tørketrommel test, best i test tørketrommel,

Tørketrommel test 2024 - spar tid og penger med testvinneren

Hvis du er på utkikk etter en måte å gjøre klesvasken din enklere, raskere og mer effektiv på har du kommet helt rett! 


På denne siden får du svar på hvilken tørketrommel som er best i test og hvor du kan kjøpe den til lavest pris i dag.


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - funnet ut hva vanlige forbrukere synes om maskinene sine.

 

Alt dette har vi oppsummert til deg på denne siden så du skal slippe dyre feilkjøp og få beste tørketrommel som passer deg og behovene dine best.


Best i test tørketrommelDerfor er det lurt å skaffe en ny tørketrommel

Tørketrommel = en skranglete maskin som sliter på klærne, drar uhyggelig mye strøm og forvandler badet med varm luft til en damp-badstue! Nei, vent nå! Det har skjedd mye de seneste årene og i dag er virkeligheten helt annerledes enn den var for bare 10-15 år siden! Les videre så forstår du snart hvorfor.

 

Tørketrommelen = din nye bestevenn!  En trommel er et must for alle som ønsker å spare tid, krefter og plass på klesvasken. Med en tørketrommel kan du tørke klærne dine på kort tid. Andre fordeler er at du får tørre klær i all slags vær, kan redusere rynker i klærne dine og beskytter tøyet mot lukt og mugg.


Du kan også spare plass da du slipper å ha tørkestativet framme og ved å bytte den gamle trommelen med en ny kan du redusere strømregningen din mye i og med at nye tromler er mer energieffektive enn noen gang før.   


For å holde energiforbruket nede kan det også være bra å investere i en vaskemaskin som har en sentrifuge med mange o/m (omdreininger per minutt) Les mer om den beste vaskemaskinen her!

 

Beste tørketrommel - vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

 1. Så stille som mulig – Alle tørketromler bråker. Ganske mye, dessuten. Men en del bråker mer enn andre og vi skal ha en av de mest stillegående!
 2. Dra så lite strøm som mulig – En trommel drar opp til 4 ganger så mye strøm enn hva en vaskemaskin gjør. Derfor skal den være energimerket med A+ eller bedre. Om du kjøper en trommel som er energieffektiv sparer du fort flere 1000-lapper hvert år!
 3. Ingen damp-badstue på vaskerommet, takk – Ved å kjøpe en moderne kondenstrommel med varmepumpe, blir opplevelsen en helt annen enn det du kanskje var vant til fra vaskerommet på 00-tallet. Mer om dette snart!
 4. Testvinner og foredratt av forbrukerne – Selvfølgelig skal du ha den beste når det gjelder både funksjon og kvalitet. Vi har lest alle aktuelle tester og sjekket hva forbrukerne som allerede har kjøpt den beste tørketrommel, syns om maskinen sin.
 5. Så lav pris som mulig – Hvorfor betale mer om det allikevel ikke blir et bedre produkt? Vi skal ha en bra pris og enkel hjemmetransport.


Kondens, avtrekk eller varmepumpetrommel

 • Avtrekk – Har du en ventilasjonskanal (=hull i veggen) hvor du kan lede ut den fuktige luften? Dette er ikke så vanlig, om det ikke er et større vaskerom eller i småhus. Denne typen er den minst energieffektive på grunn av at den tar varmen fra huset, suger inn den i maskinen og blåser ut den utendørs. 
 • Kondens – I en kondenstrommel, som er den vanligste typen av tromler i dag, forvandles den fuktige luften i maskinen til vann som samles opp i en beholder eller ledes direkte til avløpet via en slange. Den krever ingen spesiell ventilasjonskanal og kan derfor installeres i de fleste miljø, til og med i leiligheter. Ulempen er at den trenger kald luft for å utføre arbeidet sitt og jo varmere det er i rommet desto dårligere tørker den klesvasken din.
 • Varmepumpe – trommel med varmepumpeteknologi er den seneste og derfor også den dyreste teknikken. Denne teknologien fungerer ved å utnytte varmeenergien som allerede finnes i luften, i stedet for å generere varme fra grunnen av, som tradisjonelle tørketromler gjør. Dette gjør at energiforbruket blir betydelig lavere enn hos en vanlig kondenstrommel. Du kan regne med at en varmepumpetrommel drar ca. halvparten så mye som en kondenstrommel.
Produktsammenligning tørketromler - spesifikasjoner


Lydnivå:
Plassering:
Kapasitet:
Energiklasse:
Bredde:
Dybde:
Høyde:
Vekt:
Energiforbruk:
Best i test tørketrommelen 2024 - Bosch WTH85VS6SN - Best i test
Bosch WTH85VS6SN
Best i test tørket...
65 dB
Frittstående
8 kg
A++
598 mm
665 mm
842 mm
48,2 kg
236 kW/år
Best i test tørketrommelen 2024 - Electrolux SimpliCare EW2C327R1 - Best i test
Electrolux SimpliCar...
Billig tørketromme...
67 dB
Frittstående
7 kg
B
596 mm
570 mm
850 mm
36 kg
504 kWh/år
Best i test tørketrommelen 2024 - Miele TSF763WP - Best i test
Miele TSF763WP
Miele tørketrommel...
66 dB
Frittstående
8 kg
A+++-10%
596 mm
643 mm
850 mm
56 kg
163 kWh/år


Best i test tørketrommel 2024


Vi kårer Bosch WTH85VS6SN til best i test etter at vi har gransket aktuelle ekspert-tester og ikke minst fått ta del av forbrukernes egne erfaringer.


Bosch WTH85VS6SN

Dette er en skikkelig god og romslig tørketrommel med varmepumpeteknologi som er den seneste teknikken. Dette er en fantastisk god maskin til bra pris.


Romslig og sensorstyrt

Den rommer hele 8 kg og er sensorstyrt som betyr at den stopper når klesvasken er så tørr som du ønsker. Med andre ord sløser du ikke bort unødvendig mye strøm, som om du f.eks. har en vaskemaskin som har en sentrifuge med et høyt antall o/m.


Lavt strømforbruk

Bosch WTH85VS6SN er energiklasset A++ som er veldig bra for lommeboka og miljøet. Det årlige strømforbruket er 236 kWh basert på 160 omganger med klesvask som skal tørkes. 


Lavt lydnivå

Lydnivået er på 65 dB som er blant de mest stillegående tørketromlene som selges i dag. 


Varmepumpeteknologi

Trommel med varmepumpeteknologi representerer den nyeste og derfor også den mest avanserte teknologien innen tørketromler. Denne banebrytende teknologien utnytter varmeenergien som allerede finnes i luften, i stedet for å produsere varme fra grunnen av, som tradisjonelle tørketromler gjør. Dette fører til en betydelig reduksjon i energiforbruk sammenlignet med konvensjonelle tørketromler.


Mange ulike program

Du kan velge mellom flere ulike programmer som blant annet Ull Finish, Delikat, Håndklær, Tidsprogram varmt, Tidsprogram kaldt, Sport, Finvask/silke SuperKort 40' og Skjorter. Velg selv om du vil ha klærne stryketørre eller skaptørre.


Spesifikasjoner

Tørkekapasitet: 8 kg

Farge: Hvit med sølv/hvit dør

Energiklasse: A++

Lydnivå: 65dB

Display: LED-display med touch og trykknapp

Mål (H x B x D): 842 x 598 x 613 mm 

Vekt: 54 kg

Innvendig belysning: Nei

Antivibrasjon: Ja

Selvrensende: Nei

Type: Varmepumpe


Her kjøper du Bosch WTH85VS6SN til lavest pris i dag

Ved å bestille på Internett sparer du ikke bare penger, men du sparer også tid og energi. Med tanke på den veier 48 kg er det en stor fordel å få den rett hjem til døra. Du kan også bestille hjelp med oppbæring, installasjon og retur av den gamle maskinen din.
Bosch tørketrommel - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og prøvd produktet vi anbefaler synes. Det er jo tross alt de som har størst og lengst erfaring når det gjelder bruken i hverdagen om hvordan den tørker tøyet. Her kan du lese noen av omtalene Bosch WTH85VS6SN har fått;


"Veldig fornøyd. Enkel å bruke, lett å rengjøre etter bruk og stillegående"


"Super tørketrommel. Tørker klærne helt tørr. Kan tørke mye av gangen. Lett å rengjøre filter. Vi er en familie på 2 voksne og 2 barn, dekker vårt behov uten problemer."


"Funker og gjør jobben bra. Lett å rense filteret."


"Utrolig god maskin til veldig bra pris!"


"Den beste maskinen jeg noengang har hatt! Stillegående, lett å forstå og mange program. Kunne ikke vært mer fornøyd!"
Electrolux tørketrommel - beste kjøpFor deg som synes at testvinneren er litt i det dyreste laget har vi en rimeligere trommel; Electrolux SimpliCare EW2C327R1.


Electrolux SimpliCare EW2C327R1

Dette er et bra valg for deg som vil ha en billigere maskin. Denne er også høyt verdsatt av forbrukere som du kan lese mer om nedenfor. 


Kapasitet og energiforbruk

Electrolux rommer 7 kg og er energiklasset B. Den har et årlig forbruk på 504kW/h basert på 160 omganger med klesvask som skal tørkes. Maskinen er behagelig og ganske stillegående med et lydnivå på 67 dB.


SimpliCare med OptiSense

Den er sensorstyrt som gjør at den stopper når klesvasken er så tørr som du ønsker. Med denne funksjonen tørkes klesvasken jevnt og skånsomt, takket være trommelens spesielle struktur og utforming.


Delay Start

Med denne funksjonen kan du anpasse maskinen etter din dag. Bare angi tiden maskinen skal starte så tar maskinen seg av resten.


Flere tørkeprogrammer

Maskinen har flere tidsbegrensede tørkeprogram for både syntetisk stoff, bomullsprogram og antikrøll/nedkjøling.


Spesifikasjoner

Tørkekapasitet: 7 kg

Farge: Hvit

Energiklasse: B

Lydnivå: 67dB

Display: Display med ratt og trykknapp

Mål (H x B x D): 850 x 596 x 570 mm 

Vekt: 36 kg

Innvendig belysning: Nei

Selvrensende kondensator: Nei

Type: Kondenstrommel


For mer informasjon kan du gå inn på Electrolux hjemmeside.


Her kjøper du Electrolux EW2C327R1 til lavest pris i dagDette synes forbrukerne om Electrolux EW2C327R1

Som vi nevnte ovenfor vil vi på Best i test Guiden alltid vite hva forbrukerne synes om produktet vi anbefaler, det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Og det vi kan se er at forbrukerne er veldig fornøyde, spesielt med tanke på prisen! Her kan du lese noen av omtalene denne maskinen har fått:


"Stillegående, effektiv og lett å rengjøre (lofilteret). Svært fornøyd så langt."


"Enkel, bra og stillegående maskin, dog skulle jeg ønske det var et eget program for dunprodukter; slik som dynejakke, dynepute osv. For slik den er stopper den alltid før disse er tørre nok/ luftige nok, men mulig jeg ikke skjønner helt alle program. Men ellers, super!" 


"Så langt er jeg veldig fornøyd med trommelen. Den bruker mindre tid enn min gamle. Og mindre damp på vaskerommet."


"Eco-programmet sliter med å tørke klærne helt, men de kan tørkes helt på snor i løpet av ett par-tre timer. Skaptørt-programmet er min favoritt. Det bruker mer energi, men tørker alt tøy effektivt. En god tørketrommel til prisen å være :)"


"Stillegående bra maskin. På høyde med dyre maskiner"


"Helt grei tørketrommel, tørker tøyet og er rimelig stillegående. Fornøyd foreløpig."


"Stillegående, effektiv og lett å rengjøre (lofilteret). Svært fornøyd så langt."
Miele tørketrommel - best i test


Miele tørketromler har lenge vært anerkjent som en ledende aktør i bransjen og produserer maskiner som er pålitelige og av god kvalitet. Vi kårer Miele TSF763WP til best i test.


Miele TSF763WP

Det som skiller Miele fra andre merker er deres dedikasjon til å levere ekstraordinær ytelse år etter år. Før en Miele tørketrommel forlater fabrikken, gjennomgår den omfattende tester som varer i opptil 10 000 timer. Dette tilsvarer over 416 dager med kontinuerlig bruk, dag og natt. Resultatet blir en tørketrommel som er klar for enhver utfordring og denne maskinen  er ikke et unntak - den er bygd for å holde opp til 20 år.


Kapasitet og energiforbruk

Med en romslig trommel på 8 kg kan du enkelt håndtere store mengder klesvask uten å måtte dele det opp på flere omganger. Energiforbruket ligger på kun A+++ som gir et årlig forbruk på 163 kWh/år. Dette er basert på 160 tørkesykluser med standard bomullsprogram.


Varmepumpeteknologi

Miele TSF763WP bruker varmepumpeteknologi når den tørker klesvasken din. Fordelen med varmepumpeteknologi er at den bruker atskillig mindre strøm enn kondenstromler, noe som resulterer i lavere strømregninger og et mindre miljøavtrykk. Den tørker også klærne mer skånsomt som forlenger levetiden til plaggene. 


EcoSpeed

EcoSpeed er den ideelle løsningen for deg som ønsker raskere tørketider samtidig som du tar vare på miljøet. Med denne funksjonen kan du redusere en full maskin med 20 minutter.


Lavt støynivå

Hvis du er lei av maskiner som bråker vil du elske TSF763WP. Den er utformet for å være så stille som mulig med kun 66dB slik at du kan ha en samtale eller se på TV uten forstyrrelser.


Antikrøll

Noe som ofte er et problem når du tørker klesvasken i maskin er at klærne kommer ut ganske krøllete. Hvis du ikke kan ta ut klærne direkte sørger Miele for at klærne ristes innimellom for å unngå at de skal bli så krøllete. 


FragranceDos duftsystem

Med Mieles duftampuller kan du gi tøyet ditt en ekstra frisk, naturlig og behagelig duft som holder i opp til 4 uker helt uten skyllemiddel. Duftene er utviklet for Miele i Provence.


Smart tørketrommel

Via appen Miele@home kan du enkelt koble deg til trommelen og justere programvalg, startforvalg og andre opsjoner. Du kan blant annet forlenge antikrøll funksjonen med 30 minutter om du ikke har tid å ta ut tøyet og få melding, om du ønsker det, når programmet er klart.


Varselsignal

Du hører en signal når programmet er slutt så tøyet ikke ligger i trommelen for lenge. Du kan også stenge av denne funksjonen om du synes den er forstyrrende.


Perfect Dry

Det perfekte tørkeresultat er verken for fuktig eller for tørt. Den innebygde sensoren i TSF763WP registrerer når tøyet er tørt og stopper automatisk tørkeprosessen. Dette sparer tid og energi og forhindrer overdreven slitasje på klærne. 


Spesifikasjoner

Tørkekapasitet: 8 kg

Farge: Lotushvit

Energiklasse: A+++

Lydnivå: 66 dB

Display: Display med ratt og trykknapp

Mål (H x B x D): 850 x 596 x 643 mm 

Vekt: 56 kg

Innvendig belysning: Ja

Fragrance Dos: Forfriskende duft i tøyet

Type: Varmepumpetrommel


For enda mer informasjon om TSF763WP kan du klikke deg inn på Mieles hjemmeside.


Her kjøper du Miele TSF763WP til lavest pris i dagDette sier forbrukerne om Miele TSF763WP

Forbrukere som har kjøpt og brukt denne maskinen er fornøyde med den - veldig fornøyde! Her kan du lese noen av omtalene den har fått;


"Deilig stillegående, enkel betjening, mulighet for en del programmering, bl.a. å fjerne de irriterende høye pipe-lydene ved programslutt :-) Grunnen til fire stjerner og ikke fem er ved feilmeldingene, der jeg opplevede en feilkode som jeg måtte på nettet for at løse - og så betydde det kun at det bare var et filter som skulle renses..."


"Har hatt Miele vaskemaskiner gjennom flere år med stor tilfredsstillelse og nå kjøpt en tørketrommel av samme merke. Den virker perfekt og kan varmt anbefales."


"Miele holder mål. Lever opp til forventningene, meget lett display. Lett å sette seg inn i. Meget oppegående støv/lo oppsamler/filter. Topp score fra meg."


"God fornøyd med tørketrommelen, lett å sette opp og praktisk med slange for vannet."


"Kvalitet for pengene. Godt å kunne programmere vekk pipe-lydene eller skru ned lydstyrken."


"Beste tørketrommelen vi har hatt. Meget effektiv, stort tørkevolum, hurtig, stillegående, mange programmer, mulighet for å tilsette duft" 


"Godt fornøyd med maskinen så langt. Enkel å bruke, ganske stillegående og mye mindre fuktighet i rommet sammenlignet med vår forrige 4 år gamle kondenstørker. Et par ting jeg ble positivt overrasket av etter levering: * Døren kan hektes om for å åpnes motsatt vei enn standard * Mer innstilling kan endres enn antatt, eks få standard tørkeprogram til å tørke enda litt mer for å være sikker på at klærne er tørre"


Ulemper da? Disse vil vi gjerne kjenne til før vi velger hvilken maskin vi skal kjøpe. Det som noen sier er at de synes feilmeldingene kan være irriterende når det bare er lo som må renses. Men utover dette er det ikke mange klager på denne maskinen. Ved å velge Miele velger du en investering for fremtiden. Med sin utrolige holdbarhet og pålitelighet vil den tjene deg i mange år fremover.Test tørketrommel - disse produsentene er best

Akkurat som med vaskemaskiner er det samme produsent som utmerker seg. Det er jo kanskje ikke så rart med tanke på at teknikken med vasking og tørking er ganske lik på mange måter.

De produsentene som ofte får positive omtaler av både forbrukere og eksperter er Miele, Siemens og Bosch, det er få tørketromler som kan måle seg med disse produsentene. Electrolux har også blitt mye bedre de seneste årene, ifølge ekspertene.


Dette sier ekspertene i testene sine


Tørketrommel test - 2023

Tænk har nå 43 testede tørketromler i den nye testen sin. Det er veldig jevnt på toppen og du finner maskiner fra AEG, Electrolux, Miele og Bosch blant de topp 10. Best i test med 75 poeng hver er AEG TR834X85M og AEG TR844P85P. Andreplassen går til Electrolux EW9H869E9 som får 74 poeng. Tredjeplassen med 73 poeng deles av 3 Electrolux maskiner og modellene heter EW8H669D1, EW8H669D1 og EW8H769B8. Hakk i hæl med kun 1 poeng mindre finner du 3 maskiner fra Miele - TCL790 WP, TSL783 WP og TWL780 WP


Tørketrommel test - 2022

Råd & Røn har oppdatert testen sin og har nå 120 maskiner med i kampen. Det er hele 8 maskiner som får dele på gullpokalen og kåres til best i test. Bosch har fått 5 (!) av disse plassene. Best i test med 76 poeng hver er Bosch WTU8769SSN, Bosch WTU876BHSN, Bosch WTU876EASN, Bosch WTU876HASN, Bosch WTU876IHSN, Electrolux EW9H869E9, Siemens WT47UHI9DN og Siemens WT47UHI9DN


Tænk har testet 53 ulike maskiner. Tænk har ingen Bosch maskiner med i denne testen og kårer Electrolux EW9H869E9 til best i test med 75 poeng. Andreplassen går til AEG T9DEN866E som får 74 poeng. 


Tørketrommel test - 2021

Råd & Rön / Tænk: testet 84 maskiner og Electrolux EW9H869E9 fikk førsteplassen med 76 poeng. Miele TSJ663WP og Miele TWJ660WP kom på andreplass med 75 poeng hver. Tredjeplassen gikk til Bosch WTX8HKL9SN med 73 poeng.

 

Tørketrommel test - 2018

Råd & Rön har testet 30 modeller i september. Det er trangt på toppen da det finnes mange modeller på markedet. Listen toppes av  Miele TCE530WP/TCF630WP som får 72 poeng og på andreplass kommer Samsung DV90N62632W med 71 poeng. Tredjeplassen går til Miele igjen, og da med modellen TCE520 som får 70 poeng, og hakk i hæl kommer den rimeligere Bosch WTW8758LSN med 69 poeng.


Eksperter konstaterer at den nye teknikken med varmepumpe har gjort tørketromlene alt mer strømsparende. Dog skjer det ofte på bekostning av tiden. Det tar lang tid, iblant opp til 3 timer å få klesvasken tørr.

 

En annen utfordring som ekspertene påpeker i testene sine er å få en stillegående tørketrommel i og med at de har en tendens til å bråke en del. Det kan derfor være lurt å legge ned litt ekstra penger på å få en stillegående tomler til hjemmet ditt. 

Her kjøper du Bosch WTH85VS6SN til lavest pris i dag

Komplett selger Bosch WTH85VS6SN for 6495 kr. Frakten er inkludert i prisen!

6495 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Bosch WTH85VS6SN!


Her kjøper du Electrolux SimpliCare EW2C327R1 til lavest pris i dag


Her kjøper du Miele TSF763WP til lavest pris i dag

Hos Skousen betaler du bare 14999 kr for Miele TSF763WP når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

14999 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Miele TSF763WP!

Komplett selger Miele TSF763WP for 17890 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Whiteaway selger Miele TSF763WP for bare 17899 kr inkludert frakt når du klikker her!

 


Bonustips og myter


Hvordan rense en tørketrommel?

Husk å rengjøre lo-filteret ofte. Visse plagg som for eksempel håndkle og lurvete tepper avgir mye lo og tetter fort igjen filteret som fører til at energiforbruket øker.

 

Sliter tørketromling på klærne?

Det finnes en myte om at tørketromler sliter mye på klærne dine. Dette er ikke sant i og med at den største slitasjen skjer når vi bruker klærne.
Men, hvordan kommer det seg da at det er så mye lo i trommelen etter hver tørkeomgang? 


Når du heng-tørker vasken, så sitter fibrene igjen i klærne og triller av når du bruker de i stedet. Men med en trommel støver tekstilene dine av seg direkte i stedet for litt da og da. Det er derfor duker, håndklær, laken osv. støver mindre om de har vært i trommelen. Så var det med det! 


Kombinert vaskemaskin og tørketrommel

Test av vaskemaskin og tørk i ett finner du ved å klikke på linken.

 

Spare strøm

En stor energityv er gamle kjøleskap! Ta gjerne en titt på hvilket kjøleskap som er best i test, så kan du få ned strømregningen din enda mer og få litt mer penger i lommeboka!


Test strykejern

Klærne må gjerne strykes etter en runde i trommelen! Les mer om det beste strykejernet akkurat nå.

 

Om du liker oss like mye som vi liker deg

Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har SALG på en av tørketromlene her ovenfor! På den måten kan du gjøre en god handel = den beste trommelen til best pris! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg heretter
Vanlige spørsmål og svar

 • Hvor mye strøm bruker en tørketrommel?
  Det går atskillig mer strøm ved å tørke klesvasken enn å vaske den. En vanlig tørketrommel drar tre ganger så mye strøm som en vaskemaskin.Det er stor forskjell mellom ulike tørketromler, men velger du en trommel som er energiklasset A+ eller bedre har du gode forutsetninger for å spare strøm.De mest effektive tørketromler har varmepumpeteknikk som testvinneren Bosch WTU8769SSN har. Den er energiklasset A++ og har et årlig strømforbruk på 243 kWh basert på 160 omganger med klesvask som skal tørkes.
 • Hva er varmepumpeteknologi tørketrommel?
  Tørketrommel med varmepumpeteknologi er den seneste og derfor også den dyreste teknikken. Denne trommel avfukter luften på en smartere måte med en kompressor som siden resirkulerer varmen. Dette gjør at energiforbruket blir betydelig lavere enn hos en vanlig kondenstørketrommel. Du kan regne med at en tørketrommel med varmepumpe drar ca. halvparten så mye som en kondenstørketrommel.
 • Hva skal ikke i tørketrommel?
  Selv om det finnes mange skånsomme program på dagens tørketrommel kan det være lurt å unngå å tørke ull, silke, undertøy med blonder, jeans, joggesko, klær med paljetter og pyntesteiner, badetøy og treningsklær.
Anita Carlsen

Best i test: Tørketrommel

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert