Snøfreser - Best i test

Snøfreser test 2022 - gjør vinteren litt lettere

Når første snøen daler ned og legger seg hvitt over det vakre landet vårt blir alt mye lysere og finere. Det er dog ikke like koselig neste morgen når du skal ha ut bilen og kjøre til jobb...Men der kommer vi inn i bildet!


Om du skal kjøpe en snøfreser og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket aktuelle tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt - fått greie på hvilken vanlige forbrukere synes er best. Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal spare tid og slippe kjedelige feilkjøp. Du får den beste freseren til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste snøfresen NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg beste kjøp NÅ!


Vi stiller følgende krav på beste snøfreseren

  • Den skal først og fremst være brukervennlig/lett å kjøre, det er jo tross alt for å gjøre skuffingen lettere du velger en snøfreser. 
  • Den skal ha en bra arbeidsbredde, klare bløtsnø og kunne kaste snøen langt. 
  • Den skal også komme fra en produsent som er kjent for å gjøre bra snøfresere, den skal tross alt holde i mange år framover og sist men ikke minst - være rimelig i pris. 

Snøfreser best i test 2022

Den beste snøfreseren akkurat nå kommer fra anerkjente AL-KO og modellen heter SnowLine 620 E II.

Beste snøfreseren - AL-KO SnowLine 620 E II

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen på denne snøfreseren)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 30 november 2022

AL-KO SnowLine 620 E IISnowLine 620 E II er en kraftig snøfreser som har vært veldig populær de seneste årene. Den produseres av tyske AL-KO og er en litt større modell. Med fremhjulsdriften tar den seg lett frem med de store mønstrede gummidekkene og trekkraft, så den er lett å manøvrere selv under vanskelige forhold. Den har en stor arbeidsbredde på hele 62 cm og en høyde på 51 cm. 


Den bensindrivne AL-KO SnowLine 620 E II har lavt drivstoffsforbruk, høy virkningsgrad takket være OHV-teknologien og en effekt på 4,4kW. Den startes med en snortrekk, og skulle du få problem å starte om det er for kaldt går det å starte den via elektrisitet. 


Snøfreseren har en elektrisk starter på 230 V. Om du skal bruke denne kobler du den bare til et strømuttak og trykker på Start-knappen. Du trenger selvfølgelig ikke å ha ledningen i når du kjører, da tar bensinen over driften. Den er også utstyrt med en lyskaster så du kan trygt kjøre når det er mørkt ute. 


Du kan rotere utkasteren i 190 grader og snøen kastes opp til hele 15 meter.


Spesifikasjoner:

  • Motor: Bensin 4,4 kW
  • Bensintank: 3L
  • Vekt: 83 kg
  • Antall gir: 5 fram og 2 revers
  • Gir: Manuell


Dette sier ekspertene og forbrukerne om testvinneren

I og med at det ikke finnes så mange ekspert-tester har vi sett ekstra mye på hva forbrukerne synes om kjøpet sin.


Expressen skriver at SnowLine 620 E II er et populært valg i mellomprisklassen som er et bra valg om til store områder


Forbrukerne har mer å si og forteller blant annet;


"Super bra, fungerer i ur og skur, stor fordel at den har elektrisk start også!"


“Vi har 150 kvm i nord Sverige som jeg holder pedantisk snøfritt (en utfordring her oppe). Fungerer ypperlig, starter med en gang og tygger det meste. Har ingenting å sammenligne med (det er min første snøfreser) men den er verdt pengene. Har bare asfalt så den kan kjøres på ganske  lavt gir og trenger ikke å endre mellom underlagene. Lett å dra uten drift så jeg bruker bare motorframdriften når jeg tygger snø, bak drar man den veldig enkelt, trenger nesten ikke å gire med andre ord. I stort sett veldig fornøyd!"


"Veldig pålitelig snøfreser!"


"Gjør jobben sin med bra resultat!"


"Er kjempefornøyd, første snøen kom idag. Har skrudd den sammen uten problem for en stund siden. Idag ble det premiere, går klokkeklart og kaster avgårde snøen bra. Veldig lett manøvrert. Gleder meg til mer snø."


"Kjempebra snøfreser til denne prisen og liten men sterk."


"Lett å montere. Starter lett. Bra pris."


Her kan du kjøpe den beste snøfreseren til best pris


GardenStore selger snøfreseren for bare 15228 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

15228 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for AL-KO SnowLine 620 E II!

Bra kjøp - snøfreser

For deg som vil ha en mindre snøfreser enn testvinneren kan ta en titt på denne; Stiga S T 8051 AE.

 

Bra kjøp av snøfreser akkurat nå - Stiga ST 8051 AE

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen på denne snøfreseren)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 30 november 2022

Prisjakt Stiga ST 8051 AE
i samarbeid med PrisjaktStiga ST 8051 AE er en elekrisk snøfreser. Den har altså en strømledning i seg, og vil du slippe å ha ledningen etter deg kan du lade batteriet og bare bruke dette. Batteriet inngår ikke og må kjøpes i tillegg, men det er samme batteri som brukes i de fleste Stiga-produkt som gressklipper, motorsag og hekksaks.


Stiga ST 8051 AE er mindre enn testvinneren og passer best til mindre snødrev rundt huset, små og middelstore ganger og mindre parkeringsplasser men klarer større områder.


Den drives av en elektrisk motor som er drevet av et kraftig 5.0 Ah batteri og har en spenning på 48 V.


Bredden er på 51 cm og høyden ligger på 30 cm. Snøskrue typen er laget av hard plast og utkasteren kan roteres 180 grader. Utkasterstrekninga kan stilles inn fra 1-6 m.


Er batteriet helt oppladet skal det være nok kraft til 3-5 kjøringer, forutsatt at du kjører på mindre områder. Når snøsesongen er over er det lett å forvare denneStiga ST 8051 i garasjen til neste sesong i og med at den er så kompakt. 


Batteriet må lagres inne i plussgrader mellom +7 til +40 grader når det ikke skal brukes.


Dette sier ekspertene og forbrukerne om Stiga snøfreser

Som vi nevnte tidligere er det ikke mange ekspert-tester. Derfor legger vi ekstra stor vekt på hva forbrukerne sier. Her kan du se noen av omtalene Stiga ST 8051 AE har fått; 


"Snøfreseren er billig, og snøfreserens spade og hus er av plast. Men den er sterkere og tåler mer en det man kan tro og snøfreseren er også  stillegående (den forstyrrer ikke naboene), er lett og tar liten plass som betyr at den kan forvares på ei hylle i garasjen på sommeren."


"Snøfreseren passer bra for de som vil fjerne snø fra mindre områder og kanskje gangen fram til døra. Det skal tillegges at jeg bor i Norrbotten i Sverige og vinteren ifjor var en av de mest snørike på lenge, men selv om snøen oftest er rikelig her, så er den som oftest "tørr", dvs lett."


Ulemper da? De vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss, og det som noen nevner er smeltevannet fra snøen kan fryse i utkastrøret, men det skal ikke bidra til noen større problem annet enn at det må skrapes bort.


Aftonbladet har testet Stiga ST 8051 AE og gir den 4 av 5 poeng. De oppsummerer det hele med; "oppladbar og bråker ikke mye, men har tross det høy kapasitet. Den har belysning og klarer parkeringsplasser og ganger uten problem. Passer også til større områder." 


Her kjøper du Stiga ST 8051 AE til best pris


snøfreser test

~ Kos deg med en varm kopp kaffe ute i snøen etter du har jobbet! ~Tips 1: Om du skal kjøpe deg luftvarmepumpe kan vi hjelpe deg med det! Les om den beste varmepumpen på denne siden! Og er det på tide å kjøpe nye vinterdekk kan du lese om de beste piggfrie dekkene her. Vi har også en side om de beste piggdekkene.  

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste snøfreseren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Tips 3: For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav renteBest i test Guidens tester på Kjøretøy og MaskinerChristopher Holmerin

Best i test: Snøfreser

Testen ble publisert og sist oppdatert