Tannbleking hjemme - tester

 

Den beste hjemmetannblekingen

Det kan høres litt skremmende ut dette med å bleke tennene selv. Du er kanskje redd for at det sliter på emaljen og at det da er større risiko at du får hull i tennene. Da kan det kanskje glede deg at dagens tannblekingskurer er veldig bra og sliter ikke mer på tennene dine enn om du skulle gjøre motsvarende tannbleking hos tannlegen!

 

Prisforskjellen er jo den største grunnen til å bleke tennene hjemme selv. Det handler fort om 1000-lapper om man setter foten innenfor et tannlegekontor. Satser du på å gjøre det selv klarer du deg med noen 100-lapper!

 

 

Beste tannbleking 2018

Selvfølgelig skal dette med tannbleking gjøres med sunn fornuft, men det gjelder jo alt her i livet! Overdreven bleking sliter selvfølgelig på tennene og kan gjøre at de blir unaturlig hvite, det er jo ikke så fint. Men bleker du med måte kan du få et finere og hvitere smil, spesielt om du drikker kaffe, te eller røyker.

 

Disse vanene har jo dessverre en tendens til å missfarge tennene mer eller mindre. En riktig gjennomført behandling med tannbleking holder som oftest i ett til fire år.

 

Før man begynner en behandling med tannbleking hjemme skal man passe på at man ikke har hull i tennene. Du skal også helst være over 20 år (yngre mennesker har mer porøse tenner enn eldre og tennene er ikke helt utviklet før dette)


 

Tannbleking test

Vil man legge ned litt tid på å gjøre tannblekingen selv, hva skal man da tenke på og hvilket produkt gir den beste tannblekingen? Det vil vi fortelle deg nå! Vi har sammenlignet de to største virksomhetene på det Norske markedet idag.

 

Først og fremst må vi konstatere at de nedenstående virksomhetene er ganske like og bruker lignende produkter og løsninger som gjør det så godt som umulig å kjøpe ”feil”. Disse selskapene tilbyr tannbleking uten de farlige peroxidene som ble brukt før i tiden og som førte til ubehagelige ilinger i tennene.

 

 

Best i test - TannblekingBeconfiDent-logga3

En av de mest populære hjemme tannblekingene er Beconfident. Det kommer kanskje an på at de fikk 5 av 5 poeng i VeckoRevyns test eller at de ble Best i test i Klikks test.

Eller så kommer det an på at du får tilbake alle pengene om du ikke er fornøyd. Eller så er det rett og slett for at de leverer varene fort, de leverer nemlig i løpet av 24 timer – Gratis!

 

Virksomheten Beconfident selger dessuten dental produkter til klinikker i hele Skandinavia og finnes i Europa der salget skjer via ca 90 butikker. Det er jo alltid godt å vite at det er noe mer bak navnet enn at det bare er et postordrefirma.

Alt dette gjør at vi kårer Beconfident til vinneren i testen vår! Det som er enda mer interressant er om du kan få rabatt på den beste tannblekingen. Og det kan du!

 

Deres Tannbleking Startkit koster vanligvis 495 kr men når du skriver inn rabattkoden beconfi22 i kassen får du hele 22% rabatt akkurat nå. På så vis sparer du 109 kr og betaler altså bare 386 kr, + at det er fraktfritt og pengene-tilbake-garanti! Les om startkitet her!

 

Og ikke nok med det! Du får en tannblekingspenn verdt 295 kroner med på kjøpet akkurat nå!

 

 


 

 

Beste tannblekingen hjemme

 

Dentaworks har flere forskjellige produktpakker og er samme metode som tannlegen ofte bruker, der du kan bleke tennene i ro og mak hjemme.

 

Startpakken består av alt du trenger for å komme igang:

  • 3 tannskinner
  • Gel for 60 behandlinger
  • Oppbevaringsboks
  • Tannyansekart
  • Bruksanvisning

Du fyller skinnen med blekingsgel, plasserer den over tennene så starter blekingen med en gang. Du kan enten bleke tennene 30 minutter på dagen eller på natten når du sover.

 

Som du kan lese på  hjemmesiden deres, så er tidligere kunder veldig fornøyd med kjøpet sitt og til en pris av 599 kroner så er det drøyt en 7e-del av hva det skulle koste å gjøre samme behandling hos tannlegen.

 

Gå til Dentaworks hjemmeside nå, og les om tilbudet deres til deg! 

 

 

Fordelene med å bleke tennene hjemme

I og med at tannblekingen er like effektiv hjemme som hos tannlegen trenger vi ikke å skrive at dette er en av fordelene, det sier jo seg selv. Og som sagt er prisforskjellen den største fordelen med å bleke tennene hjemme.

 

Den andre fordelen med å bleke tennene hjemme er jo at du slipper å passe tannlegetider. Du kan gjøre det når det passer deg!

 

Dessverre så er det jo ulemper også, det er det vel alltid, og man vil jo gjerne vite hva det er før man kjøper produktet. Det visse opplever er at de får litt problem med å få tannskinnene (som man legger gelen i) till å passe perfekt. Det er ikke alltid så lett å få perfekt passform på disse og det krever litt tålmodighet og testing først. Om man følger bruksanvisningen nøye så skal det gå bra.

 

Når du skal bleke tennene hjemme er det også viktig at du er veldig nøye med at gelen ikke kommer utenfor tannskinnene. Om det skjer så kan det hende att gelen irriterer tannkjøttet. Dette er ikke farlig men kan være litt ubehagelig.

 

Og som sagt, det gjelder at man ikke blir fristet til å bruke dette alt for mye. Et selvlysende smil ser hverken fint eller naturlig ut.

 

Lykke til med ditt hvite og vakre smiiil 😀

 

 


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden