blekkstråleskriver test 2023. Hos oss på Best i test Guiden kan du lese om Canon pixma ix6850 test og få svar på hvilken printer som er best i test.

Den beste blekkstråleskriveren 2024

Om du skal kjøpe en blekkstråleskriver til hjemmet eller kontoret ditt og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester og kommet fram til hvilken printer som er best akkurat nå ifølge dataekspertene. Men som vanlig her på Best i test Guiden legger vi også stor vekt på hva forbrukerne syns om produktet sin. 

 

Det vi har fått vite avslører vi på denne siden så du enkelt og greit kan se hvilken skriver som er den beste i dag. På den måten får du fort en idé om hvilken du skal kjøpe om du vil ha en driftssikker, billig, pålitelig og rask blekkstråleskriver til kontoret eller hjemmet ditt!Fordeler med en blekkstråleskriver

 • den skriver ut i farger.
 • gir bra kvalitet, til og med når du skriver ut fotografier.
 • passer deg som ikke har hastverk med å få utskriftene.
 • passer deg som ikke skriver ut så mange sider ved hvert tilfelle.
 • passer deg som skriver ut ofte, i alle fall en gang i uka. 


For seg som ikke har som hovedmål å skrive ut bilder men vil skrive ut mange utskrifter raskt, bruke skriveren som kopimaskin, scanne dokument etc anbefaler vi deg å lese vår fargelaser test og få svar på hvilken som er beste fargelaser.


Vil du heller kunne skrive ut billigere, kun svart/hvitt, mange og raske kopier anbefaler vi deg å lese om beste laserskriver her.

 

Best i test blekkstråleskriver


En klar seier når det gjelder blekkstråleskrivere akkurat nå er Canon Pixma serien. Vi har hatt flere av de tidligere modellene i denne serien som testvinnere her på Best i test Guiden men i og med at disse er utgått så stiller vi inn siktet på iX6850.


Canon Pixma iX6850 blekkskriver

Denne fotoskriveren har det du trenger for å gjøre profesjonelle utskrifter hjemme eller på kontoret. Du får utskrifter opp til A3 (!) størrelse. Selvfølgelig kan du også bruke mindre A4, A5 eller fotopapir på 10×15 cm


Trådløs tilkobling for effektiv utskrift

Wi-Fi for at du raskt skal kunne koble deg til trådløst. Ethernet, USB, Google Cloud Print og Apple AirPrint fins også om du foredrar det. Enkelt å koble til Smarttelefonen eller nettbrettet for å skrive ut direkte fra disse.


Separate blekkpatroner og god oppløsning

5 separate blekkpatroner så du ikke trenger å bytte patroner uten at det er nødvendig – spar penger og få billigere utskrifter. Se priser her! Opp til 9600 x 2400 dpi oppløsning – det blir skikkelig bra fotografier.


Papirmagasin med god plass og raske utskrifter

Papirmagasin med plass til 150 ark med vanlig papir eller 20 fotopapir. Skriver ut 14 sider per minutt i svarthvitt og 10 sider per minutt i farge.


Stillegående

Stille – Bare 44dB, så du forstyrrer verken andre eller deg selv ved tidskrevende utskrifter.


Spesifikasjoner

Størrelse(B×D×H ): 58 × 31 × 16 cm

Vekt: 8 kg.

Strømforbruk ved drift: 24 watt

Strømforbruk i standby: 2 watt

Maks. oppløsning (farger): 9600 x 2400 dpi

Overføringsteknologi: Trådløs

Blekkpalettstøtte (farger): 5-blekkfargers - cyan, magenta, gul, svart, pigmentsvart


 

PIXMA iX6850 er ikke bare en skriver, men en partner for dine utskriftsbehov, uansett om det er profesjonelle dokumenter, presentasjoner eller fargerike kreasjoner. Med denne skriveren kombinerer Canon pålitelighet og ytelse for å gi deg imponerende utskrifter, hver gang.


Les flere detaljer om printeren på Canons hjemmeside.


Her kjøper du testvinneren til best pris

Til tross for at Canon Pixma iX6850 først og fremst er utviklet for bedrifter kan du få den til en bra pris på Internett.Dette sier ekspertene og forbrukerne

Både eksperter og forbrukere synes at fotoutskriftene er imponerende bra, at skriveren er enkel å bruke, rask og har en stilig design.

 

Digitalfoto för alla mener at den er verdt hele 87 av 100 poeng og at den “…leverer skikkelig fine utskrifter. De fem blekkpatronene gir bra dybde og fin nyanse i bildene […] skriveren spytter ut bildene i rask takt og takket være innebygget wi-fi kan man skrive ut fra både datan og nettbrettet enda opp til A3+-størrelse. Designen er stilig og tidløs.”

 

Trusted Reviews og Techradar gir den 80 av 100 mulige poeng etter testen sin og mener at skriveren gir veldig god bildekvalitet, har en bra pris per utskrift og at det er praktisk å kunne skrive ut så store papirark som A3.

 

Forbrukerne lovpriser skriveren og nevner blant annet 

“Beste skriveren jeg har kjøpt hittils. Anbefaler den sterkt” 


“Det her er et produkt som kan konkurrere med mange atskillig dyrere fotoskrivere på markedet. Pålitelig, rask, prisgunstig både i underhold og innkjøp” 


“Den her skriveren har fått gode anmeldelser i fagpressen, så jeg hadde høye forventninger på denne. Disse ble dog overskredet totalt da jeg skrev ut det første bildet! Naturlige farger og høy detaljgjengivelse sammen med muligheten å skrive ut i A3+ gjør at den her skriveren er et veldig godt kjøp.” 


"Jeg er meget godt fornøyd med denne fotoskriveren, som også kan printe ut i A3 formatet. Jeg har ikke så lang erfaring med NetonNet, men har handlet tidligere og er meget tilfreds med mine kjøp. For øvrig rask forsendelse.av varene."

 

Den gjennomsnittlige poengsummen fra 530 forbrukere er hele 4,4 av 5,0 som får ses som utrolig bra. Det som forbrukerne generelt er mest fornøyd med er brukervennligheten, ytelsen, at den er rimelig i pris og den fantastiske utskriftskvaliteten.

 

Det negative med denne skriveren, som en del påpeker, er at den tar ganske mye plass på skrivebordet. Noen savner også at det ikke går an å skrive doble sider og at det ikke går å skrive ut direkte fra et USB-minne. Ellers er alle stort sett veldig fornøyde med kjøpet sitt!Rett blekkpatroner til denne skriveren

Blekkpatronene til denne skriveren heter PGI-550PGBK, CLI-551BK, CLI-551C, CLI-551M og CLI-551Y.

Du finner disse patronene hos InkClub til en lav pris her når du trenger å fylle på lageret ditt!


Disse eksperttestene har vi gransket

Når det gjelder blekkstråleskrivere har utviklingen gått framover med store steg de siste årene. De merkene som ofte utmerker seg positivt i dagens tester er Canon, HP og Epson som bytter på å stå øverst på seierspallen.

 

Her nedenfor kan du ta del av det ekspertene og forbrukerne synes i tester fra år 2013 og framover. Du finner de seneste testene lengst opp på listen.


Blekkskriver test - 2023

Tænk: oppdaterte testen med flere printere og har nå 133 blekkskrivere med. De beste er Epson EcoTank ET-8500 og Epson EcoTank ET-3170 som får 76 poeng. Andreplassen går til Epson EcoTank ET-M2170 som får 75 poeng. Tredjeplass med 74 poeng får Canon GX6050


PC Advisor: I og for seg er denne testsamlingen fra England, men de fleste printerne kan du få kjøpt i Norge. Her er listen deres på de beste skriverne år 2023, både når det gjelder laser og blekkstråleskrivere.


Blekkskriver test - 2022

Tænk: har oppdatert testen sin og har nå testet 122 blekkstråleskrivere. Best i test med 76 poeng er Epson EcoTank ET-8500. Andreplassen med 75 poeng hver får Epson EcoTank ET-M2170 og Epson EcoTank ET-3170. Canon GX6050 kommer på tredjeplass med 74 poeng.


Råd & Rön: Best i denne testen er Canon GX6050 og Canon Maxify GX5050 som begge får 76 poeng. Andreplassen går til Epson EcoTank ET-4850 og HP Smart Tank 7605 som får 74 poeng. Hakk i hæl med 73 poeng kommer Canon G4511, Canon Pixma G7050 og Epson EcoTank ET-15000.


Blekkskriver test - 2018

Råd & Rön: I magasinets oppsummering finner vi nå hele 108 testede blekkstråleskrivere og øverst på listen finner vi Epson Expression Premium XP-640/830 som får 75 poeng. Sølvet tar Epson Expression Premium XP-645/900 som får 73 poeng og tredjeplassen går til Canon og lavprisskriveren deres TS5150/TS5151 som får 70 poeng i denne testen.

 

Blekkskriver test - 2017

Tænk: Her finner vi nå 77 testede blekkstråleskrivere og best er Epson Expression Premium XP-640/830 med 75 poeng. På delt andreplass kommer Epson Expression Premium XP-645/900 med 73 poeng og på bronsjeplassen finner vi HP Envy 5540/5542/5544 som får 69 poeng.


Blekkskriver test - 2015

PC för alla: Sammenstilte tester på blekkstråleskrivere for å se hvilken eller hvilke som var beste kjøp 2015. Poengene var i gjennomsnitt høye og hele 6 av 9 skrivere fikk 8 av 10 poeng og utnevnelsen “Bra kjøp”. Vi finner bl.a. Canon Pixma MX525 og Canon Pixma MX535 blant vinnerne.

 

Blekkskriver test - 2014

DinSide: Testet 3 Alt-i-ett-skrivere fra de store aktørene på markedet; Epson, HP og Canon og her var det Canon som kom best ut med sin Pixma MG6550. Skriveren fikk terningkast 5 og anmeldelsen lyder; “Brukervennlig, rimelig, meget god utskriftskvalitet på alle typer medier, god nettsky-integrasjon, NFC-støtte, støtter flere minnekort enn de to andre, rask til det meste.”

 

DigitalFoto för alla: Testet blekkstråleskrivere og utnevnte Canon Pixma MG7550 som testvinner. Den fikk 8,8 av 10 poeng og anmeldelsen; “Ikke den aller beste bildekvaliteten, men det er veldig nære. Enkel, driftssikker og veldig brukervennlig. Canon er klassens beste skriver!”

 

PC för alla: Testet fire multifunksjonsskrivere under 2 500 kroner og utnevnte deretter Epson Workforce Pro WF-5420DF til best i test med poengsummen 8 av 10. På andreplass, med bare ett poeng mindre, kom HP Officejet Pro 8620, som fikk anmeldelsen “Billigst driftskostnad og utskriftene holder høy kvalitet.”

 

DigitalFoto för alla: Stilte 6 blekkstråleskrivere opp mot hverandre og vinneren med 8,6 poeng ble HP Photosmart 7520. På andreplass med bare 0,1 poeng mindre, kom Canon Pixma MG7150. Magasinet var imponert over hvor mye man får for pengene idag og at kvaliteten var veldig høy.

 

PC för alla: Tester Epson Workforce Pro WP-4535 DWF og skriver; “En mangefunksjonell blekkstråleskriver som utfordrer laser både i raskhet og kostnadsmessig.” De utrolig lave driftskostnadene gir sluttbedømmingen 9 av 10. beste blekkstråleskriver best i test guiden,les test skrivere på denne siden - få svar på blekkskrivere best i test


~ Kvalitetsutskrifter med den beste blekkstråleskriveren ~Tips 1! Har du det beste speilreflekskameraet kan du skrive ut fotografiene dine selv med denne skriveren. Ellers kan du sende inn bildene dine til fotofremkalling eller samle de beste fotografiene dine i den beste fotoboken!

 

Tips 2! Les gjerne våre tester på smarttelefoner og tester på nettbrett i og med at du også kan bruke disse for å ta bra bilder og skrive ut med denne blekkstråleskriveren. 

 

Et tips 3! Du som går med i Facebook-gruppen vår får et lite hint så fort det er Tilbud på denne blekkstråleskriveren. Det betyr at du får den beste skriveren til best pris! Klikk på Liker så holder vi øynene oppe for deg!


Vanlige spørsmål og svar

 • Hva er forskjellen på laserskriver og blekkskriver?
  Laserskrivere bruker laser og toner for rask og kostnadseffektiv utskrift av tekst, mens blekkskrivere sprøyter blekk direkte for høykvalitets fargeutskrifter og bilder.
 • Hvordan fungerer en blekkskriver?
  En blekkskriver fungerer ved å sprøyte mikroskopiske blekkdråper direkte på papiret gjennom små dyser. Blekket blir nøyaktig plassert for å danne tekst eller bilde, og kvaliteten av utskriften avhenger av presisjonen til dysearrangementet og kvaliteten på blekket. Blekkskrivere er ideelle for høykvalitets fargeutskrifter, inkludert fotografier, og er ofte valgt for hjemme- eller kontorbruk.
 • Hva er en multifunksjonsskriver?
  En multifunksjonsskriver, også kjent som alt-i-ett-skriver, kombinerer flere funksjoner i én enhet, inkludert utskrift, kopiering og skanning. Den gir brukere praktisk tilgang til ulike dokumentbehandlingsfunksjoner i en kompakt enhet, som ofte også inkluderer faxmuligheter.Christopher Holmerin

Best i test: Blekkstråleskrivere

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.

Testen ble sist oppdatert