dette til smertelindring. Mange opplever at både hodepine og menssmerter lindres og i beste fall forsvinner ved onani og sex. 
 6. Øker sexlysten - mange sexologer anbefaler onani enten du er singel eller lever i et forhold. Det finnes blant annet en studie fra The Journal of Sexual medicine som viser at hyppig vibratorbruk øker sexlysten og gir generelt et bedre sexliv.
 7. Gjør deg på bedre humør - men det forstod du sikkert i og med at lykkekvartetten (endorfin, oksytocin, dopamin og serotonin) frigis. Du får helt enkelt en skikkelig lykkeboost!


Sinful banner


Hvilken vibrator/dildo skal jeg velge?

Det finnes uendelige vibratorer og dildoer på markedet men nøkkelen til å finne hvilken som passer deg best er å finne ut av hvilken stimulering du er ute etter og liker best.


For deg som vil fordype deg mer i hvilke ulike orgasmer som finnes og hvordan du skal nå disse har KK skrevet en veldig utførlig og bra artikkel om dette.


Intern - brukes inne i vagina eller analen. Passer deg som liker penetrering og G-punkt stimulering.


Ekstern - brukes på klitoris og kjønnsleppene. Passer deg som ikke ønsker penetrering eller som trenger klitorisstimulering under penetrering, enten med eller uten partner.


Kombinert også kalt rabbitvibrator - disse kombinerer intern og ekstern stimulering og ifølge ekspertene er disse de mest populære på markedet i dag.


Penis fokuserte - brukes på penis og passer deg som sliter med opphisselse eller som rett og slett ønsker å ta sexlivet til et nytt nytt nivå med enda mer stimulering enten sammen med en partner eller alene.


Anal - brukes for å stimulere analen og finnes i ulike former avhengig om du skal ha en vanlig analplugg, prostatastimulator eller analdildo. Her kommer det helt an på hvilket behov og ønsker du har.


Vi har valgt å fokusere på 3 ulike på denne siden, en rabbitdildo for henne, en penisfokusert for ham og en som passer til par som ønsker å utforske sexleketøy sammen.


Og du - glem ikke glidemiddel! Glidemiddel er ikke bare for de med tørre og følsomme slimhinner, det gjør både onani og samleie mye deiligere og forebygger friksjon som kan føre til at du sprekker, får sår og ubehag.
Dildovibrator for henne - best i test


Den beste rabbiten til kvinner kommer fra en produsent som er kjent for god kvalitet og produkter som hjelper deg å oppnå orgasme hver gang! Den beste rabbitvibratoren heter Satisfyer Mono Flex.


Satisfyer Mono Flex er en luksusvibrator som stimulerer både klitoris og G-punktet samtidig. Med to kraftfulle motorer som kan styres separat bestemmer du om du vil stimulere begge punktene samtidig eller hver for seg.


Du kan velge å bruke de 10 forhåndsinnstilte programmene og de 5 ulike intensitetene på vibrasjonene eller laste ned gratisappen Satisfyer Connect og ha uendelige muligheter. Her kan du lage egne programmer, bruke de som allerede fins der, legge til en partner om du vil at hen skal styre leketøyet ditt eller legge til flere om du vil leke med flere. 


Du kan også legge til musikk du liker og la rytmen styre vibrasjonene dine - ja her er det egentlig bare fantasien som kan stoppe deg.


Mono Flex er oppladbar og lades opp via en magnet. Den blinker når den lader og lyser konstant når den er ferdig ladet. 


Den er også vanntett som betyr at du kan bruke rabbiten både i dusjen, badekaret eller bassenget. 


Bruk gjerne vannbasert glidemiddel ved bruk av sexleketøy, dette øker nytelsen og reduserer risikoen for skader som små sår, sprekker og lignende. Materialet er av silikon og kan derfor ikke brukes sammen med silikonbaserte glidemiddel da glidemiddelet kan løse opp silikonet.  


Med Satisfyer Mono Flex er du garantert mange timers nytelse og for å være på den sikre siden lover Satisfyer at du får 15 års garanti. 


Vil du vite enda mer finner du mer informasjon her på Satisfyers hjemmeside.


Her kjøper du Satisfyer Mono Flex til lavest pris i dagDette sier forbrukerne om Satisfyer Mono Flex

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne som allerede har kjøpt og prøvd produktene i virkeligheten synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan den fungerer i hverdagen - og når det kommer til Mono Flex kan vi bare si at kvinnene elsker denne;


"Mitt beste kjøp i år. Elsker den!"


"Elsker denne lekre saken. God stimuli og lekkert design!"


"Wow det er vilt. Satisfyer-produktene er utvilsomt mine favorittprodukter, men denne her er min favoritt sammen med Satisfyer pro 2 neste. Kjøp den!!!"


"Beste jeg har testet under alle år jag har brukt sexleketøy. Vibrasjonene skiller seg fra andre og gir mer stimulanse! Dessuten styrer du alt selv i appen. Anbefaler alle å skaffe denne!!"


"Man tror at omtalene er fake men wow så vakker den er og for noen deilige vibrasjoner man får. Elsker at man kan styre via appen hvor hardt hver del skal gå. At man kan bytte program og sette sammen sitt eget er deilig. Den er glatt som gjør at det føles deilig når den er inni."


"Virkelig god kvalitet! Appen virker imidlertid litt vanskelig å finne ut av. Heldigvis fungerer det også uten appen"


"Dette var mitt første sexleketøy og jeg tror ikke jeg trenger å prøve flere! det er den beste! Så mange ulike muligheter til vibrasjoner. Den passer helt perfekt! Kan virkelig anbefales!"


"Kraftige vibrasjoner, velformede kurver og den enorme fleksibiliteten skaper fantastisk stimulanse på G-punktet og klitoris. Motorenes individualitet kombinert med appen gir mye muligheter til å utforske nye sensasjoner både sammen og på avstand. De kraftige vibrasjonene har også blitt brukt til å utforske øvrige erogene soner på kroppen. For prostatabærere fungerer den også veldig bra! Den kommer fint innpakket, holder høy kvalitet i materialet og er lett å vaske. Veldig fornøyd!!!"


Dette sier ekspertene

Venus O`Hara har testet over 60 ulike rabbiter. Med Satisfyer Mono Flex liker hun appen, at den har to motorer, at den er fleksibel/bøyes lett, materialet som er av mykt silikon og at den er stillegående. Hun sier at den kan brukes på mange måter og gir deilige orgasmer.


Winkwink har testet Satisfyer Mono Flex og gir den 4/5 stjerner på kvaliteten, at du får mye for pengene, vibrasjonsstyrken, lydnivået og orgasmegarantien. Hun gir 3,5 poeng på brukervennligheten. Hun liker også appen veldig godt og oppsummerer det hele med "Jeg kan hvert fall varmt anbefale Satisfyer Mono Flex Rabbit Vibrator til å ha hjemme! Den er deilig å bruke både alene eller sammen med sin partner." 
Vibrator for ham - best i test


Den beste vibratoren for peniseiere kommer fra Fun Factory og heter Cobra Libre II.


Cobra Libre II passer deg som liker vibrasjoner rundt hele glansen (penishodet) og sterk stimulanse. 


Denne kan brukes både når penis er slapp eller stiv - du trenger bare å legge inn penishodet inn i den 8 cm. dype åpningen og la Cobraen vibrere deg til himmels. 


For å få en enda deiligere opplevelse smører du inn penishodet med vannbasert glidemiddel innen du legger den inn i Cobra Libre. Du får en realistisk følelse av en god blowjob der både tuppen av penis, penishodet og penisstrengen stimuleres. 


Testvinneren har to kraftige motorer som sender bølgende vibrasjoner og jobber sammen for å stimulere deg med flere unike vibrasjonstyper og styrker. Du kan velge mellom 11 ulike vibrasjonstyper - klikk på "Fun", len deg tilbake og nyt!


Den er 100% vanntett og er enkel å rengjøre så den kan til og med nytes i både dusjen og badekaret om du ønsker. Du kan lett bruke den med bare én hånd. 


Cobra Libre II er noe helt utom det vanlige kan ikke sammenlignes med noen annet - den må helt enkelt prøves!


Detaljer


 • Batterier: Oppladbar, batterier følger med
 • Lengde: 14,7 cm
 • Diameter: 4,3 cm
 • Materiale: Silikon
 • Anbefalt glidemiddel: Vanntett. Bruk ikke silikonbasert da dette kan løse opp materialet.
 • Vanntett: Ja
 • Lydnivå: Lavt


Her kjøper du Cobra Libre II til lavest pris i dagDette sier forbrukerne om Cobra Libre II

Som vi skrev tidligere er det viktig for oss å vite hva forbrukere som allerede har prøvd produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som vet hvordan de fungerer best i virkeligheten. 


Når det kommer til Cobra Libre II er kundene fornøyde - veldig fornøyde. Her ser du noen av kommentarene den har fått;


"Perfekt onaniprodukt - utrolig hvor raskt man sprøyter når man setter den godt fast på penis. Den er enkel å håndtere og enkel å rengjøre etter bruk - kan kun gi mine varmest anbefalinger" 


"Jeg var litt skeptisk i starten ettersom jeg aldri har prøvd et sexleketøy før. Men jeg er svært overrasket, den er virkelig god. Det er sinnsykt deilig. Det perfekte alternativ hvis den kunne tatt oppvasken også :D Nei spøk til side... Kan klart anbefale den! Det nesten som om den er begynt å bråke litt mer, kanskje er detslit, haha :) Viktig! Husk lader og glidemiddel."


"Fantastisk godt produkt. Kult at man ikke trenger å holde den mens man bruker den. Det er digg å ligge og lese mens det kiler helt ekstremt i pikken. Kan varmt anbefales"


"Nå har jeg blitt eier av en cobra, og jeg må si at jeg er tilfreds. Den gir en skikkelig konge opplevelse. Jeg hentet den på postkontoret i går, og så var det bare å gå hjem og prøve den. Først strøm på, og deretter igang:) Jeg prøvde div. hastigheter og kunne merke at det hadde jeg ikke tålmodighet til, så jeg skrudde den heltopp og kom i et brak av en utløsning. Kanskje er den litt for liten i størrelsen til meg, jeg skulle ha godt med glidemiddel på"


"Har prøvd den noen ganger etter mottakelsen og det er et godt produkt. Fikk en fantastisk utløsning i løpet av et øyeblikk første gang, jeg nådde ikke en gang hele programmet. Svært kraftige vibrasjoner, det beste leketøyet jeg har kjøpt til dags dato."


"Fun Factory Cobra II Penisvibrator er et helt fantastisk onaniprodukt til menn. Cobraen er enkel å bruke og svært enkel å rengjøre etter bruk. Ettersom den kun dekker penishodet er glidekrem ikke nødvendig, men det anbefales klart for å optimere nytelsen! Cobraen har fordelen av at man ikke trenger å holde den mens man bruker den,men kan ligge eller sitte avslappet og la den gjøre alt arbeidet. Det eneste jeg kan sette fingeren på er manualen, som kun består av bilder, hvilket gjør den ganksevanskelig å forstå. Cobra kan varmt anbefales til mannen som har lyst på litt avveksling når han er alene."


"Kjørte denne for full kraft første gang og kom innen 1 min kan anbefales"


"God kvalitet. God oppfinnelse. Den er svært kraftig med mange programmer, så man finner et som passer. Som med alt leketøy burde den kunne kjøpes i to størrelser. Jeg er veldig glad for denne. Hvis du er i tvil, så kjøp den. Den er bra!! Smiler. PS. Bra batteri"


Ulemper da? Disse vil du jo gjerne kjenne til før du bestemmer deg for å handle. Noen sier at de ikke får utløsning og noen sier det er dumt at den bare kommer i en størrelse, men ellers er mennene veldig fornøyd med kjøpet sitt. 

  

Dette sier ekspertene

Sexualalpha: har testet Cobra Libre II og oppsummerer det hele med "Som spesialleketøy for penishodet ditt gjør Cobra Libre II alt riktig. Det løste til og med det viktigste problemet originalen hadde - den har praktiske knapper nå i stedet for en idiotisk touch-knapp. Legg til de utøkte innstillingene og vi har en vinner."


Aftonbladet: gir Cobra Libre II 4/5 poeng og skriver "Cobra Libre II stimulerer effektivt penishodet og undersiden som mange opplever som veldig følsomt. Fun Factory tilbyr alltid en stilig og leken design og for den som vil prøve nye måter å onanere på, så kan Bobra Libre II være det man søker."


Lascero.com: Peter på Lascero har også testet Cobra Libre II. Han liker godt vibrasjonene, materialet, at den er lett å holde, enkel å bruke og at det magnetisk ladning. Peter skriver "Du lurer nok på om jeg kommer bare av vibrasjonene. Og ja. Vibrasjonsmodusene er ikke monotone, og du kan hovedsakelig vri leketøyet litt rundt og prøve å endre retning... Tro meg, Cobra vil få deg til å komme og det ganske sterkt. Spesielt for stimuleringen du ikke er vant til..."


Adam på Obsession Rouge: gir Cobra Libre II 9/10 poeng. Han konkluderer det hele med å si at "Dette er til dags dato den beste mannlige vibratoren jeg har eid, selvom Hot Octopuss er en nære toer. Om hovedprioriteten er onanering velg Cobra Libre." 


Bestblowjobmachines: liker Cobra Libre II veldig godt! Med ordene "Slik jeg ser det, er dette en no-brainer. Til tross for sine feil, er Cobra Libre 2 absolutt verdt å kjøpe. Er du en singel mann som leter etter litt moro, finnes det knapt en bedre mannlig onanerer på markedet. Den dekker alle smaker og behov – enten du liker det sakte, raskt eller noe midt i mellom. Når du først har blitt vant til leketøyet og finner ut hvordan du liker å bruke den, vil du bokstavelig talt få bakoversveis!


Når det gjelder deg som har en partner, ja, enda bedre! Hvis dere begge er klare for det, kan dere virkelig krydre sexlivet med denne lille leken. Hvorfor nøye deg med middelmådig sex når ekte ekstase er så lett å få?


Så det siste jeg må fortelle deg i denne anmeldelsen er å kjøpe en hvis du ikke allerede har en. Det var et av de bedre kjøpene i livet mitt – og jeg er ikke i tvil om at det vil være det samme for deg."
Dildovibrator for par - best i test


Om du vil ha en dildovibrator som du kan bruke sammen med partneren din anbefaler vi Satisfyer Endless Fun.


Satisfyer Endless Fun er en parvibrator som kan brukes på flere måter. Du kan bruke den på klitoris, vaginalt, analt og sammen med med en partner.  


Det er egentlig bare fantasien som kan sette stopp for alle posisjoner og måter å bruke den på. 


Skaftet har en kurvet form som er ideell for stimulering av G-punktet. De kraftige og vibrerende armene sender intense og pirrende vibrasjoner til bunnen av penis. Du kan også sette armene rundt brystvortene, klitoris eller kjønnsleppene. 


Satisfyer har tre kraftige og stillegående motorer og du kan velge mellom 30 ulike program som gir mer enn 100 ulike vibrasjonsmuligheter


Du får med illustrert bruksanvisning når du kjøper denne for flere tips om bruksmulighetene.


Den er vanntett og enkel å rengjøre. Om du bruker den sammen med vannbasert glidemiddel blir nytelsen enda høyere. 


Her kjøper du Satisfyer Endless Fun til lavest pris i dagDette sier forbrukerne om Satisfyer Endless Fun

"Nytes av begge.  Denne falt godt i smak til oss begge. Uante muligheter. Smart med muligheten for å vri "hodet". Veldig fornøyd både jeg og kona."


"Morsom sak for par å bruke! Vibrerer bra og er til stor glede for begge parter. Litt stiv ladekabel så kan være vrient å få laderen til å ligge rett på polene, men man finner en løsning! «Skaftet» er også kanskje litt stort under anal lek for den uerfarne."


"Kjøpte denne og var egentlig litt skeptisk i starten, jeg må si at jeg er meget imponert. Jeg er mest vandt til at vibratorer primært er for henne og ikke så mye for meg, men handjobs er av en annen verden etter denne ble tatt inn på soverommet. Det skal sies at vi ennå sliter litt med å bruke den i kombinasjon, men utelukker på ingen måte at dette kan være mulig etter en del eksprimentering når vi er litt mer vandt til den."


"Mye for pengene. Denne godbiten var en energipille til samlivet vårt må jeg si! Vi har brukt den på mange måter til nå og fremdeles er det mer som må utforskes. Godt produkt, god kvalitet. Fruen får nå orgasme lett og greit."


"Reddet vårt sexliv! Mange, mange måter å bruke den på :)"


"Noe av det beste jeg har prøvd - gleder meg til å leke med den sammen med elskeren min"


"Superdeilig vibrator. Vi har prøvd den begge to, både sammen men også hver for seg, og er begge veldig begeistret!"


"Er helt vill med denne vibratoren! Prøvde en innstilling i mindre enn et minutt før jeg kom. Vibratoren gir veldig dype, buldrende vibrasjoner, i stedet for svake vibrasjoner, som jeg ellers er vant til. Elsker at den har så mange valgmuligheter, og at den funker både når man skal leke alene, og når man er to(eller fler)! Kjæresten min, som aldri hadde brukt et sexleketøy før, ble veldig positivt overrasket av vibrasjonene når de bøyelige "armene" ble plassert rundt skaftet. Vil anbefale denne vibratoren til alle som tidligere har blitt skuffet av svake, kjedelige vibrasjoner - denne er det stikkmotsatte, og dere blir nok positivt overrasket!" 


Ulemper da? Disse vil vi gjerne vite før vi bestemmer oss for å kjøpe - og det som noen nevner er at den var større enn de hadde forventet og en skriver at den er vanskelig å bruke sammen.

beste dildo finner du her i vårt dildo test. Du finner også beste vibrator.


~ Gi deg selv deilige orgasmer med den beste vibratoren/dildoen ~
Slik utførte vi testen

For å finne de beste dildoene/vibratorene har vi pratet med sexologer og spesialister innen seksuell velvære for å få tips og råd om hvilke sexleketøy som er best og hvorfor disse er bra å bruke.


Vi har også søkt rundt på nettet etter aktuelle ekspert-tester. Det finnes ikke mange å ta del av, men de gir i alle fall en liten pekepinn i hvilken retning vi kan kikke.


Og viktigst av alt - vi har lest og gransket forbrukeromtalene hos alle sexleketøybutikkene på nettet for å finne de rette testvinnerne. Det er jo tross alt forbrukerne som vet hvordan disse fungerer etter en tids bruk. 
Her kjøper du Satisfyer Mono Flex til lavest pris i dag


Her kjøper du Cobra Libre II til lavest pris i dag


Her kjøper du Satisfyer Endless Fun til lavest pris i dag
Tips 1: Hvis du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker. Da holder vi øynene oppe for deg og gir deg en liten notis når det er tilbud på testvinnerne. Det betyr at du får beste dildoen til best pris!


Tips 2: For deg som ønsker enda mer sexleketøy kan vi anbefale deg å lese siden om det beste sexleketøyet her!


Tips 3: I tillegg til dette finner du også den beste massasjepistolen, den beste massasjeputen og den beste fotmassasjen hos oss.


Anita Carlsen

Best i test: Dildo - vibrator

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert