terrassevasker - verandavasker - beste terrassevasker

Terrassevasker test 2024 - rask og enkel rengjøring av uteplassen din

Om du skal vaske terrassen eller den steinsatte uteplassen din og vil vite hvilken terrassevasker som er best i test akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hva vanlige forbrukere synes om de ulike terrassevaskerne som finnes på markedet i dag.


Alt dette er oppsummert på denne siden så du skal slippe dyre feilkjøp og få den beste terrassevaskeren til best pris direkte!


Beste terrassevaskerenDerfor skal du ha en terrassevasker

Når vårsolen titter frem avslører den alt høsten og vinteren har medført. Sot, støv, alger og annet skitt dekker terrassen som ikke er presentabel for middagsgjestene. Heldigvis finnes det en smart løsning. 


Terrassevaskeren monteres enkelt på høytrykksspyleren din og forvandler hardt arbeid til en enkel og morsom jobb. Mange eksperter prater om fordelene med en terrassevasker og du kan blant annet lese hva magasinet Gjør det selv skriver.


Om du allerede eier en høyttrykksspyler og lurer på hvorfor ikke den fungerer like bra er svaret at terrassevaskeren er mer skånsom mot terrassen/uteplassen. På høyttrykksspyleren er strålen såpass hard at den risikerer å ødelegge materialet du vasker. 


Men med terrassevaskeren kan du skånsomt og lett få bort skitt og samtidig er den mer effektiv enn bare høyttrykksspyleren i og med at den dekker større yter. Les mer om vinneren nedenfor.
Terrassevasker best i test 2024


Nilfisk Power Patio

Etter å ha lest hva ekspertene synes og forbrukernes anmeldelser står det mellom to produsenter: Nilfisk og Kärcher. Vi har Kärcher som beste høytrykksspyler men når det gjelder terassevaskere presterer Nilfisk enda litt bedre. Med deres Patio Power blir alger og skitt en enkel kamp og det aller beste - den er rimelig i pris!


Effektiv rengjøring enkelt

Med Nilfisk Power Patio får du en effektiv rengjøring av terrassen og verandaen din og den kan også brukes på blant annet husveggen. Den har kun én knapp, er veldig brukervennlig og har et makstrykk på 160 bar som gjør at rengjøringen går lett.


Børsten dekker et stort område

Det som gjør Power Patio så effektiv er børsten. Den dekker et stort område som raskt rengjør store deler av terrassen. Med den blå vekselknappen velger du enkelt hvor sterkt trykk du vil ha. 


Fjerner skitt uten problem

For mer skjøre overflater kan du justere til et mykere trykk så du ikke skader materialet. Den fungerer utmerket til både stein og tre hvor den fjerner skitt, sot, alger og mose uten problem. Om ikke smussen forsvinner kan du øke trykket. Sitter det skikkelig hardt får du med et grovere munnstykke som "slår" bort skitten.


Koble terrassevaskeren til høyttrykkspyleren

Å koble terrassevaskeren til høytrykksspyleren din er enkelt. Den knipses på håndtaket og så er det bare å sette i gang. En fordel med Nilfisk Power Patio er at den fungerer sammen med høytrykksspylerne til både Stihl og Husqvarna. Det finnes også adaptere som gjør at den går å koble til andre merker også som blant annet Kärcher


Fordelene med Nilfisk Power Patio

  • Effektiv rengjøring: Nilfisk Patio Cleaner gjør jobben raskere og mer effektivt enn for eksempel rengjøring med bare en slange. Den hjelper deg fjerne skitt og smuss grundigere takket være høytrykkspyleren.
  • Enklere arbeidsstilling: Å bruke Nilfisk Patio Cleaner sparer deg for ryggen og knærne siden du slipper å bøye deg og gnu for hånd.
  • Justerbart trykk: De fleste Nilfisk Patio Cleaner-modeller lar deg justere trykket slik at du kan tilpasse rengjøringen til ulike overflater. Dette forhindrer skade på for eksempel delikate fliser.
  • Tidssparende: Du blir ferdig med rengjøringen fortere enn ved manuell rengjøring.
  • Enkel å bruke: Nilfisk Patio Cleaner er generelt enkel å koble til høytrykkspyleren din og krever minimal opplæring.
  • Fjerner flere typer smuss: Den kan fjerne mose, alger, smuss, skitt og flekker fra terrassen, innkjørselen, uteplassen og lignende.


Her kan du se en video av Nilfisk Power Patio og hvordan den får bort urenheter uten anstrengelse.


Her kjøper du Nilfisk Power Patio til lavest pris i dag

Dette sier ekspertene om terrassevaskeren

Aftonbladet: testet 11 terrassevaskere og kåret Nilfisk Power Patio til best i test. Den fikk førsteplassen takket være at den leverer samme gode resultat som Premium merket Kärcher men til en mye bedre pris. De likte også at den ikke var så tung eller føltes plastete.


Nilfisk terrassevasker - så sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden nøyer vi oss ikke bare med hva ekspertene synes, vi vil vite hva vanlige forbrukere som allerede har kjøpt produktet vi anbefaler synes om det. Det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer best i hverdagen. Her kan du se noen av omtalene Nilfisk Power Patio har fått;


"Fungerer meget bra, også for å fjerne mose fra betongheller. Ikke behov for rengjøringsmidler."


"Fantastisk bra. Det beste jeg har kjøpt." 


"Gjør det den skal. Rent! Perfekt at man kan stille inn styrken direkte på munnstykket så man ikke skader tredekket om man har en kraftigere høytrykk. Jeg synes dog prisen kunne vært lavere med tanke på at det er en relativt enkel plastbit. Pluss for at man får med to munnstykker også. Det ene for å "slå" bort grovere skitt" 


"Utmerket"


"Utmerket resultat, gulvet ble som nytt."


"Skikkelig effektiv, kjøptes for å gjøre rent tredekket og trapper. Bruker med Alcro terrassevask med toppresultat. Har brukt en eldre Kärcher tidligere. Denne var mer effektiv og samtidig snillere. Kjørte med adapteren med laveste trykk."


"Ganske mye penger for en plastdings med en roterende børste i. Men den fungerer utmerket og gjør jobben sin."


"Fungerer veldig bra og gjør det den skal. Drar av 1 stjerne for at den ikke vasker verandaen selv." 
terrassevasker - beste terrassevaskeren


~ Med den beste terrassevaskeren er det enkelt å holde uteplassen ren og fin ~
Slik utførte vi denne testen

Vi har undersøkt hvilke terassevaskere som både forbrukere og eksperter liker aller best akkurat nå. For å finne dette har vi gransket aktuelle eksperttester for å se hvilke de liker best. Dette har vært ledende i og med at ekspertene har gjennomført standardiserte tester der de har vurdert faktorer som rengjøringsevner, vannforbruk og støynivå.


Terrassevaskerne som har prestert bra i eksperttester har vi så sammenlignet med forbrukernes omtaler for å se hvordan de presterer i forbrukernes hender. Hva forbrukerne synes er ofte det viktigste i og med at de har hatt tid til å prøve terrassevaskeren over en lengre tid og vet hvordan den fungerer i virkeligheten. 
Her kjøper du terrassevaskeren til best pris
Tips 1: Når du har vasket uteplassen skal du endelig få nyte av den også. Les om beste terrassevarmer her!


Tips 2: For den fineste plenen med minst mulig jobb har vi kåret den beste robotgressklipperen! Og vil du forenkle hverdagen enda mer kan du lese om det beste selvvanningssystemet!


Tips 3: Er du av dem som liker tanken på å være selvforsørgende? Kjenner du at lysten til å produsere egen strøm ligger deg varmt om hjertet? Da kan vi tipse deg om de beste solcellepanelene på denne siden.


Og du?! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!
Anita Carlsen

Best i test: Terrassevasker

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert