Beste vannkokeren - test vannkoker

Test på beste vannkoker 2021

Skal du kjøpe deg en vannkoker og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken vanlige forbrukere liker aller best!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste vannkokeren til best pris direkte!

 


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste vannkokeren NÅ!


Disse kravene stiller vi til beste vannkokeren

Vannkokere har egentlig bare en oppgave - å koke vann - men du får disse i mange ulike designer og i alle mulige prisklasser idag. Vi stiller følgene krav når vi leter etter den beste vannkokeren;

  • Raskt oppkok - så du rekker å koke vann selv når du har dårlig tid.
  • Automatisk avstengning - den skal stenge seg av automatisk når det har kokt klart.
  • Sikkerhet mot tørrkoking - dette ødelegger vannkokeren, derfor vil vi ha ett sikkerhetssystem mot tørrkoking.
  • Brukervennlig - den skal være enkel, lett å helle med og lett å stille tilbake på dreiebasen.
  • Minst 1 liter i volum - den skal romme minst 1 liter eller mer så du skal slippe å koke opp i flere omganger når du har flere gjester.
  • Rimelig pris - såklart.

 
Vannkoker best i test 2021

Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til hva forbrukerne synes er valget enkelt. Den beste vannkokkeren akkurat nå er Philips HD9350.


Beste vannkokeren 2020 - best i test vannkoker

Vannkoker best i test - Philips HD9350

(Klikk på vannkokeren for mer informasjon om den beste prisen)Liker 1

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 22 juni 2021

Philips HD9350


Philips vannkoker presterer bra, ifølge både eksperter og forbrukere. Den holder høy kvalitet samtidig som den er rimelig i pris


Philips HG9350 har en effekt på 2200 W som betyr at du kan koke 1 L vann på 3,41 min. Den har små finesser som automatisk avstengning og sikkerhetssystem mor tørrkoking så det ikke er noen risiko for at den koker uten vann. 


Den har også en indikeringslampe som viser når vannkokeren er på  og en tydelig vannindikator der du lett kan lese hvor mye vann som er i. Vannkjelen er trådløs og baseplaten har en ledning som er 75 cm lang.


Varmeelementet er flatt for at vannet skal koke fortere og det blir lettere å rengjøre. Når vannkokeren står på platen kan du vri den 360 grader for enkel håndtering uten at den må "passe".


Det er en fjær på lokket som gjør at lokket åpnes automatisk med hjelp av en knapp på håndtaket. Lokket har en stor åpning så du enkelt kan fylle på vann og rengjøre den etter koking. Du kan også fylle vann via den store tuten. Denne har et mikronett-filter som fanger opp uønskede kalkpartikler.Så sier ekspertene om testvinneren

Råd & Rön testet 15 vannkokere i august 2019. Philips HD9350 havnet på andreplass med 77 poeng og fikk utnevnelsen "Bra Kjøp". Vinneren i testen ble den atskillig dyrere Siemens TW86103 som fikk 78 poeng. 


Tænk testet 14 vannkokere i september 2019. Det ble en delt førsteplass og med 72 poeng hver fikk Philips HD9350 og Siemens TW8603 dele på utnevnelsen Best i test.


Dette sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene forbrukerne har skrevet om Philips HD9350;


"Stilig, rask, kvalitet og veldig brukervennlig. Sikker og lett å bruke." 


"Stilig utseende, rask og stille, kraftig kvalitet, brukervennlig uten masse unødvendige finesser. Litt minus: på grunn av materialet blir den litt tung og man kan ikke holde om kjelen i og med at den blir het..."


"Jeg har hatt denne vannkokeren i litt over ett år nå og jeg er veldig fornøyd. Jeg har ikke hatt noen problem enda. Jeg anbefalte den til en venn."


"Vannet begynner å koke fort og når man heller går det aldri galt."


"Vannkokeren brukes daglig og ser ut som ny, selv etter noen måneder. Ingen deler løses opp i det kokende vannet og den er lett å rengjøre."


"Funke akkurat som den ska og ser fænci ut på kjøkkenbenken. Kunne vært litt lavere minimum-merke, må koke dobbelt så mye vann enn nødvendi hvis man ska koke en kopp te til én"


"Kjøpte den for å ha på kantine på jobben og den er praktisk og virker solid."


Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi handler så vi kan veie inn dette når vi skal bestemme oss. 

Det som noen nevner er at den blir varm på utsiden og at den bråker litt, men ellers er både forbrukere og eksperter veldig fornøyd med Philips HD9350.


Her kjøper du Philips vannkoker til best pris


vannkoker best i test. Best i test Guiden - vannkoker.Om du vil bidra til å gjøre livet ditt litt mer miljøsmart kan du bruke vannkokeren til mer enn å bare koke vann til drikke. Ifølge miljøsiden Greenwatchs undersøkelse om hvordan man kan spare strøm skriver de at "om alle hushold koker 2 liter vann med vannkoker istedet for kasserolle så skulle husholdningsstrømmen motsvarende 50.000 hus kunne spares inn." Tips 1: Er du blant dem som ikke nøyer deg med pulverkaffe, men vil ha en riktig kopp kaffe? Da kan du lese om den beste kaffetrakteren her! Vi har også en side om den beste espressomaskinen og den beste kapselmaskinen.   

 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på vannkokeren her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste vannkokeren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Anita Carlsen

Best i test: Vannkoker

Testen ble publisert og sist oppdatert