ørepropper best i test 2023,best i test trådløse ørepropper,

In-ear hodetelefoner test 2024 - slipp ledninger og kjenn deg fri

Om du vil vite hvilke trådløse ørepropper som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett!

 

Vi har lest alle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilke trådløse hodetelefoner som vanlige forbrukere liker aller best.


Dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få de beste hodetelefonene til lavest pris direkte.


 

Fordeler med trådløse hodetelefoner

Ørepropper er veldig praktiske. De gir deg friheten til å høre på musikk hvor du enn er uten at de tar mye plass. De er også smarte! Det betyr at du kan ta imot samtaler, høre på musikk og gjøre enklere kommando på smarttelefonen din via hodetelefonene. De er så lette å bruke at du fort glemmer at du har dem på deg! 

 

Om du skal velge in-ear hodetelefoner/ørepropper eller on-ear er helt opp til deg selv. On-ear har oftest bedre lyd og er gjort for musikkelskere, mens in-ear hodetelefoner er til mer hverdagsbruk som blant annet å prate i telefonen, høre på lydbok, høre på musikk og radio. På denne siden har vi valgt å fokusere på in-ear varianten. 


Vil du heller ha de beste brusreduserende on-ear hodetelefonene er det bare å klikke på linken.


Trådløse hodetelefoner best i test

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en klar vinner! Vinneren kommer fra anerkjente Apple og heter AirPods Pro (2. Gen.)


AirPods har tatt verden med storm. Overalt går mennesker med AirPods i ørene og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor! De er lette å koble til, spiller høyt og har bra lyd.

 

Med nye Airpods Pro får du bedre batteritid, lyd og det nye noise cancellation (brusredusering), som stenger bruselyd ute. Det betyr at du kan høre favorittmusikken og poddene dine uten å bli forstyrret av lyd utenfor. De fungerer ekstra bra på fly og tog der du kan trenge stillhet en lengre tid. De stenger ikke ute all lyd, så du hører fortsatt om noen prater eller om biler og lignende kjører forbi deg som selvfølgelig er viktig å høre når blant annet når du er i storbyer eller ute å går tur der det er trafikk.


De trådløse øreproppene kommer i et lite etui som også er ladestasjonen. Disse hodetelefonene er veldig energieffektive og med hjelp av etuiet kan du få ut nærmere 30 timers lyttetid. Ved full batteristyrke kan du høre på musikk i 6 timer og om du lader dem i 15 minutter får du 3 timers lyttetid.


I tillegg til bra lyd får du også friheten til å ta med deg musikken hvor du enn vil. Det får du selvfølgelig med vanlige hodetelefoner også men i og med at disse er helt trådløse og enkelt kobles til en valgfri apparat (smartphone, data, nettbrett) er de ekstra bra.


Om du har Android er det dog dessverre en litt større prosess, men det er fortsatt enkelt å koble sammen enhetene. Den største forskjellen er  forbindelsen. Med Android er den litt dårligere enn med Apples produkt, men så er det dessverre med Apples produkter.

 

Lyden i AirPods gir deg god bass og klar diskant. Apple fokuserer som alltid på brukervennligheten som er høyt verdsatt av forbrukerne.

 

De fungerer veldig bra med de seneste iPhone-modellene der disse kobles til direkte. Når du er tilkoblet, åpner AirPods for nye funksjoner der du har hurtigtilgang til SIRI, kan endre låter, hoppe til neste eller spille den forrige låten igjen. 


De fungerer også bra sammen med vanlig android-telefoner. Det er bare å koble til via Bluetooth og så lenge du har Bluetooth aktivert på telefonen koble hodetelefonene til automatisk. 


En annen fordel med AirPods Pro er att de sitter veldig bra i ørene. Mange andre produsenter har dessverre problem med passformen, men med AirPods Pro får du med 4 par ulike silikonpropper for å optimere passformen.


Øreproppene er skikkelig bra, lette å ta med seg og gir deg mulighet til å høre på musikk døgnet rundt, til og med når du trener eller bytter klær! Mer informasjon finner du her på Apples hjemmeside.


Her kjøper du de beste øreproppene til best pris
Trådløse ørepropper - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som har den beste og lengste erfaringen. Her ser du noen eksempel på hva forbrukerne sier om sine Apple AirPods Pro;


“Gikk fra første generasjon airpods til disse. Geniale løsninger som volumkontroll osv ved touch. 1 trekk for pris og lyden(kunne vært høyere) Alt i alt godt fornøyd." 

 

“Har brukt produktet i et par uker. Så langt virker alt perfekt!

 

“Liker veldig godt den forbedrede lydfremhevingen og ANC. Markant forbedret! Eneste lille minuset jeg har, er at avspilling av musikk mangler en del diskant. Mulig det er fordi jeg begynner å dra på åra. Men diskanten er veldig bra på lydfremhevingen”

 

“Støyisoleringen er next level, ingen trykkende følelse som propper vanligvis gir og veldig effektiv, lydkvaliteten er også veldig ok.


"Etter jeg har kjøpt har jeg brukt nesten hele tiden både høre på musik og snakke i tlf."


"Kjøpte de får 3 uker siden og bruker de hele tiden. Kunne ikke vært mer fornøyd. Kan anbefale til alle"


"AirPods treffer alltid riktig. Men nå har de tatt lyden og noice cancellation til neste nivå. Jeg er iallfall godt fornøyd, og kommer til å bruke disse til de parkerer tøfla, så kommer jeg til å kjøpe et nytt par "


"Det var ekstremt enkel å sette de opp, veldig god lyddemping og sitter godt i ørene dine. Er veldig fornøyd med de selv og kommet til å bruke de mye fremover."


Ørepropper test - dette sier ekspertene om Apples AirPods

TEK har testet AirPods Pro og gir dem 8,5/10 poeng. De konkluderer det hele med lovordene "Apple har brukt et par år på å følge opp sine AirPods Pro, men de virker å ha brukt tiden godt. Utvendig er de omtrent identiske, men støydempingen er jekket opp til nivåer vi aldri før har sett (hørt) i trådløse ørepropper, og Apple er ikke langt unna å konkurrere ut mange av konkurrentenes større hodetelefoner akkurat på den fronten."


iTavisen har testet AirPods Pro. De gir hele 9,3/10 poeng og konkluderer det hele med "Apple er konservative på mange måter, men samtidig ikke forsiktige: alt er bedre i andre generasjon AirPods Pro." 


Techradar: Har testet AirPods Pro og gir de 4,5/5 poeng. De liker brusreduseringen og passformen. De synes dog de er litt dyre enn konkurrentene men at det er et godt kjøp for deg som vil oppgradere fra gamle airpods og vil ha bedre lydkvalitet og bedre funksjoner.


Tek.no anbefaler Airpods og gir dem 8 av 10 poeng.  De konkluderer det hele med; “Totalt liker vi Airpods godt, tross noen små lyter her og der. De låter ikke best, men på de fleste andre områder er det vanskelig å si noe annet enn at Apple er helt i toppen.”

 

MacWorld skriver at “Kanskje har verdens mest populære trådløse hodetelefoner blitt enda litt bedre. Den som kjøper Airpods for første gang, vil være fornøyd, så lenge de passer ørene. Andre generasjon Airpods er et godt kjøp, men ikke en god oppgradering. Hvis du allerede har Airpods som fungerer bra, er det ingen grunn til å bytte.” MacWorld gir Apples AirPods 9 av 10 poeng og utnevnelsen “Bra Kjøp”.

 

Soundsguys har testet AirPods og gir dem 7,3 av 10 poeng. De liker at forbindelsen er så skarp og at de er så lette å ha med seg.

 

Techradar gir AirPods 3,5 av 5 poeng og liker at de kobles raskt til valgfri apparat, men de synes Apple kunne ha gjort litt mer i og med at det er andre generasjonen.

 

Trusted Reviews har testet Apple Airpods. De liker at det er så god forbindelse og den lange batteritiden. De synes også at ladeetuiet er bra. De gir 4 av 5 poeng.

 

WhatHiFi gir Airpods  4 av 5 stjerner og skriver; “Teknisk og lydmessig bedre enn før, andre generasjon AirPods tilbyr uslåelig Bluetooth-brukervennlighet og anstendig lydkvalitet”

 

Theverge har testet AirPods og liker brukervennligheten og lyden.

 

Mobil testet AirPods og gir dem 6 av 10 poeng. De liker at det er så lett å koble de inn og at de sitter bra. De synes dog at de er litt for dyre.


test airpods,beste airpods,


~ Få en stund for deg selv med de beste trådløse øreproppene ~

Tips 1: Om du vil fortsette å fylle på lydlageret ditt og flytte lyden ut fra ørene dine og til rommet i stedet kan du lese om de beste trådløse multiroomhøytalerne her! Vi vet også hvilke datahøyttalere som er best akkurat nå.

 

Tips 2: Om du ikke skal kjøpe hodetelefoner akkurat nå, men vil vite om det er tilbud på disse kan vi tipse deg om å gå med i Facebook-gruppa vår så holder vi øynene oppe for deg i framtiden!


Philip Andrén

Best i test: Hodetelefoner (in-ear)

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert