Barnevogn best i test

Barnevogn test – Duovogn 2020

Om du vil vite hvilken barnevogn som er kåret til Best i test akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle ekspert-tester, pratet med ekspertene og fått vite hvilken barnevogn vanlige forbrukere liker aller best. 

 

Resultatet har vi oppsummert til deg på denne siden så du finner den beste duovognen til barnet ditt med en gang! 

 

Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg barnevogn best i test NÅ!

 

Dette skal du tenke på

Å velge barnevogn er ikke en lett oppgave. Det er en hel jungel av vogner der ute og hvilken som passer deg og dine behov best er det bare du som vet, men vi hjelper deg gjerne litt på veien!

 

Først må du bestemme om du skal ha en liggevogn, sittevogn eller en kombivogn. På denne siden har vi valgt å prioritere en duovogn hvor du har alt i ett. En duovogn har både en liggedel og sittedel. Når babyen din har vokst ut av liggedelen og ønsker å utforske mer av den store verden, er det bare å bytte over til sittedelen.

 

Hvilket underlag kommer du til å trille vognen mest på, er det i skogen eller byen som er førsteprioritet? Svingbare hjul er en stor fordel om du går på jevn mark. Går du på ujevn mark eller i snø er det mer stabilt med store hjul som ikke svinger. Vi har valgt svingbare hjul som er låsbare, det passer de fleste.

 

Hvis du ønsker å teste fjæringen og hvordan den”gynger”, er det best med litt vekt i vognen, ellers er det veldig vanskelig å få rett oppfattelse. Når du tester fjæringen skal du bremse mens du trykker håndtaket ned mot bakken. Bøyer vognen seg mye er det god fjæring.

 

Om du ofte har med vognen i bilen er det en fordel at den er lett å legge sammen og at den ikke tar så mye plass.

 

For flere råd og tips klikker du deg inn her på Liberos hjemmeside!

 

Disse kravene stiller vi på beste barnevognen

 • Sikkerhet – ingenting er viktigere enn sikkerheten for barnet ditt.

 

 • Brukervennlighet – det skal være lett å felle sammen vognen. Den skal være lett å svinge med og den skal være enkel å trille, selv på trange plasser. Vognen skal også være bra for den aktive forelderen.

 

 • Oppbevaring – vognen skal bli så liten som mulig når du feller den sammen så den tar liten plass i bilen, hjemme, på flyet eller hvor du nå ønsker å oppbevare den.

 

 • Kalesje – skal kunne felles langt ned så barnet ditt ikke blir blendet av solen.

 

 • Allsidig – du skal kunne gå både i naturen og byen!
Duovogn – barnevogn best i test 2020

Etter å ha pratet med ekspertene, lest eksperttester og fått vite hva vanlige forbrukere synes har vi en vinner! Den beste barnevognen akkurat nå er Joolz Day 3.


Beste duovogn akkurat nå – Joolz Day 3 - Beste barnevogn 2020

Beste duovogn akkurat nå – Joolz Day 3


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 4 desember 2020
Joolz Day 3


Joolz Day 3 er en duovogn med både en liggedel og en sittedel. Liggedelen er 59 cm bred. Det er små ventilasjonshull i kalesjen som gjør at det alltid er bra luftstrøm inne i liggedeln.

 

Den har også et ventilasjonsvindu i mesh som gjør at barnet ditt holder seg svalt på varme sommerdager.
På vinteren kan du felle opp et lite lokk som sammen med kalesjen gir deg mulighet til å beskytte barnet ditt mot de kalde vintervindene. Den liggende delen kan brukes til barnet veier 9 kg.

 

Den ergonomiske sittedelen har justerbar rygg og regulerbar fotstøtte. 5-punktsselen festes med magneter. Om spennet sitter dårlig kan du justere det fra baksiden på ryggstøtta. Kalesjen er den samme på sitte og liggedelen.

 

Når det gjelder lagringsmuligheter er det en vanlig kurv under setet, men det er også en mindre lomme bak setet hvor du kan legge verdisakene dine.

 

Vogna veier ca 13 kg og er lett å felle sammen, det tar faktisk bare noen sekunder som du kan se på denne videoen!

 

Joolz Day 3 ruller bra på flat mark. Er du mye ute i skog og mark kan du kjøpe til et par større hjul som klarer ujevnt terreng og snø bedre.

For lange foreldre passer denne vognen veldig bra i og med at det er et justerbart styre og at barnet ligger litt høyere enn i andre vogner, så du enklere kan kommunisere med barnet ditt og slipper å bøye deg så mye når du løfter i och ut.

 

Det du får med når du kjøper denne vognen er:

 • Chassis med hjul
 • Ramme til liggedelen/sete
 • Stoff til øvre sittedel og stoff til øvre liggedel
 • Sele
 • Forlengt kalesje
 • XL lagringskorg

 

Når Joolz Day først kom til Norden ble det ikke en stor hit med en gang, men da Joolz Day 2 kom ble det noe helt annet. Detaljer var mer gjennomtenkt og det ble en anerkjent god vogn med god kvalitet og en deilig luksusfølelse. Det er ikke mye som skiller Joolz Day 2 fra Joolz Day 3, men den oppdaterte versjonen har blant annet fått integrert feste for stellevesken, bedre fotbremse, tåler mer – riper ikke så lett, romsligere sele i sittedelen og en ramme som er enklere å klikke i understellet.


Så synes forbrukerne om Joolz Day 3

Som alltid på Best i test Guiden har vi hørt på hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan produktet fungerer. Her kan du lese noen kommentarer fra forbrukere;

“En perfekt vogn for byboere! Perfekt for gåturer og bra når jeg kjører kollektivt.”

 

“Så ENKEL å felle sammen og få inn i bilen.”

 

“Vi letet lenge etter en vogn å kjøpe til det første barnet vårt og vi ble sjokkert over hvor dyre mange vogner var. Når jeg fant denne ble jeg kjempeglad for den hadde fått utrolig bra kritikk og den gjorde oss virkelig ikke skuffa!”

 

Dette sier ekspertene om Joolz Day 3

Pushchairexpert.com har testet Joolz Day3 og gir den 4 av 5 stjerner. De liker hvordan den ruller og skriver at “hjulene er fantastiske. De er laget av høykvalitets gummimateriale og vi kom ikke over en overflate som de ikke kunne takle” De liker også Ligg og sittedelen og de smarte ventilhullene på sittedelen. Det de ikke liker så godt er selen og støtfangeren.

 

Ombarnvagnar.com, en svensk blogger som tester barnevogner har gjort en grundig test av Day 3. Hun har også sammenlignet Day 3 mot forgjengeren Day 2. Bloggeren skriver at Day 3 er den beste duovognen som dekker de fleste behov og har også masse bra tilbehør.

 

Naturalbabyshower har testet Joolz Day3 og er veldig positiv til vognen. Det eneste de slår ned på er at man ikke får med regntrekk, det må dessverre kjøpes separat.

 

Svenske madeformums.com testet Joolz Day 3 og ga den 4,3 poeng av 5 mulige. De synes den er veldig fin, lett å kjøre og at liggedelen med det høye setet er av god kvalitet. 

 

Pishposhbaby liker at setet på Day 3 gir optimal støtte for barnet ditt uansett om det er nede eller oppe. De liker også at selen festes med magnet så barnet ditt alltid sitter fastspent og sikkert. De gir også pluss for at styret er justerbart, den store kurven under setet og at den er lett å felle sammen.


Her kjøper du Joolz Day 3

Akkurat når kan du kjøpe denne vognen fraktfritt på nettet og få den levert hjem til deg i løpet av få dager.


Jollyroom selger barnevognen for bare 8509 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

8509 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Joolz Day 3!

beste barnevognen


 Med den beste barnevognen blir det mange fine trilleturerNår livet med småbarn tar det meste av dagen din kan det være godt å slippe litt av husarbeidet! Vi vet hvilken robotstøvsuger som er best i test. Klikk her om du også vil vite det. Og vil du helst støvsuge selv så kan du selvsagt lese om den beste støvsugeren her. 

 

Det er mange tåteflasker som trenger å vaskes, for ikke å snakke om klær! Her kan du lese om den beste oppvaskmaskinen og den beste vaskemaskinen

 

Om du ikke skal kjøpe vogn akkurat nå, men vil vite om det er tilbud på denne vognen kan vi tipse deg om å gå med i Facebook-gruppa vår så holder vi øynene oppe for deg i framtiden!