Skriver & skanner best i test

Skal du kjøpe ny skriver til hjemmekontoret ditt har du kommet helt rett! Her guider vi deg til å finne den beste laserskriveren, fargelaserskriveren og blekkstråleskriveren. Du får også tips på hvor du kan kjøpe den til lavest mulig pris idag. 


Det finnes ulike typer skrivere på markedet. Blekkstråleskriveren har lenge vært den vanligste, men her finner du også fargelaserskrivere og laserskrivere. Blekkstråleskriveren er bra om du skal printe ut noen dokument og bilder. Fargen kjøper du i form av patroner og om du skriver ut mye kan det bli veldig dyrt med en blekkstråleskriver i og med at du må bytte patroner ofte.


Laserskrivere kan skrive ut mye og du kan selv bestemme om du vil ha en fargelaser eller vanlig svart/hvitt. Laserskrivere er raske og blir mye billigere om du skriver ut mye flere ganger i uken.


Utviklingen av skrivere har ikke gjort noen større forandringer de siste årene annet enn at det nå er veldig enkelt å koble skriveren til det trådløse nettverket ditt eller dataen. På Best i test Guiden tar vi ekstra mye hensyn til brukervennligheten og hastigheten.