Vannkoker best i test 2023, vannkoker med termostat test,

Vannkoker test 2024 - kok opp vann på nulltid

Om du skal kjøpe deg ny vannkoker og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken vannkoker vanlige forbrukere liker aller best!


Alt dette er oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste vannkokeren til best pris direkte! 7 krav på den beste vannkokeren

Vannkokere har egentlig bare en oppgave - å koke vann - men du får disse i mange ulike designer og i alle mulige prisklasser i dag. Vi stiller følgene krav når vi leter etter den beste vannkokeren;

 1. Raskt oppkok - så du rekker å koke vann selv når du har dårlig tid.
 2. Flere temperaturinnstillinger - for deg som ikke vil ha kokende vann og for deg som er glad i grønt te som oftest bare skal dra i 80 grader.
 3. Automatisk avstengning - den skal stenge seg av automatisk når vannet har rett temperatur.
 4. Sikkerhet mot tørrkoking - dette ødelegger vannkokeren, derfor vil vi ha ett sikkerhetssystem mot tørrkoking.
 5. Brukervennlig - den skal være enkel, lett å helle med og lett å stille tilbake på dreiebasen.
 6. Minst 1 liter i volum - den skal romme minst 1 liter eller mer så du skal slippe å koke opp i flere omganger når du har flere gjester.
 7. Rimelig pris - selvfølgelig.

 

Vannkoker best i test 2024


Etter å ha lest tester, pratet med eksperter og tatt hensyn til hva forbrukerne synes er valget enkelt. Den beste vannkokeren akkurat nå er Russel Hobbs vannkoker.


Russel Hobbs vannkoker

Vil du starte dagen med en deilig kopp kaffe, te eller kakao? Med vannkokeren fra Russel Hobbs kan du enkelt lage favorittdrikken din. Den er stilren, praktisk og enkel å rengjøre. Og ikke nok med det - den kan også brukes til å tilberede barnemat!


Romslig og strømsparende

Den rommer opptil 1,7 liter og har en effekt på 2400 W som gjør at vannet kokes lynraskt opp. 


Termostat fra 40 til 100 °C

Den har termostat med temperatur fra 40- til 100 °C, som betyr at du selv kan velge hvor varmt du vil ha vannet. Dette kan være en stor fordel for deg som ikke liker kokende te/kaffe/sjokolade men det er også flere te-sorter som ikke skal være 100 grader, som blant annet grønt te. Dette gjør også at du kan tilberede barnemat. 


Egen avtakbar tesil

Ikke nok med at du kan velge ønsket temperatur har denne kokeren også en egen avtakbar tesil som gjør at du kan koke løs te i den


Hold varm-funksjon og auto off

Keep warm Sensoren gjør at vannet kan holdes varmt opptil 40 minutter. Den har automatisk avstengning når vannet har nådd den temperaturen den skal ha og sikkerhetssystem mot tørrkoking så den koker ikke uten vann. Det går ikke å sette den på om ikke lokket er på ordentlig, så det er ingen risiko at små barn kan starte den. 


Indikeringslampe og trådløs kjele

Russel Hobbs har også en indikeringslampe som viser når vannkokeren er på og en tydelig vannindikator der du lett kan lese hvor mye vann som er i. Vannkjelen er trådløs og baseplaten har en ledningssamler. 


Enkel håndtering

Når vannkokeren står på platen kan du vri den 360 grader for enkel håndtering uten at den må "passe". Den har også et avtagbart kalkfilter i rustfritt stål.


Mer informasjon finner du på Russel Hobbs hjemmeside


Du kan også se hvordan denne elegante kokeren fungerer i virkeligheten på dette YouTube-klippet.Her kjøper du Russel Hobbs vannkoker til best pris
Dette sier forbrukerne om den beste vannkokeren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om dette, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene forbrukerne har skrevet om Russel Hobbs;


"Jeg kjøpte denne på nett og fikk pakken hjem veldig raskt.Denne bruker jeg hver dag og det jeg liker mest er at man kan se i hvilken grader vannet er og man kan også sette timen når man ønsker å ha det klart" 


"ser ut som et romskip ja, men blir ikke å kjøpe vanlig vannkoker flere gang! kokfornøyd"


"Veldig fornøyd 👍 Fantastisk bra med valg av så mange temperaturer."


"Denne var over all forventning med egne innstillinger til forskjellig te"


"Vannkokeren fungerer glimrende! Enkelt å stille inn forskjellige temperaturer, f.eks. for korrekt temperatur til forskjellige varme drikker. God kapasitet, og både varmer vannet raskt opp, og holder godt på vanntemperaturen etterpå."


Vannkoker test - dette sier ekspertene

TEK har testet 9 ulike vannkokere og kårer Russel Hobbs til best i test med 9 poeng. De oppsummerer det hele med "...det som gjør Russell Hobbs til testvinner er noe så kjedelig som «totalpakken». Vannkokeren har et veldig godt temperaturspenn på 40-100 grader og muligheten for å stille temperatur på hver femte grad - til sammen 13 valgmuligheter, med andre ord. Det gir total kontroll på alt fra tilberedning av barnemat til te- eller kaffebrygging."

Andreplassen går til Aarke Kettle som får 8,5 poeng og tredjeplass og utnevnelsen Beste kjøp går til Wilfa Svart Format som også får 8,5 poeng.


Råd og Røn testet 16 vannkokere i september 2021. Førsteplassen gikk til Siemens TW86103 som fikk 74 poeng og utnevnelsen Best i test. Philips HD9350 havnet på andreplass med 72 poeng og fikk utnevnelsen "Bra Kjøp"


Tænk testet 14 vannkokere i september 2019. Det ble Siemens TW86103 som fikk førsteplassen med 74 poeng og lovordene "Vannkokeren fra Siemens er presis og rask til å koke opp vannet og man har muligheter til å reduserer temperaturen. Dette er vannkokeren som varmer vannet raskest opp. Brukervennligheten er også på topp og den er enkel å bruke til tross for ekstra funksjoner." 
Philips HD9350 kom på andre plass med 72 poeng.  


Elon selger Russel Hobbs vannkoker for 1139 kr. Frakten er inkludert i prisen!

1139 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Russel Hobbs vannkoker!Vannkoker test, finn den beste vannkoker her,


~ Gjør starten på dagen litt bedre med den beste vannkokeren ~


Om du vil bidra til å gjøre livet ditt litt mer miljøsmart kan du bruke vannkokeren til mer enn å bare koke vann til drikke. Ifølge miljøsiden Greenwatchs undersøkelse om hvordan man kan spare strøm skriver de at "om alle hushold koker 2 liter vann med vannkoker i stedet for kasserolle så skulle husholdningsstrømmen motsvarende 50.000 hus kunne spares inn." 


Tips 1: Er du en av dem som ikke nøyer deg med pulverkaffe, men vil ha en riktig kopp kaffe? Da kan du lese om den beste kaffetrakteren her! Vi har også en side om den beste espressomaskinen og den beste kapselmaskinen.   

 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på vannkokeren her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste vannkokeren til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan rengjøre vannkoker?
  Den beste og enkleste måten å avkalke vannkokeren din på er å bruke eddik. Bland 1 dl eddik og 3 dl vann og fyll hele vannkokeren med væske. La dette koke to ganger og skyll deretter kjelen. Hvis det lukter eller om vannet fortsatt smaker eddik etter avkalkning kan du koke vann til duften og smaken av eddik forsvinner.
 • Hvilken vannkoker er best i test?
  Den beste vannkokeren akkurat nå er Russel Hobbs. Denne koker vannet raskt og holder varmen effektivt i opp til 30 minutter. I tillegg til dette har den funksjoner som automatisk avstengning og en beskyttelse som forhindrer at vannkokeren tørrkoker. Den har også flere temperaturinnstillinger.
 • Hvordan fungerer en vannkoker?
  Ved hjelp av et varmeelement i bunnen økes varmen raskt og vannet begynner å koke. Takket være det faktum at varmeelementet er spesifisert i henhold til kjelens beholder, kan maksimal energieffektivitet oppnås, og derfor er vannkoker et bedre alternativ enn komfyren når det gjelder energimengden som kreves.
 • Hvor varmt blir vannet?
  Vann koker ved 100 grader Celsius, og det er temperaturen som oppnås i en vannkoker. Noen kjeler har også temperaturinnstillinger så du selv kan bestemme hvilken temperatur den skal nå. Denne innstillingen kan imidlertid ikke settes høyere enn 100 grader.Anita Carlsen

Best i test: Vannkoker

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert