Snøfreser best i test,test elektriske snøfresere,

Snøfreser test 2024 - gjør vinteren litt lettere

Når første snøen daler ned og legger seg hvitt over det vakre landet vårt blir alt mye lysere og finere. Det er dog ikke like koselig neste morgen når du skal ha ut bilen og kjøre til jobb...


Om du skal kjøpe en snøfreser og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt - fått greie på hvilken maskin vanlige forbrukere synes er best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal spare tid og slippe kjedelige feilkjøp. Du får den beste freseren til best pris direkte!Vi stiller følgende krav på beste snøfreseren

 • Den skal først og fremst være brukervennlig/lett å kjøre, det er jo tross alt for å gjøre skuffingen lettere du velger en snøfreser. 
 • Den skal ha en bra arbeidsbredde, klare bløt snø og kunne kaste snøen langt. 
 • Den skal også komme fra en produsent som er kjent for å gjøre bra snøfresere, den skal tross alt holde i mange år framover og sist men ikke minst - være rimelig i pris. 


Snøfreser best i test 2024

Den beste snøfreseren akkurat nå kommer fra anerkjente AL-KO og modellen heter SnowLine 620 E II.
SnowLine 620 E II er en kraftig snøfreser som har vært veldig populær de seneste årene. Den produseres av tyske AL-KO og er en litt større modell. Med fremhjulsdriften tar den seg lett frem med de store mønstrede gummidekkene og trekkraft, så den er lett å manøvrere selv under vanskelige forhold. Den har en stor arbeidsbredde på hele 62 cm og en høyde på 51 cm. 


Den bensindrivne AL-KO SnowLine 620 E II har lavt drivstoffsforbruk, høy virkningsgrad takket være OHV-teknologien og en effekt på 4,4kW. Den startes med en snortrekk, og skulle du få problem å starte om det er for kaldt går det å starte den via elektrisitet. 


Snøfreseren har en elektrisk starter på 230 V. Om du skal bruke denne kobler du den bare til et strømuttak og trykker på Start-knappen. Du trenger selvfølgelig ikke å ha ledningen i når du kjører, da tar bensinen over driften. Den er også utstyrt med en lyskaster så du kan trygt kjøre når det er mørkt ute. 


Du kan rotere utkasteren i 190 grader og snøen kastes opp til hele 15 meter.


Spesifikasjoner:

 • Motor: Bensin 4,4 kW
 • Bensintank: 3L
 • Vekt: 83 kg
 • Antall gir: 5 fram og 2 revers
 • Gir: Manuell


Her kjøper du testvinneren til lavest pris i dag
Dette sier ekspertene og forbrukerne om testvinneren

I og med at det ikke finnes så mange ekspert-tester har vi sett ekstra mye på hva forbrukerne synes om kjøpet sin.


Expressen skriver at SnowLine 620 E II er et populært valg i mellomprisklassen som er et bra valg om til store områder


Forbrukerne har mer å si og forteller blant annet;


"Super bra, fungerer i ur og skur, stor fordel at den har elektrisk start også!"


“Vi har 150 kvm i nord Sverige som jeg holder pedantisk snøfritt (en utfordring her oppe). Fungerer ypperlig, starter med en gang og tygger det meste. Har ingenting å sammenligne med (det er min første snøfreser) men den er verdt pengene. Har bare asfalt så den kan kjøres på ganske  lavt gir og trenger ikke å endre mellom underlagene. Lett å dra uten drift så jeg bruker bare motorframdriften når jeg tygger snø, bak drar man den veldig enkelt, trenger nesten ikke å gire med andre ord. I stort sett veldig fornøyd!"


"Veldig pålitelig snøfreser!"


"Gjør jobben sin med bra resultat!"


"Er kjempefornøyd, første snøen kom idag. Har skrudd den sammen uten problem for en stund siden. Idag ble det premiere, går klokkeklart og kaster avgårde snøen bra. Veldig lett manøvrert. Gleder meg til mer snø."


"Kjempebra snøfreser til denne prisen og liten men sterk."


"Lett å montere. Starter lett. Bra pris."Elektrisk snøfreser - best i test

For deg som synes testvinneren er litt i det største og dyreste laget har vi kåret den beste elektriske snøfreseren - Stiga ST 300E

 


Stiga ST 300E

Dette er snøfreseren som gjør snømåkingen enkel og behagelig! Måking av snø kan være en tung og kjedelig jobb, men med denne batteridrevne freseren fra STIGA er det raskt og enkelt å få jobben gjort.


Arbeidsradie

Snøskuffen har en arbeidsbredde på 30 cm og kan kaste snøen opptil 5 meter. Den passer bra til måking av oppkjørsler, terrasser, trapper og ganger. Den er også justerbar i høyden slik at du kan tilpasse den til din egen høyde.


Teleskopskaft

Glem ryggsmerter og anstrengt rygg. Juster bare teleskopskaftet slik at det passer din ønskede høyde for ultimat komfort mens du jobber.


Batteri

Snøskuffen drives av et STIGA E-Power 48V batteri, som gir deg god ytelse med minimalt støy og vibrasjoner. Batteriet kan også brukes til å drive andre hageprodukter fra STIGA.


Fordeler med Stiga ST 300E

 • Enkel å bruke
 • Kompakt og lett
 • Justerbar i høyden
 • Kaster snøen opptil 5 meter


Spesifikasjoner

Kraftkilde: Batteri litium-jon
Motoreffekt: 450 W
Spenning: 48 V
Høyde: 60 cm

Vekt: 14,5 kg


Mer informasjon om testvinneren finner du her på Stigas hjemmeside. Og her kan du se hvordan den fungerer i virkelighetenHer kjøper du Stiga ST 300E til lavest pris i dag
Elektrisk snøfreser test - dette sier ekspertene

TEK, mars 2023: har testet Stiga ST 300E og gir den 8/10 poeng. De synes det er en velbygd og solid snøfreser til lettere bruk. De liker også at den er enkel å bruke. De skriver "Praktisk for deg som er lei av å måke snø for hånd."


Stiga snøfreser - dette sier forbrukerne 

Og som alltid vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet vi anbefaler - det er jo tross alt de som har den viktigste erfaringen av bruken i hverdagen! Her ser du noen eksempel på hva forbrukerne sier om ST 300E;


"Over all forventning!"


"Overraskende bra og robust. Klarer relativt dyp snø. Ikke et substitutt til snøskuffe men et veldig greit komplement. Skulle ønsket at den hadde forskjellige hastigheter og noe lettere, men den er fortsatt robust og sterk for sin størrelse."


snøfreser test,elektrisk snøfreser test,


~ Pass på å kose deg med en varm kopp kaffe ute i snøen etter du har jobbet! ~


Tips 1: Om du skal kjøpe deg luftvarmepumpe kan vi hjelpe deg med det! Les om den beste varmepumpen på denne siden! Og er det på tide å kjøpe nye vinterdekk kan du lese om de beste piggfrie dekkene her. Vi har også en side om de beste piggdekkene.  

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste snøfreseren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Christopher Holmerin

Best i test: Snøfreser

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert