bluetooth høyttaler test 2023,trådløs høyttaler test,

Trådløs høyttaler test 2024 - frihet er å nyte god musikk overalt

Om du skal kjøpe deg en trådløs høyttaler og vil vite hvilken som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om høyttalerne sine, det er jo tross alt de som vet best hvordan disse fungerer i hverdagen.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige feilkjøp og få den beste trådløse høyttaleren til best pris direkte!

 

Trådløs høyttaler best i test

 

Dette er en trådløs høyttaler

Kjært barn har mange navn og trådløse høyttalere er ikke et unntak, de kalles blant annet for mobilhøyttalere, bluetooth høyttalere, wi-fi høyttalere, multiroom høyttalere, portable høyttalere, minihøyttalere, hyttehøyttalere, bordhøyttalere etc. Vi har valgt å kalle dem for trådløse høyttalere som samlingsnavn for denne kategorien.


Om du er usikker på hva som er forskjellen mellom multiroom-høyttalere og trådløse høyttalere er får du en kort forklaring her:

  • Trådløse høyttalere er et samlingsnavn vi bruker på de høyttalerne du enkelt flytter med deg, en høyttaler du f.eks. kan ta med deg til stranda, på hytta, ved bassenget, på reisa og lignende.
  • Multiroom-høyttaler er et høyttaler-system som gjør at du kan høre på musikk i flere rom samtidig. Du kan bestemme om du vil spille samme musikk på alle høyttalerne eller om du vil spille ulik musikk, som selvfølgelig er bra om det er flere i husholdet. Om det er Multiroom-høyttalere du leter etter finner du det på denne siden.


Derfor skal du ha bluetooth høyttalere

Mulighetene som åpnes med en trådløs høyttaler er mange. Å alltid kunne spille musikk hvor du enn er skaper en frihetsfølelse. Ta med høyttaleren på stranda, hytta, til middagsbordet eller ved bassenget for å skape en herlig stemning.

 

Vi stiller følgende 5 krav på testvinneren

  1. God lydkvalitet og bra pris - Du skal ha den beste lyden til best pris!
  2. Enkel og stilig design - Høyttaleren skal ikke være stor og klumpete men lett å kunne ta med. 
  3. Enkel å bruke - Det kan være veldig frustrerende med ny og komplisert teknikk, derfor er brukervennligheten viktig så det skal bli så lett som mulig for deg å komme i gang.
  4. Smartphone kompatibel - De fleste av oss bruker mobilen daglig for å høre på musikk, så dette er et krav.
  5. Testvinner og verdsatt av forbrukere  - Selvfølgelig


Beste trådløse / bluetooth høyttaler 2024


Etter å ha lest ekspert-tester og viktigst av alt funnet ut hva forbrukerne synes har vi en vinner! Den beste trådløse høyttaleren er Ultimate Ears Wonderboom 2.


Ultimate Ears Wonderboom 2 har en klar og balansert lyd med dyp bass. Til tross for at den er så liten kommer det stor 360-graders lyd ut av denne høyttaleren. Den har Outdoor Boost, som gir enda høyere lyd for utendørsbruk. 


Det som gjør Ultimate Ears Wonderboom 2 til en så bra følgesvenn er at den er robust og kompakt. Den har en IP67-sertifisering som gjør at den er støv- og vanntett. Den klarer å være en meter under vann i 30 minutter uten å bli ødelagt, men det er ganske usannsynlig at den er så lenge under vann - den flyter nemlig. 


Høyttaleren tilkobles via Bluetooth som betyr at du slipper ledninger. Dette kan dog ses som litt dumt i og med at ikke alle har god erfaring av bluetooth, grunnen til dette er at tilkoblingen blir avbrutt om man går for langt bort fra høyttaleren. Med Ultimate Ears Wonderboom 2  kan du dog gå hele 32 meter ifra høyttaleren uten at det bryter. 


Spilletiden for testvinneren er 13 timer ved normale volumnivå og mikro USB-laderen sørger for rask og enkel opplading.


Om du ønsker enda bedre lyd kan du parre sammen to Ultimate Ears Wonderboom for enda bedre opplevelse til festen eller om du vil se på film på Laptopen din.


Les gjerne mer om denne høyttaleren på Ultimate Ears hjemmeside.


 

Her kjøper du den beste bluetooth høyttaleren til best prisVanntett trådløs høyttaler - dette sier forbrukerne

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som har den beste og viktigste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av omtalene Ultimate Ears Wonderboom 2 har fått;


"God lyd, genial outdoor boost. Pluss for vanntetthet. " - Mathiasssk


"Datteren min er megafornøyd med presangen. Bra lyd og batteri som varer. " - FrodeLH


"God høyttaler er blitt enda bedre i denne nye versjonen.
+ Kompakt design og mye lyd for pengene.
+ Vanntett
+ Meget god batteritid
+ Kan kobles sammen med flere høyttalere (Wonderbooms)
+ Egen utendørs modi

Ingen minuser med denne kraftkaren." - GeirF


"Er helt vanntett, så super og ha med seg på tur uten og være redd for skade på den! Mangler en ekstra bass boss, syns jeg. " - ReKa77


"Veldig bra kjøp kanonlyd, stilig design. Og prisverd" - Klingan Osckar 75


"Dette er en så allsidig høyttaler som du kan ta med deg overalt. Jeg ble overrasket over at den er vanntett og støvsikker, noe som gjør den til den ideelle høyttaleren å ta med seg til stranden. Til tross for den lille størrelsen beholder den lydkvaliteten - den har en dyp bass som virkelig fyller et rom." - John Lewis

 

Ulemper med denne høyttaleren da?  Disse vil vi jo gjerne kjenne til før vi bestemmer oss for å handle, og det som noen skriver er at bassen ikke er så dyp som de skulle ønske og at det er litt for høy diskant når man spiller veldig høyt. Det er også noen som savner en app til den så man kan se hvor mye batteritid det er igjen. Både eksperter og forbrukere påpeker at de skulle ville ha USB-C ladning i stedet for Micro USB og det er også flere som savner symboler som viser hva respektive knapper gjør.beste bluetooth høyttaler,test trådløs høyttaler


 ~ Nyt sommerkvelden med den beste du vet og favorittmusikken din ~Slik utførte vi denne testen

For å finne den beste bluetooth høyttaleren har vi først undersøkt hva forbrukerne er mest interesserte av. Det står mellom å finne en høyttaler som passer best å ha med ut på stranden og lignende - eller den beste kraftigere trådløse høyttaleren. Vi har valgt å fokusere på den som er best å ha med seg ut på utflukten. 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester for å se hva de anbefaler og hva de ulike høyttalerne scorer bra på. Og når vi har fått svar på hva ekspertene anbefaler har vi lest forbrukeromtalene til testvinnerne for å finne den som forbrukerne er mest fornøyde med og hvilke som har minst reklamasjon.


Dette sier ekspertene om testvinneren

Lyd og Bilde: har testet Wonderboom 2 og er veldig positive. De konkluderer det hele med; "Vi roste allerede den foregående modellen opp i skyene, og nå viser det seg at Ultimate Ears Wonderboom 2 er enda bedre! Til å være en såpass liten og sjarmerende høyttaler har den overraskende lang batteritid og bra volum- og bassressurser. Den er veldig enkel å bruke, praktisk å ha med seg, og er helt motstandsdyktig mot støv og vann. Og alt dette til en overkommelig pris. Dette er et utmerket valg for stranden eller i skibakken." 


TEK: har testet Wonderboom 2 og begynner det hele med; "Den beste minihøyttaleren har blitt enda bedre." De gir den 9/10 poeng og liker blant annet den engasjerende lyden med god bass, at den spiller høyt i forhold til størrelsen, at den har god batteritid, at den er vann og støvsikker, den 360 graders lyden, lett å parre med tilsvarende høyttaler, utendørsknappen fungerte bedre enn forventet og den fine designen.
De liker ikke at den er dyrere en forgjengeren, at den ikke har USB-C lading, for skarp diskant ved høy lyd og at lydprofilen ikke passer all musikk.


Smartson: har fått 200 testpiloter til å prøve Ultimate Ears Wonderboom 2 og 97% av testpilotene anbefaler disse. Mange skriver at den lager en god og klar lyd, men visse synes at bassen kunne vært litt bedre. De liker at den er vanntett og støtsikker


WhatHiFi: gir Wonderboom 2 full pott med 5/5 stjerner. De liker bassen, den lange batteritiden og den nye Outdoor-boost funksjonen. Når det gjelder disse høyttalerne tar de opp at du ikke kan bruke Alexa eller Google Assistant. 


WIRED skriver; "Ultimate Ears Wonderboom 2 er en WIRED Gear of the Year-vinner i og med at det er den beste basseng-kompanjongen du kan ha. Denne lille ballen av lykke er mer enn bare vanntett, den flyter og pumper ut potent lyd i 360° mens den gjør det. UE sier at den er fall-testet opp til 1,5 meter men man kan med sikkerhet kaste den som en ball til en kompis, skulle man miste den er det bare å vaske av den etterpå."

 

trustedreviews.com oppsummerer anmeldelsen sin med; "Wonderboom er en av de beste høyttalerne du kan få for under 100£(ca 1200 kroner)".

 

techradar.com skriver; "UE Wonderboom er en av de beste vanntette bluetooth høyttalerne du kan kjøpe. Den er helt vanntett, tilbyr et 360° lydbilde og har en rekkevidde på 30 meter. Wonderboomen gjør så mye rett at det er vanskelig å finne ulemper med den"

 

Magasinet M3 skriver; "Lyden i Wonderboomen er utmerket". De testet også høyttalere fra Bose, JBL og Philips SB300. Ultimate Ear  Wonderboom fikk 7/10 poeng og lovordene; "Om lydkvaliteten hadde vært det eneste kriteriet i denne testen hadde Wonderboom vunnet."

 

iMore.com skriver; "Den må være liten men den er fantastisk".Tips 1: Nå når du vet hvilken som er den beste trådløse høyttaleren vil du kanskje lese om den beste Smarttelefonen, så du kan strømme favorittmusikken fra den beste mobilen!


Om det er et Multiroomsystem du vil ha kan du lese om de beste multiroomhøyttalerne her! 

 

Tips 2: Pass på å gå med i Facebook-gruppen vår så får du et lite vink når det er Tilbud på denne trådløse høyttaleren. Det betyr at du får den beste høyttaleren til best pris! Klikk på Liker så holder vi øyene oppe for deg.Philip Andrén

Best i test: Trådløs høyttaler

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert

Les også: