Mikrobølgeovn best i test

Mikrobølgeovn test 2020

Om du skal kjøpe en ny mikrobølgeovn og vil vite hvilken som er Best i test akkurat nü, har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med flere hvitevareforhandlere og viktigst av alt; fütt greie pü hvilken mikrobølgeovn vanlige forbrukere liker best.

 

Vis meg mikrobølgeovn best i test NÅ!

 

Fordeler med en mikro

Den største fordelen er jo selvfølgelig at det gür veldig fort ü varme opp maten. Det er ikke alle familier som har mulighet til spise middag sammen i og med at de fleste slutter pü jobb og skole ved ulike tider og om barna skal pü trening og ikke rekker eller vil spise middag før de drar, da er det veldig praktisk ü bare varme middagen i mikron nür de kommer hjem. 

 

Den andre fordelen er at du kan tine matvarer på et øyeblikk. Her krever det dog litt mer av mikrobølgeovnen enn ved en vanlig oppvarming av mat, i og med at opptining handler om å få maten fra dypfryst til romsvarm, uten å varme opp maten for mye. Og jo større matvare, jo større utfordring, i og med at maten skal være passelig varm – rett igjennom. Er den kald på midten og varm på utsiden, har mikroen misslykkes.

 

 

Du kan også bruke en bra mikro til å “friske opp” bakverk eller brød, da både smaker og lukter det nybakt når gjestene dine kommer på besøk.

 

Vi stiller følgende 5 krav pü mikroovnen

En mikrobølgeovn brukes mest til ü varme opp eller tine mat. I andre land, som f.eks Frankrike er det mange som lager maten fra grunnen av i mikron, men her i Norden er det oppvarming og tining som gjelder, for det meste. Vi har derfor konsentrert oss pü en helt vanlig mikrobølgeovn uten allverdens finesser.

 

  1. Brukervennlig: I og med at mikron først og fremst skal brukes til ü varme og tine mat sü skal den skal vÌre enkel ü bruke.
  2. Testvinner og foredratt av forbrukere: Selvfølgelig skal du ha den beste mikrobølgeovnen som har kommet godt ut i ekspert-tester, anbefales av hvitevareforhandlere og er godt likt av forbrukere!
  3. Jevnt resultat: Det skal vÌre et jevnt resultat pü maten nür den varmes og tines. Maten skal ikke vÌre varm pü utsiden og kald i midten. 
  4. Til büde familier og enslige: Mikrobølgeovnen vi ser etter skal vÌre mellomstor sü den passer til büde familier og enslige. 
  5. Lavest mulig pris – selvfølgelig: Her leter vi etter den mest prisgunstige mikrobølgeovnen akkurat nå. Med mer penger kan man alltid finne dyrere produkter å kjøpe, men vi leter etter en mikro som er bra på det vi skal bruke den til – til en rimelig pris.

Best i test mikrobølgeovn 2020

Den mikrobølgeovnen vi anbefaler nü, som har kommet bra ut i eksperttester og er veldig godt likt av forbrukere, kommer fra Samsung og modellen heter; GE87MC.

Testvinner mikrobølgeovn – Samsung GE87MC

Beste mikrobølgeovn – Samsung GE87MC
(Klikk pĂĽ bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
Samsung GE87MC


Dette er en enkel og bra familiemikro pü 800 watt med nettovolum pü 23 liter, grillfunksjon og den har et tredobbelt distribusjonssystem med tre mikrobølgeantenner som sikrer et perfekt resultat enten du skal tilberede, varme opp eller tine mat. 

 

Testvinneren har en roterende tallerken pü 29 cm som gjør at du für plass med større tallerkener og en digital tidsstyring hvor du kan stille inn nøyaktig tid. Den har ogsü et innvendig keramisk belegg som er antibakterielt. Dette belegget gjør at den er veldig lett ü rengjøre og holder seg sü god som ny etter en lang tids bruk.

 

Samsung GE87MC har en Eco-instilling som gjør at du sparer opp til 40% energi i Stand-By modus som betyr at du med et knappetrykk sparer penger, strøm og skader pü miljøet.

 

For mer informasjon om testvinneren klikker du deg inn her pü Samsungs hjemmeside!

 

Dette synes ekspertene

Samsung har kommet bra ut i eksperttestene under mange år og fått topplasseringer med modellene sine i blant annet Aftonbladet, Råd & Røn, ICA Kuriren og Smartson. Noe av det magasinene skriver om Samsung er; “Lettbrukt uten vanskelige menyer og har mange effekter”, En høyt presterende mikro med god kvalitet” og “Best er Samsung, den største mikroen. Den er like bra på å både koke, varme og tine og fordeler varmen jevnt i rettene. Les gjerne fler detaljer lengst ned på denne siden.

 

Dette synes forbrukerne om sin Samsung GE87MC

Som alltid her pü Best i test Guiden legger vi stor vekt pü hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet og nür det gjelder denne mikrobølgeovnen er forbrukerne veldig fornøyd!

De skriver blant annet; “Pen design og lett å bruke. Mange funksjoner. Godt kjøp!”, “Gode og nødvendige funksjoner til en rimelig pris”, “Kjøpte denne mikron for en måned siden og den er utmerket. Varmer jevnt og bra og har en fin design. Kjempefornøyd!”, “Bra med grillfunksjon. Ellers har den alt man kan ønske seg til en rimelig pris” er noen ord som beskriver denne testvinneren.

 

Er det noen ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler sü vi kan ta med dem nür vi bestemmer oss! Og det som flere ikke liker er at det er mørkt glass som gjør at det er vanskelig ü se maten/drikken som er i mikron. Noen püpeker ogsü at de savner knotter til ü skru med men ellers sü er forbrukerne veldig positive.

 

Her kjøper du den beste mikrobølgeovnen til best pris


Whiteaway selger mikrobølgeovnen for 1199 kr inkludert frakt.

1199 kr er den laveste prisen i vĂĽre butikker akkurat nĂĽ for Samsung GE87MC!

NetOnNet selger mikrobølgeovnen for bare 1490 kr om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.

Tretti.no selger mikrobølgeovnen for bare 1490 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Hos Skousen betaler du bare 1890 kr for mikrobølgeovnen om du klikker her. Frakten er inkludert i prisen.
Kampanjepriser hos WhiteAway og Tretti!

TIPS! Akkurat nü er det flere hvitevareforhandlere som har kampanjepriser pü mengder av varer. Har du planer om ü kjøpe nye hvitevarer kan det derfor vÌre lurt ü kikke gjennom tilbudene deres først og se om det er noe som passer deg.

Klikk deg inn pĂĽ favorittbutikken din for ĂĽ se hvilke tilbud som er aktuelle idag:Lykke til med innkjøpene dine!

mikrobølgeovn test


Med den beste mikron varmer og lager du mat raskt og enkelt


Disse eksperttester har vi gransket

 

Rüd & Røn, november 2019: Testet 68 mikrobølgeovner i den seneste testen sin. Pü førsteplass med 73 poeng kommer Whirlpool MWF420. Andreplassen med 71 poeng gür til Whirlpool MWP101 og tredjeplassen med 70 poeng fikk Whirlpool MCP345. 

 

Rüd & Røn, februar 2015: testet 32 ulike mikrobølgeovner og gullpokalen i denne testen gikk til Whirlpool GT 281 med hele 76 poeng.
Andreplassen gikk til Samsung GE87MC med 70 poeng og tredjeplassen tok Sharp med modellen R-242. 

 

Aftonbladet/Wise Guide, oktober 2014: 6 mikrobølgeovner ble testet og den som ble best i test med karakteren 4 Plus var Samsung MG23F3C1EAS. Fire mikrobølgeovner für samme karakter, 3 Plus, men Aftonbladet gir Rusta Fasett rostfri andreplassen. Tredje plassen gür til Sharp R-622STWE.

 

Hus & Hem, oktober 2012: Best i denne testen ble Severin 7803 med 4 av 5 poeng. Beste budsjettvalg gikk til Rustas modell Fasett rostfri som ogsü fikk 4 av 5 poeng.

 

Smartson, januar 2012: Av de 8 mikrobølgeovnene som ble testet havnet Whirlpool Gusto GT285WH pü en førsteplass med hele 23 av 25 poeng. Andreplassen med 21 poeng gikk til Samsung ME89F-1S. Tredjeplass og tittelen beste budsjettvalg gikk til OBH Nordica 7502 Epsilon.

 

Ica Kuriren, oktober 2011: 10 mikrobølgeovner ble testet og det var bare en av dem som klarte ü büde tine, varme, koke og tilberede pü en bra müte. Samsung MW82Y scoret helt til topps i denne testen og fikk hele 5 av 5 poeng! Andreplassen ble todelt der begge fikk 4 poeng hver. Sølvet gikk dermed til Novaline P80D20P-G5 og Menuett 801-029. 

 

Testfakta, november 2010: Testfakta testet 7 mikrobølgeovner og fant en klar vinner. Whirlpool VT261/WH fikk 4 av 5 poeng. “Den tiner maten fort og er mest brukervennlig”, sier Testfakta om testvinneren. Hakk i hæl som nummer to på denne listen kommer Electrolux EMM21000W med 3,9 poeng. Tredjeplass med 3,7 poeng går til Coline MM717CRO.Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 25 oktober 2020
Samsung GE87MC
Ett tips til deg! Du som gür med i Facebook-gruppen vür für informasjon nür noen av butikk-kjedene har tilbud pü denne mikrobølgeovnen. Klikk bare Liker sü holder vi øynene oppe for deg!

 

Nü nür du har den beste mikron sü vil du kanskje ha den beste stekeovnen og den beste induksjonstoppen til kjøkkenet ditt ogsü!

Eller sü vil du kanskje vite hvilket kjøleskap som er best i test!