Den beste mikrobølgeovnen. Mikrobølgeovn - Best i test.

Den beste mikrobølgeovnen 2018

Om du skal kjøpe en ny mikrobølgeovn og vil vite hvilken som er Best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle ekspert-tester, pratet med flere hvitevareforhandlere og viktigst av alt; fått greie på hvilken mikrobølgeovn som er høyt verdsatt av vanlige forbrukere.

 

Jeg vet allerede det jeg trenger. Vis meg testvinneren NÅ! 

 

Fordeler med en mikro

Den største fordelen er jo selvfølgelig at det går veldig fort å varme opp mat. Når barna skal på trening og ikke rekker å spise middag før de drar, da er det veldig praktisk å bare sette tallerkenen inn i mikron når de kommer hjem.
Det er ikke alle familier som har mulighet til spise middag sammen ettersom de slutter ved ulike tider.

 

En annen stor fordel er at maten tiner på et øyeblikk. Ofte glemmer vi å ta ut maten på kvelden, så da er det veldig praktisk å bare kunne tine det i mikron.

 

Og det beste av alt; fryst bakverk blir som nybakt etter noen minutter i mikrobølgeovnen.

 

Vi stiller følgende 5 krav på mikroovnen

 1. Brukervennlig: Ettersom mikron først og fremst skal brukes til å varme og tine mat så vil vi ikke ha en “verstingmikro” med mange ulike funksjoner som vi ikke forstår oss på, den skal være enkel å bruke.
 2. Testvinner og foredratt av forbrukere: Selvfølgelig skal du ha den beste mikrobølgeovnen som har vunnet ekspert-tester, anbefales av hvitevareforhandlere og er godt likt av forbrukere!
 3. Jevnt resultat: Det skal være et jevnt resultat på maten når den varmer og tiner. Maten skal ikke være varm på utsiden og kald i midten. 
 4. Til både familier og enslige: Mikrobølgeovnen vi ser etter skal være mellomstor så den passer til både en familie og enslige. 
 5. Lavest mulig pris: Vi vil ha en mikrobølgeovn som ikke koster skjorta. Vi vil jo gjerne ha penger igjen i lommeboka.

 

En mikrobølgeovn brukes mest til å varme opp eller tine mat. I andre land, som f.eks Frankrike er det mange som lager maten fra grunnen av i mikron, men her i Norden er det oppvarming og tining som gjelder, for det meste.

Vi har derfor konsentrert oss på en helt vanlig mikrobølgeovn uten både grill og allverdens finesser. Er det en stekeovn du er ute etter, så finner du det her.

 

 

Best i test vinner – Mikrobølgeovn

Etter en nøye granskning av eksperttester, kontakt med hvitevareforhandlere og opplevelser fra forbrukere ble valget veldig enkelt. Den beste mikrobølgeovnen akkurat nå er Samsung MS23F302E;


Testvinner mikrobølgeovn – Samsung MS23F302E

 

Se dagens aktuella pris

 

Dette er en enkel familiemikro med nettovolum på 23 liter og har et tredobbelt distribusjonssystem med tre mikrobølgeantenner som sikrer et perfekt resultat enten du skal tilberede, varme opp eller tine mat.

 

Den har en Stand-By funksjon som gjør at du sparer strøm når mikroen ikke er i bruk.

 

Testvinneren er også utstyrt med en digital klokke, 28,8 cm roterende tallerken og et innvendig keramisk belegg som gjør at den er veldig lett å rengjøre. Klikk deg inn på Samsungs hjemmeside for mer informasjon om Samsung MS23F302E.

 

Her kjøper du testvinneren billigst 

 

Akkurat nå selger NetonNet denne mikrobølgeovnen for bare 890 kr inkludert frakten hjem til deg!

Vil du heller ha den i hvitt så får du den for 890 kr inkludert frakt.

 

 

30% rabattkode hos Tretti og WhiteAway

TIPS! Akkurat nå er det tilbud hos flere hvitevareforhandlere som tilbyr 30 % rabatt med rabattkoder. Har du planer om å kjøpe nye hvitevarer kan det derfor være lurt å kikke gjennom tilbudene deres først og se om det er noe som passer deg.

Disse tilbudene er aktuelle idag:

 

 

Husk å skrive inn rabattkoden i kassen før du betaler og lykke til med innkjøpene dine!

 

 

Dette synes forbrukerne om sin Samsung MS23F302E

Som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet synes om det og forbrukerne liker denne mikrobølgeovnen – enkelt og greit. 

Ord som; “En enkel mikro uten masse unødvendige funksjoner, Pen og funksjonell – skal du “bare” ha en mikro er dette et godt kjøp, det er lys i mikroen og den har en lekker design” er noen ord som beskriver denne testvinneren.

 

Grunnen til at vi valgte Samsung MS23F302E istedet for Samsung MG23F3C1EAS som ble testvinner i Wise Guide i 2014 er fordi vi bare vil ha en helt enkel mikrobølgeovn som passer både lommebok og et vanlig hushåll. Vi har pratet med Samsung og den eneste forskjellen på disse to er at MG23F3C1EAS har grillfunksjon, og det har ikke MS23F302E – og prisen skiller seg også mellom disse to – såklart – så da passet vi på å ta den enkleste som også har best pris!

 

 

Mikroovn - best i test

 

 

Disse eksperttester har vi gransket

Råd & Røn, februar 2015: testet 32 ulike mikrobølgeovner og gullpokalen i denne testen gikk til Whirlpool GT 281 med hele 76 poeng.  
Andreplassen gikk til Samsung GE87MC med 70 poeng og tredjeplassen tok Sharp med modellen R-242

 

Aftonbladet/Wise Guide, oktober 2014: 6 mikrobølgeovner ble testet og den som ble best i test med karakteren 4 Plus var Samsung MG23F3C1EAS. Fire mikrobølgeovner får samme karakter, 3 Plus, men Aftonbladet gir Rusta Fasett rostfri andreplassen. Tredje plassen går til Sharp R-622STWE.

 

Hus & Hem, oktober 2012: Best i denne testen ble Severin 7803 med 4 av 5 poeng. Beste budsjettvalg gikk til Rustas modell Fasett rostfri som også fikk 4 av 5 poeng.

 

Smartson, januar 2012: Av de 8 mikrobølgeovnene som ble testet havnet Whirlpool Gusto GT285WH på en førsteplass med hele 23 av 25 poeng. Andreplassen med 21 poeng gikk til Samsung ME89F-1S. Tredjeplass og tittelen beste budsjettvalg gikk til OBH Nordica 7502 Epsilon.

 

Ica Kuriren, oktober 2011: 10 mikrobølgeovner ble testet og det var bare en av dem som klarte å både tine, varme, koke og tilberede på en bra måte. Samsung MW82Y scoret helt til topps i denne testen og fikk hele 5 av 5 poeng! Andreplassen ble todelt der begge fikk 4 poeng hver. Sølvet gikk dermed til Novaline P80D20P-G5 og Menuett 801-029

 

Testfakta, november 2010: Testfakta testet 7 mikrobølgeovner og fant en klar vinner. Whirlpool VT261/WH fikk 4 av 5 poeng. “Den tiner maten fort og er mest brukervennlig”, sier Testfakta om testvinneren. Hakk i hæl som nummer to på denne listen kommer Electrolux EMM21000W med 3,9 poeng. Tredjeplass med 3,7 poeng går til Coline MM717CRO.

 

 

Ett tips til deg! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikk-kjedene har tilbud på denne mikrobølgeovnen. Klikk bare Liker så holder vi øynene oppe for deg!

 

Nå når du har den beste mikron så vil du kanskje ha den beste stekeovnen og den beste induksjonstoppen til kjøkkenet ditt også!

Vi  vet også hvilket kjøleskap som er best i test!


 • Søk på Best i Test Guiden


 • Kjøp billig på Internett
 • Sølv

  890 kr
  (Fri frakt)

   

  Hvit

  890 kr

  (Fri frakt)

   

   

   

   

   
Om Best i Test Guiden