matkasse test 2023, beste matkasse, matkasse best i test, adams matkasse, hello fresh

Matkasse test 2024 - spar tid på å spise sunn og variert mat

Om du skal bestille mat hjem og vil vite hvem som leverer de beste kassene akkurat nå har du kommet helt rett!


Her får du svar på hvilken som topper eksperttestene, har mest fornøyde forbrukere og som har bra pris og utvalg på matkassene sine. 


Alt for at du skal kunne gjøre et så godt valg som mulig og få den kassen som passer deg og behovene dine best!


Beste matkasse levert rett hjem på døren

Kassene som leveres i dag har mange sunne alternativ, gode og ferske råvarer og er veldig varierende. Her kan du velge mellom både kjøtt, kylling, fisk og vegetarisk. Med alle disse variasjonene kan det til og med føre til at du og familien får nye favorittretter og kanskje til og med kan bytte ut fredagstacoen eller lørdags Grandiosan!


Med den beste kassen får du sunne måltider. Produsentene tar godt ansvar for folkehelsen og passer på å ha et stort og variert tilbud av retter. De har også med mye frukt og grønnsaker så både du og barna skal kunne spise sunt og godt. 


7 anledninger til hvorfor du skal få middagen hjemkjørt

 1. For å få en enklere hverdag - nå vet du alltid i god tid hva du skal lage til middag så her er det bare å følge planen.

 2. Sunn og rask hverdagsmat - for helsen din.

 3. God mat med variasjon - uansett om du har god variasjon i kosten din eller ikke så er det alltid deilig å slippe å planlegge så mye selv. Slipp kontrollen og følg matplanen.

 4. Inspirasjon - bruk kunnskapen du får fra oppskriftene i dine egne matretter.

 5. Pris og svinn - du får den mengden mat du og familien din trenger og dermed reduserer du risikoen med å kjøpe unødvendig mye mat.

 6. Spar tid - du som ikke vil bruke tid på å planlegge mat og handle.

 7. Spar penger - jo mindre du går på butikken jo mer penger sparer du. Det ramler alltid litt ekstra ned i vognen når du er på butikken, eller?


Vi stiller følgende krav på testvinneren

 • Det skal finnes godt utvalg av matretter til både voksne og barnefamilier og det skal være fokus på sunn mat. 
 • Skal leveres hjem til så mange plasser som mulig i Norge.
 • Det skal være enkelt å si opp abonnementet når man ønsker.
 • Det skal være lett å bestille maten og ha mulighet til å pause om man ikke vil ha en uke eller er bortreist.
 • Rimelig pris - selvfølgelig.
Adams matkasse best i test 2024

Etter nøye gransking av aktuelle eksperttester og tatt hensyn til hva forbrukerne synes har vi en vinner! Det står mellom ​Hello Fresh, ​Godt Levert og ​Adams Matkasse som har likeverdige produkter med mange fornøyde kunder! Men vi må kåre en vinner og den som leverer litt mer akkurat nå er Adams Matkasse!

  

adams matkasse best i test,godt levert vs adams matkasse,


Adams Matkasse ble etablert i 2013 og har i mange år levert god mat hjem til takknemlige nordmenn. De leverer rundt i nesten hele Norge og har en enkel hjemmeside og app som gjør det lett å bestille hjem mat til deg.


Adams Matkasse er kjent for å levere ferske og gode råvarer. De bruker sesongens råvarer fra nøye utvalgte produsenter og handler alt direkte fra produsentene sine. Alle produktene testes og godkjennes av kokketeamet deres. 


Matrettene er næringsberegnet og tilpasset slik at du får sunne og smakfulle middager. Det er lokale råvarer og alltid norsk kjøtt, fisk og fugl. De velger også norske grønnsaker så langt det lar seg gjøre.


Hos Adams Matkasse kan du velge mellom ulike kasser og bestille mat til 2, 4 eller 6 personer. De ferdige matkassene er til 3, 4 eller 5 middager på ei uke. Alt dette velger du på hjemmesiden deres.


Du kan velge dine egne matretter om du heller vil det. Dette gjør du ved å først velge den faste kassen din og "Jeg vil velge rettene mine selv" hvor du finner ukens à la carte-meny. Der velger du de rettene du ønsker og som passer deg.


Kassene blir levert på søndager eller mandager avhengig av hvor du bor. På leveringsdagen sender de SMS 30 minutter før de kommer med kassen, og er du ikke hjemme får du SMS om at den er levert. 


Her kjøper du Adams Matkasse til best pris

Adams leverer disse ferske og gode kassene direkte hjem til deg, det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hvor mange middager du vil ha og til hvor mange personer så leverer de matvarene hver uke eller sjeldnere om du ønsker. Klikk deg inn nedenfor og begynn reisen til et enklere og sunnere liv!


Med rabattkoden ADAM_VÅR_AFF får du opptil 619 kroner rabatt på de to første matkassene dine.

  

Dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har prøvd det vi anbefaler synes, det er jo tross alt de som har den beste erfaringen av hvordan det fungerer i hverdagen! Og som du ser er kundene til Adam fornøyde - veldig fornøyde;


"Nå har jeg kjøpt adams matkasse hver uke i 5,5 år og har ingen planer om å slutte med det. Meget godt fornøyd, utsøkt gourmet - råvarer til mat."


"Har vært kunde siden 2014 og kommer til å fortsette med det (nå: vegetarkasse tre ganger i uka)! Det hender det tar litt lenger tid en normert å lage maten, men sluttproduktet er verdt tiden det tar."


" Adams matkasse gav oss fra første stund velsmakende, innholdsrike, mettende og spennende retter. Ferske råvarer, gode sammensatte ukesmenyer og relativt kort tilberedningstid, gis toppkarakter. Vi har brukt Adam i ca ett år, og er veldig godt fornøyd"


"Maten er alltid god. Ofte veldig god. Fint sammensatte råvarer og smaker. Ofte råvarer vi ikke har brukt så mye og mange nye smaker. Vi gleder oss til uker med Adams Matkasse." 

 

“Fantastisk deilig å slippe planlegging av måltidene. Maten har høy kvalitet, og rettene er enkle/raske å tilberede. Ingen vei tilbake for vår del."


"Utrolig deilig og mye billigere og slippe å handle hver dag. Og maten blir mye sunnere! Vi er trofaste kunder." 

 

"Jeg er veldig fornøyd. Friske fine råvarer, fine sammensatte måltider, hvor man får i seg varierte grønnsaker. Jeg anbefaler gjerne Adams matkasse."


"Ferske råvarer, og enkle oppskrifter." 


Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å prøve! Og det vi kan se er at det finnes noen som er misfornøyd med kundeservicen. Det er også flere som sier at det er vanskelig å avslutte abonnementet. 


På dette har Adams Matkasse svart at man kan pause abonnementet på ubestemt tid, og vil da ikke motta noen matkasser før du aktivt velger å aktivere dette igjen. Det er noen som klager på at grønnsakene ikke var helt fine, og på dette svarer de at man kan reklamere om det er noen varer som er dårlige så finner de en løsning for deg.
Beste matkasse - disse eksperttestene har vi gransket

Dagbladet har testet tre sunne kasser fra Godt Levert, Adams Matkasse og Kolonihagen. Adams Matkasse kommer best ut i denne testen og får terningkast 5. De konkluderer det hele med; "Sunn- og lett-kassen oppleves som svært forfriskende. Det beste med matkasser generelt er at man blir introdusert for oppskrifter man ikke vanligvis ville laget. Når det i tillegg er sunt og smakfullt, føles det som at Adam har svart godt på oppgaven."


Andreplassen går til Kolonihagen som får terningkast 4 og tredjeplassen går til Godt Levert med terningkast 2.


TV2 hjelper deg har testet 3 leverandører av matkasser i Norge, Adams Matkasse, Godt Levert og Kokkeløren. Best i denne testen blir Kokkeløren som får terningkast 6 og lovordene "Dette er virkelig for de som liker å teste ut nye ting og vil utvide sin kunnskap om matlaging. Jeg får lyst å prøve en uke til." 


Hakk i hæl kommer Adams Matkasse med terningkast 5 og konklusjonen "Rettene er enkle å lage, og det går fort. Jeg kan se for meg at denne kassen er fin for en familie eller en husholdning som ønsker noen nye kreative retter."  

Godt Levert kommer på tredjeplass med terningkast 4 og om denne kassen skriver de "Dette er en grei kasse for dem som har det travelt og ikke liker å stå lang tid over kjelene." 

 

DinSide har sjekket forskjellen på prisen mellom kassene fra Godt Levert, Adams Matkasse, Kokkeløren og Nettmat og om de leveres i hele landet. De som har den billigste maten er Nettmat. Nettmat leverer dog bare i Oslo, Bergen og Rogaland. 


Den nest billigste kassen kommer fra Godt Levert. Adams Matkasse kommer rett etter og begge disse leverer til flest steder i landet. Kokkeløren er dyrest og har også en begrenset levering. De leverer til Oslo og tidligere Akershus, Drammen og Lier, Bergen og omegn, og i tidligere Østfold. 


Adams Matkasse vant også Kundeserviceprisen i 2020.


Vil du også prøve Adams Matkasse klikker du deg bare inn på hjemmesiden deres, bestem hvor mange personer du skal ha til og hvor mange middager du ønsker og vipps - snart har du sunne og deilige matretter på bordet!
Matkasse best i test,matkasser test,


~ Få de beste og mest smaksrike middagene ~
Tips 1: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du gå med i Facebook gruppa vår og få informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på testvinner-produkter. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = de beste produktene til lavest pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg i fortsettelsen.


Tips 2: Bestille blomster til morsdag, begravelse, bryllup eller bare fordi du er litt ekstra glad i noen? Hos oss får du en rabattkode på 10% rabatt når du bestiller for over 500 kr! Klikk her for å bestille blomster.


Tips 3: For deg som gjerne vil høre på en bok når du lager mat kan vi anbefale deg å lese hvilken lydbok app som passer deg best her
Anita Carlsen

Best i test: Matkasse

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert