terrassevasker - verandavasker - beste terrassevasker

Terrassevasker test 2021

Om du skal vaske terrassen eller den steinsatte uteplassen din og vil vite hvilken terrassevasker som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om de ulike terrassevaskerne som finnes på markedet idag.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dyre feilkjøp og få den beste terrassevaskeren til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste terrassevaskeren NÅ!


Jeg vil ha en høyttrykkspyler med terrassevasker - vis meg den NÅ!


Derfor skal du ha en terrassevasker

Når vårsolen titter frem avslører den alt høsten og vinteren har medført. Sot, støv, alger og annet skitt dekker terrassen som ikke er presentabel for middagsgjestene. Heldigvis finnes det en smart løsning. 


Terrassevaskeren monteres enkelt på høytrykksspyleren din og forvandler hardt arbeid til en enkel og morsom jobb. Mange eksperter prater om fordelene med en terrassevasker og du kan blandt annet lese hva magasinet Gjør det selv skriver.


Om du allerede eier en høyttrykksspyler og lurer på hvorfor ikke den fungerer like bra er svaret at terrassevaskeren er mer skånsom mot terrassen/uteplassen. På høyttrykksspyleren er strålen såpass hard at den risikerer å ødelegge materialet du vasker. 


Men med terrassevaskeren kan du skånsomt og lett få bort skitt og samtidig er den mer effektiv enn bare høyttrykksspyleren i og med at den dekker større yter. Les mer om vinneren nedenfor.

Terrassevasker best i test 2021

Etter å ha lest hva ekspertene synes og forbrukernes anmeldelser står det mellom to produsenter: Nilfisk og Kärcher. Vi har Kärcher som testvinner av høytrykksspylere men når det gjelder terassevaskere presterer Nilfisk enda litt bedre. Med deres Patio Power blir alger og skitt en enkel kamp og det aller beste - den er rimelig i pris! 


nilfisk terrassevasker - terrassevasker - verandavasker - beste terrassevaskeren

Beste terrassevasker akkurat nå - Nilfisk Power Patio

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen!)Liker 1

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Nilfisk Power Patio


Med Nilfisk Power Patio får du en effektiv rengjøring av terrassen og verandaen din og den kan også brukes på blant annet husveggen. Den har kun én knapp, er veldig brukervennlig og har et makstrykk på 160 bar som gjør at rengjøringen går lett.


Det som gjør Power Patio så effektiv er børsten. Den dekker et stort område som raskt rengjør store deler av terrassen. Med den blå vekselknappen velger du enkelt hvor sterkt trykk du vil ha. 


For mer skjøre overflater kan du justere til et mykere trykk så du ikke skader materialet. Den fungerer utmerket til både stein og tre hvor den fjerner skitt, sot, alger og mose uten problem. Om ikke smussen forsvinner kan du øke trykket. Sitter det skikkelig hardt får du med et grovere munnstykke som "slår" bort skitten.


Her kan du se en video av Nilfisk Power Patio og hvordan den får bort urenheter uten anstrengelse. 


Å koble terrassevaskeren til høytrykksspyleren din er enkelt. Den knipses på håndtaket og så er det bare å sette igang. En fordel med Nilfisk Power Patio er at den fungerer sammen med høytrykksspylerne til både Stihl og Husqvarna. Det finnes også adaptere som gjør at den går å koble til andre merker også som blandt annet KärcherDette sier ekspertene om terrassevaskeren

Aftonbladet: testet 11 terrassevaskere og utnevnte Nilfisk Power Patio til best i test. Den fikk førsteplassen takket være at den leverer samme gode resultat som premiummerket Kärcher men til en mye bedre pris. De likte også at den ikke var så tung eller føltes plastete.


Så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden nøyer vi oss ikke bare med hva ekspertene synes, vi vil vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer best i hverdagen. Her kan du se noen av omtalene Nilfisk Power Patio har fått;


"Fungerer meget bra, også for å fjerne mose fra betongheller. Ikke behov for rengjøringsmidler."


"Fantastisk bra. Det beste jeg har kjøpt." 


"Gjør det den skal. Rent! Perfekt at man kan stille inn styrken direkte på munnstykket så man ikke skader tredekket om man har en kraftigere høytrykk. Jeg synes dog prisen kunne vært lavere med tanke på at det er en relativt enkel plastbit. Pluss for at man får med to munnstykker også. Det ene for å "slå" bort grovere skitt" 


"Utmerket"


"Utmerket resultat, gulvet ble som nytt."


"Skikkelig effektiv, kjøptes for å gjøre rent tredekket og trapper. Bruker med Alcro terrassevask med toppresultat. Har brukt en eldre Kärcher tidligere. Denne var mer effektiv og samtidig snillere. Kjørte med adapteren med laveste trykk."


"Ganske mye penger for en plastdings med en roterende børste i. Men den fungerer utmerket og gjør jobben sin."


"Fungerer veldig bra og gjør det den skal. Drar av 1 stjerne for at den ikke vasker verandaen selv." 


Her kjøper du terrassevaskeren til best pris


Coolshop selger Nilfisk Power Patio for bare 585 kr inkludert frakt når du klikker her!

585 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Nilfisk Power Patio!

terrassevasker - beste terrassevaskeren


- Med den beste terrassevaskeren er det enkelt å holde uteplassen ren og fin -


Tips 1: Om du er på utkikk etter den beste høyttrykksspyleren kan du lese om det her!


Tips 2: For den fineste plenen med minst mulig jobb har vi kåret den beste robotgressklipperen! Og vil du forenkle hverdagen enda mer kan du lese om det beste selvvanningssystemet!


Og du?! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!Anita Carlsen

Best i test: Terrassevasker

Testen ble publisert og sist oppdatert