best i test hjemmetannblekingen 2020

Den beste hjemmetannblekingen

Det kan høres litt skremmende ut dette med å bleke tennene selv. Du er kanskje redd for at det sliter på emaljen og at det da er større risiko at du får hull i tennene. Da kan det kanskje glede deg at dagens tannblekingskurer er veldig bra og sliter ikke mer på tennene dine enn om du skulle gjøre motsvarende tannbleking hos tannlegen!

 

Prisforskjellen er jo den største grunnen til å bleke tennene hjemme selv. Det handler fort om 1000-lapper om man setter foten innenfor et tannlegekontor. Satser du på å gjøre det selv klarer du deg med noen 100-lapper!


Tannbleking best i test

Vil man legge ned litt tid på å gjøre tannblekingen selv, hva skal man da tenke på og hvilket produkt gir den beste tannblekingen? Det skal vi fortelle deg nå! Vi har sammenlignet to av de største virksomhetene på det Norske markedet idag.

 

Først og fremst må vi konstatere at de nedenstående virksomhetene er ganske like og bruker lignende produkter og løsninger som gjør det så godt som umulig å kjøpe ”feil”. Disse selskapene tilbyr tannbleking uten de farlige peroxidene som ble brukt før i tiden og som førte til ubehagelige ilinger i tennene.


 Tannblekning best i test Dentway


En av de mest populære hjemmetannblekingene er Dentway. Det kommer kanskje an på at de ble best i test i 2016 og fått høye poeng i flere andre tester som du kan se her. Eller så kommer det an på at de garanterer at tennene dine blekes minst 3-8 nivåer på bare 10 dager

 

Eller så er det fordi at de leverer varene raskt som er det avgjørende. Om du bestiller innen klokka 14:00 så sender de nemlig Startkittet ditt samme dag! Og har klokka passert 14:00 sender de allikevel alltid bestillingen din i løpet av 24 timer.

 

Av og til kan man ha spørsmål innen, under eller etter hjemmetannblekingen sin. Du kanskje lurer på noe eller er usikker på hva som passer akkurat deg best. Da er det godt å vite at Dentway har ansatt en legitimert tannpleier som du alltid kan sende e-mail til og få råd av – helt gratis.

 

Selskapet ble stiftet allerede i 2005 og over 100 000 forbrukere har valgt tannblekingskittet deres. 9 av 10 personer skulle anbefale det til en venn. Alt dette gjør at vi kårer Dentway til vinneren akkurat nå og setter derfor vinnersløyfen her. Og enda bedre blir det selvfølgelig om du kan få en rabatt på den beste tannblekingen. Og det kan du!

 

Det er kampanjepris på Starkittet deres akkurat nå. Fra å ha kostet 895 kroner koster det nå bare 495 kroner inkludert frakten hjem til deg! Bestill startkittet her!


Den beste hjemmetanblekingen!

Testvinner 1 hjemmetannbleking - Dentway

(Klikk på bildet for mer informasjon på Dentways hjemmeside)


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 januar 2021
Tannbleking kit Dentway


Testvinner 2


dentaworksDentaworks har flere forskjellige produktpakker og er samme metode som tannlegen ofte bruker, der du kan bleke tennene i ro og mak hjemme.

 

Startpakken består av alt du trenger for å komme igang:

 • 3 tannskinner
 • Gel for 60 behandlinger
 • Oppbevaringsboks
 • Tannyansekart
 • Bruksanvisning

Du fyller skinnen med blekingsgel, plasserer den over tennene så starter blekingen med en gang. Du kan enten bleke tennene 30 minutter på dagen eller på natten når du sover.

 

Som du kan lese på  hjemmesiden deres er tidligere kunder veldig fornøyd med kjøpet sitt og til en pris av 599 kroner er det drøyt en 7e-del av hva det skulle koste å gjøre samme behandling hos tannlegen.

 

Gå til Dentaworks hjemmeside nå, og les om tilbudet deres til deg! 

Les om den beste hjemmetannblekingen her!

Testvinner 2 hjemmetannbleking - Dentaworks

(Klikk på bildet for mer informasjon på Dentaworks hjemmeside)
Gjeldende butikkpriser idag 24 januar 2021
Tannbleking kit Dentaworks


Fordelene med å bleke tennene hjemme

I og med at tannblekingen er like effektiv hjemme som hos tannlegen trenger vi ikke å skrive at dette er en av fordelene, det sier jo seg selv. Og som sagt er prisforskjellen den største fordelen med å bleke tennene hjemme.

 

Den andre fordelen med å bleke tennene hjemme er jo at du slipper å passe tannlegetider. Du kan gjøre det når det passer deg!

 

Dessverre så er det jo ulemper også, det er det vel alltid, og man vil jo gjerne vite hva det er før man kjøper produktet. Det visse opplever er at de får litt problem med å få tannskinnene (som man legger gelen i) till å passe perfekt. Det er ikke alltid så lett å få perfekt passform på disse og det krever litt tålmodighet og testing først. Om man følger bruksanvisningen nøye så skal det gå bra.

 

Når du skal bleke tennene hjemme er det også viktig at du er veldig nøye med at gelen ikke kommer utenfor tannskinnene. Om det skjer så kan det hende att gelen irriterer tannkjøttet. Dette er ikke farlig men kan være litt ubehagelig.

 

Og som sagt, det gjelder at man ikke blir fristet til å bruke dette alt for mye. Et selvlysende smil ser hverken fint eller naturlig ut.

 

Lykke til med ditt hvite og vakre smiiil :)


bleke tennene hjemme

Vanlige spørsmål og svar

 • 👨‍👩‍👧‍👦 Fra hvilken alder kan man gjøre en tannbleking?
  Det anbefales at du er minst 20 år gammel så tennene er helt ferdigutviklet.
 • 🧪 Inneholder produktene peroksider?
  Nei, det er ikke peroksider i produktene som kan årsake ilinger i tennene.
 • 🤔 Er det noe jeg trenger å tenke på med tannbleking hjemme?
  Noen forbrukere opplever at det kan være vanskelig å få tannskinnen til å passe perfekt i munnen. Men med litt tålmodighet går det bra. Du kan også få en kort og ufarlig irritasjon på tannkjøttet om tannblekningsgeléen kommer utenfor skinnen.