beste matkasse

Beste matkasse 2021

Om du skal bestille matkasser og vil vite hvem som leverer de beste akkurat nå har du kommet helt rett!


Her får du svar på hvilken matkasse som topper eksperttestene, har mest fornøyde forbrukere og som har bra pris og utvalg på matkassene sine. Alt for at du skal kunne gjøre et så godt valg som mulig og få matkassen som passer deg og behovene dine best!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste matkassen NÅ!


Når helgen er over og hverdagen gjør seg til kjenne kommer det evige spørsmålet: Hva skal vi ha til middag? 


Dette kan være veldig frustrerende for mange, først og fremst om du jobber, skal levere og hente barn, trener, skal treffe venner, gå på kurs og lignende. Da er det deilig å vite at du kan få hjelp! 


Vi begynner jakten på en matkasse som består av sunne og deilige middager. Idag får du matkasser som er anpasset til deg og behovene dine levert rett hjem på døra. I kassene er det en ferdig ukesmeny og alle ingrediensene er med - det eneste du trenger å gjøre er å følge oppskriftene og vips - middagen er klar.


Beste matkasse

Matkassene som selges idag har mange sunne alternativ, gode og ferske råvarer og er veldig variende. Her kan du velge mellom både kjøtt, kylling, fisk og vegetarisk. Med alle disse variasjonene kan det til og med føre til at du og familien får nye favorittretter og kanskje til og med kan bytte ut fredagstacoen eller lørdags Grandiosan!


Med den beste matkasssen får du sunne måltider. Matkasseprodusentene tar godt ansvar for folkehelsen og passer på å ha et stort og variert tilbud av retter. De har også med mye frukt og grønnsaker så både du og barna skal kunne spise sunt og godt. 


Derfor skal du ha en matkasse

 • For å få en enklere hverdag - nå vet du alltid hva du skal ha til middag, det er bare å følge planen.

 • Sunn mat - for helsen din.

 • Gode oppskrifter med god variasjon - uansett om du har god variasjon i kosten din eller ikke så er det alltid deilig å slippe å planlegge så mye selv. Slipp kontrollen og følg matplanen.

 • Inspirasjon - bruk kunnskapen du får fra oppskriftene i dine egne matretter.

 • Pris og svinn - du får den mengden mat du og familien din trenger og dermed reduserer du risikoen med å kjøpe unødvendig mye mat.

 • Spar tid og krefter - du sparer tid på å slippe å planlegge maten, du slipper å handle alt og stå i kø. Du sparer også mye krefter på å slippe å bære hjem alle poser med mat.

 • Spar penger - jo mindre du går på butikken jo mer penger sparer du. Det ramler jo alltid litt ekstra ned i vognen når du er på butikken, eller?


Vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

 1. Det skal finnes godt utvalg av matretter til både voksne og barnefamilier og matkassen skal ha fokus på sunn mat. 
 2. Matkassen skal kunne levere til så mange plasser som mulig i Norge.
 3. Det skal være enkelt å si opp abbonementet når man ønsker.
 4. Det skal være lett å betille maten og ha mulighet til å pause om man ikke vil ha en uke eller er bortreist.
 5. Rimelig pris - selvfølgelig.


Matkasse best i test 2021

Etter nøye gransking av aktuelle eksperttester og tatt hensyn til hva forbrukerne synes har vi en vinner! Det står mellom ​Godt Levert og ​Adams Matkasse som har likverdige produkter med mange fornøyde kunder! Men vi må kåre en vinner og den beste matkassen akkurat nå er Adams Matkasse!

 Adams Matkasse best i test

Beste matkasse akkurat nå - Adams Matkasse


Adams Matkasse ble etablert i 2013 og har i mange år levert matkasser hjem til takknemlige nordmenn. De leverer rundt i nesten hele Norge og har en meget enkel hjemmeside og app som gjør det enkelt å bestille hjem mat til deg.


Adams Matkasse er kjent for å levere ferske og gode råvarer. De bruker sesongens råvarer fra nøye utvalgte produsenter og handler alt direkte fra produsentene sine. Alle produktene testes og godkjennes av kokketeamet deres. 


Matrettene er næringberegnet og tilpasset slik at du får sunne og smakfulle middager. Det er alltid norskt kjøtt, fisk og fugl. De velger også norske grønnsaker så langt det lar seg gjøre.


Hos Adams Matkasse kan du bestille mat til 2, 4 eller 6 personer. De ferdige matkassene er til 3 middager på ei uke, men du kan også velge til 2 middager så du får middag til 5 dager. Alt dette velger du enkelt på hjemmesiden deres.


Du kan velge dine egne matretter om du heller vil det. Dette gjør du ved å først velge den faste matkassen din og "Jeg vil velge rettene mine selv" hvor du finner ukens à la carte-meny. Der velger du de rettene du ønsker og som passer deg.


Matkassene blir levert på søndager eller mandager avhengig av hvor du bor. På leveringsdagen sender de SMS 30 minutter før de kommer med kassen, og er du ikke hjemme får du SMS om at matkassen er levert. 


Og du? Akkurat nå får du som ny kunde 300 kr rabatt på de to første matkassene når du bruker rabattkoden NYKUD300x2!

  

Dette sier forbrukerne om Adams Matkasse

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd det vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen av hvordan det fungerer i hverdagen! Her kan du se noen eksempel på hva forbrukerne sier om Adams Matkasse;


"Nå har jeg kjøpt adams matkasse hver uke i 5,5 år og har ingen planer om å slutte med det. Meget godt fornøyd, utsøkt gourmet - råvarer til mat."


"Har vært kunde siden 2014 og kommer til å fortsette med det (nå: vegetarkasse tre ganger i uka)! Det hender det tar litt lenger tid en normert å lage maten, men sluttproduktet er verdt tiden det tar."


" Adams matkasse gav oss fra første stund velsmakende, innholdsrike, mettende og spennende retter. Ferske råvarer, gode sammensatte ukesmenyer og relativt kort tilberedningstid, gis toppkarakter. Vi har brukt Adam i ca ett år, og er veldig godt fornøyd"


"Maten er alltid god. Ofte veldig god. Fint sammensatte råvarer og smaker. Ofte råvarer vi ikke har brukt så mye og mange nye smaker. Vi gleder oss til uker med Adams Matkasse." 

 

“Fantastisk deilig å slippe planlegging av måltidene. Maten har høy kvalitet, og rettene er enkle/raske å tilberede. Ingen vei tilbake for vår del."


"Utrolig deilig og mye billigere og slippe å handle hver dag. Og maten blir mye sunnere! Vi er trofaste kunder." 

 

"Jeg er veldig fornøyd. Friske fine råvarer, fine sammensatte måltider, hvor man får i seg varierte grønnsaker. Jeg anbefaler gjerne Adams matkasse."


"Ferske råvarer, og enkle oppskrifter." 

 

"Det var første gang vi prøvde å bestille matkasse med ferdiglagde menyer.
Ble VELIG overasket hvor lett det var å bestille i appen og å få maten levert på døren. Ingredienser var ferske og av høy kvalitet og alt holdte seg ferske i nesten to uker. Vi klarte ikke å spise opp alt hver dag, bra størrelse i hver meny.
Veldig bra sammensatte menyer. Mye grønnsaker som gjør at vi spiser mye sunnere. Smaktfult "ferdig laget retter" og høykvalitet kjøtt ble det også.
Barna hadde glede av å spise nye retter og variert mat. Det var veldig spennende. Da vi fikk levering, det var som jul for barna da vi åpnet esken, selvom det tok litt tid for å ordne forskjellige ingredienser til riktig meny. Det hjalp oss å slippe å tenke på hva vi skulle spise til middag. Middag til hele uken var plutselig planlagt.
Retten tok kort tid å forberede. Barna synes det var gøy å bli med å lage mat!!! De leste opp fra oppskrifter som ble med i esken. Burger retten var mest populært og omtaltes som verdens beste burger (med grov burgerbrød)
Vi var kjempeførnøyde. Om det var en ting vi ville endre, blir det kanskje om vi kunne bytte ut noen ingredienser vi ikke likte." 


Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å prøve! Og det vi kan se er at det finnes noen som er missfornøyd med kundeservicen. Det er også flere som sier at det er vanskelig å avslutte abbonemanget. På dette har Adams Matkasse svart at man kan pause abbonemanget på ubestemt tid, og vil da ikke motta noen matkasser før du aktivt velger å aktivere dette igjen. Det er noen som klager på at grønnsakene ikke var helt fine, og på dette svarer Adams Matkasse at man kan reklamere om det er noen varer som er dårlige så finner de en løsning for deg.


Disse eksperttestene har vi gransket

Dagbladet har testet tre sunne matkasser fra Godt Levert, Adams Matkasse og Kolonihagen. Adams Matkasse kommer best ut i denne testen og får terningkast 5. De konkluderer det hele med; "Sunn- og lett-kassen oppleves som svært forfriskende. Det beste med matkasser generelt er at man blir introdusert for oppskrifter man ikke vanligvis ville laget. Når det i tillegg er sunt og smakfullt, føles det som at Adam har svart godt på oppgaven."

Andreplassen går til Kolonihagen som får terningast 4 og tredjeplassen går til Godt Levert med terningkast 2.


TV2 hjelper deg har testet 3 leverandører av matkasser i Norge, Adams Matkasse, Godt Levert og Kokkeløren. Best i denne testen blir Kokkeløren som får terningkast 6 og lovordene "Dette er virkelig for de som liker å teste ut nye ting og vil utvide sin kunnskap om matlaging. Jeg får lyst å prøve en uke til." 

Hakk i hæl kommer Adams Matkasse med terningkast 5 og konklusjonen "Rettene er enkle å lage, og det går fort. Jeg kan se for meg at denne kassen er fin for en familie eller en husholdning som ønsker noen nye kreative retter."  

Godt Levert kommer på tredjeplass med terningkast 4 og om denne kassen skriver de "Dette er en grei kasse for dem som har det travelt og ikke liker å stå lang tid over kjelene." 

 

DinSide har sjekket forskjellen på prisen mellom matkassene fra Godt Levert, Adams Matkasse, Kokkeløren og Nettmat og om de leveres i hele landet. De som har den billigste matkassen er Nettmat. Nettmat leverer dog bare i Oslo, Bergen og Rogaland. Den nest billigste matkassen kommer fra Godt Levert. Adams Matkasse kommer rett etter og begge disse leverer til flest steder i landet. Kokkeløren er dyrest og har også en begrenset levering. De leverer til Oslo og tidligere Akershus, Drammen og Lier, Bergen og omegn, og i tidligere Østfold. 


Adams Matkasse vant også Kundeserviceprisen i 2020.


matkasser,beste matkasser,test matkasser

~ Få de beste og mest smakrike middagene med den beste matkassen ~
 Tips 1: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå med i Facebook gruppa vår og få informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på testvinner-produkter. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = de beste produktene til lavest pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg i fortsettelsen.


Tips 2: Trenger du ny vaskemaskin eller tørketrommel? Om du vil vite hvilken vaskemaskin som er best i test klikker du her! Og vil du vite hvilken tørketrommel som er best kan vi hjelpe deg med det også!


Tips 3: For deg som gjerne vil høre på herlig musikk når du lager mat kan vi anbefale deg å lese hvilken multiroom-høyttaler som er best her! Og vil du helst være helt i din egen verden og stenge all lyd ute mens du hører på en podd eller musikk kan du lese hvilke støyreduserende hodetelefoner som er best akkurat nå.


Anita Carlsen

Best i test: Matkasse

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: