Mikrobølgeovn best i test

Mikrobølgeovn test 2021

Om du skal kjøpe en ny mikrobølgeovn og vil vite hvilken som er Best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med flere hvitevareforhandlere og viktigst av alt; fått greie på hvilken mikrobølgeovn vanlige forbrukere liker best.

 

Vis meg mikrobølgeovnen som er best i test NÅ!

 

Fordeler med en mikro

Den største fordelen er jo selvfølgelig at det går veldig fort å varme opp maten. Det er ikke alle familier som har mulighet til spise middag sammen i og med at de fleste slutter på jobb og skole ved ulike tider og om barna skal på trening og ikke rekker eller vil spise middag før de drar, da er det veldig praktisk å bare varme middagen i mikron når de kommer hjem. 

 

Den andre fordelen er at du kan tine matvarer på et øyeblikk. Her krever det dog litt mer av mikrobølgeovnen enn ved en vanlig oppvarming av mat, i og med at opptining handler om å få maten fra dypfryst til romsvarm, uten å varme opp maten for mye. Og jo større matvare, jo større utfordring, i og med at maten skal være passelig varm – rett igjennom. Er den kald på midten og varm på utsiden, har mikroen misslykkes.

 

 

Du kan også bruke en bra mikro til å “friske opp” bakverk eller brød, da både smaker og lukter det nybakt når gjestene dine kommer på besøk.

 

Vi stiller følgende 5 krav på mikroovnen

En mikrobølgeovn brukes mest til å varme opp eller tine mat. I andre land, som f.eks Frankrike er det mange som lager maten fra grunnen av i mikron, men her i Norden er det oppvarming og tining som gjelder, for det meste. Vi har derfor konsentrert oss på en helt vanlig mikrobølgeovn uten allverdens finesser.

 

  1. Brukervennlig: I og med at mikron først og fremst skal brukes til å varme og tine mat så skal den skal være enkel å bruke.
  2. Testvinner og foredratt av forbrukere: Selvfølgelig skal du ha den beste mikrobølgeovnen som har kommet godt ut i ekspert-tester, anbefales av hvitevareforhandlere og er godt likt av forbrukere!
  3. Jevnt resultat: Det skal være et jevnt resultat på maten når den varmes og tines. Maten skal ikke være varm på utsiden og kald i midten. 
  4. Til både familier og enslige: Mikrobølgeovnen vi ser etter skal være mellomstor så den passer til både familier og enslige. 
  5. Lavest mulig pris – selvfølgelig: Her leter vi etter den mest prisgunstige mikrobølgeovnen akkurat nå. Med mer penger kan man alltid finne dyrere produkter å kjøpe, men vi leter etter en mikro som er bra på det vi skal bruke den til – til en rimelig pris.

Best i test mikrobølgeovn 2021

Den mikrobølgeovnen vi anbefaler nå, som har kommet bra ut i eksperttester og er veldig godt likt av forbrukere, kommer fra Samsung og modellen heter; GE87MC.

Testvinner mikrobølgeovn – Samsung GE87MC

Beste mikrobølgeovn – Samsung GE87MC
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 januar 2021
Samsung GE87MC


Dette er en enkel og bra familiemikro på 800 watt med nettovolum på 23 liter, grillfunksjon og den har et tredobbelt distribusjonssystem med tre mikrobølgeantenner som sikrer et perfekt resultat enten du skal tilberede, varme opp eller tine mat. 

 

Testvinneren har en roterende tallerken på 29 cm som gjør at du får plass med større tallerkener og en digital tidsstyring hvor du kan stille inn nøyaktig tid. Den har også et innvendig keramisk belegg som er antibakterielt. Dette belegget gjør at den er veldig lett å rengjøre og holder seg så god som ny etter en lang tids bruk.

 

Samsung GE87MC har en Eco-instilling som gjør at du sparer opp til 40% energi i Stand-By modus som betyr at du med et knappetrykk sparer penger, strøm og skader på miljøet.

 

For mer informasjon om testvinneren klikker du deg inn her på Samsungs hjemmeside!

 

Dette synes ekspertene

Samsung har kommet bra ut i eksperttestene under mange år og fått topplasseringer med modellene sine i blant annet Aftonbladet, Råd & Røn, ICA Kuriren og Smartson. Noe av det magasinene skriver om Samsung er; “Lettbrukt uten vanskelige menyer og har mange effekter”, En høyt presterende mikro med god kvalitet” og “Best er Samsung, den største mikroen. Den er like bra på å både koke, varme og tine og fordeler varmen jevnt i rettene. Les gjerne fler detaljer lengst ned på denne siden.

 

Dette synes forbrukerne om sin Samsung GE87MC

Som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet og når det gjelder denne mikrobølgeovnen er forbrukerne veldig fornøyd!

De skriver blant annet; “Pen design og lett å bruke. Mange funksjoner. Godt kjøp!”, “Gode og nødvendige funksjoner til en rimelig pris”, “Kjøpte denne mikron for en måned siden og den er utmerket. Varmer jevnt og bra og har en fin design. Kjempefornøyd!”, “Bra med grillfunksjon. Ellers har den alt man kan ønske seg til en rimelig pris” er noen ord som beskriver denne testvinneren.

 

Er det noen ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler så vi kan ta med dem når vi bestemmer oss! Og det som flere ikke liker er at det er mørkt glass som gjør at det er vanskelig å se maten/drikken som er i mikron. Noen påpeker også at de savner knotter til å skru med men ellers så er forbrukerne veldig positive.

 

Her kjøper du den beste mikrobølgeovnen til best pris


Tretti.no selger mikrobølgeovnen for bare 1199 kr. Frakten er inkludert i prisen!

1199 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Samsung GE87MC!

Whiteaway selger mikrobølgeovnen for 1890 kr inkludert frakt.

NetOnNet selger mikrobølgeovnen for bare 1890 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Hos Skousen betaler du bare 1890 kr for mikrobølgeovnen om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.
Kampanjepriser hos WhiteAway og Tretti!

TIPS! Akkurat nå er det flere hvitevareforhandlere som har kampanjepriser på mengder av varer. Har du planer om å kjøpe nye hvitevarer kan det derfor være lurt å kikke gjennom tilbudene deres først og se om det er noe som passer deg.

Klikk deg inn på favorittbutikken din for å se hvilke tilbud som er aktuelle idag:Lykke til med innkjøpene dine!

mikrobølgeovn test


Med den beste mikron varmer og lager du mat raskt og enkelt


Disse eksperttester har vi gransket

 

Råd & Røn, november 2019: Testet 68 mikrobølgeovner i den seneste testen sin. På førsteplass med 73 poeng kommer Whirlpool MWF420. Andreplassen med 71 poeng går til Whirlpool MWP101 og tredjeplassen med 70 poeng fikk Whirlpool MCP345

 

Råd & Røn, februar 2015: testet 32 ulike mikrobølgeovner og gullpokalen i denne testen gikk til Whirlpool GT 281 med hele 76 poeng.
Andreplassen gikk til Samsung GE87MC med 70 poeng og tredjeplassen tok Sharp med modellen R-242

 

Aftonbladet/Wise Guide, oktober 2014: 6 mikrobølgeovner ble testet og den som ble best i test med karakteren 4 Plus var Samsung MG23F3C1EAS. Fire mikrobølgeovner får samme karakter, 3 Plus, men Aftonbladet gir Rusta Fasett rostfri andreplassen. Tredje plassen går til Sharp R-622STWE.

 

Hus & Hem, oktober 2012: Best i denne testen ble Severin 7803 med 4 av 5 poeng. Beste budsjettvalg gikk til Rustas modell Fasett rostfri som også fikk 4 av 5 poeng.

 

Smartson, januar 2012: Av de 8 mikrobølgeovnene som ble testet havnet Whirlpool Gusto GT285WH på en førsteplass med hele 23 av 25 poeng. Andreplassen med 21 poeng gikk til Samsung ME89F-1S. Tredjeplass og tittelen beste budsjettvalg gikk til OBH Nordica 7502 Epsilon.

 

Ica Kuriren, oktober 2011: 10 mikrobølgeovner ble testet og det var bare en av dem som klarte å både tine, varme, koke og tilberede på en bra måte. Samsung MW82Y scoret helt til topps i denne testen og fikk hele 5 av 5 poeng! Andreplassen ble todelt der begge fikk 4 poeng hver. Sølvet gikk dermed til Novaline P80D20P-G5 og Menuett 801-029

 

Testfakta, november 2010: Testfakta testet 7 mikrobølgeovner og fant en klar vinner. Whirlpool VT261/WH fikk 4 av 5 poeng. “Den tiner maten fort og er mest brukervennlig”, sier Testfakta om testvinneren. Hakk i hæl som nummer to på denne listen kommer Electrolux EMM21000W med 3,9 poeng. Tredjeplass med 3,7 poeng går til Coline MM717CRO.Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 januar 2021
Samsung GE87MC
Ett tips til deg! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikk-kjedene har tilbud på denne mikrobølgeovnen. Klikk bare Liker så holder vi øynene oppe for deg!

 

Nå når du har den beste mikron så vil du kanskje ha den beste stekeovnen og den beste induksjonstoppen til kjøkkenet ditt også!

Eller så vil du kanskje vite hvilket kjøleskap som er best i test!