Snøfreser - Best i test

Snøfreser test 2023 - gjør vinteren litt lettere

Når første snøen daler ned og legger seg hvitt over det vakre landet vårt blir alt mye lysere og finere. Det er dog ikke like koselig neste morgen når du skal ha ut bilen og kjøre til jobb...


Om du skal kjøpe en snøfreser og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket aktuelle tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt - fått greie på hvilken maskin vanlige forbrukere synes er best. 


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal spare tid og slippe kjedelige feilkjøp. Du får den beste freseren til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste snøfresen NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste elektriske snøfreseren NÅ!


Vi stiller følgende krav på beste snøfreseren

  • Den skal først og fremst være brukervennlig/lett å kjøre, det er jo tross alt for å gjøre skuffingen lettere du velger en snøfreser. 
  • Den skal ha en bra arbeidsbredde, klare bløt snø og kunne kaste snøen langt. 
  • Den skal også komme fra en produsent som er kjent for å gjøre bra snøfresere, den skal tross alt holde i mange år framover og sist men ikke minst - være rimelig i pris. 

Snøfreser best i test 2023

Den beste snøfreseren akkurat nå kommer fra anerkjente AL-KO og modellen heter SnowLine 620 E II.

Beste snøfreseren - AL-KO SnowLine 620 E II

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen på denne snøfreseren)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023
SnowLine 620 E II er en kraftig snøfreser som har vært veldig populær de seneste årene. Den produseres av tyske AL-KO og er en litt større modell. Med fremhjulsdriften tar den seg lett frem med de store mønstrede gummidekkene og trekkraft, så den er lett å manøvrere selv under vanskelige forhold. Den har en stor arbeidsbredde på hele 62 cm og en høyde på 51 cm. 


Den bensindrivne AL-KO SnowLine 620 E II har lavt drivstoffsforbruk, høy virkningsgrad takket være OHV-teknologien og en effekt på 4,4kW. Den startes med en snortrekk, og skulle du få problem å starte om det er for kaldt går det å starte den via elektrisitet. 


Snøfreseren har en elektrisk starter på 230 V. Om du skal bruke denne kobler du den bare til et strømuttak og trykker på Start-knappen. Du trenger selvfølgelig ikke å ha ledningen i når du kjører, da tar bensinen over driften. Den er også utstyrt med en lyskaster så du kan trygt kjøre når det er mørkt ute. 


Du kan rotere utkasteren i 190 grader og snøen kastes opp til hele 15 meter.


Spesifikasjoner:

  • Motor: Bensin 4,4 kW
  • Bensintank: 3L
  • Vekt: 83 kg
  • Antall gir: 5 fram og 2 revers
  • Gir: Manuell
Dette sier ekspertene og forbrukerne om testvinneren

I og med at det ikke finnes så mange ekspert-tester har vi sett ekstra mye på hva forbrukerne synes om kjøpet sin.


Expressen skriver at SnowLine 620 E II er et populært valg i mellomprisklassen som er et bra valg om til store områder


Forbrukerne har mer å si og forteller blant annet;


"Super bra, fungerer i ur og skur, stor fordel at den har elektrisk start også!"


“Vi har 150 kvm i nord Sverige som jeg holder pedantisk snøfritt (en utfordring her oppe). Fungerer ypperlig, starter med en gang og tygger det meste. Har ingenting å sammenligne med (det er min første snøfreser) men den er verdt pengene. Har bare asfalt så den kan kjøres på ganske  lavt gir og trenger ikke å endre mellom underlagene. Lett å dra uten drift så jeg bruker bare motorframdriften når jeg tygger snø, bak drar man den veldig enkelt, trenger nesten ikke å gire med andre ord. I stort sett veldig fornøyd!"


"Veldig pålitelig snøfreser!"


"Gjør jobben sin med bra resultat!"


"Er kjempefornøyd, første snøen kom idag. Har skrudd den sammen uten problem for en stund siden. Idag ble det premiere, går klokkeklart og kaster avgårde snøen bra. Veldig lett manøvrert. Gleder meg til mer snø."


"Kjempebra snøfreser til denne prisen og liten men sterk."


"Lett å montere. Starter lett. Bra pris."


Her kjøper du testvinneren til lavest pris i dag

Elektrisk snøfreser - best i test

For deg som synes testvinneren er litt i det største og dyreste laget har vi kåret den beste elektriske snøfreseren - ProTech +62

 

Elektrisk snøfreser best i test - ProTech +62ProTech +62 er en elektrisk snøfreser. Den har altså en strømledning i seg, og vil du slippe å ha ledningen etter deg kan du lade batteriet og bare bruke dette.


ProTech +62 er mindre enn testvinneren og passer best til nysnø med høyde opptil 30cm. Trenger du den bare til hytta, mindre snødrev rundt huset, små og middelstore ganger og mindre parkeringsplasser er denne perfekt. 


Den drives av en elektrisk motor som er drevet av et kraftig 5.0 Ah batteri og har en spenning på 48 V. I og med at den har 2 LED-lykter foran kan du lett rydde snø i mørket.


Bredden er på 56 cm og høyden ligger på 30 cm. Snøskrue typen er laget av hard plast og utkasteren kan roteres 180 grader. Utkasterstrekninga kan stilles inn fra 1-6 m.


Er batteriet helt oppladet er driftstiden på 30 minutter 3-5 kjøringer. Når snøsesongen er over er det lett å forvare ProTech i garasjen til neste sesong i og med at den er så kompakt og kan legges sammen. 


Batteriet må lagres inne i plussgrader mellom +7 til +40 grader når det ikke skal brukes.
Elektrisk snøfreser test - dette sier ekspertene

TEK, februar 2022: har testet ProTech +62 Volt og gir den 7/10 poeng. De synes det er en lett maskin som er enkel å bruke. De liker også at den har lys og god batteritid. De skriver "En rimelig og god elektrisk snøfreser for normale jobber"


ProTech snøfreser - dette sier forbrukerne 

Og som alltid vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet vi anbefaler - det er jo tross alt de som har den viktigste erfaringen av bruken i hverdagen! Her ser du noen eksempel på hva forbrukerne sier om ProTech +62;


"Har hatt den i 4 måneder. Kjempefornøyd! Har brukt den både på skare og våt snø, og fungerer godt."


"Funker meget bra, var skeptisk til å kjøpe denne, fant ingen test før etter jeg hadde bestilt den. Den funker bra i løs snø, da skovelen hjelper til med fremdriften, og i noe våt snø jobber den hardt, men klarer fint å kaste snøen langt nok."


"Snøfresen virker meget bra og tatt ut snø over 45 cm. Hjulene er litt trege men maskinen funker bra. Minus er rammet litt ustabilt"


"Veldig fornøyd med denne. Tar akkurat hele gårdsplassen på et 5ah batteri, ca 15-20 min. Mange innstillinger og den kaster snøen mer enn langt nok. Eneste minus var at den ene lykten foran falt inn i hullet den er montert i etter første runde med freseren. Jeg klarte å få denne på plass igjen heldigvis. Kan hende dette var fra transport, men festene til lyktene virker litt slappe."


"Veldig bra på terrasse og slette underlag. Blir det for tjukt med snø så kommer fort den lave innmateren for kort, og siden det ikke er hjelp i hjulene spiser den seg ikke lett inn i slike tilfeller. Rent kraftmessig så kaster den snøen langt og som en bensindrevet fres, så lenge snøen ikke har lagt seg høyere enn innmateren." 


Ulemper da? De vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss, og det som ekspertene nevner er at den er litt for lett for tyngre jobb, at den mangler fremdrift på hjulene og at den har små hjul. 


Her kjøper du ProTech +62 til lavest pris i dag

snøfreser test


~ Pass på å kose deg med en varm kopp kaffe ute i snøen etter du har jobbet! ~
Tips 1: Om du skal kjøpe deg luftvarmepumpe kan vi hjelpe deg med det! Les om den beste varmepumpen på denne siden! Og er det på tide å kjøpe nye vinterdekk kan du lese om de beste piggfrie dekkene her. Vi har også en side om de beste piggdekkene.  

 

Tips 2: Du som går med i Facebook gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende butikk-kjedene har TILBUD på testvinneren. På den måten kan du gjøre et kupp - den beste snøfreseren til best pris. Klikk på LIKER så holder vi øyene åpne for deg!


Tips 3: For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav renteBest i test Guidens tester på Kjøretøy og MaskinerChristopher Holmerin

Best i test: Snøfreser

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.


Testen ble publisert 2019-11-04 og sist oppdatert