Beste multiroomhøyttaler - finn de beste her!

Test multiroom-høyttalere 2019

Om du vite hvilken multiroom-høyttaler som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilke høyttalere vanlige forbrukere liker aller best, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen.

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden for at du skal slippe dårlige feilkjøp og kjøpe rett høyttalersystem med en gang!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste
multiroom-høyttaleren nå!

 

Dette er et multiroom-system

Et multiroom-system er et trådløst høyttaler-system som gjør at du kan høre på samme musikk/lyd i flere rom samtidig. Multihøyttalersystemet  kommuniserer enten ved å lage et eget nettverk eller via Wi-Fi som er det vanligste idag.

 

Du styrer høyttalerne med en app på telefonen, nettbrettet, dataen eller med stemmen din. Du kan velge om du vil spille musikken i hele hjemmet ditt, eller bare i en høyttaler. 

 

 

Derfor trenger du en multiroom-høyttaler

Multiroom-høyttalere har vært med en lengre tid og blir alt mer vanlig i hjemmene våre.  Å kunne gå fra rom til rom og slippe å avbryte nyhetene eller favorittsangen din bare fordi du skal henge klesvasken eller gå på badet, ja det er herlig! 

 

Et multiroom-høyttalersystem er en perfekt investering for deg som hører mye på musikk og liker god lyd. Hvilken høyttaler som passer akkurat deg best er selvfølgelig helt opp til deg og det er mange å velge mellom. Noen vil ha det aller seneste og mest avanserte systemet med mange tilkoblingsmuligheter (f.eks. platespiller og CD) mens andre kun vil strømme musikken fra telefonen sin. 

 

 

Disse kravene stiller vi på høyttaleren

  • Kvalitet – dålig lyd ødelegger den behagelige følelsen av musikk, så her skal det være god lydkvalitet.
  • Brukervennlig – det skal være et enkelt system som alle i familien lett kan bruke.
  • Smart – den skal kunne kontrolleres av Smarttelefonen, nettbrettet eller dataen din og du skal kunne strømme favorittmusikken din. 
  • Testvinner og høyt verdsatt av forbrukere – Du skal såklart ha den beste høyttaleren når det kommer til funksjon og kvalitet. 
  • Bra pris – selvfølgelig. 

 

 

Beste multiroom-høyttaler 2019

Etter å ha lest alle aktuelle tester, pratet med ekspertene og tatt hensyn til hva forbrukerne syns, så har vi en vinner! Det handler om en høyttaler fra det anerkjente merket Sonos, og modellen heter One;

 

Beste multiroom-høyttaler akkurat nå; Sonos One

(Klikk på høyttaleren for mer informasjon på Sonos hjemmeside)

 

Se dagens aktuella pris

 

Det som gjør Sonos One til vinner er først og fremst lydkvaliteten, brukervennligheten og designen.

 

Lyden er godt balansert og klar. Bassen er overraskende god til å være en så liten høyttaler, ikke minst når to spiller i stereo. Vil du ha dyp bass kan du komplettere det hele med en trådløs SUB (og om du ikke har planer om å ha en tilfeldig nattklubb hjemme så klarer du deg godt med bassen fra One-høyttalerne).

 

Muligheten til å kunne plassere høyttaleren/erne hvor du vil i hjemmet ditt (på hylla eller montert på veggen) er helt klart en stor fordel. 

 

Sonos høyttaler-system er lett å oppgradere og en god investering til hjemmet ditt. Sonos ambisjon da de startet i 2002, var å skape en mykvare til trådløs strømming av musikk. De konsentrerte seg på smarte funksjoner og enkelhet, som vises godt i appen og produktene deres. 

 

Den mest populære høyttaleren til Sonos er Play:1, som idag er erstattet av One. Forskjellen på disse to er ikke stor, lyden er nesten identisk, men One er mer moderne og den er også forberedt for fremtidens stemmestyring.  

 

Med Sonos True Play kan du finjustere Sonos høyttaler så lyden blir helt perfekt. Du kommer til å bli overraskaet av hvordan alle frekvensene flyter harmonisk sammen fra en så liten høyttaler. Om du kombinerer to eller flere høyttalere til et multiroom-system så blir det enda bedre!

 

Du kan lese mer om denne testvinneren her på Sonos hjemmeside

 

Du kan også se et YouTube-klipp på hvordan denne multiroom-høyttaleren fungerer her.

 

Ulempene med denne multiroom-høyttaleren

Som alltid er det jo noen ulemper med et produkt, og når det gjelder Sonos One har forbrukere påpekt at det er dumt at det ikke går å kombinere en One med en Play:1, i og med at det ikke går å oppgradere systemet med den gamle høyttaleren sin. Noen klager også på at Sonos app ikke er så oversiktlig og bra. Og flere, både eksperter og forbrukere, synes det er synd at stemmestyringen ikke fungerer i Norge enda.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

Akkurat nå selger ProShop denne testvinneren for bare 2295 kroner inkludert frakten hjem til deg.

 

 

Dette sier ekspertene

Macworld testet 8 ulike multiroom-høyttalere og best i test ble Sonos One. De liker at Sonos støtter de fleste streamingtjenester, hele 52 stykker! De oppsummerer det hele med; “Når det kommer til lydkvalitet, mest for pengene og multiroomfleksibilitet så er Sonos One det beste valget.”

 

HiFi-magasinet WhatHiFi testet Sonos One og ga den 5 av 5 stjerner. De er veldig positive til Sonos One. Designen, lyden og muligheten til å styre den med stemmen bidrar til de 5 velfortjente stjernene.

 

T3 testet Sonos One og skriver “Sonos One lever opp til uttrykket; romfyllt lyd fra en liten boks. Det er ikke bare høyt, men det er høy kvalitet på lyden”. I denne testen finner vi også høyttalere fra Naim og Bluesound. Både Naimen og Bluesound-høyttaleren utmerker seg bra, men det går ikke hele veien i denne testen, da T3 liker enkelheten fra Sonos. 

 

Techradar har testet Sonos One og skriver; “Om du leter etter en stilig design og eksepsjonell lyd fra en høyttaler med smarte tilkoblingsmuligheter finner du ingen bedre enn Sonos One. Den gir deg den beste plattformen for multiroomlyd og med stemmestyringsalternativ som Alexa er One høydepunktet av høyttalere.” 

 

Magasinet M3 gir Sonos One 8av 10 poeng. De liker lyden, designen, appen og at den er forberedt for fremtidens stemmestyring.

 

Enkelteknik.se testet Sonos One og ga den 4 av 5 poeng. De skriver; “I denne størrelsen er det vanskelig å finne en bedre høyttaler… Brukervennligheten er på topp”.  

 

HiFi-magasinet WhatHifi delte i 2018 ut priser for de beste høyttalerne i ulike kategorier. Når det kommer til multiroom-høyttalere var det to som utmerket seg og fikk dele på førsteplassen; Audio Pro og Sonos One. Når de motiverer til hvorfor Sonos One vinner prisen deres (for femte år på rad) sier de at kvaliteten på prduktene deres bare blir bedre og bedre, de holder god lydkvalitet og er brukervennlige. De mener at Sonos er det mest intuitive systemet med sjenerøse valg av streaming/stemmestyrte tjenester. 

 

Det svenske magasinet Café har testet Sonos One og gir den hele 4 av poeng. Som svar på spørsmålet “Hvem passer denne høyttaleren til?” svarer de “For deg som vil ha et bra lydsystem fra stilrene høyttalere med mulighet til å bygge på om man vil” som vi på Best i test Guiden er enige i.

 

Trustedreviews testet Sonos system som ble kåret til best i test. De liker at det er enkelt og at det har tilgang til mange streamingtjenester. De skriver blant annet; “Sonos høyttalere er enkle å bruke og kobles raskt og lett til nettverket ditt.” Andreplassen går til Naim som imponerer med lydkvaliteten sin, men er for dyr. Andre høyttalere i testen var Ruark (3e plass) og Marshall (4e plass). 

 

Magasinet WIRED gjør en stor test av trådløse høyttalere. Sonos One blir best i test og tar hjem gullet. De beskriver Sonos One som “en liten boks med stor lyd.” WIRED anbefaler også Sonos Play:5 i testen sin og skriver at denne høyttaleren ble et vendepunkt for Sonos hvor de nå roses for lydkvaliteten sin og ikke bare programvaren. Naim, Marshall og Jam Symphony er også med i denne testen. Naim prises for lydkvaliteten med ordene “fantastisk lyd med en behagelig kombinasjon av kraft og forfining“. Høyttaleren fra Marshall er også bra, men de skriver at “dynamikken og midtregisteret ikke når opp til konkurrentene”.

 

Dette sier forbrukerne

Forbrukerne er veldig fornøyd med Sonos-systemene sine. Noen av omtalene er; “Jeg har et Sonos-system som består av to høyttalere. De var lette å sette opp med alle innstillinger og lyden er veldig bra, over gjennomsnittet. Det er de beste høyttalerne jeg har hatt.”

 

“Det har høy lyd uten å høres tungt ut og høyttaleren min virker like bra ute som inne. Jeg elsker Sonosen min og sier til alle som er intressert av å kjøpe en høyttaler at de skal kjøpe en fra Sonos.” 

 

“Jeg skulle anbefale Sonos til hvem som helst. Jeg har system som er innendørs men strekker seg til uteplassen og bassenget. Lyden er tydelig og bra. Jeg har også tenkt til å skaffe et system til butikken min også. Om du liker musikk like mye som meg så vet jeg at du også kommer til og elske Sonos, inklusive naboene dine!”

 

“Utrolig bra lyd for pengene, med masse volum! For de som klager på at det ikke står noe om at Alexa ikke funker enda: det står ganske tydelig i annonsen: “*Stemmestyring for Sonos støttes foreløpig ikke i ditt land.” 

“God lyd, enkel å sette opp!”

 


 

Nå når du vet hvilken som er den beste multiroom-høyttaleren vil du kanskje lese om den beste Smarttelefonen, så du kan strømme favorittmusikken fra den beste mobilen!

Om du heller er interressert av et par skikkelig gode datahøyttalere, så kan vi avsløre hvilke som er de beste her! Og er det en ny Laptop du vil ha, kan du se hvilken PC som er best i test på denne siden.

 

Tips: Pass på å gå med i Facebook-gruppen vår så får du et lite vink når det er Tilbud på denne multiroom-høyttaleren. Det betyr at du får den beste høyttaleren til best pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg.


  • Søk på Best i Test Guiden


  • Kjøp billig på Internett
  • 2295 kr

    (Fri frakt)
Om Best i Test Guiden