den beste mikrobølgeovnen,billig mikrobølgeovn

Test mikrobølgeovn 2022 - få et jevnt resultat med testvinneren

Om du skal kjøpe en ny mikro og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med flere hvitevareforhandlere og viktigst av alt - fått greie på hvilken mikrobølgeovn vanlige forbrukere liker best.


Alt dette har er oppsummert på denne siden så du skal slippe kjedelige feilkjøp og få den beste mikroen til best pris direkte!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste mikrobølgeovnen NÅ!


Jeg vil ha en enkel og billig mikro - vis meg den beste NÅ!

  

Fordeler med en mikro

Den største fordelen er jo at det går veldig fort å varme opp maten. Det er ikke alle familier som har mulighet til spise middag sammen. De fleste slutter på jobb og skole ved ulike tider og om barna skal på trening og ikke rekker eller vil spise middag før de drar er det greit å bare varme middagen i mikron når de kommer hjem. 

 

Den andre fordelen er at du kan tine matvarer på et øyeblikk. Her krever det dog litt mer av mikroen enn ved en vanlig oppvarming av mat i og med at opptining handler om å få maten fra dypfryst til romsvarm uten å varme opp maten for mye. Og jo større matvare, jo større utfordring, i og med at maten skal være passelig varm – rett igjennom. Er den kald på midten og varm på utsiden, har mikroen mislykkes. 

 

Du kan også bruke en bra mikro til å friske opp bakverk eller brød, da både smaker og lukter det nybakt når gjestene dine kommer på besøk.


Vi stiller følgende 5 krav på mikroovnen

 1. Brukervennlig: I og med at mikron først og fremst skal brukes til å varme og tine mat så skal den skal være enkel å bruke.
 2. Testvinner og foredratt av forbrukere: Selvfølgelig skal du ha den beste mikrobølgeovnen som har kommet godt ut i ekspert-tester, anbefales av hvitevareforhandlere og er godt likt av forbrukere!
 3. Jevnt resultat: Det skal være et jevnt resultat på maten når den varmes og tines. Maten skal ikke være varm på utsiden og kald i midten. Når du skal lage popcorn skal så godt som alle maiskornene være poppet. 
 4. Til både familier og enslige: Den skal være mellomstor så den passer til både familier og enslige. 
 5. Lavest mulig pris – selvfølgelig: Med mer penger kan man alltid finne dyrere produkter, men vi leter etter en mikro som er bra på det vi skal bruke den til – til en rimelig pris.

Best i test mikrobølgeovn 2022

Mikroen vi anbefaler har kommet bra ut i eksperttester og er veldig godt likt av forbrukere. Vinneren kommer fra anerkjente Samsung og modellen heter; GE87MC.

Beste mikrobølgeovn – Samsung GE87MC
(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 november 2022

Samsung GE87MC


Dette er en enkel og bra familiemikro på 800 Watt (grillfunksjonen 1000 Watt) med nettovolum på 23 liter, grill funksjon og den har et tredobbelt distribusjonssystem med tre mikrobølgeantenner som sikrer et perfekt resultat enten du skal tilberede, varme opp eller tine mat. 

 

Testvinneren har en roterende tallerken på 29 cm som gjør at du får plass med større tallerkener og en digital tidsstyring hvor du kan stille inn nøyaktig tid. Den har også et innvendig keramisk belegg som er antibakterielt. Dette belegget gjør at den er veldig lett å rengjøre og holder seg så god som ny etter en lang tids bruk.

 

Samsung GE87MC har en Eco-innstilling som gjør at du sparer opp til 40% energi i Stand-By modus som betyr at du med et knappetrykk sparer penger, strøm og skader på miljøet.

 

For mer informasjon om testvinneren klikker du deg inn på Samsungs hjemmeside!

 

Samsung mikrobølgeovn - så synes ekspertene om testvinneren

Samsung har kommet bra ut i eksperttestene under mange år og fått topplasseringer med modellene sine i blant annet Aftonbladet, Råd & Røn, ICA Kuriren og Smartson. Noe av det magasinene skriver om Samsung er; 

“Lettbrukt uten vanskelige menyer og har mange effekter”, En høyt presterende mikro med god kvalitet” og “Best er Samsung, den største mikroen. Den er like bra på å både koke, varme og tine og fordeler varmen jevnt i rettene. Les gjerne flere detaljer lengre ned på denne siden.

 

Dette sier forbrukerne om sin Samsung GE87MC

Som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet synes om det. Når det gjelder Samsung GE87MC er forbrukerne veldig fornøyd! Her kan du lese noen av anmeldelsene den har fått;


“Pen design og lett å bruke. Mange funksjoner. Godt kjøp!” 


“Gode og nødvendige funksjoner til en rimelig pris” 


"Jeg er kjempefornøyd. Den oppfyller alle behovene mine. Det tok en stund før jeg skjønte alle innstillingene. Helt klart verd prisen."


"Veldig bra og fin mikro. Lett å bruke og rengjøre. Helt klart verd pengene."


"Den både ser dyrere ut, og har flere bruksmuligheter enn de fleste andre rimeligere modeller. Veldig fornøyd!" 


“Kjøpte denne mikron for en måned siden og den er utmerket. Varmer jevnt og bra og har en fin design. Kjempefornøyd!”


“Bra med grillfunksjon. Ellers har den alt man kan ønske seg til en rimelig pris” 

 

Er det noen ulemper da? Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi handler så vi kan ta med dem når vi bestemmer oss! Og det som flere ikke liker er at det er mørkt glass som gjør at det er vanskelig å se maten/drikken som er i mikron. Noen påpeker også at de savner knotter til å skru med men ellers så er forbrukerne veldig positive.

 

Her kjøper du den beste mikroovnen til best pris


Elkjøp selger Samsung GE87MC for 1120 kr. Frakten er inkludert i prisen!

1120 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Samsung GE87MC!

NetOnNet selger Samsung GE87MC for bare 1120 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

Billig og enkel mikrobølgeovn

For deg som bare vil ha en helt enkel og billig mikro uten noen større finesser anbefaler vi Andersson MEO 2.1

Beste enkle og billige mikrobølgeovn - Andersson MEO 2.1

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 november 2022

Andersson MEO 2.1


Andersson MEO 2.1 er en enkel mikrobølgeovn med mange fornøyde forbrukere. Den passer personer som ikke vil ha masse unødvendige og vanskelige knapper, som bare skal varme opp eller tine dypfryst mat. 


Den har en volum på 20 liter og effekten er på 800W.


Du får 5 ulike effektrinn og en 8 programmer som blant annet opptinings funksjon som fjerner frost og is fra fryst mat. Den har en roterende glasstallerken på 25,5 diameter så det er god plass i mikroen. 


Dimensjoner:

 • Bredde 44 cm
 • Høyde 25,8 cm
 • Dybde 33,3 cm
 • Vekt 10,2 kg


Billig mikro - dette sier forbrukerne

Dette er som sagt en veldig enkel mikro, men den er høyt verdsatt av forbrukere som allerede har kjøpt og brukt den en stund. Her kan du lese noen av omtalene Andersson MEO 1.0 har fått;


"Kjøpte denne til min svigerfar som trenger en enkel uten for mye knapper. Den fungerer uten noen problem til ham."


"enkel og grei med det man normalt trenger, lett å bruke, passe størrelse, har et tiltalende design :) lynrask levering :)


"Billig og enkel i bruk og gjør det den skal. Fornøyd med denne"


"Denne er heeelt råååå :D Anbefales på det sterkeste."


"Lett å bruke, tar seg fint ut på kjøkkenbenken og billig.
Anbefales!"


"Jeg var litt usikker siden jeg ikke er så godt kjent med merket, men ga det en sjanse. Jeg angrer ikke og er kjempefornøyd. Familien og jeg syns den er enkel i bruk og den gjør den jobben vi forventer. Den er også fin å se på, noe som er et pluss. Anbefaler denne absolutt til andre :)" 


"Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt av Andersson MEO 2.1!"


"Fungerer utmerket. Har ingenting å klage på. Vel verd pengene."


Ulemper da? Disse vil du gjerne vite om før du bestemmer deg for å handle, og det som noen har sagt er at de synes det er dumt at man ikke kan stille inn nøyaktig tidspunkt, noen sier at den varmer ujevnt og en person synes ikke den popper popcorn så bra.


Her kjøper du Andersson MEO 2.1 til best pris

NetOnNet selger Andersson MEO 2.1 for bare 990 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

990 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Andersson MEO 2.1!

Test mikrobølgeovn - disse eksperttester har vi gransket

TEK, februar 2021: har testet 7 ulike mikroovner og best i denne testen er Samsung MS23K3515AS som får 8,5 av 10 poeng. De konkluderer det hele med lovordene "Soleklart mest for pengene i testen, spesielt når pipelyden kan skrus helt av."

Andreplassen går til Logik L23CS13 som får 8 poeng og tredjeplassen får Samsung MS23K3555EW.

 

Råd & Røn, november 2020: Testet 85 mikroer i den seneste testen sin. På førsteplass med 73 poeng kommer Whirlpool MWF420. Andreplassen med 72 poeng går til Logik LCMW20E og tredjeplassen med 70 poeng fikk Whirlpool MWP101  . 

 

Råd & Røn, februar 2015: testet 32 ulike mikrobølgeovner og gullpokalen i denne testen gikk til Whirlpool GT 281 med hele 76 poeng.
Andreplassen gikk til Samsung GE87MC med 70 poeng og tredjeplassen tok Sharp med modellen R-242

 

Aftonbladet/Wise Guide, oktober 2014: 6 mikrobølgeovner ble testet og den som ble best i test med karakteren 4+ var Samsung MG23F3C1EAS. Aftonbladet gir Rusta Fasett rostfri andreplassen med 3+s. Tredje plassen går til Sharp R-622STWE.

 

Hus & Hem, oktober 2012: Best i denne testen ble Severin 7803 med 4 av 5 poeng. Beste budsjettvalg gikk til Rustas modell Fasett rostfri som også fikk 4 av 5 poeng.

 

Smartson, januar 2012: Av de 8 mikroene som ble testet havnet Whirlpool Gusto GT285WH på en førsteplass med hele 23 av 25 poeng. Andreplassen med 21 poeng gikk til Samsung ME89F-1S. Tredjeplass og tittelen beste budsjettvalg gikk til OBH Nordica 7502 Epsilon.

 

Ica Kuriren, oktober 2011: 10 mikrobølgeovner ble testet og det var bare en av dem som klarte å både tine, varme, koke og tilberede på en bra måte. Samsung MW82Y scoret helt til topps i denne testen og fikk hele 5 av 5 poeng! Andreplassen ble todelt der begge fikk 4 poeng hver. Sølvet gikk dermed til Novaline P80D20P-G5 og Menuett 801-029

 

Testfakta, november 2010: Testfakta testet 7 mikroer og fant en klar vinner. Whirlpool VT261/WH fikk 4 av 5 poeng. “Den tiner maten fort og er mest brukervennlig”, sier Testfakta om testvinneren. Hakk i hæl som nummer to på denne listen kommer Electrolux EMM21000W med 3,9 poeng. Tredjeplass med 3,7 poeng går til Coline MM717CRO.


Kampanjepriser hos WhiteAway og Tretti!

TIPS! Akkurat nå er det flere hvitevareforhandlere som har kampanjepriser på mengder av varer. Har du planer om å kjøpe nye hvitevarer kan det derfor være lurt å kikke gjennom tilbudene deres først og se om det er noe som passer deg.

Klikk deg inn på favorittbutikken din for å se hvilke tilbud som er aktuelle i dag:

Lykke til med innkjøpene dine!mikrobølgeovn liten, mikrobølgeovn test


~ Med den beste mikroen varmer og lager du mat raskt og enkelt ~
Ett tips til deg! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikk-kjedene har tilbud testvinneren. Klikk bare Liker så holder vi øynene oppe for deg!

 

Nå når du har den beste mikron så vil du kanskje ha den beste stekeovnen og den beste induksjonstoppen til kjøkkenet ditt også!

Eller så vil du kanskje vite hvilket kjøleskap som er best i test!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på hvitevarer

Vanlige spørsmål og svar

 • Hvordan koke egg i mikrobølgeovn?
  Du kan ikke koke egg med skallet på i mikroen. I og med at varmen stiger raskt i mikroen blir det damp inne i egget. Den varme luften presses mot skallet til det eksploderer. Dette kan være veldig farlig.
 • Hvordan steke bacon i mikrobølgeovn?
  Pakk baconskivene dine inn i husholdningspapir og legg dem på en tallerken. Stek på høyeste varme i 2-3 minutter. Ha litt kontroll så ikke baconskivene svir seg.
 • Hvor mye strøm bruker en mikrobølgeovn?
  De fleste mikrobølgeovner drar mellom 800-1500 Watt i dag. Men det kommer helt an på hvilken effekt og hvilket program du bruker når du varmer/tiner maten.
Anita Carlsen

Best i test: Mikrobølgeovn

Testen ble publisert og sist oppdatert