antirynkekrem best i test - anti age krem - beste anti age serum

Best i test antirynkekrem 2022

Om du skal kjøpe deg en fuktighetsgivende ansiktskrem med antiaging-effekt og vil vite hvilken som er best akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle ekspert-tester og viktigst av alt - funnet ut hva vanlige forbrukere synes om ansiktskremen sin. 


Du får også svar på hva som kan årsake tidlig aldring av huden og tips på hva du kan gjøre for å holde huden frisk og spenstig. 


Alt dette har vi oppsummert for deg på denne siden så du skal få de beste forutsetningene for huden din, slippe dårlige feilkjøp og få den beste antirynkekremen til lavest mulig pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste antirynkekremen NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste prisverdte antirynkekremen NÅ!


11 faktorer som påvirker en aldrende hud

Rynker er en del av hudens naturlige aldring. Den mister noen av de elastiske egenskapene sine og blir tynnere. Noen personer er mer utsatt enn andre og hudens aldring påvirkes av så vel ytre som indre faktorer. Eksempel på faktorer som kan påvirke hudens aldring er:

 1. Soling
 2. Stress
 3. Dårlig søvn
 4. Du drikker for lite vann
 5. Luftforurensninger 
 6. Røyking
 7. Dårlige hud-produkter
 8. Alkoholvaner
 9. Næringsfattig kost
 10. Arvelige forhold
 11. Tørr hud


Ta godt vare på huden din

En moden hud som blir tatt godt vare på holder seg mer spenstig og frisk enn en hud som ikke blir det. Med rett livsstil og rett produkter kan du gi huden de beste forutsetningene for å holde seg vakker, glødende og sunn i mange år framover.

Dette kan du selv gjøre for å holde huden din frisk og vakker lenge:


 • Bruk alltid solkrem når du skal disponere deg for sol, helst med solfaktor 15 og oppover. De fleste forandringer i aldrende hud er forårsaket av solen i og med at utraviolette stråler ødelegger huden, forårsaker dype rynker og gir tørr/grov hud.  
 • Stress mindre. Om du har en aktiv livsstil med mye stress kan det være lurt å se over vanene dine. Tips på antistressøvelser kan være å meditere, yoga, en gåtur -helst i naturen, pust inn og hold pusten i 10 sekunder - gjenta dette 3 ganger (sitt gjerne ned i og med at mange opplever å bli svimle), klapp kjæledyret ditt en stund eller masser ansiktet litt ekstra når du smører deg på morgenen og kvelden - dette får deg til å kjenne deg mer avslappet og huden kommer til å takke deg.
 • Spis mat med mye næring spesielt vitamin C, E, A og B. Et høyt C-vitamininntak kan redusere rynkedannelser og tørrhet. E-vitamin beskytter mot for tidlig celledød. A-vitamin er sentral for en normal celledeling og for lite B-vitamin kan gi tørr og kløende hud.
  Eksempel på mat som er bra for huden er frukt, bær, grønnsaker, frø, nøtter, fisk, grove kornprodukt og mørk sjokolade. Mer informasjon om mat som er bra for huden og som kan forsinke hudens aldring finner du på NHIs hjemmeside.
 • Unngå å røyke - selvfølgelig.
 • Rens huden skånsomt morgen og kveld med bra produkter. Du får tips på antirynkekremer som er bra for huden nedenfor.


Dette skal du tenke på når du kjøper antirynkekrem

For deg som vil gi huden det lille ekstra i tillegg til en sunn livsstil har vi funnet to fuktighetskremer med anti-aging effekt som skal passe de fleste hudtyper og kan brukes av både menn og kvinner. 


Først og fremst er det viktig å huske at en krem ikke kan skru tiden tilbake, men de virker ved å legge seg som et segl over huden for å forhindre vann i å forsvinne. Dette resulterer i at huden holder seg yngre og spenstigere lengre. 

For best resultat er det viktig at du velger en krem som passer din hudtype. Noen kremer er spesialiserte for tørr hud, andre for mer fuktig og fet hud.
Antirynkekrem best i test 2022

Efter att ha lest eksperttester og undersøkt hvilken krem forbrukerne liker best har vi en vinner! Den beste antirynkekremen som er snill mot huden og passer alle hudtyper kommer fra Elisabeth Arden og heter Ceramide Lift and Firm Day Cream.

Best i test antirynkekrem - Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream

(Klikk på kremen for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 januar 2022

Elizabeth Arden Ceramide Lift & Firm Day Cream 50mlElizabeth Arden er et anerkjent merke i skjønnhetsbransjen. Produktene deres er kjent for å ha god kvalitet og ingrediensene de bruker kommer fra sikre og trygge kilder.


Ceramide Lift and Firm Day Cream er en krem som gir deg en silkesmyk følelse og fastere utseende samtidig som den er veldig fuktighetsbevarende


Hovedingrediensene, ceramid, A- C, & E-vitamin og et avansert fuktighetskompleks, gjør at huden blir fastere og sterkere. Effekten er langvarig og du kommer ikke til å kjenne deg tørr eller slapp i huden når du bruker denne kremen. Den hjelper også med å beskytte huden din i og med at det er solfaktor 30.


Kremen påføres på renset hud i ansiktet og hals hver morgen.


Dette sier ekspertene

Skönhetslandet: testet Elizabeth Arden Ceramide Lift and Firm Cream og skrev at den virkelig gir ansiktet ditt et løft uten å bruke kniver. De skriver også at kremens aktive ingredienser gjør den helt overlegen mot andre kremer. Til tross for prisen syntes de at den var prisverdt.


Så sier forbrukerne 

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen i hverdagen. Her kan du lese noen eksempel Elisabeth Arden Ceramide Lift and Firm Day Cream har fått;


"Dette er en fantastisk fuktighetskrem. Jeg kjenner virkelig at det her gjør huden min godt." 


"Jeg har brukt denne kremen i flere år og skulle aldri bruke noen annen. Den er dyr, men den gjør virkelig forskjell."


"Dette er min go-to ansiktskrem og har vært det i flere år." 


"Elsker følelsen av den på huden og resultatet den gir." 


"Dette er favoritt dagkremen min og jeg har brukt den de siste 5 årene. Jeg har ikke planer om å bytte den ut." 


"Elsker den."


"Veldig deilig krem å bruke. Ikke for tung og den har høy solfaktor." 


"Har testet andre kremer men det slutter alltid med att jag går tilbake til denne." 


"Jeg skriver dette for min 86-årige mamma som har brukt Elizabeth Ardens sminke- og skjønnhetsprodukter i over 60 år. Mamma får stadig høre av andre hvor vakker huden hennes er og hvor ung hun ser ut."


Her kjøper du testvinneren til den beste prisen

Beste antirynkekrem - et billigere alternativ

Beste antirynkekrem testvinner 2 - Rosenserien Anti wrinkle

(Klikk på kremen for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå!)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 januar 2022

Rose Anti Wrinkle Cream 50ml

Den mest prisverdte antirynkekremen kommer fra Rosenserien. Det er en intensiv fuktighetsbevarende krem som, med hjelp av antioksidanter og vegetabilske fettsyrer, hjelper huden å holde seg ung lengre. 


Kremen er veldig drøy og passer alle hudtyper til både kvinner og menn, men har aller best effekt på tørr og moden hud. Påføres på renset ansikt og hals både morgen og kveld. 


Kremen inneholder parakarse, avokadoolje, aloe vera, havtornolje og roseolje. Alle disse ingrediensene er 100% naturlige. Parakarse er vitenskapelig bevist å ha en motvirkende effekt på linjedannelser i ansiktet.


Mer informasjon om dette produktet finner du på Rosenseriens hjemmeside.


anti age krem menn


~ Anti age-kremer fungerer like bra på menn! ~


Dette sier ekspertene

Rosenkremen har prestert veldig bra i de seneste årenes eksperttester. Den ble nominert til Årets Ansiktsvårdsprodukt i Swedish Health Awards 2017, Årets Produkt i Organic Beauty Award 2019 og Årets Svenska Produkt i Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2013. Den fikk også utmerkelsen Editor's Choice i Beauty Shortlist 2018 hvor den ble stilt opp mot 600 andre varemerker.


Kurera: testet Rosenserien Antirynk og ga den 5/5 poeng. De liker at den holder det den lover og at den inneholder parakarse som har bevist effekt på alderslinjer i ansiktet. De liker også at den gjør huden slettere, fastere og myk. De konkluderte det hele med; "Effektiv og drøy krem, holder lengre enn man tror. Behagelig duft og kremen går raskt inn i huden uten å føles klissete. Vel verd prisen."


Skönhetslandet: utså Rosenserien Antirynk til beste "mellom-klasse"-krem i testen av antirynkekremer. De liker at den har 100% naturlige ingredienser og den dokumenterte effekten på rynker.

 

Så sier forbrukerne

Som vi skrev ovenfor så vil vi selvfølgelig vite hva forbrukere som allerede har prøvd produktet en tid synes om det, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av lovordene Rose Cream Anti Wrinkle har fått;


"Det tar sin tid før man merker resultat men siden vil man ikke bruke noen annen krem"


"Den beste ansiktskremen som finnes på markedet."


"Et bra produkt som smører lett inn huden og lukter godt. Har også bra stempel på og ingen farlige ingredienser i. Kan virkelig anbefales." 


"Får komplimanger av barna mine og venner nå ser du ung ut."


"Er veldig fornøyd med produktet."


"Toppen ! Superfornøyd."


"Verdens beste krem ansiktet blir så fint."


"Etter to ukers regelbundet bruk av denne kremen sammen med "night care intense" fra Rosenserien, har huden min fått mer spenst og glød. Jeg trodde det nesten ikke selv for jeg har aldri merket det med noen annen krem, og nå kommer jeg aldri til å gjøre det heller."


"Veldig bra, drøy og fresh ansiktskrem."


" Jeg er veldig fornøyd! Den beste cream som jeg har testet. Anbefales." 


"Veldig deilig ansiktskrem...har bruk den i flere år og er kjempefornøyd. Kan varmt ranbefale den."


"Litt fetere krem som passer den skikkelig tørre huden min, den er ikke klissete og huden absorberer den lett. Veldig fornøyd med produktet. Vurderingen av selve antirynkeeffekten kan jeg ikke gjøre enda i og med at det har gåt for kort tid."


"Alle rosenseriens produkter er fantastiske. Jeg har veldig tørr og følsom hud. Siden jeg begynte med Rosenserien for 2 år siden har jag ikke noen problem lengre. At den også er helt økologisk og fri fra kjemikalier og andre unaturlige stoffer er en bonus. Alle produktene fra Rosenserien er veldig drøye så man tjener fort inn det de koster mer. "


Her kjøper du antirynkekremen til best pris


Shopping4net selger den for 389 kr inkludert frakt.

389 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Rose Anti Wrinkle Cream 50ml!

Lyko selger Rose Anti Wrinkle Cream 50ml for bare 409 kr inkludert frakt når du klikker her!

antirynkekrem - anti age krem - beste anti age krem - beste antirynkekrem


~ Si adjø til rynkene med den beste antirynkekremen ~


Tips 1: Hvis du er interessert i hvordan du kan rense ansiktet på best måte anbefaler vi deg å lese om den beste ansiktsbørsten her!


Tips 2: Vi vet også hvilken hjemmetannbleking som er best og for deg som ønsker å være solbrun og fin, men vil helst unngå å ligge for mye i solen kan du se hvilken selvbruningskrem som er best i test akkurat nå.


Tips 3: Skal du ikke kjøpe ansiktskrem akkurat nå, men vil vite hva som er best i fremtiden? Gå med i Facebook-gruppen vår, så holder vi øynene oppe for deg! Vi skriver en notis så fort vi ser at noen har Tilbud på en av ansiktskremene eller det kommer en ny testvinner. På den måten kan du gjøre et skikkelig bra kupp, den beste ansiktskremen til lavest pris! Klikk på LIKER så holder vi deg oppdatert i fortsettelsen! 


Tips 4: For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav rente


Anita Carlsen

Best i test: Antirynkekrem

Testen ble publisert og sist oppdatert