Uavhengige tester fra aviser, nettsteder og magasiner samt anmeldelser fra forbrukere samles sammen for å kåre en vinner. Kjøp testvinneren til lavest pris i dag!

Test multiroom-høyttalere 2019

Om du vite hvilken multiroom-høyttaler som er kåret til best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilke høyttalere vanlige forbrukere liker aller best, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen.

 

Alt dette har vi oppsummert på denne siden for at du skal slippe dårlige feilkjøp og finne rett høyttalersystem med en gang!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste multiroom-høyttaleren nå!

 

Dette er et multiroom-system

Et multiroom-system er et trådløst høyttaler-system som gjør at du kan høre på samme musikk/lyd i flere rom samtidig. Multihøyttalersystemet  kommuniserer enten ved å lage et eget nettverk eller via Wi-Fi som er det vanligste idag.

 

Du styrer høyttalerne med en app på telefonen, nettbrettet, dataen eller med stemmen din. Du kan velge om du vil spille musikken i hele hjemmet ditt, eller bare i en høyttaler. 

 

 

Derfor trenger du en multiroom-høyttaler

Multiroom-høyttalere har vært med en lengre tid og blir alt mer vanlig i hjemmene våre.  Å kunne gå fra rom til rom og slippe å avbryte nyhetene eller favorittsangen din bare fordi du skal henge klesvasken eller gå på badet, ja det er herlig! 

 

Et multiroom-høyttalersystem er en perfekt investering for deg som hører mye på musikk og liker god lyd. Noen vil ha det aller seneste og mest avanserte systemet med mange tilkoblingsmuligheter (f.eks. platespiller og CD) mens andre kun vil strømme musikken fra telefonen sin. Hva som passer akkurat deg best er selvfølgelig opp til deg å avgjøre og det er mye å velge mellom, men vi hjelper deg gjerne litt på veien. 

 

 

Disse kravene stiller vi på høyttaleren

  • Kvalitet – dålig lyd ødelegger den gode følelsen av musikk, så her skal det være bra lydkvalitet.
  • Brukervennlig – det skal være et enkelt system som alle i familien lett kan bruke.
  • Smart – den skal kunne kontrolleres av Smarttelefonen, nettbrettet eller dataen din og du skal kunne strømme favorittmusikken din. 
  • Testvinner og høyt verdsatt av forbrukere – Du skal såklart ha den beste høyttaleren når det kommer til funksjon og kvalitet. 
  • Bra pris – selvfølgelig. 


Beste multiroom-høyttaler 2019

Etter å ha lest alle aktuelle tester, pratet med ekspertene og tatt hensyn til hva forbrukerne syns, så har vi en vinner; Audio Pro A10.Beste multiroom-høyttaler akkurat nå; Audio Pro A10

Beste multiroom-høyttaler akkurat nå; Audio Pro A10

(Klikk på høyttaleren for mer informasjon på Audios hjemmeside)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 15 desember 2019

Det som gjør Audio Pro A10 til vinneren er først og fremst lydkvaliteten, brukervennligheten og designen. Det er en liten, rund og tøykledd høyttaler som tar lite plass og passer fint i mindre rom. Muligheten til å kunne plassere høyttaleren/erne hvor du vil i hjemmet ditt (på hylla eller montert på veggen) er helt klart en stor fordel. Du får denne stilige høyttaleren i både lysegrå og mørkegrå.

 

Lyden er godt balansert og klar. Bassen er overraskende god til å være en så liten høyttaler. Ifølge Audio Pro ligger hemmeligheten i en ukonvensjonell bruk av en dedikert subwoofer samt en BMR-teknologi, som gir deg både dyp bass, sammen med klar og tydelig diskant og mellomtoner.
Vill du ha skikkelig dyp bass kan du komplettere det hele med en trådløs SUB (og om du ikke har planer om å ha en tilfeldig nattklubb hjemme så klarer du deg godt med bassen fra Audio Pro A10-høyttalerne).

 

Audio Pros høyttaler-system er lett å oppgradere og en god investering til hjemmet ditt. Ha en høyttaler i hvert rom så hver og en i familien kan høre favorittmusikken sin, eller koble dem sammen så alle spiller samme musikk samtidig. 

 

Du kan lagre favorittstasjonen eller spillelisten din og hente dem med et tastetrykk, enkelt og greit.

 

Om du vil vite mer om Audio Pro A10 kan du lese mer her på Audio Pros hjemmeside.

 

Ulemper da? Som alltid er det jo noen ulemper med et produkt, og når det gjelder Audio Pro A10 har forbrukere påpekt at de har opplevd en brusende lyd når de spilte musikk. De pratet med Audio Pro og fikk nye høyttalere og etter dette fungerte det bra.
Noen savner at den ikke går på batteri. Det er noen som synes at appen er litt vanskelig å forstå seg på og andre sier at bassen ikke er helt optimal.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

Vil du handle hos Kjell & Company kjøper du disse multiroom-høyttaler for bare 1779 kronor inkludert frakt.

NetOnNet selger multiroom-høyttaleren for bare 1779 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen!

1779 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for multiroom-høyttaleren Audio Pro A10!

Hos CDON betaler du bare 1790 kr inkludert frakten hjem til deg!


Dette sier ekspertene

M3 anbefaler denne multiroomhøyttaleren og skriver at “Audio Pro har til  vane å produsere gode lydhøyttalere, og A10 er ikke noe unntak. Utstyrt med en 1,25 tommers diskant, en tre-tommers langbenet base og to passive elementer på 4,5 tommer hver, får vi en absolutt lydkvalitet i verdensklasse – til tross for den kompakte designen. Frekvensfrekvensen er 300Hz, og bassgjengivelsen er helt fint.”

 

Lyd & Bilde gir Audio Pro A10 utnevnelsen Spesielt Anbefalt og skriver lovordene; “Med A10 tar Audio Pro steget fra oppsiktsvekkende bordhøyttaler til mer plasserings- og hjeminnredningsvennlige høyttalere. Med sin rundtstrålende lyd og tøykledde ytre er det betydelig lettere å finne en plass til den, hvor den både låter bra og ikke forstyrrer synsinntrykket. Den passer også inn i Audio Pros multirom-økosystem. Man kan altså ha en A10 i kjøkkenet og en kraftig Drumfire i oppholdsrommet, men likevel lytte på samme musikk.”

 

Aftonbladet har også testet denne høyttaleren og gir den 4 av 5 poeng. De konkluderer det hele med “Det er en god lydkunnskap på Audio Pro, og det er merkbart.”

 

Mobil gir Audio Pro A10 7/10 poeng og skriver at de liker godt lyden – spesielt bassen. Designen liker de også godt. De gir minus for at den ikke har Chromecast og at kontrollen er litt vanskelig å forstå.

 

Metro har testet Audio Pro A10 og gir den 4 av 5 poeng. De skriver “Med A10, tar Audio Pro trinnet fra slående bordhøyttalere til mer plassering og hjeminnredningsvennlige høyttalere. Med den klare lyden og tøydekkede eksteriøret, er det mye lettere å finne en plass, hvor det høres bra ut og ikke forstyrrer synsinntrykket.”

 

WhatHiFi gir Audio Pro A10 5 av 5 stjerner og skriver; “Audio Pro tilbyr noe nytt med designen sin, men A10 har alle de soniske egenskapene som har gjort dem til en prisvinner”

 

Så sier forbrukerne

Forbrukerne er veldig fornøyd med Audio Pro A10 høyttalerne sine. Noen av omtalene er; “Jeg har testet denne fantastiske høyttaleren som jeg er veldig fornøyd med! God lyd, stil ren design, lett å bære.”, “Ikke bare fin og passer overalt i hjemmet, men god lyd. Jeg liker at appen er enkel, og det var ikke noe problem å legge til høyttalere via Wi-Fi-funksjonen. Veldig hyggelig funksjon med de fire hurtigvalgene.”

 

“Gjør jobben sin som surroundhøyttaler!”, “Jeg har to. En i stua og en på kjøkkenet så jeg trenger aldri gå uten musikk. Den har god kvalitet både til utseende og lyd! Jeg liker den moderne skandinaviske designen. Jeg synes at høyttaleren passer godt inn i hjemmet mitt og lyden er god uten å være redd for å forstyrre naboene. Veldig lett å installere via en app og enkelt å koble til og kontrollere lydnivå etc. Hadde jeg bodd større, hadde jeg kjøpt mer for å komplettere!””

 

Smartson har på oppdrag av Audio Pro testet denne høyttaleren og 96% av testpanelet anbefaler denne. Her kan du lese mer om hva testpilotene syntes!

 

Disse expert-testene har vi gransket

Magasinet M3, desember 2018: Har testet 6 ulike multiroomhøyttalere og 3 av disse fikk dele på førsteplassen med 8 poeng hver; Audio Pro A10, Harman Kardon Citation 300 og Denon Heos 5HS2

 

Aftonbladet, november 2018: Har testet 17 trådløse høyttalere og best ut i denne testen ble Harman Kardon Ciation One med 5+ poeng og lovordene “Citiationhøyttaleren leverer topplyd over hele registeret og en kraftig bass uten at den overdriver.” 
Sonos One og Audio Pro A10 kommer også bra ut i denne testen og får 4+ poeng hver.

 

Lyd & Bilde, august 2018: Av de 12 testede multiroomhøyttalerne så er det Sonos 5 som går ut med tittelen Best i test og får 5 av 6 stjerner. 

 

Aftonbladet+, oktober 2018: Har testet 6 ulike multiroomhøyttalere og vinneren i denne testen er Sonos system med 5+ poeng. Andreplassen går til Audio Pro og Denon Heos med 4+ poeng hver.


∼ Med favorittmusikken i høyttalerne blir husvasken dansende lett! ∼Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 15 desember 2019


Nå når du vet hvilken som er den beste multiroom-høyttaleren vil du kanskje lese om den beste Smarttelefonen, så du kan strømme favorittmusikken fra den beste mobilen!


Om du heller er interressert av et par skikkelig gode datahøyttalere, så kan vi avsløre hvilke som er de beste her! Og er det en ny Laptop du vil ha, kan du se hvilken PC som er best i test på denne siden.

 

Tips: Pass på å gå med i Facebook-gruppen vår så får du et lite vink når det er Tilbud på denne multiroom-høyttaleren. Det betyr at du får den beste høyttaleren til best pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg.