Boligalarm best i test. Hjemmealarm test

Boligalarm best i test 2024

Om du vil vite hvilken boligalarm som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle eksperttester og fått greie på hvilken hjemmealarm forbrukerne liker best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste boligalarmen til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg beste boligalarm NÅ!


Derfor skal du ha boligalarm

  • For å beskytte hjemmet ditt mot innbruddstyver.
  • For at du skal kunne kjenne deg trygg hjemme.
  • For å beskytte hjemmet og familien din mot brann.
  • Du kan senke premien på innboforsikringen din.
  • Ha kontroll på hjemmet ditt når du ikke er hjemme.


Når vi har søkt etter den beste boligalarmen har vi lagt vekt på hva startavgiften og månedskostnaden ligger på. Vi har også tatt hensyn til om installasjonen inngår og om det er gratis vekterutrykninger. Noe som også er verdifullt er om den utrykkende vekteren gjør en hjemmekontroll og sikrer at det er trygt hjemme etter at alarmen har gått.


Alarm med kamera er også noe som blir mer og mer populært takket være muligheten til å fange tyven på bilde. Noe som flere og flere spør etter er om alarmen er trådløs. Ikke nok med at du slipper masse ledninger overalt, det er mye enklere å plassere de forskjellige tilbehørene hjemme som kamera, sirener og sensorer.


De fleste boligalarm i dag er trådløse og bruker dels GSM (Global System for Mobile Communicatione) og har et innbygd SIM-kort som kobles til mobilnettet for å kunne sende ut informasjon til huseieren. Den informasjonen du kan ta del av er blant annet livebilder fra overvåkningskameraet. En ting som er viktig om du kun bruker GSM på alarmen din er at du har penger på SIM-kortet om du bruker et kontantkort.


Det andre kommunikasjonssystemet som brukes er vanlig Wi-Fi hvor GSM fungerer som en sikkerhet i tilfelle Internett skulle slås ut.


Alarmselskap best i test 2024

Etter nøye granskning av eksperttester og hva forbrukere synes er valget veldig enkelt. Den beste boligalarmen akkurat nå kommer fra Verisure


verisure smart alarm


Beste boligalarmen akkurat nå - VerisureLiker 1


Alarmen fra Verisure har en ganske høy startavgift men du får mye for pengene. De har alarmtjenester som passer både hus og leiligheter og du kan til en viss del skreddersy din egen pakke så det passer deg og hjemmet ditt så bra som mulig. 


Når du tegner et abonnement inngår installasjonen som blir utført av en profesjonell montør. Du får også med overvåkningskamera og muligheten til å addere flere "Smarte hjem" -funksjoner som f.eks. testvinneren vår for Elektronisk dørlås, Yale Doorman V2N. Du får også gratis vekterutrykninger som hjelper både med å bli kvitt uvedkommende og å gjenopprette sikkerheten i boligen.


Alarmen er koblet opp både via en bredbåndskabel og mobilnettet. Grunnen til at det er to kommunikasjonsveier er i tilfelle det ene slutter å fungere.  


I basepakken inngår det en rørelsedetektor som alarmerer direkte ved innbruddsforsøk, kameradetektor, røykdetektor og et avskrekkende alarmskilt


Du får også med noe som heter Verisure Voice som er en tale- og lytteenhet. Når alarmen går snakker de direkte inn i boligen og du kan svare tilbake uten å trykke på noen knapp. Alarmstasjonen kan snakke direkte inn i boligen eller bedriften for å finne ut av hva som skjer og ved innbrudd skremmes tyvene raskt vekk når de hører at vekter er på vei og politiet varslet.  


Det er også enkelt å si opp tjenesten om du ønsker det. Andre alarmtjenester vil at du skal betale hele alarmkostnaden om du vil si opp abonnementet ditt, men hos Verisure gjelder 3 måneders oppsigelse. 


Les om tilbudet deres til deg!


alarmselskap best i test,beste alarmselskap,Boligalarm test - dette sier ekspertene

2019

PCFÖRALLA gir Verisure 8/10 poeng og blir herved vinneren i testen deres. De priser den enkle appen og alle smarte funksjponer som kommer med. De liker også at alle utrykninger er gratis og at alarmsentralen er åpen døgnet rundt. Andre alarm som ble testet var blant annet Sector Alar, Securitas Home og Svenska Alarm.


2017 og eldre

Expressen testet 7 ulike boligalarm. Verisure hylles for appen sin, funksjonene, at installasjonen blir utført av en profesjonell installatør og utbyggingsmulighetene av alarmen. De liker ikke at det koster en del å komme igang, dog er det lettere å si opp avtalen om du skulle være misfornøyd.


TV2 Hjelper deg satte Sector Alarm och Verisure opp mot hverandre i en duell om hvem som kom raskest etter utløst alarm og det ble en klar seier til Verisure som kom raskest i begge tilfellene. 


Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til det beste alarmselskapet med flest fornøyde kunder de siste 6 årene. 


Verisure boligalarm - så sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet/tjenesten vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen av bruken i hverdagen. Som vi skrev ovenfor så har Verisure flest fornøyde kunder i Norge siden 6 år tilbake og her kan du lese noen eksempel på hva forbrukerne sier om alarmsystemet sitt;


"God informasjon om opplegget ved alarmforespørsel. Kort tid fra bestilling til installasjon. Montør møtte presis til avtalt tid, var rask og ryddig, samt gav god opplæring/informasjon." - Anne 


"Veldig fornøyd med alarmen. Veldig hyggelige mennesker som jobber der." - Anita 


"Hadde en fantastisk flink montør, og alarmen har virket utmerket. " - Geir Ivar 


"Super oppfølging fra start til slutt. Installerte til avtalt tid og god opplæring. Systemet har fungert godt og jeg føler meg trygg." - Veronica


" Er foreløpig (ganske ny kunde) veldig godt fornøyd med Verisure. Systemet fungerer (enkelt å bruke også) og installering gikk kjempefint. Det synes mulig å få snakke med mennesker ved behov.I dagens samfunn, er dette dessverre blitt et problem, så håper personlig kontakt er prioritert i selskapet. Det dukker opp spørsmål om et eller annet fra tid til annen og da er det svært viktig med kort og enkel vei fram til riktige personer." - Fred Otto 


"Enkelt i bruk. Rask behandling og montering. Veldig enkelt i bruk. Fort å sjekke om døra er låst og hvem som kommer og går med appen. Veldig fornøyd. Minus at vinduer med skallsikring må være lukket for å ha alarmen på, men forsåvidt logisk." - Solveig 


"Jeg gir 5 stjerner etter hvordan montøren gjorde installasjonen. Jeg hadde litt rot med bestillingen, men som rettet seg fort.
Dette er andre boligen jeg har alarm fra Verisure. Jeg er meget fornøyd." 
- Christopher D. Dyrhaug


"Meget vennlige teknikere som tok ned gammelt og monterte nytt anlegg. Bra arbeid og fine ordensmennesker. Trengte ikke gjøre noe etter dem. Takk for god service." - Per Andreas Weibell 


Vilke ulemper finner vi da om dette alarmselskapet? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å inngå en avtale, og det som både eksperter og forbrukere rapporterer er at de synes Verisure har en litt høy startavgift. Det er noen som klager på at de ikke har fått svar på mail de har sendt, men ellers er kundene utrolig fornøyd.

 

Tips 1! Er du kun interessert i et overvåkningskamera kan du se hvilket overvåkningskamera som er best i test her!


Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når Verisure har bra kampanjer på denne boligalarmen. På den måten gjør du et skikkelig kupp - den beste boligalarmen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter.Anita Carlsen

Best i test: Boligalarm

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert