beste blekkstråleskriver best i test guiden

Den beste blekkstråleskriveren 2023

Om du skal kjøpe en blekkstråleskriver til hjemmet eller kontoret ditt og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! Vi har lest alle aktuelle tester og kommet fram til hvilken printer som er best akkurat nå ifølge dataekspertene. Men som vanlig her på Best i test Guiden legger vi også stor vekt på hva forbrukerne syns om produktet sin. 

 

Det vi har fått vite avslører vi på denne siden så du enkelt og greit kan se hvilken skriver som er den beste i dag. På den måten får du fort en idé om hvilken du skal kjøpe om du vil ha en driftssikker, billig, pålitelig og rask blekkstråleskriver til kontoret eller hjemmet ditt.

 

Fordeler med en blekkstråleskriver

 • den skriver ut i farger.
 • gir bra kvalitet, til og med når du skriver ut fotografier.
 • passer deg som ikke har hastverk med å få utskriftene.
 • passer deg som ikke skriver ut så mange sider ved hvert tilfelle.
 • passer deg som skriver ut ofte, i alle fall en gang i uka. 

 

Best i test blekkstråleskriver

En klar seier når det gjelder blekkstråleskrivere akkurat nå er Canon Pixma serien.

Den beste blekkstråleskriveren – Canon Pixma iX6850 

(klikk på skriveren for mer informasjon)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023

Prisjakt Canon Pixma iX6850
i samarbeid med Prisjakt
Vis færre priser Vis flere priser


Vi har hatt flere av de tidligere modellene i denne serien som testvinnere her på Best i test Guiden men i og med at disse er utgått så stiller vi inn siktet på iX6850.

 

Denne fotoskriveren har det du trenger for å gjøre profesjonelle utskrifter hjemme eller på kontoret:

 

 • Utskrifter opp til A3 (!) størrelse. Selvfølgelig kan du også bruke mindre A4, A5 eller fotopapir på 10×15 cm
 • Wi-Fi for at du raskt skal kunne koble deg til trådløst. Ethernet, USB, Google Cloud Print og Apple AirPrint fins også om du foredrar det.
 • Enkelt å koble til Smarttelefonen eller nettbrettet for å skrive ut direkte fra disse.
 • 5 separate blekkpatroner så du ikke trenger å bytte patroner uten at det er nødvendig – spar penger og få billigere utskrifter. Se priser her!  
 • Opp til 9600 x 2400 dpi oppløsning – det blir skikkelig bra fotografier.
 • Papirmagasin med plass til 150 ark med vanlig papir eller 20 fotopapir.
 • Skriver ut 14 sider per minutt i svarthvitt og 10 sider per minutt i farge.
 • Stille – Bare 44dB, så du forstyrrer verken andre eller deg selv ved tidskrevende utskrifter.
 • Størrelsen på skriveren er 58×31×16 cm og veier 8 kg.

 

Dette sier ekspertene og forbrukerne

Både eksperter og forbrukere synes at fotoutskriftene er imponerende bra, at skriveren er enkel å bruke, rask og har en stilig design.

 

Digitalfoto för alla mener at den er verdt hele 87 av 100 poeng og at den “…leverer skikkelig fine utskrifter. De fem blekkpatronene gir bra dybde og fin nyanse i bildene […] skriveren spytter ut bildene i rask takt og takket være innebygget wi-fi kan man skrive ut fra både datan og nettbrettet enda opp til A3+-størrelse. Designen er stilig og tidløs.”

 

Trusted Reviews og Techradar gir den 80 av 100 mulige poeng etter testen sin og mener at skriveren gir veldig god bildekvalitet, har en bra pris per utskrift og at det er praktisk å kunne skrive ut så store papirark som A3.

 

Forbrukerne lovpriser skriveren og nevner blant annet; “Beste skriveren jeg har kjøpt hittils. Anbefaler den sterkt”, “Det her er et produkt som kan konkurrere med mange atskillig dyrere fotoskrivere på markedet. Pålitelig, rask, prisgunstig både i underhold og innkjøp”, “Den her skriveren har fått gode anmeldelser i fagpressen, så jeg hadde høye forventninger på denne. Disse ble dog overskredet totalt da jeg skrev ut det første bildet! Naturlige farger og høy detaljgjengivelse sammen med muligheten å skrive ut i A3+ gjør at den her skriveren er et veldig godt kjøp.” 

 

Den gjennomsnittlige poengsummen fra 530 forbrukere er hele 4,4 av 5,0 som får ses som utrolig bra. Det som forbrukerne generelt er mest fornøyd med er brukervennligheten, ytelsen, at den er rimelig i pris og den fantastiske utskriftskvaliteten.

 

Det negative med denne skriveren, som en del påpeker, er at den tar ganske mye plass på skrivebordet. Noen savner også at det ikke går an å skrive doble sider og at det ikke går å skrive ut direkte fra et USB-minne. Ellers er alle stort sett veldig fornøyde med kjøpet sitt!

 

Les flere detaljer om printeren på Canons hjemmeside.

 

Her kjøper du testvinneren til best pris

Til tross for at Canon Pixma iX6850 først og fremst er utviklet for bedrifter kan du få den til en bra pris på Internett.

Rett blekkpatroner til denne skriveren

Blekkpatronene til denne skriveren heter PGI-550PGBK, CLI-551BK, CLI-551C, CLI-551M og CLI-551Y.

Du finner disse patronene hos InkClub til en lav pris her når du trenger å fylle på lageret ditt!
Disse eksperttestene har vi gransket

Når det gjelder blekkstråleskrivere har utviklingen gått framover med store steg de siste årene. De merkene som ofte utmerker seg positivt i dagens tester er Canon, HP og Epson som bytter på å stå øverst på seierspallen.

 

Her nedenfor kan du ta del av det ekspertene og forbrukerne synes i tester fra år 2013 og framover. Du finner de seneste testene lengst opp på listen.


Tænk, november 2022: har oppdatert testen sin og har nå testet 122 blekkstråleskrivere. Best i test med 76 poeng er Epson EcoTank ET-8500. Andreplassen med 75 poeng hver får Epson EcoTank ET-M2170 og Epson EcoTank ET-3170. Canon GX6050 kommer på tredjeplass med 74 poeng.


Råd & Rön, november 2022: Best i denne testen er Canon GX6050 og Canon Maxify GX5050 som begge får 76 poeng. Andreplassen går til Epson EcoTank ET-4850 og HP Smart Tank 7605 som får 74 poeng. Hakk i hæl med 73 poeng kommer Canon G4511, Canon Pixma G7050 og Epson EcoTank ET-15000.


Råd & Rön, februar 2018: I magasinets oppsummering finner vi nå hele 108 testede blekkstråleskrivere og øverst på listen finner vi Epson Expression Premium XP-640/830 som får 75 poeng. Sølvet tar Epson Expression Premium XP-645/900 som får 73 poeng og tredjeplassen går til Canon og lavprisskriveren deres TS5150/TS5151 som får 70 poeng i denne testen.

 

Tænk, desember 2017: Her finner vi nå 77 testede blekkstråleskrivere og best er Epson Expression Premium XP-640/830 med 75 poeng. På delt andreplass kommer Epson Expression Premium XP-645/900 med 73 poeng og på bronsjeplassen finner vi HP Envy 5540/5542/5544 som får 69 poeng.

 

PC Advisor, mars 2017: I og for seg er denne testsamlingen fra England, men de fleste printerne kan du få kjøpt i Norge. Her er listen deres på de beste skriverne år 2017, både når det gjelder laser og blekkstråleskrivere.


PC Advisor, januar 2016: Denne testen er fra England, men de fleste skriverne går å få kjøpt i Norge også. Her er listen på de 14 beste skriverne i 2016, både når det gjelder laser- og blekkstråleskrivere.

 

PC för alla, mai 2015: Sammenstilte tester på blekkstråleskrivere for å se hvilken eller hvilke som var beste kjøp 2015. Poengene var i gjennomsnitt høye og hele 6 av 9 skrivere fikk 8 av 10 poeng og utnevnelsen “Bra kjøp”. Vi finner bl.a. Canon Pixma MX525 og Canon Pixma MX535 blant vinnerne.

 

DinSide, desember 2014: Testet 3 Alt-i-ett-skrivere fra de store aktørene på markedet; Epson, HP og Canon og her var det Canon som kom best ut med sin Pixma MG6550. Skriveren fikk terningkast 5 og anmeldelsen lyder; “Brukervennlig, rimelig, meget god utskriftskvalitet på alle typer medier, god nettsky-integrasjon, NFC-støtte, støtter flere minnekort enn de to andre, rask til det meste.”

 

DigitalFoto för alla, desember 2014: Testet blekkstråleskrivere og utnevnte Canon Pixma MG7550 som testvinner. Den fikk 8,8 av 10 poeng og anmeldelsen; “Ikke den aller beste bildekvaliteten, men det er veldig nære. Enkel, driftssikker og veldig brukervennlig. Canon er klassens beste skriver!”

 

PC för alla, høsten 2014: Testet fire multifunksjonsskrivere under 2 500 kroner og utnevnte deretter Epson Workforce Pro WF-5420DF til best i test med poengsummen 8 av 10. På andreplass, med bare ett poeng mindre, kom HP Officejet Pro 8620, som fikk anmeldelsen “Billigst driftskostnad og utskriftene holder høy kvalitet.”

 

DigitalFoto för alla, februar 2014: Stilte 6 blekkstråleskrivere opp mot hverandre og vinneren med 8,6 poeng ble HP Photosmart 7520. På andreplass med bare 0,1 poeng mindre, kom Canon Pixma MG7150. Magasinet var imponert over hvor mye man får for pengene idag og at kvaliteten var veldig høy.

 

PC för alla, vinteren 2014: Tester Epson Workforce Pro WP-4535 DWF og skriver; “En mangefunksjonell blekkstråleskriver som utfordrer laser både i raskhet og kostnadsmessig.” De utrolig lave driftskostnadene gir sluttbedømmingen 9 av 10. 
beste blekkstråleskriver best i test guiden


~ Kvalitetsutskrifter med den beste blekkstråleskriveren ~
Har du det beste speilreflekskameraet kan du skrive ut fotografiene dine selv med denne skriveren. Ellers kan du sende inn bildene dine til fotofremkalling eller samle de beste fotografiene dine i den beste fotoboken!

 

Les gjerne våre tester på smarttelefoner og tester på nettbrett i og med at du også kan bruke disse for å ta bra bilder og skrive ut med denne blekkstråleskriveren. 

 

Et tips! Du som går med i Facebook-gruppen vår får et lite hint så fort det er Tilbud på denne blekkstråleskriveren. Det betyr at du får den beste skriveren til best pris! Klikk på Liker så holder vi øynene oppe for deg!


Låne penger

For deg som trenger ekstra penger til kjøpet ditt har vi en side med lån med lav rente.Best i test Guidens tester på Skriver og Skanner
Christopher Holmerin

Best i test: Blekkstråleskrivere

Christopher - VD på Bäst i test Guiden siden år 2018. Christopher er utdannet siviløkonom og systemviter med over 20 års erfaring innen medier, markedsføring og kommunikasjon. Christopher har hatt ansvar for flere svenske og internasjonale websider innen blant annet nyheter til Hem & Trädgård, innredning, båtliv med flere andre interesseområder. I tillegg til dette har Christopher også arbeidet som universitetslærer. 


Spesialinteressene som Christopher gransker og skriver om på Bäst i Test Guiden er innen Økonomi, Smarte Hjem, Trening, Hus & Hage og Data & IT.


Testen ble publisert 2019-05-09 og sist oppdatert