barnevogn best i test

Barnevogn test 2021 - vognen som gir deg og barnet de beste trilleturene

Om du skal kjøpe ny barnevogn og vil vite hvilken som er kåret til Best i test akkurat nå har du kommet helt rett!


Vi har gransket alle ekspert-tester, pratet med ekspertene og viktigst av alt - fått greie på hvilken vogn vanlige forbrukere liker aller best.

 

Resultatet er oppsummert til deg på denne siden så du skal slippe dyre feilkjøp og få den beste duovognen til barnet ditt allerede i dag!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste barnevognen NÅ!

 

Å velge barnevogn - ting du bør tenke på

Å velge den beste vognen er ikke en lett oppgave. Det er flere forskjellige vogner der ute og hvilken som passer deg og behovene til barnet ditt er det bare du som vet. Derfor er det viktig at du tar deg tid å tenke gjennom hvilke egenskaper du vil ha og hjelper deg gjerne litt på veien!

 

Først må du bestemme om du skal ha en liggevogn, sittevogn eller en kombivogn. På denne siden har vi valgt å prioritere en duovogn hvor du har alt i ett. En duovogn har både en liggedel og sittedel. Når babyen din har vokst ut av liggedelen og ønsker å utforske mer av den store verden, er det bare å bytte over til sittedelen.

 

Hvilket underlag kommer du til å trille vognen mest på, er det i skogen eller byen som er førsteprioritet? Svingbare hjul er en stor fordel om du går på jevn mark. Går du på ujevn mark eller i snø er det mer stabilt med store hjul som ikke svinger. Vi har valgt svingbare hjul som er låsbare, det passer de fleste.

 

Hvis du ønsker å teste fjæringen og hvordan den ”gynger”, er det best med litt vekt i vognen, ellers er det veldig vanskelig å få rett oppfattelse. Når du tester fjæringen skal du bremse mens du trykker håndtaket ned mot bakken. Bøyer vognen seg mye er det god fjæring.

 

Hvis du ofte skal ha med vognen i bilen er det en fordel at den kan bli veldig liten og er lett å legge sammen.

 

For flere råd og tips klikker du deg inn her på Liberos hjemmeside!

 

Disse kravene stiller vi på den beste barnevognen

 • Sikkerhet – ingenting er viktigere enn sikkerheten for barnet ditt.

 

 • Brukervennlighet – det skal være lett å felle sammen vognen. Den skal være lett å svinge med og den skal være enkel å trille, selv på trange plasser. Vognen skal også være bra for den aktive forelderen.

 

 • Oppbevaring – vognen skal bli så liten som mulig når du feller den sammen så den tar liten plass i bilen, hjemme, på flyet eller hvor du nå ønsker å oppbevare den.

 

 • Kalesje – skal kunne felles langt ned så barnet ditt ikke blir blendet av solen.

 

 • Allsidig – du skal kunne gå både i naturen og byen!
Best i test barnevogn 2021

Etter å ha pratet med ekspertene, lest eksperttester og fått vite hva vanlige forbrukere synes har vi en vinner! Den beste vognen akkurat nå er Bugaboo Fox 2.

Beste duovogn akkurat nå – Bugaboo Fox 2

(Klikk på bildet for mer informasjon om beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 7 desember 2021

Bugaboo Fox 2


Bugaboo Fox 2 er en duovogn med både en liggedel og en sittedel. Denne vognen har store hjul og en avansert fjæring som gjør alle trilleturer behagelige både for deg og barnet ditt uavhengig om det er i byen eller ute på landsbygden. Ifølge Bugaboo selv er den så lett å kjøre at du føler at du har servostyring på vognen.


Bugaboo Fox 2 er gode vogner som er stabil og sterk og veldig lett å kjøre. Du kan styre den enkelt med én hånd om du vil og til tross for at den er så lett (bare 9,9 kg) passer Bugaboo Fox 2 barn fra fødselen og opp til 22 kg så denne kan du ha i flere år. Den er lett å bære opp og ned for trapper, felle sammen og legge inn i bilen.


Du får med en uttrekkbar solskjerm som gir god beskyttelse mot både sol og regn. Det er også et såkalt pikaboo-vindu som gir ekstra god ventilasjon samt at du kan kikke inn til det lille gullet ditt.


Etter 6 mnd når det er på tide å bytte fra liggedel til sittedel gjør du det enkelt med 2 knapper som sitter på sidene. Det er også lett å snu sittedelen om barnet vil se fremover. 


Vil du se hvordan denne vognen fungerer i virkeligheten kan du se mer på demo-filmen til Bugaboo Fox 2 her!

 

Dette får med når du kjøper denne vognen:

 • Sol kalesje
 • Ramme til liggedelen/sete
 • Stoff til øvre sittedel og stoff til øvre liggedel
 • Sele og fotstøtte
 • Kalesjeklemmer
 • Kurv under setet
 • Bærehåndtak
 • Regntrekk
 • Bassinett med 2 ekstra lommer


Mer informasjon om denne vognen finner du på Bugaboos hjemmeside!


Barnevogn Bugaboo Fox 2 dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukerne synes om produktet sitt, det er jo tross alt de som vet best hvordan produktet fungerer best i hverdagen. De fleste er enige om at de får mye for pengene og her kan du lese noen kommentarer fra forbrukere som allerede har kjøpt og brukt testvinneren en stund;


“Pris og ytelse forholdet er supert. Vi hadde allerede en Bugaboo Cameleon med de to andre barna våre men vi synes bugaboo Fox er enda mer behagelig." 


" Det er en veldig fleksibel barnevogn som også er veldig lett og behagelig å bruke." 


" Jeg er en kort mamma (under 160 cm), og det føles litt som å dra en traktor. Men det er ikke barnevognens feil, det er bare det at det at ikke størrelsen passer. Designen og kvaliteten er iallefall skikkelig bra. Den er litt dyr men for de som synes at prisen er okey får man en kvalitetsbarnevogn med luksus faktor i seg." 


"Vi begynte å bruke den direkte etter vi kom hjem fra sykehuset. Min baby var 2 uker da. Jeg setter pris på at vognen er kapabel å trille i alle slags terreng. Manøvreringen er fantastisk, selv med bare en hånd."


"Jeg elsker denne vognen og anbefaler den sterkt!"


" Jeg liker designen, kjøreegenskapene, det lille vinduet og styret."

 

“Beste vognen som fins!”

 

“Super fornøyd! Så fornøyd med den nye Bugaboo fox 2. Fine detaljer og god kvalitet. Lett å montere sammen. Anbefales! ”

 

Bugaboo vogn - dette sier ekspertene 

Madeformums; har gitt Bugaboo Fox 2 4,3/5 poeng og Made for Mums Awards 2020. De synes det er en luksuriøs vogn som tar deg gjennom en rekke terreng. Selv om den har en premium prislapp styrer Bugaboo Fox2 som en absolutt drøm, har en vakker, glatt overflate og en rekke gjennomtenkte detaljer for å gjøre det til en gledelig og verdig investering.


Klikk, april 2019; har testet forgjengeren Bugaboo Fox og kåret den til best i test med terningkast 5. De konkluderer det hele med at den er "Super som byvogn. Super manøvrerbarhet, lav vekt." De gir minus for at de syns den er litt vanskelig å legge sammen.


Bloggen Babytesterne, oktober 2018; har testet Bugaboo Fox og anbefaler den. De konkluderer hele testen med lovordene "En fantastisk vogn! Her har Bugaboo virkelig hatt fokus på hvilke forbedringer man kan gjøre for å lage en vogn som er enda bedre enn sine forgjengere – og det er den virkelig. Anbefales!" 


Her kjøper du Bugaboo Fox 2 til best pris

Akkurat nå kan du kjøpe denne vognen fraktfritt på nettet og få den levert hjem til deg i løpet av få dager.


Babyshop selger Bugaboo Fox 2 for 12999 kr. Frakten er inkludert i prisen!

12999 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Bugaboo Fox 2!

beste barnevognen


 Med den beste vognen blir det mange fine trilleturerTips 1! Når livet med småbarn tar det meste av dagen din kan det være godt å slippe litt av husarbeidet! Vi vet hvilken robotstøvsuger som er best i test. Klikk her om du også vil vite det. Og vil du helst støvsuge selv så kan du selvsagt lese om den beste støvsugeren her. 

 

Tips 2! Det er mange tåteflasker som trenger å vaskes, for ikke å snakke om klær! Her kan du lese om den beste oppvaskmaskinen og den beste vaskemaskinen

 

Tips 3! Om du ikke skal kjøpe vogn akkurat nå, men vil vite om det er tilbud på denne vognen kan vi tipse deg om å gå med i Facebook-gruppa vår så holder vi øynene oppe for deg i framtiden!


Vanlige spørsmål og svar

 • Hvilken barnevogn passer meg?
  Det kommer helt an på behovet du har. Det er flere ting du må ta stilling til før du bestemmer deg som blant annet om du kommer til å bruke vognen mest i byen eller i skogen.
 • Hva trenger man til barnevogn?
  Ekstra tilbehør som er bra å ha til barnevogna er regntrekk, insektsnett, stelleveske, solskjerm, varm vognpose om det er høst/vinterbaby og en liten dyne.
 • Hva er forskjellen på en duovogn og en kombivogn?
  En duovogn har en separat liggedel og sittedel. Kombivognen er egentlig en sportsvogn med en liggebag. Kombivognen er oftest tyngre i og med at den har alt-i-ett hele tiden.

Anita Carlsen

Best i test: Barnevogn

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: