Barberhøvel best i test 2023 - beste barberhøvel Best i test Guiden

Best i test barberhøvel 2024 - for deg som ønsker silkemyk hud

Om du skal kjøpe ny barberhøvel og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester og viktigst av alt - fått greie på hvilken barberhøvel vanlige forbrukere liker aller best!


Dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe å bruke dårlige barberhøvler som skader huden din og få den beste til best pris direkte! Men først skal du få noen tips på hvordan du får det beste resultatet når du barberer deg med høvel.


 

Bra tips for en skånsom barbering

  • Forbered huden med varmt vann - Det beste er å barbere seg etter en varm dusj, i og med at hårene blir mykere og lettere å kutte når de absorberer varmt vann.


  • Bruk barberingsskum - Dette gir en skånsom og behagelig barbering. For menn anbefaler ekspertene at du skal bruke en barberkost, den hjelper ikke bare å skumme, men den løfter og fukter skjegget og som en bonus gir den også en god massasje.


  • Barber med hårs - Det er mange spekulasjoner om dette, for noen går det bra å barbere mot hårs, men generelt sies det at du skal barbere med hårs for å unngå irritasjon og inngrodde hår.


  • Vær nøye med etterarbeidet - Skyll huden nøye med lunket vann, klapp huden tørr med håndkle og avslutt det hele med en fuktighetsgivende lotion. Unngå aftershave med alkohol om du har tørr hud, alkohol tørker nemlig ut huden. Unngå også altfor fet krem da dette tetter igjen porene.  


  • Skift blad regelmessig - Det er større risiko å skade huden når barberbladet begynner å bli sløvt.


  • 4 blad eller mer - Bruker du en høvel med minst 4 blad, reduserer du risikoen for å kutte deg.


  • Rengjør høvelen - Husk å rengjøre barberhøvelen etter bruk, da holder den seg lengre. Du slipper også gamle hår- og hudrester som samler bakterier til neste gang du barberer deg.


Barberhøvel dame best i test 2024
Gillette Venus Swirl Flexiball er en fleksibel barberhøvel som hjelper deg å fange hårene andre høvler går glipp av. Den er lett å bevege, hodet er roterbart og følger konturene selv på steder som er vanskelige å nå, som f.eks. knær og ankler. 


Testvinneren har hele 5 blad, et vannaktivert MoistureGlide-stoff som gir fantastisk gli og et gripevennlig håndtak. Gillette Venus Swirl gir deg et langvarig og glattbarbert resultat.


Her kjøper du Gillette Venus Swirl til best pris
Barberhøvel menn best i test finner du her. Barberhøvel damer best i test finner du også på denne siden.


~ Alltid et glattbarbert resultat med Gillette Venus Swirl Flexiball! ~


Beste barbehøvel dame - dette sier ekspertene om testvinneren

Råd och Rön testet 14 barberhøvler i mai 2019. Best i test med 91 poeng var Gillette Venus Swirl. Den fikk toppkarakterer i de fleste kategoriene, som blant annet "Følelsen etter barberingen" og "Vanskeligbarberte områder". På andreplass kom Wilkinson Hydro Silk med 87 poeng.


The Wire anbefaler 3 barberhøvler for kvinner. Gillette Venus Swirl er en av disse og de anbefaler den til deg som vil ha en barberhøvel som smører og er fleksibel.


Dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere synes om produktet sitt, det er jo faktisk de som har den største og mest aktuelle informasjonen. Her er noen eksempel på hva forbrukere som allerede har kjøpt og testet Gillette Venus Swirl sier; 


"En velgjort barberhøvel. Jeg liker at den vrir seg for å komme til på vanskelige områder som vanligvis ikke går med en stiv barberhøvel. Jeg liker også designen, fargen og komfortstrimlene. Jeg er veldig fornøyd med dette produktet." 


"Veldig tett barbering. Bena mine har aldri vært så glattbarbert, unntatt når jeg har vokset dem. Damer, det føles som Gillette Fusion som mannen din bruker. Den har gummi/silikonremse som betyr at den ikke glir." 


"Jeg ELSKER denne barberhøvelen Jeg har aldri tidligere fått et så glattbarbert resultat og huden min var utrolig myk etter dusjen. Jeg anbefaler virkelig denne barberhøvelen!!!!!"


"Denne er fantastisk. Jeg kommer til å oppmuntre alle i familien til å kjøpe den. Untatt medlemmene i familien som allerede bruker den."


"Skånsom mot huden og barberer fort med bra resultat. Huden blir glatt og myk."


"Elsker hvor lett det var å barbere ved knærne og anklene. Har alltid hatt problem med det tidligere."


Barberhøvel mann best i test 2024
Fusion Proglide Power er en barberhøvel i tradisjonell design med en del moderne finesser fra Gillette. Det er en manuell barberhøvel som går på batteri og kan brukes både på bløtt og tørt. Batteriet i høvelen bidrar til små beroligende mikropulser som eliminerer friksjon og gir deg en uanstrengt og lett barbering. 


Barberhøvelen smører huden takket være den lille blå silikonremsen. Dette gjør at barberingen ikke føles så tøff mot huden og gir et behageligere og glattere sluttresultat.


Barberbladene er designet for at det skal kreves så lite krefter som mulig å skjære gjennom hårene. Dette minimerer risikoen for å kutte seg og du trenger ikke å rykke og dra. Det er også en innebygd stabilisator som holder barberbladene fra hverandre med et jevnt mellomrom for optimal komfort.


Takket være flex-kulen som gjør at hodet kan roteres opp og ned og fra side til side er barberhøvelen ekstra fleksibel, den følger etter ansiktskonturene så du lett skal kunne barbere selv de vanskeligste områdene.  


Her kjøper du Gillette Fusion Proglide Power til best pris
Beste barberhøvel menn - dette sier ekspertene om testvinneren

Klikk har testet Gillette Fusion ProGlide Power FlexBall og ga den terningkast 5. De oppsummerer det hele med; "Veldig bra resultat! Synes denne var overraskende bra. Med fem blader fjerner den hår effektivt og det er ikke nødvendig å gå over gjentatte ganger på samme sted. Gir tett barbering. Behagelig håndtak og med et "bevegelig" barberhode var den meget fleksibel å bruke."


Menshairstyletoday har testet 9 barberhøvler for menn. De liker Fusion ProGlide Power og skriver at "dette er et kraftverk! Du får en ren og rask barbering for en billig penge."


Dette sier forbrukerne om barberhøvelen

Som vi nevnte tidligere så vil vi på Best i test Guiden alltid vite hva vanlige forbrukere synes om produktet sitt, det er jo faktisk de som har den største og mest aktuelle informasjonen og erfaringen. Her er noen eksempel på hva forbrukere som allerede har kjøpt og testet Gillette Fusion ProGlide Power Flexboll sier;


"Dette er gullstandard på barberhøvler for menn. El-funksjonen er fantastisk. Den glir lett. Det roterende hodet og trimmerbladene er flotte funksjoner. Farvel engangsartikler!"


"Jeg skjønner ikke hvorfor en vibrerende barberhøvel gir bedre resultat enn vanlig, men for meg fungerer det. Jeg har sammenlignet med den vanlige versjonen og jeg får mye bedre resultat med strømfunksjonen. Ingen rykk på en to-dagers stubbe og ingen kuttsår. Den fungerer som den skal og Power ProGlide er nå hverdagshøvelen min."


Dette er uten tvil den beste barberhøvelen jeg noengang har eid. Ren og tett barbering, bladene blir ikke tilstoppet av skum og virker som de holder lengre. Vibrasjonene i bladene gjør det utrolig lett."


"Jeg ønsker at jeg hadde funnet denne for flere år siden. Superglatt barbering, ingen trauma og jeg har allerede brukt den i flere måneder med det originale batteriet. Den gjør en mye bedre jobb enn barberhøvelen med vanlige blad og den gir et bra resultat allerede den første gangen - du trenger ikke barbere deg i flere omganger selv om du har en lengre skjeggstubb."Tips 1: Om det er en barbermaskin du er ute etter kan du lese om den beste barbermaskinen her! 


Tips 2: Du som heller er på utkikk etter en epilator finner epilator best i test her!

 

Tips 3: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på barberhøvlene her ovenfor! På den måten gjør du et kupp = den beste barberhøvelen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter!


Anita Carlsen

Best i test: Barberhøvel

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert