Brusreduserende hodetelefoner - best i test

Støyreduserende hodetelefoner test 2020

Om du skal kjøpe deg brusreduserende hodetelefoner og vil vite hvilke som er de beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilke vanlige forbrukere liker best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal skal slippe dårlige kjøp og få de beste støyreduserende hodetelefonene til best pris med en gang!


Vis meg støyreduserende hodetelefoner best i test NÅ!


Dette er støyreduserende hodetelefoner

Om du har vært ute å flydd de siste årene har du sikkert sett en medpassasjerer som sitter med disse hodetelefonene, også kalt brusreduserende eller noise cancelling (nc) headphones. De har vært populære noen år nå og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor! De omvandler alle bråkete miljø til en behagelig plass å være. Om du sitter på flyet, kontoret eller bare vil ha en rolig stund for deg selv, hjelper hodetelefonene deg å koble av fra omverdenen.


Støyreduserende hodetelefoner har noe som kalles støyreduseringsteknikk. De bruker mikrofoner for å analysere ulyder og slår dem deretter ut ved å generere en omvendt lydbølge. Tenk deg at du tar +1 (omgivende lyd) og så -1 (simulerte lydbølger fra hodetelefonene) som resulterer i 0. Istedet for å gjenskape riktig lyd hermer støyreduseringsteknikken lydbølger.


Det blir dog aldri helt stille med støyreduserende hodetelefoner, du kan fortsatt høre rop som f.eks fra høyttalere på flyet og lignende, det er først og fremst mørke og monotone lyder de fungerer best mot.

 
Beste støyreduserende hodetelefoner 2020

Etter å ha lest tester, pratet med ekspertene og fått greie på hva forbrukerne synes blir valget enkelt! De beste støyreduserende hodetelefonene akkurat nå er Sony WH-1000XM3


Støyreduserende hodetelefoner - Sony WH-1000XM3Beste støyreduserende hodetelefonene - Sony WH-1000XM3

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå) 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
Sony WH-1000XM3


Disse over-ear hodetelefonene har en fyldig og klar lyd med et bredt frekvensområde. De eneste hodetelefoner som egentlig har bedre omfang enn disse er studiohodetelefoner.


Design og komfort er også områder hvor Sony WH-1000XM3 imponerer. Med den stilrene og moderne designen sitter de komfortabelt på hodet. De fleste eksperter rapporterer at de har hatt disse på i timer uten at de spenner eller få vondt. 


Bassen er dyp og rik uten å bli overveldende og med støyreduseringen skapes et isolert lydlandskap som lar deg nyte til maks - uansett hvor du er.


Med appen som følger med kan du velge mellom flere lydinstillinger. Du kan også gjøre egne instillinger som passer deg og dine behov. Med appen kan du også forandre instillinger basert på omgivelsene dine.


På hodeklokkene er det kun to knapper, en for å sette på støyreduseringen og en on/off knapp. Knappen for å sette igang støyreduseringen fungerer også som Google-assistant knappen. Resten av kommandoene gjør du ved å sveipe rørelser på touchpanelet som sitter på høyre hodeklokke. Du kan f.eks. sveipe opp og ned for å øke/senke volumet.


Hodetelefonene er trådløse og kobles via Bluetooth. Med WH-1000XM3 skal du, ifølge Sony, kunne være opp til 9 meter fra enheten din uten å miste koblingen. Vi anbefaler dog at du alltid er nære Smarttelefonen/dataen din så du har en stabil tilkobling. Når du vel har koblet til enhetene dine kommer du til å bli overraska hvor fort det går å bytte mellom disse. 


Du lader Sony WH-1000MX3 via USB-C som gjør at ladingen går fort. Det tar ca 3 timer å lade fullt, da har du ca 30 timer å høre på favorittmusikken din med den trådløse støyreduseringen på. Velger du å ta bort støyreduseringen får du ytterligere 8 timer. Om batteriet blir tomt og ikke har en lader nære kan du selvfølgelig fortsette å spille musikk via en vanlig AUX-kabel.


Sony WH-1000XM3 er et par skikkelig bra støyreduserende hodetelefoner som prises av både eksperter og forbrukere i hele verden. Les gjerne mer nedenfor om dette!


Her kjøper du testvinneren til best pris


Så sier ekspertene om Sony WH-1000XM3

Lyd og bilde skriver att "Sony WH-1000XM3 er verdens beste støyreduserende hodetelefoner." De konkluderer det hele med at "komforten er superb, og støyreduseringen er stille som i graven, med en frekvenslinearitet vi ikke har hørt maken til. Lyden er også enda bedre enn tidligere, med bedre dynamikk og basskontroll."


TEK har testet Sony WH-1000XM3 og skriver; "Nå er det ingen tvil: Sony er kongen av støydemping" 

Konklusjonen av testen TEK har gjort er at Sony WH-1000XM3 er den så langt beste kombinasjonen av lydkvalitet og støydemping de har hørt, og skriver at sistnevnte funksjon er den uansett aller best på.


DinSide mener at jakten på de mest støyreduserende hodetelefonene er over! De har testet Sony WH-1000XM3 og skriver at det er "nesten magisk å spille musikk på lavt volum"

De gir disse hodetelefonene terningkast seks og liker den særdeles gode støyreduksjonen, den gode lydkvaliteten, den lange batteritiden på 30 timer, at den lader raskt, komforten mot hodet, at den er enkel å betjene og at den støtter Google Assistent. 


EISA kåret Sony WH-1000XM3 til beste produkt 2019-2020. De skriver; "En ny og forbedret design. Sony WH-1000XM3 leverer en utmerket passform for forskjellige hoder og du kan være sikker på at de føles komfortable uansett om du er på dagpendeln eller langtur. Den enestående støydempende teknologien på flere nivåer gir en ekstra dimensjon til designets fine musikalske kvaliteter." 


Whathifi testet Sony WH-1000XM3 og ble veldig imponert og gir de støyredusende hodetelefonene 5/5 stjerner. De liker at hodetelefonene har en naturlig allround lydkvalitet og skriver at Sony WH-1000XM3 er de beste hodetelefonene på markedet akkurat nå. De liker også at de er behagelige.


Tomsguide gir Sony WH-1000XM3 4/5 stjerner og lovpriser med ordene "noe av det beste blir bedre". De liker først og fremst lydkvaliteten, støyreduseringen og den lange batteritiden. 


Techradar liker den enestående støyreduseringen, den fantastiske lydkvaliteten og lange batteritiden. De gir Sony WH-1000XM3 4,5/5 stjerner. 


 T3.com skriver at "Sonys over-ear ANC hodetelefoner fjerner støyen som ingen annen vi noengang har hørt (eller ikke hørt...) og gir den 5/5 poeng. De liker støyreduseringen med de smarte funksjonene, den fantastiske lydkvaliteten, enkle touch-kommando og at de er lette og veldig komfortable. De avslutter det hele med "kort sagt, disse er strålende!"


Magasinet M3 gir hodetelefonene 10/10 poeng og liker den "brutalt gode støyreduseringen og lyden som er i verdensklasse". De liker også appen som hører til.


Dette synes forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes. Det er jo tross alt de som har den lengste og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene Sony WH1000XM3 har fått;


"Utrolig bra hodetelefoner!"


"Veldig bra hodetelefoner. Store øreklokker, usb-c, touchkontroller, mange innstillinger, stilige. Minus er prislappen. Perfekte i kontorslandskap med lav musikk og NC på."


"Sykt bra lyd, batteritid og komfort. Bra nc. Dårlig mikrofon. Touchknappene er litt vanskelige å venne seg til."


"Jeg bruker hodetelefonene på kontoret og jeg kan si at når jeg har de på, forsvinner bakgrunnsstøy. Lyd kvaliteten er høy og klar. Alt i alt, veldig fornøyd."


"Dritdigge å ha på, bra noice cancelling, genial touch på høyre øre"


"Utmerket lyd! Superfornøyd, etter 9 år med forskjellige hodetelefoner fra Bose så ville jeg prøve noe nytt. Er som en ny lydverden med Sony WH-1000XM3"


"Knall bra! Jeg kjøpte headsetet for en uke siden og angrer ikke i det hele tatt. Lyden er super og støy kanseleringa er enda bedre. Blokkerer så og si all lyd fra omgivelsene."


"For første gang har jeg sett en film på fly uten å bli sliten eller forstyrret. Ble sjokkert av hvor mye lyd det var når jeg tok de av. For meg gir de også veldig god lyd når jeg spiller musikk. Eneste jeg savner er et enkelt bytte mellom kilder."


Ulemper da? Vi vil gjerne vite om det er noen ulemper med Sony WH-1000XM3 så vi kan ta med dette når vi ska bestemme oss for å handle. Og det som noen nevner er at de synes det er dumt at man ikke kan kan være tilkoblet flere musikkilder samtidig. Touch-panelet har litt problem når det er skikkelig kaldt ute, og Sony skriver at disse hodetelefonene ikke er gjort for å være ute i veldig kaldt vær. Både eksperter og forbrukere synes at kvaliteten på telefonsamtalene kunne ha vært bedre. 


Her kjøper du testvinneren til best pris


Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
Sony WH-1000XM3
Tips 1: For deg som heller vil ha in-ear hodetelefoner kan du lese siden om de beste in-ear hodetelefonene her! Og er du på utkikk etter høyttalere så har vi en side om de beste multiroomhøyttalerne her og hvilke datahøyttalere som er best i test akkurat nå. Og er det et headset til spilledataen din du er ute etter kan du lese om det beste gamingheadsetet her!

 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på disse hodetelefonene. På den måten så kan du gjøre et riktig godt funn = de beste hodetelefonene til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!