Tannbleking hjemme best i test - denne hjemmetannblekingen er best i test tannbleking

Tannbleking hjemme best i test 2024

Om du skal bleke tennene selv og vil vite hvilken tannbleking som er den beste for deg har du kommet helt rett!


Vi har pratet med eksperter på området, gransket eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva forbrukere som allerede har prøvd de forskjellige hjemmetannblekingene synes om dem.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste hjemmetannblekingen til lavest pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste hjemmetannblekingen NÅ!


Tannbleking hjemme - derfor skal du bleke tennene selv

Det kan høres litt skremmende ut dette med å bleke tennene selv. Du er kanskje redd for at det sliter på emaljen og at det da er større risiko at du får hull i tennene. 


Da kan vi berolige deg med at dagens tannblekingskurer er veldig bra og sliter ikke mer på tennene dine enn om du skulle gjøre motsvarende tannbleking hos tannlegen!


Fordelene med å bleke tennene hjemme

 • Spar penger - Prisforskjellen er jo den største grunnen til å bleke tennene hjemme selv. Det handler fort om 1000-lapper om man setter foten innenfor et tannlegekontor. Satser du på å gjøre det selv klarer du deg med noen 100-lapper!
 • Gjør det når det passer deg - Den andre fordelen med å bleke tennene hjemme er at du slipper å passe tannlege tider. Du kan gjøre det når det passer deg!


Ulempene med å bleke tennene selv

Dessverre så er det jo ulemper også, det er det vel alltid, og man vil jo gjerne vite hva det er før man kjøper produktet. 

 • Problem å få tannskinnene perfekt - Det visse opplever er at de får litt problem med å få tannskinnene (som man legger gelen i) til å passe perfekt. Det er ikke alltid så lett å få perfekt passform på disse og det krever litt tålmodighet og testing først. Om du bare følger bruksanvisningen så skal det gå bra.


 • Kan være vanskelig å være nøye - Når du skal bleke tennene hjemme er det også viktig at du er veldig nøye med at gelen ikke kommer utenfor tannskinnene. Om det skjer så kan det hende att gelen irriterer tannkjøttet. Dette er ikke farlig men kan være litt ubehagelig.


Og som sagt, det gjelder at man ikke blir fristet til å bruke dette alt for mye. Et selvlysende smil ser verken fint eller naturlig ut.


Bleke tenner hjemme best i test

Om du er villig til å legge ned litt tid på å gjøre tannblekingen selv er du på rett side! Vi hjelper deg med hva du skal tenke på og hvilket produkt som gir deg den beste tannblekingen akkurat nå. Vi har sammenlignet to av de største bedriftene på det Norske markedet i dag.


Først og fremst må vi konstatere at disse to er veldig like og bruker lignende produkter og løsninger. Dette gjør det så godt som umulig å kjøpe ”feil”. Disse selskapene tilbyr tannbleking uten farlige peroxider som ble brukt før i tiden og som førte til ubehagelige ilinger i tennene.
Best i test hjemmetannbleking 2024

   


Dentway lover resultat på 10 dagar

En av de mest populære hjemmetannblekingene er Dentway. Det kommer kanskje an på at de har vunnet eksperttester og fått høye poeng i flere andre tester som du kan se på Dentways hjemmeside. Eller så kommer det an på at de garanterer at tennene dine blekes minst 3-8 nivåer på kun 10 dager!


Leveranse innen 24 timer hos Dentway

Eller så er det fordi at de leverer varene raskt som er det avgjørende. Om du bestiller innen klokka 14:00 så sender de nemlig Startkitet ditt samme dag! Og har klokka passert 14:00 sender de allikevel alltid bestillingen din i løpet av 24 timer.


Legitimert tannpleier svarer på alle spørsmål

Du har kanskje spørsmål før, under eller etter du skal gjøre hjemmetannblekingen din. Du kanskje lurer på noe eller er usikker på hva som passer akkurat deg best. Da er det godt å vite at Dentway har ansatt en legitimert tannpleier som du alltid kan sende e-mail til og få råd av – helt gratis.


Dentway har over 19 års erfaring

Selskapet ble stiftet allerede i 2005 og over 100 000 forbrukere har valgt tannblekingskittet deres. 9 av 10 personer skulle anbefale det til en venn. Alt dette gjør at vi kårer Dentway til vinneren akkurat nå og setter derfor vinnersløyfen her. Og enda bedre blir det selvfølgelig om du kan få en rabatt på den beste tannblekingen. Og det kan du!


Det er kampanjepris på Starkitet deres akkurat nå. Fra å ha kostet 895 kroner koster det nå kun 495 kroner inkludert frakten hjem til deg! Bestill startkitet her!
Dentaworks tannbleking - en verdig utfordrer


Dentaworks har flere forskjellige produktpakker og er samme metode som tannlegen ofte bruker, der du kan bleke tennene i ro og mak hjemme.


Alt du trenger i startpakken

Startpakken består av alt du trenger for å komme i gang:

 • 3 tannskinner
 • Gel for 60 behandlinger
 • Oppbevaringsboks
 • Tann-nyansekart
 • Bruksanvisning


Slik gjør du

Du fyller skinnen med blekingsgel, plasserer den over tennene så starter blekingen direkte. Du kan enten bleke tennene 30 minutter på dagen eller på natten når du sover.


Mange fornøyde kunder hos Dentway

Som du kan lese på Dentaworks hjemmeside er tidligere kunder veldig fornøyd med kjøpet sitt og til en pris av 499 kroner er det drøyt en 7e-del av hva det skulle koste å gjøre samme behandling hos tannlegen.


Gå til Dentaworks hjemmeside nå, og les om tilbudet deres her!


Her kan du også se hvordan Dentway fungerer i virkeligheten


Tips 1! De fleste av oss vet at tennene blir litt ekstra hvite når vi er solbrune - og vi vet også at det kan være skadelig å sole både solarium og være for mye ute i solen. Les om den beste selvbruningskremen her!


Tips 2! For deg som er interessert i hud og hudprodukter finner du antirynkekrem best i test her. Du finner også beste leppepomade.


Tips 3! Vi du vite når det er tilbud på noen av våre best i test produkter eller når det kommer en rabattkode som kan være interessant? Gå in på Facebook-gruppa vår og klikk på LIKER så får du en liten oppdatering når det dukker opp.
Vanlige spørsmål og svar

 • 👨‍👩‍👧‍👦 Fra hvilken alder kan man gjøre en tannbleking?
  Det anbefales at du er minst 20 år gammel så tennene er helt ferdigutviklet.
 • 🧪 Inneholder produktene peroksider?
  Nei, det er ikke peroksider i produktene som kan årsake ilinger i tennene.
 • 🤔 Er det noe jeg trenger å tenke på med tannbleking hjemme?
  Noen forbrukere opplever at det kan være vanskelig å få tannskinnen til å passe perfekt i munnen. Men med litt tålmodighet går det bra. Du kan også få en kort og ufarlig irritasjon på tannkjøttet om tannblekningsgeléen kommer utenfor skinnen.
Best i test Guidens tester på KroppspleieAnita Carlsen

Best i test: Tannbleking hjemme

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert