antirynkekrem best i test - anti age krem - beste anti age serum

Best i test antirynkekrem 2024

Om du skal kjøpe deg en fuktighetsgivende ansiktskrem med antiaging-effekt og vil vite hvilken som er best akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle ekspert-tester og viktigst av alt - funnet ut hva vanlige forbrukere synes om ansiktskremen sin. 


Du får også svar på hva som kan årsake tidlig aldring av huden og tips på hva du kan gjøre for å holde huden frisk og spenstig. 


Alt dette har vi oppsummert for deg på denne siden så du skal få de beste forutsetningene for huden din, slippe dårlige feilkjøp og få den beste antirynkekremen til lavest mulig pris direkte!


De 3 beste antirynkekremene i dag


11 faktorer som påvirker en aldrende hud

Rynker er en del av hudens naturlige aldring. Den mister noen av de elastiske egenskapene sine og blir tynnere. Noen personer er mer utsatt enn andre og hudens aldring påvirkes av så vel ytre som indre faktorer. Eksempel på faktorer som kan påvirke hudens aldring er:

 1. Soling
 2. Stress
 3. Dårlig søvn
 4. Du drikker for lite vann
 5. Luftforurensninger 
 6. Røyking
 7. Dårlige hud-produkter
 8. Alkoholvaner
 9. Næringsfattig kost
 10. Arvelige forhold
 11. Tørr hud


Ta godt vare på huden din

En moden hud som blir tatt godt vare på holder seg mer spenstig og frisk enn en hud som ikke blir det. Med rett livsstil og rett produkter kan du gi huden de beste forutsetningene for å holde seg vakker, glødende og sunn i mange år framover.

Dette kan du selv gjøre for å holde huden din frisk og vakker lenge:


 • Bruk alltid solkrem når du skal disponere deg for sol, helst med solfaktor 15 og oppover. De fleste forandringer i aldrende hud er forårsaket av solen i og med at utraviolette stråler ødelegger huden, forårsaker dype rynker og gir tørr/grov hud.  
 • Stress mindre. Om du har en aktiv livsstil med mye stress kan det være lurt å se over vanene dine. Tips på antistressøvelser kan være å meditere, yoga, en gåtur -helst i naturen, pust inn og hold pusten i 10 sekunder - gjenta dette 3 ganger (sitt gjerne ned i og med at mange opplever å bli svimle), klapp kjæledyret ditt en stund eller masser ansiktet litt ekstra når du smører deg på morgenen og kvelden - dette får deg til å kjenne deg mer avslappet og huden kommer til å takke deg.
 • Spis mat med mye næring spesielt vitamin C, E, A og B. Et høyt C-vitamininntak kan redusere rynkedannelser og tørrhet. E-vitamin beskytter mot for tidlig celledød. A-vitamin er sentral for en normal celledeling og for lite B-vitamin kan gi tørr og kløende hud.
  Eksempel på mat som er bra for huden er frukt, bær, grønnsaker, frø, nøtter, fisk, grove kornprodukt og mørk sjokolade. Mer informasjon om mat som er bra for huden og som kan forsinke hudens aldring finner du på NHIs hjemmeside.
 • Unngå å røyke - selvfølgelig.
 • Rens huden skånsomt morgen og kveld med bra produkter. Du får tips på antirynkekremer som er bra for huden nedenfor.


Dette skal du tenke på når du kjøper antirynkekrem

For deg som vil gi huden det lille ekstra i tillegg til en sunn livsstil har vi funnet 3 fuktighetskremer med anti-aging effekt som skal passe de fleste hudtyper og kan brukes av både menn og kvinner. 


Først og fremst er det viktig å huske at en krem ikke kan skru tiden tilbake, men de virker ved å legge seg som et segl over huden for å forhindre vann i å forsvinne. Dette resulterer i at huden holder seg yngre og spenstigere lengre. 


For best resultat er det viktig at du velger en krem som passer din hudtype. Noen kremer er spesialiserte for tørr hud, andre for mer fuktig og fet hud.


Antirynkekrem best i test 2024

Efter att ha lest eksperttester og undersøkt hvilken krem forbrukerne liker best har vi en vinner! Den beste antirynkekremen som er snill mot huden og passer alle hudtyper heter Filorga Time Filler 5 XP Absolute Wrinkles Correction Cream.Filorga er et anerkjent merke innen skjønnhetsbransjen. Det franske hudvaremerket er kjent for å ha god kvalitet og ingrediensene de bruker kommer fra sikre og trygge kilder. Produktene inneholder samme ingredienser som brukes innen den estetiske medisinen for å gi merkbare resultat.

 

Filorga Time Filler 5 XP er en antiaging dag og nattkrem som gir deg en silkemyk følelse og fastere utseende samtidig som den er veldig fuktighetsbevarende. Den reduserer alle typer av rynker i både ansiktet og på halsen. Den reduserer også dannelsen av nye rynker.


Ingrediensene tripeptid, hyaluronsyre, strandlilje, vegetabilsk ekstrakt og en aktiv ingrediens for foryngelse, korrigerer 5 forskjellige typer rynker: mimikk-rynker, dype linjer, overfladiske linjer, hals-rynker og spor av dehydrering. 


Effekten er langvarig og du kommer ikke til å kjenne deg tørr eller slapp i huden når du bruker denne kremen.


Kremen påføres på renset hud i ansiktet og hals hver morgen og kveld.


Ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til når vi skal kjøpe produkter vi ikke har prøvd før og det er en som skriver at den føles litt seig på huden, noen sier at de trenger ekstra fuktighet og noen skriver også at det er dumt at den ikke har solfaktor, men ellers er forbrukerne veldig fornøyd med denne kremen.


Her kjøper du testvinneren til lavest pris i dagFilorga anti-aging krem - dette sier ekspertene

Daisybeauty: testet Filorga Time Filler og syntes den ga et ansiktsløft. De skriver at det ble et kanonresultat og anbefaler virkelig kremen. De skriver at den gir oppstramming av huden men behøver fuktkomplettering.


Qland: er en dansk blogg for voksne kvinner som også har testet Filorga Time Filler. Hun skriver "Den nye Time-Filler 5 XP lever absolutt opp favorittverdigheten. Fantastisk konsistens, den ikoniske Filorga-duften og ekstremt myk – og så er det fortsatt en serie som gir en merkbar og synlig fylling, utjevning og smidighet."


Metromode: skriver at Filorga er hudvaremerket som er mestere på anti-aging og at de bekjemper alderstegn i ansiktet. De skriver at huden får lyster og spenst og gir fantastiske resultat.


Så sier forbrukerne om Filorga anti-aging krem

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen i hverdagen. Her kan du lese noen eksempel Filorga Time Filler 5 XP har fått;


"Denne kremen er veldig fuktighetsgivende og irriterer ikke den sensitive huden min. Den absorberes raskt og strammer opp huden. Jeg synes den er en utmerket base under sminken på dagen."


"Beste kremen jeg har hatt i ansiktet, gir masse fukt uten å være for fet, plumper huden, og den blir skikkelig myk og god. Funker helt supert under makeup, nesten som en primer. Kommer til å kjøpe denne igjen." 


"God krem for ansikt og hals . Huden føles helt herlig og glatt om morgenen . Har brukt kremen noen ganger nå , og er kjempefornøyd 👍"


"Beste ansiktskremen ever ..! Føles mykt og føler denne gjør det den beskriver . Savner meso + serum . Hadde vært et must under. Men denne kremen vil jeg anbefale både til yngre og godt voksen som meg . 😊" 


"Kraftig, fantastisk myk og glatt hud etter bruk - gjør jobben sin! Beste krem! Men husk at den er kraftig, så ikke bruk den på øyelokkene. Vil kjøpe dette igjen! Like over - det trengs ikke mye." 


"Dette er første gang jeg tester Filorga. Den synker raskt inn i huden og føles ikke klissete, og du trenger veldig lite produkt for å dekke hele ansiktet. Hyggelig duft, selv kjæresten setter pris på det. Vet ikke om det fungerer, men de gjenstår å se. De eneste jeg faktisk reagerte på var prisen hvis man skal se på utseendet på emballasjen. Den kommer i en veldig "luksuriøs" eske med logoen på, men ble ganske skuffet da jeg oppdaget at glasset var laget av plast og ikke glass. Med tanke på prisen trodde jeg faktisk at emballasjen ville være i finere materialer for den luksuriøse følelsen. Men de er bare det eneste negative jeg har å si" 


"Oppfyller akkurat det som er skrevet om kremen, som også er mitt behov. Kjøp det igjen og igjen, har prøvd et annet merke, men gå alltid tilbake til Filorga Time filler."


"Så bra! Huden blir glatt og smidig, den fyller rynker til 50%. Et virkelig rimelig produkt, verdt alle pengene!"

Beste antirynkekrem for modne kvinnerDen andre testvinneren er Elizabeth Ardens Ceramide Lift and Firm. Denne dagkremen passer ekstra bra til modne kvinners hud som trenger litt ekstra kjærlighet. 


Elizabeth Arden
er et anerkjent merke i skjønnhetsbransjen. Produktene deres er kjent for å ha god kvalitet og ingrediensene de bruker kommer fra sikre og trygge kilder.


Ceramide Lift and Firm Day Cream er en krem som gir deg en silkesmyk følelse og fastere utseende samtidig som den er veldig fuktighetsbevarende


Hovedingrediensene, ceramid, A- C, & E-vitamin og et avansert fuktighetskompleks, gjør at huden blir fastere og sterkere. Effekten er langvarig og du kommer ikke til å kjenne deg tørr eller slapp i huden når du bruker denne kremen. Den hjelper også med å beskytte huden din i og med at det er solfaktor 15.


Kremen påføres på renset hud i ansiktet og hals hver morgen.


Her kjøper du Elizabeth Ardens dagkrem til lavest pris i dagDette sier ekspertene om Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Cream 

Skönhetslandet: testet Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Cream og skrev at den virkelig gir ansiktet ditt et løft uten å bruke kniver. De skriver også at kremens aktive ingredienser gjør den helt overlegen mot andre kremer. Til tross for prisen syntes de at den var prisverdt.


Så sier forbrukerne om Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Cream 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen i hverdagen. Her kan du lese noen eksempel Elisabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream har fått;


"Dette er en fantastisk fuktighetskrem. Jeg kjenner virkelig at det her gjør huden min godt." 


"Jeg har brukt denne kremen i flere år og skulle aldri bruke noen annen. Den er dyr, men den gjør virkelig forskjell."


"Dette er min go-to ansiktskrem og har vært det i flere år." 


"Elsker følelsen av den på huden og resultatet den gir." 


"Dette er favoritt dagkremen min og jeg har brukt den de siste 5 årene. Jeg har ikke planer om å bytte den ut." 


"Elsker den."


"Veldig deilig krem å bruke. Ikke for tung og den har høy solfaktor." 


"Har testet andre kremer men det slutter alltid med att jag går tilbake til denne." 


"Jeg skriver dette for min 86-årige mamma som har brukt Elizabeth Ardens sminke- og skjønnhetsprodukter i over 60 år. Mamma får stadig høre av andre hvor vakker huden hennes er og hvor ung hun ser ut."

Beste antirynkekrem - et billigere alternativDen mest prisverdte antirynkekremen kommer fra Rosenserien. Det er en intensiv fuktighetsbevarende krem som, med hjelp av antioksidanter og vegetabilske fettsyrer, hjelper huden å holde seg ung lengre. 


Kremen er veldig drøy og passer alle hudtyper til både kvinner og menn, men har aller best effekt på tørr og moden hud. Påføres på renset ansikt og hals både morgen og kveld. 


Kremen inneholder parakarse, avokadoolje, aloe vera, havtornolje og roseolje. Alle disse ingrediensene er 100% naturlige. Parakarse er vitenskapelig bevist å ha en motvirkende effekt på linjedannelser i ansiktet.


Mer informasjon om dette produktet finner du på Rosenseriens hjemmeside.


Her kjøper du antirynkekremen til best prisDette sier ekspertene om Rosenserien Antirynk krem

Rosenkremen har prestert veldig bra i de seneste årenes eksperttester. Den ble nominert til Årets Ansiktsvårdsprodukt i Swedish Health Awards 2017, Årets Produkt i Organic Beauty Award 2019 og Årets Svenska Produkt i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2013. Den fikk også utmerkelsen Editor's Choice i Beauty Shortlist 2018 hvor den ble stilt opp mot 600 andre varemerker.


Kurera: testet Rosenserien Antirynk og ga den 5/5 poeng. De liker at den holder det den lover og at den inneholder parakarse som har bevist effekt på alderslinjer i ansiktet. De liker også at den gjør huden slettere, fastere og myk. De konkluderte det hele med; "Effektiv og drøy krem, holder lengre enn man tror. Behagelig duft og kremen går raskt inn i huden uten å føles klissete. Vel verd prisen."


Skönhetslandet: utså Rosenserien Antirynk til beste "mellom-klasse"-krem i testen av antirynkekremer. De liker at den har 100% naturlige ingredienser og den dokumenterte effekten på rynker. 

 

Så sier forbrukerne om Rosenserien Antirynk krem

Som vi skrev ovenfor så vil vi selvfølgelig vite hva forbrukere som allerede har prøvd produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av lovordene Rose Cream Anti Wrinkle har fått;


"Det tar sin tid før man merker resultat men siden vil man ikke bruke noen annen krem"


"Den beste ansiktskremen som finnes på markedet."


"Et bra produkt som smører lett inn huden og lukter godt. Har også bra stempel på og ingen farlige ingredienser i. Kan virkelig anbefales." 


"Får komplimanger av barna mine og venner nå ser du ung ut."


"Er veldig fornøyd med produktet."


"Toppen ! Superfornøyd."


"Verdens beste krem ansiktet blir så fint."


"Etter to ukers regelbundet bruk av denne kremen sammen med "night care intense" fra Rosenserien, har huden min fått mer spenst og glød. Jeg trodde det nesten ikke selv for jeg har aldri merket det med noen annen krem, og nå kommer jeg aldri til å gjøre det heller."


"Veldig bra, drøy og fresh ansiktskrem."


" Jeg er veldig fornøyd! Den beste cream som jeg har testet. Anbefales." 


"Veldig deilig ansiktskrem...har bruk den i flere år og er kjempefornøyd. Kan varmt ranbefale den."


"Litt fetere krem som passer den skikkelig tørre huden min, den er ikke klissete og huden absorberer den lett. Veldig fornøyd med produktet. Vurderingen av selve antirynkeeffekten kan jeg ikke gjøre enda i og med at det har gåt for kort tid."


"Alle rosenseriens produkter er fantastiske. Jeg har veldig tørr og følsom hud. Siden jeg begynte med Rosenserien for 2 år siden har jag ikke noen problem lengre. At den også er helt økologisk og fri fra kjemikalier og andre unaturlige stoffer er en bonus. Alle produktene fra Rosenserien er veldig drøye så man tjener fort inn det de koster mer. "


anti age krem menn


~ Anti age-kremer fungerer like bra på menn! ~
Her kjøper du Filorga til lavest pris


Her kjøper du Elizabeth Arden til lavest pris


Her kjøper du Rosenserien til lavest pris

Shopping4net selger den for 389 kr inkludert frakt.

389 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Rose Anti Wrinkle Cream 50ml!
antirynkekrem - anti age krem - beste anti age krem - beste antirynkekrem


~ Si adjø til rynkene med den beste antirynkekremen ~

Tips 1: Hvis du er interessert i hvordan du kan rense ansiktet på best måte anbefaler vi deg å lese om den beste ansiktsbørsten her!


Tips 2: Vi vet også hvilken hjemmetannbleking som er best  og for deg som ønsker å være solbrun og fin, men vil helst unngå å ligge for mye i solen kan du se hvilken selvbruningskrem som er best i test akkurat nå.


Tips 3: Skal du ikke kjøpe ansiktskrem akkurat nå, men vil vite hva som er best i fremtiden? Gå med i Facebook-gruppen vår, så holder vi øynene oppe for deg! Vi skriver en notis så fort vi ser at noen har Tilbud på en av ansiktskremene eller det kommer en ny testvinner. På den måten kan du gjøre et skikkelig bra kupp, den beste ansiktskremen til lavest pris! Klikk på LIKER så holder vi deg oppdatert i fortsettelsen! 
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Antirynkekrem

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert