beste trådløse hodetelefoner

In ear hodetelefoner test 2022 - slipp ledninger og kjenn deg fri

Om du vil vite hvilke in-ear hodetelefoner som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett!

 

Vi har lest alle eksperttester, pratet med ekspertene og viktigst av alt – fått greie på hvilke trådløse hodetelefoner som vanlige forbrukere liker aller best.

Dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe kjedelig feilkjøp og få de beste hodetelefonene med en gang.

 

Fordeler med trådløse hodetelefoner

In-ear hodetelefoner er veldig praktiske. De gir deg friheten til å høre på musikk hvor du enn er uten at de tar mye plass. De er også smarte! Det betyr at du kan ta imot samtaler, høre på musikk og gjøre enklere kommando på smarttelefonen din via hodetelefonene. De er så lette å bruke at du fort glemmer at du har dem på deg! 

 

Om du skal velge in-ear hodetelefoner eller on-ear er helt opp til deg selv. On-ear har oftest bedre lyd og er gjort for musikkelskere, mens in-ear hodetelefoner er til mer hverdagsbruk som blant annet å prate i telefonen, høre på lydbok, høre på musikk og radio. På denne siden har vi valgt å fokusere på in-ear varianten.
In ear hodetelefoner best i test 2022

Etter å ha gransket tester, pratet med eksperter og hørt hva forbrukerne sier har vi en vinner! Vinneren kommer fra anerkjente Apple og heter AirPods (2. Gen.)

Beste in-ear hodetelefoner akkurat nå – Apples AirPods (2. gen.)

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen akkurat nå)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 1 juli 2022

Apple AirPods 2nd
AirPods har tatt verden med storm. Overalt går mennesker med AirPods i ørene og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. De er lette å koble til, spiller høyt og har bra lyd.

 

De trådløse hodetelefonene kommer i et lite etui som også er ladestasjonen. Disse hodetelefonene er veldig energieffektive. Ved full batteristyrke kan du høre på musikk i 5 timer og om du lader dem i 15 minutter får du 3 timers lyttetid.

 

I tillegg til bra lyd får du også friheten til å ta med deg musikken hvor du enn vil. Det får du selvfølgelig med vanlige hodetelefoner også men i og med at disse er helt trådløse og enkelt kobles til en valgfri Apple-apparat (smartphone, data, nettbrett) er de ekstra bra.


Om du har Android er det dog dessverre en litt større prosess, men det er fortsatt enkelt å koble sammen enhetene. Den største forskjellen er  forbindelsen. Med Android er den litt dårligere enn med Apples produkt, men så er det dessverre med Apples produkter.

 

Lyden i AirPods (2.Gen.) er den samme som i første versjonen. Med god bass og klar diskant får du mye lyd for pengene. Apple fokuserer som alltid på brukervennligheten som er høyt verdsatt av forbrukerne.

 

Om du har iPhone kobles hodetelefonene direkte til iPhonen din så fort du åpner det lille etuiet. Når du er tilkoblet, åpner AirPods for nye funksjoner der du har hurtigtilgang til SIRI, kan endre låter, hoppe til neste eller spille den forrige låten igjen.

 

Hodetelefonene er skikkelig bra, lette å ta med seg og gir deg mulighet til å høre på musikk døgnet rundt, til og med når du trener eller bytter klær!

 

I tillegg til testvinneren er det flere andre produsenter som også har god kvalitet på øreproppene sine som f.eks. Samsung Galaxy Buds, RHA Trueconnect og Jabra Elite.

 

Så sier ekspertene om Apples AirPods

Tek.no anbefaler Airpods (2.Gen.) og gir dem 8 av 10 poeng.  De konkluderer det hele med; “Totalt liker vi Airpods godt, tross noen små lyter her og der. De låter ikke best, men på de fleste andre områder er det vanskelig å si noe annet enn at Apple er helt i toppen.”

 

MacWorld skriver at “Kanskje har verdens mest populære trådløse hodetelefoner blitt enda litt bedre. Den som kjøper Airpods for første gang, vil være fornøyd, så lenge de passer ørene. Andre generasjon Airpods er et godt kjøp, men ikke en god oppgradering. Hvis du allerede har Airpods som fungerer bra, er det ingen grunn til å bytte.” MacWorld gir Apples AirPods (2.Gen) 9 av 10 poeng og utnevnelsen “Bra Kjøp”.

 

Soundsguys har testet AirPods (2.Gen.) og gir dem 7,3 av 10 poeng. De liker at forbindelsen er så skarp og at de er så lette å ha med seg.

 

Techradar gir AirPods (2. Gen.) 3,5 av 5 poeng og liker at de kobles raskt til valgfri apparat, men de synes Apple kunne ha gjort litt mer i og med at det er andre generasjonen.

 

Trusted Reviews har testet Apple Airpods (2.Gen.). De liker at det er så god forbindelse og den lange batteritiden. De synes også at ladeetuiet er bra. De gir 4 av 5 poeng.

 

WhatHiFi gir Airpods (2.Gen.) 4 av 5 stjerner og skriver; “Teknisk og lydmessig bedre enn før, andre generasjon AirPods tilbyr uslåelig Bluetooth-brukervennlighet og anstendig lydkvalitet”

 

Theverge har testet AirPods (2.Gen.) og liker brukervennligheten og lyden.

 

Mobil testet AirPods (2.Gen.) og gir dem 6 av 10 poeng. De liker at det er så lett å koble de inn og at de sitter bra. De synes dog at de er litt for dyre.

 

Dette sier forbrukerne om hodetelefonene

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som har den beste og lengste erfaringen. Her ser du noen eksempel på hva forbrukerne sier om sine Apple AirPods (2.Gen.);

“Veldig fornøyd med produktet. Bra lyd, enkelt å koble til og varer lenge.”, “Som forventet, de gjør alt de skal, alltid. Anbefales til alle som har epleprodukter.”

 

“Etter å ha hatt airpods, har hverdagen blitt enklere. Bedre lyd, og en behaglig lydkvalitet. I tillegg til veldig praktisk. Og batteritiden er utrolig bra, og lades fort opp også. Anbefales på det sterkeste!”, “Kjempe fornøyd med produktet! Bra lyd og god batteritid!”, “Utrolig bra lydkvalitet og super enkle å bruke å sette opp!”

 

“Har ventet lenge på dette produktet, og nå som det endelig er her lever det opp til forventningene. Lyden er det ingenting å klage på, de sitter godt, i tillegg til at det er kjapt og enkelt å koble til airpodsene ved førstegangsbruk. Alt fungerer som det skal, så produktet anbefales på det sterkeste!”

 

“Beste produkten har jeg kjøpt, veldig fornøyd, og den beste parten er hei siri!”, “Disse anbefales på det sterkeste. Jeg har vært fan av DR.dre beats i mange år! Men disse skiller seg veldig ut! Disse anbefales til de som liker å gå turer, sykle, trene, og være med venner. Disse er en ny generasjon av headsett som er helt fantastisk. Disse er perf i bruk til dem som liker bra kvalitet på lyden og bass. Veldig enkel i bruk :)”

 

Her kjøper du beste in ear hodetelefoner til best prisbeste trådløse hodetelefoner

~ Få en stund for deg selv med de beste trådløse hodetelefonene ~
Tips 1: Om du vil fortsette å fylle på lydlageret ditt og flytte lyden ut fra ørene dine og til rommet i stedet kan du lese om de beste trådløse multiroomhøytalerne her! Vi vet også hvilke datahøyttalere som er best akkurat nå.


Tips 2: Og er det en ny Laptop du vil ha, kan du se hvilken PC som er best i test på denne siden.

 

Tips 3: Om du ikke skal kjøpe hodetelefoner akkurat nå, men vil vite om det er tilbud på disse kan vi tipse deg om å gå med i Facebook-gruppa vår så holder vi øynene oppe for deg i framtiden!


Tips 4: For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på LydPhilip Andrén

Best i test: Hodetelefoner (in-ear)

Testen ble publisert og sist oppdatert