Beste hjemmetannbleking,best i test tannbleking

Den beste tannblekingen hjemme 2023

Om du skal bleke tennene selv og vil vite hvilken tannbleking som er den beste til dette har du kommet helt rett! 


Vi har pratet med eksperter på området, gransket eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva forbrukere som allerede har prøvd de forskjellige hjemmetannblekingene synes om dem.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste hjemmetannblekingen til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste hjemmetannblekingen NÅ!


Tannbleking hjemme - derfor skal du bleke tennene selv

Det kan høres litt skremmende ut dette med å bleke tennene selv. Du er kanskje redd for at det sliter på emaljen og at det da er større risiko at du får hull i tennene. Da kan det kanskje glede deg at dagens tannblekingskurer er veldig bra og sliter ikke mer på tennene dine enn om du skulle gjøre motsvarende tannbleking hos tannlegen!

 

Prisforskjellen er jo den største grunnen til å bleke tennene hjemme selv. Det handler fort om 1000-lapper om man setter foten innenfor et tannlegekontor. Satser du på å gjøre det selv klarer du deg med noen 100-lapper!


Best på hjemmetannbleking

Om du er villig til å legge ned litt tid på å gjøre tannblekingen selv er du på rett side! Vi hjelper deg med hva du skal tenke på og hvilket produkt som gir deg den beste tannblekingen akkurat nå. Vi har sammenlignet to av de største bedriftene på det Norske markedet i dag.

 

Først og fremst må vi konstatere at disse to er veldig like og bruker lignende produkter og løsninger. Dette gjør det så godt som umulig å kjøpe ”feil”. Disse selskapene tilbyr tannbleking uten farlige peroxider som ble brukt før i tiden og som førte til ubehagelige ilinger i tennene.


Best i test hjemmetannbleking 2023

Testvinner 1 hjemmetannbleking - Dentway

(Klikk på bildet for mer informasjon på Dentways hjemmeside)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Tannbleking kit Dentway
   


En av de mest populære hjemmetannblekingene er Dentway. Det kommer kanskje an på at de har vunnet eksperttester og fått høye poeng i flere andre tester som du kan se på Dentways hjemmeside. Eller så kommer det an på at de garanterer at tennene dine blekes minst 3-8 nivåer på bare 10 dager! 

 

Eller så er det fordi at de leverer varene raskt som er det avgjørende. Om du bestiller innen klokka 14:00 så sender de nemlig Startkittet ditt samme dag! Og har klokka passert 14:00 sender de allikevel alltid bestillingen din i løpet av 24 timer.

 

Av og til kan du ha spørsmål før, under eller etter du skal gjøre hjemmetannblekingen din. Du kanskje lurer på noe eller er usikker på hva som passer akkurat deg best. Da er det godt å vite at Dentway har ansatt en legitimert tannpleier som du alltid kan sende e-mail til og få råd av – helt gratis.

 

Selskapet ble stiftet allerede i 2005 og over 100 000 forbrukere har valgt tannblekingskittet deres. 9 av 10 personer skulle anbefale det til en venn. Alt dette gjør at vi kårer Dentway til vinneren akkurat nå og setter derfor vinnersløyfen her. Og enda bedre blir det selvfølgelig om du kan få en rabatt på den beste tannblekingen. Og det kan du!

 

Det er kampanjepris på Starkittet deres akkurat nå. Fra å ha kostet 895 kroner koster det nå bare 495 kroner inkludert frakten hjem til deg! Bestill startkittet her!
Testvinner 2 hjemmetannbleking

Testvinner 2 hjemmetannbleking - Dentaworks

(Klikk på bildet for mer informasjon på Dentaworks hjemmeside)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Tannbleking kit Dentaworks


Dentaworks har flere forskjellige produktpakker og er samme metode som tannlegen ofte bruker, der du kan bleke tennene i ro og mak hjemme.

 

Startpakken består av alt du trenger for å komme igang:

 • 3 tannskinner
 • Gel for 60 behandlinger
 • Oppbevaringsboks
 • Tannyansekart
 • Bruksanvisning

Du fyller skinnen med blekingsgel, plasserer den over tennene så starter blekingen med en gang. Du kan enten bleke tennene 30 minutter på dagen eller på natten når du sover.

 

Som du kan lese på  Dentaworks hjemmeside er tidligere kunder veldig fornøyd med kjøpet sitt og til en pris av 599 kroner er det drøyt en 7e-del av hva det skulle koste å gjøre samme behandling hos tannlegen.

 

Gå til Dentaworks hjemmeside nå, og les om tilbudet deres til deg! 
Fordelene med å bleke tennene hjemme

I og med at tannblekingen er like effektiv hjemme som hos tannlegen trenger vi ikke å skrive at dette er en av fordelene, det sier jo seg selv. Og som sagt er prisforskjellen den største fordelen med å bleke tennene hjemme.

 

Den andre fordelen med å bleke tennene hjemme er jo at du slipper å passe tannlege tider. Du kan gjøre det når det passer deg!

 

Dessverre så er det jo ulemper også, det er det vel alltid, og man vil jo gjerne vite hva det er før man kjøper produktet. Det visse opplever er at de får litt problem med å få tannskinnene (som man legger gelen i) til å passe perfekt. Det er ikke alltid så lett å få perfekt passform på disse og det krever litt tålmodighet og testing først. Om man følger bruksanvisningen nøye så skal det gå bra.

 

Når du skal bleke tennene hjemme er det også viktig at du er veldig nøye med at gelen ikke kommer utenfor tannskinnene. Om det skjer så kan det hende att gelen irriterer tannkjøttet. Dette er ikke farlig men kan være litt ubehagelig.

 

Og som sagt, det gjelder at man ikke blir fristet til å bruke dette alt for mye. Et selvlysende smil ser verken fint eller naturlig ut.

 

Lykke til med ditt hvite og vakre smiiil :)


bleke tennene hjemmeVanlige spørsmål og svar

 • 👨‍👩‍👧‍👦 Fra hvilken alder kan man gjøre en tannbleking?
  Det anbefales at du er minst 20 år gammel så tennene er helt ferdigutviklet.
 • 🧪 Inneholder produktene peroksider?
  Nei, det er ikke peroksider i produktene som kan årsake ilinger i tennene.
 • 🤔 Er det noe jeg trenger å tenke på med tannbleking hjemme?
  Noen forbrukere opplever at det kan være vanskelig å få tannskinnen til å passe perfekt i munnen. Men med litt tålmodighet går det bra. Du kan også få en kort og ufarlig irritasjon på tannkjøttet om tannblekningsgeléen kommer utenfor skinnen.

Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Tannbleking hjemme

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-05-09 og sist oppdatert