Bestille kaker best i test


Bestille kake på nett - beste kakeleverandør

Visste du at du kan bestille kaker direkte på internett og få bursdagskaken levert rett hjem til deg eller den du vil overraske? Jo det er helt sant! På bare få minutter kan du bestille hjem kaker uten å engang reise deg fra stolen!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg beste kakeleverandøren NÅ!


Det er ikke alltid lett å få tiden til å rekke til. Å bake kaker til bursdager, konfirmasjonen eller bare som overraskelse kan være veldig stressende om du har mye på agendaen og da er det godt å vite at det finnes andre muligheter! 


Vi har kåret kakeleverandøren som er best i test med en enorm tillit fra forbrukere som allerede har prøvd denne tjenesten.


Vi stiller følgende krav på testvinneren

  • Enkelt å bestille kakene. Det skal være en koselig opplevelse og føles bra når du bestiller, det er nok stress i hverdagen.
  • Kakene skal være bakt i bakerier i Norge, vi vil helst ha så friske og lokale produkter som mulig.
  • Det skal gå å bestille glutenfrie kaker for allergikere.
  • Kakene skal kunne sendes til mange steder i Norge.
  • Vi vil at det skal være mulig å hente kakene selv om man vil, det er ikke alle som vil sitte hjemme og passe tiden.
  • Bra priser - selvfølgelig. bestille kaker best i test

~ Skap herlige stunder med de beste kakene ~Kake på nett - beste kakeleverandør 2024kakeleverandør best i test


Cake it easy ble etablert i 2013 i Norge og er Nordens største nettportal for kaker. De samarberider med over 500 lokale bakerier i både Norge og Sverige og er kjent for å gjøre kakebestillinger enkelt. De har følgende motto; Hvorfor gjøre kakebestillinger vanskelig, når du kan gjøre det enkelt og morsomt?

 

Hos Cake it easy kan du bestille alt fra sjokoladekaker, marsipankaker, kremkaker, Napoleonskaker, moussekaker, kaker med bilde på - ja du får alt som passer både hverdag og fest, her er det bare fantasien som kan sette stopp.

 

Bestill kaker til bursdagen, dåpen, konfirmasjonen, bryllupet, babyshoweren eller det du enn ønsker. Du kan bestemme om du vil ha kaken levert hjem til deg eller om du skal hente den hos den lokale bakeren, det bestemmer du. Det er ikke alle steder i Norge som har hjemmeleveranse, men det ser du fort på hjemmesiden deres. 

 

Cake it easy har samme priser som hos bakeren og det er en lokal baker som baker kaken til deg og skreddersyr den slik du ønsker. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive hvor du vil at kaken skal bakes, velge hvilken kake du skal ha og størrelsen på denne. Her skriver du også om du vil ha en tekst på kaken. Etter det er det bare å klikke i om du vil få den levert hjem eller om du skal hente den selv. Du kan enkelt betale med kort, vipps eller få faktura.Beste kakeleverandør Cake it easy

~ Bestill de fineste kakene enkelt hos Cake it easy ~Cake it Easy - dette sier forbrukerne om testvinneren

Vi vil vite hva forbrukere som allerede har kjøpt kaker via Cake it easy synes, det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer, og det vi kan se er at forbrukerne er utrolig fornøyde med testvinneren! De har fått hele 4,9 av 5 poeng hos TrustPilot og noen av omtalene lyder;

 

"Enkelt å bestille, betalte med vipps og når kaken var pent pyntet i tillegg til å smake himmelsk står hele opplevelsen til terningkast 6"

 

"Super enkelt, og veldig gøy overraskelse å gi👍🏻"

 

"Meget god kake med delikat utseende! Rask levering og en meget god opplevelse! Topp service! AAAAA +++++"

 

"Enkel og veldig oversiktlig bestilling, nydelig kake med akkurat perfekt passe pynt, leverte til tiden og kaken var akkurat slik jeg hadde sett for meg. Har bare positivt å si om disse og anbefales virkelig :)"

 

"Enkelt å bestille. Nydelige kaker. Bestiller gjerne igjen."

 

"Har brukt Cakeiteasy til flere anledninger og i flere byer. Kan alltid stole på resultatet!"

 

"Dette kan anbefales! Så enkelt å bestille, kaken var pent pyntet og nydelig på smak. Skal gjentas."

 

"Superfornøyd! Enkel bestilling, kjempe gode kaker og veldig bra service. Har bestilt 3 ganger og kommer definitivt til å bestille til senere anledninger. Fortsett det gode arbeidet :)"

 

"Fantastisk lekker & god kake!! Fantastisk lekker & god kake!! Enkelt å bestille. Flott og veldig god kake. Anbefales på det sterkeste."

 

"Raskt og enkelt å bestille, god service. Den saftigste og beste sjokoladekaken vi har smakt! 7åringen var superfornøyd!"    

 

"Enkelt å bestille. Flott og veldig god kake. Anbefales"

 

"Så lettvint å bestille på nett og hente i nærmeste butikk! kaka var både fin å se på, og god på smak:)" 

 

"Nydelig kake og levert på døren til avtalt tid. Tusen takk for flott service."

 

"Veldig flotte kaker og god er dem også. Har bestilt her flere ganger og er altlid fornøyd. Liker at de er fleksible i forhold til design, levering og andre forespørsler. Veldig fornøyd!"

 

"Enklere kan det vel ikke bli! Og ikke minst snakker kakene godt! Anbefales"bestille kaker på nett

~ Gode saftige kaker rett hjem til deg ~Tips 1: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå med i Facebook gruppa vår og få informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på testvinner-produkter. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = de beste produktene til lavest pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg i fortsettelsen.


Tips 2: Trenger du ny vaskemaskin eller tørketrommel? Om du vil vite hvilken vaskemaskin som er best i test klikker du her! Og vil du vite hvilken tørketrommel som er best kan vi hjelpe deg med det også!


Tips 3: For deg som gjerne vil høre på herlig musikk når du lager mat eller baker kan vi anbefale deg å lese hvilken multiroom-høyttaler som er best her! Og vil du helst være helt i din egen verden og stenge all lyd ute mens du hører på en podd eller musikk kan du lese hvilke støyreduserende hodetelefoner som er best akkurat nå.Best i test Guidens diverse tester
Anita Carlsen

Best i test: Kaker

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert