krølltang test 2023 - krølltang best i test

Krølltang best i test 2024 - naturlige krøller som holder

Å finne et stylingverktøy som passer akkurat en selv er ikke det letteste. De fleste av oss kjøper to krølltenger under en ganske kort periode i livet sitt. Først kjøper vi en billig variant fordi vi ikke vil legge så mye penger på en krølltang. Men dessverre gir dette sjelden et bra resultat. 


Da kjøper vi oss en til og er da gjerne villig å legge litt mer penger denne. Det er en god investering å kjøpe en tang som du vet at har fått bra anmeldelser, den skal jo tross alt holde i mange år!

 

Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva vanlige forbrukere som allerede har prøvd produktet synes. Og svar har vi fått!

 

Best i test krølltang 2024


Tips til deg som skal kjøpe den beste krølltangen

Varmebehandling kan ha en negativ innvirkning på hårkvaliteten. Derfor skal du kjøpe en tang som har keramiske overflater. Dette vil gi deg en krølltang som skåner håret ditt så mye som mulig. En ekstra fordel med keramiske plater er at de raskt oppnår ønsket temperatur, ofte på under 1 minutt.

 

Om du kan stille inn gradene på stylingtangen din får du lettere det resultatet du vil ha, i og med at du kan anpasse varmen til akkurat din hårtype. Det er kvaliteten på håret ditt som bestemmer hvilken temperatur du skal bruke. Ved å tilpasse temperaturen til ditt unike hår, reduserer du belastningen på håret.

 

Et annet tips til deg som vil krølle håret er at du alltid skal bruke varmebeskyttende produkter. Det beskytter håret ditt når det utsettes for varmen og holder seg fint lengre. 


For deg som vil ha en ekstra boost til krøllene dine finner du et komplett sett med produkter spesielt designet for krøllete hår her hos ​Hairlust.


Keramikk eller titan?

Valget av materiale kan ha en betydelig innvirkning på hvordan krøllene dine vil se ut og føles. Keramikk er kjent for sin skånsomhet mot håret og jevne varmefordeling, mens titan er et ideelt valg for dem med hårtyper som ikke lar seg forme med keramiske overflater.


Størrelse og form

Smale, tykke, koniske - hvilken variant passer best for ditt hår? Dette avhenger av den ønskede krølltypen! En stylingtang med stor omkrets skaper fyldige krøller, som de berømte og glamorøse Hollywood-krøllene som ofte pryder kjendisers hoder på den røde løperen. En konisk krølltang med en spissere tupp gir deg muligheten til å eksperimentere med ulike krøllstiler.


Babyliss krølltang best i test


Vi på Best i test Guiden har funnet en du ikke blir skuffa over! Den beste krølltangen i dag er BaByliss Curl Secret.


Automatisk krølltang

Babyliss Curl Secret C1600E kom ut våren 2019 da den tidligere toppmodellen (C1300E) utgikk og ble erstattet av denne (C1600E). Den nye modellen har en jonisk funksjon som reduserer statisk elektrisitet og gir deg et skinnende resultat hver gang.


Enkelt å krølle håret

Forbrukere som har prøvd BaByliss Curl Secret forteller at de elsker den og sier at det aldri har vært lettere å krølle håret. Den har Auto Curl Technology, som helt enkelt betyr at den gjør jobben for deg. Les gjerne lengre ned på denne siden hva forbrukere synes om den.

 

Keramisk overflate og flere temperaturnivåer

Curl Secret har en keramisk overflate for et glatt og skinnende resultat. Den har 6 justerbare temperaturinivåer mellom 180°C og 230°C og 210°C- 230°C. 

180°C – 210°C passer deg som har tynt og følsomt hår og 210°C – 230°C er best for normalt til tykt hår.

 

Forskjellige krølleeffekter

Den har tre tidsinnstillinger som gjør at du selv bestemmer hvor bølgete, store eller kompakte krøller du vil ha. Den har også lyd-indikator som sier ifra når krøllen din er klar og det er på tide å slippe den ut. 


Bestem retningen selv

Den har også en retningsinnstilling som betyr at du kan velge hvilken vei krøllene skal være. 

 

Rengjøringsverktøy

Når du kjøper denne får du også med rengjøring verktøy som du kan bruke for å få bort det som er skittent, rester og stylingprodukter. Ledningen er 2,5 meter lang som gjør at du lett kan stå når du krøller håret ditt.

 

Her kjøper du Babyliss Curl Secret til lavest pris i dag
Krølltang Babyliss - dette sier forbrukerne

Det er mange som allerede har testet Babyliss C1600E og her kan du lese er noen av anmeldelsene fra forbrukere som har kjøpt denne.

 

“Fantastisk produkt! Krøllene holder seg lenge, nesten i flere dager. Det står ikke i beskrivelsen men krølltangen er ikke ment for veldig langt hår 

 

“Har kjøpt den i gave til datter. Fungerer helt supert, absolutt som reklamert og forventet.”

 

“Slipper å vri og krølle selv, da motoren trekker inn håret selv. Litt øvelse må til, men det går mye raskere enn min gamle krølltang.
Denne vet jeg brukes i frisørsalong.”

 

 “Jeg er veldig utålmodig med å fikse mitt hår, men denne gir meg de krøllene jeg vil ha på super kort tid!”


Fordeler

Som du ser forteller forbrukerne som har prøvd tangen at de elsker den. Siden BaByliss Curl Secret er automatisk er det enklere enn noensinne å lage krøller. Krøllene blir både vakre og varer lenge.


Selv med tykt, langt hår som vanligvis tar timer å krølle, opplever mange at Babyliss dramatisk reduserer tiden det tar å lage krøller. Noen har skrevet at de oppnådde perfekte krøller på bare 15-20 minutter før jobb.


Mange legger også vekt på at den er enkel å bruke, spesielt sammenlignet med en klassisk krølltang. Det blir verdsatt at denne tørker og krøller håret. Generelt virker Curl Secret å være et populært produkt, med noen som beskriver det som en av deres beste kjøp noensinne.


Ulemper

Noen forbrukere synes det tar ganske lang tid å krølle hele håret, selv om den er automatisk. Noen sier også at det i begynnelsen kan føles litt skremmende med tanke på at håret kan bli fanget inne i den. Men - denne tangen har ingenting som håret kan sette seg fast i, siden den er glatt på innsiden. Og hvis du tar for tykke hårsnutter, vil tangen varsle deg og ikke "suge inn" håret. Maksimal lengde for håret er til brystet, og hvis håret ditt er lengre enn det, vil ikke dette produktet fungere for deg.


Kan håret sette seg fast? 

Noen forbrukere synes i begynnelsen at det føles litt skummelt om håret skal sette seg fast der inne, men denne tangen har ingenting som håret kan sette seg fast i, den er nemlig helt slett på innsiden. Skulle du ta for mye hår så sier tangen ifra, og den suger ikke inn håret. Da får du naturlige, myke og holdbare krøller – enkelt, smidig og varsomt for håret.


Her kan du se hvordan Babyliss C1600E fungerer i virkelighetenBabyliss krøllstav - best i test


En pålitelig favoritt for enkle krøller

For deg som leter etter en pålitelig og enkel krøllstav har vi funnet en som er høyt verdsatt av både eksperter og vanlige forbrukere. Denne krøllstaven har bevist sin verdi gang på gang og leverer flotte resultater. Den beste krøllstaven i dag er Babyliss C454E som gir deg vakre krøller som ikke skuffer. Den har fått anerkjennelse som en av de beste krøllstavene tilgjengelig, takket være sin kvalitet og brukervennlighet. TEK kåret denne til best i test og ga den 9/10 mulige poeng i testen sin (mer om dette lengre ned på siden). Med denne krøllstaven kan du enkelt skape flotte krøller som varer hele dagen. Gjør din hverdag litt mer stilig med denne pålitelige krøllstaven.


Seks digitale varmeinnstillinger

Med Babyliss Conical Wand C454E får du en krøllstav som gir deg full kontroll over din frisyre. Denne avanserte enheten tilbyr seks digitale varmeinnstillinger fra 160°C til 210°C. Du kan enkelt tilpasse varmen til din hårtype slik at du alltid oppnår de perfekte krøllene.


Automatisk avstengning og lang ledning

For ekstra sikkerhet har denne krøllstaven automatisk avstengning, slik at du kan ha fullstendig sinnsro. Med en 2,5 meter lang ledning med roterende feste har du frihet til å bevege deg mens du styler håret ditt. Babyliss C454E inkluderer også en varmebestandig hanske og matte for din sikkerhet.


Skap krøller i ulike stiler og størrelser

Med en konisk sylinder som varierer fra 25 til 13 mm i bredde, kan du skape krøller i ulike størrelser og stiler. Babyliss C454E er utstyrt med et kvartskeramisk belegg, som bidrar til å beskytte håret mens du krøller det. Det avanserte keramiske oppvarmingssystemet sørger for jevn varmefordeling, og den ekstra lange sylinderen gir deg muligheten til å krølle lengre hårpartier med letthet.


3 års garanti

Med en imponerende 3 års garanti gir Babyliss C454E deg trygghet i ditt kjøp. Dette er din mulighet til å skape fantastiske krøller som varer hele dagen uansett hvilken hårtype du har. Babyliss C454E - Din allsidige partner for en feilfri frisyre hver dag!


Her kjøper du Babyliss C454E til lavest pris i dag
Babyliss C454E - dette sier forbrukerne om den beste krøllstaven

Det er mange forbrukere som allerede har testet denne og det vi kan se er at de er veldig fornøyde! Her kan du se noen av omtalene den har fått;


"Veldig fornøyd! Testet denne for en tid tilbake , og den var veldig enkel i bruk og ga veldig fine krøller"


"Har testet denne gjennom reviewclub. Har tidligere prøvd tynnere krølletenger, så krøllene laget med denne ble større og tjukkere. På grunn av de større krøllene så falt de mer ut av håret mitt enn med tynn krølltang. Dog så er håret mitt mer behandlet enn tidligere, så mulig det er noe av grunnen til dette. Flott design, likte godt den der varmematten som fulgte med. Lang ledning er pluss. Oversiktlig å se varmen. Varmer seg fort opp."


"Veldig god. Liker denne veldig godt! Kan stilles på ulike temperaturer, blir fort varm, og har egen hanske til hånden som skal snurre håret på sånn at du ikke brenner deg. For meg som har hår som ofte ikke vil ta krøller, holdt krøllene overraskende lenge!"


"Jeg likte at den kunne bli varm veldig fort og at krøllene holdt veldig lenge. Jeg kammet ut krøllene så det så veldig naturlig ut tilslutt."


"Den gjør håret fint men er ikke så rask. Det tar litt tid å varme den opp men ellers er jeg veldig fornøyd."


"Veldig enkel i bruk og krøllene holder godt og lenge!"


"Eg er veldig fornøyd med denne. Enkel i bruk og holder godt!"


Fordeler

Mange sier at den er enkel og effektiv. De finner det enkelt å vikle håret rundt den kjegleformede sylinderen, og stylingen gir raskt og jevnt resultat.

Rask oppvarming - flere setter pris på at krøllstaven oppnår ønsket temperatur raskt takket være Advanced Ceramics™ varmesystem. Dette sparer tid i morgenrutinen.

Forbrukere med lengre hår liker den ekstra lange sylinderen, som gjør det enkelt å krølle hele lengden av håret.

Sikkerhetsfunksjonene - den automatiske avslåingen gir forbrukere ekstra trygghet, spesielt når de forlater krøllstaven uten tilsyn.


Ulemper

Ikke egnet for kort hår - noen forbrukere med kort hår har funnet at krøllstaven med kjegleformet sylinder kan være litt utfordrende å bruke fordi den ikke gir så mye kontroll over korte lengder. 

Skulle hatt mer varmeinnstillinger - noen som har spesielle krav til varmeinnstillinger ønsker at det hadde vært flere valg i temperaturinnstillingene for å kunne tilpasse seg ulike hårtyper enda bedre.


Dyson krølltang - beste premiumvalgDyson AirWrap Multistyler Complete er krølltangen som uten tvil regjerer blant de beste - produktet du bør velge når du kun aksepterer det aller beste. Med sin førsteklasses ytelse og allsidighet, er dette krølltangens elite på markedet!


Tørker og styler samtidig

Tørker og styler samtidig - uten ekstrem varme: Dyson har revolusjonert stylingverdenen ved å bruke Coanda-luftstrøm i stedet for ekstreme temperaturer. Dette beskytter håret ditt mot varmeskader.


Allsidighet

En av de mest imponerende egenskapene til Dyson er dens allsidighet. Med flere utskiftbare tilbehør kan du lage en rekke forskjellige frisyrer - fra krøller og bølger til glatte og glansfulle looks. Uansett om du er ute etter en avslappet hverdagslook eller ønsker å imponere ved en spesiell anledning, har Dyson AirWrap Styler Complete verktøyene som gjør det mulig. Du trenger ikke lenger å investere i flere forskjellige stylingverktøy - Dyson AirWrap Styler Complete gjør alt.


Reduserer statisk hår

Negative ioner hjelper til med å redusere statisk hår slik at frisyren din forblir elegant hele dagen.


Skånsom mot håret

Dyson bruker en innovativ varmereguleringsteknologi som måler temperaturen over 40 ganger per sekund for å unngå overoppheting. Dette betyr at håret ditt ikke bare vil se fantastisk ut, det vil også være sunnere enn noen gang. Temperaturen når maksimalt 90 grader, langt unna andre krølltenger på markedet som kan gå opp mot 200 grader.


Brukervennlig

Selv om Dyson AirWrap Styler Complete er fullpakket med avansert teknologi, er den utrolig enkel å bruke. Den digitale skjermen gir deg full kontroll over innstillingene, og de magnetiske tilbehørene er enkle å bytte ut. Uansett om du er en profesjonell stylist eller bare vil oppnå salongkvalitet hjemme, vil du elske hvor smidig og brukervennlig dette "alt-i-ett"-stylingverktøyet er.


Perfekt for både kort og langt hår

Siden denne selvkrøllende tangen ikke krever manuell vikling av håret er den perfekt for alle med kort hår. Selv de med langt hår som blir slitne av å vikle håret flere ganger når de styler det, vil dra nytte av Dysons krølltang (som har et spesielt hode for langt hår).


Her kjøper du Dyson AirWrap Multistyler til lavest pris i dag

Dyson AirWrap Styler CompleteDyson Airwrap Multistyler - dette sier forbrukerne

"Etter kjøp av denne for noen uker siden blir den brukt hver dag. Liker at man kan ta av og på de ulike delene som følger med." 


"Samboer har ønsket seg denne så lenge jeg kan huske, å hun ble super glad, denne var over all forventning! Supert."


"Etter at jeg kjøpte dette produktet, la jeg umiddelbart merke til endringen i håret etter 2-3 bruk. Du har babymykt hår, for det brenner ikke lenger. Nå har jeg ingen problemer med å plukke ut håret. Når du gremmer vått hår, den både retter og tørker , det er en perfekt ting. :) :) Jeg gir den til min 23 år gamle sønn for å lage krøller, og jeg sitter på stolen min åhhh sønnen min gjør det perfekt. det er så praktisk og hyggelig mamma sier han. Sønnen min bruker forresten tørkeapparatet, håret mitt er ikke lenger luftig, sa han etter Dyson. Min mann bruker også den. Med andre ord, vi bruker den i fellesskap i hele familien. Favoritt dysonet mitt er at vi gjør prosessen du ønsker direkte uten å måtte tørke håret."


"Dette produktet er perfekt til daglig bruk, men også ypperlig til fest og morro. Enkel og samtidig komplekst. Multifunksjonell og passer på tvers av 2 generasjoner!" 


Fordeler

Flere brukere er imponert over Dysons evne til å levere salonglignende resultater på bare 15 minutter, fra vått hår til perfekte krøller. Det har vist seg å være en vel verdt investering for ulike hårtyper: tykt, rett, bølgete og tynt hår. Krølltangen gir mykt og frizz-fritt hår med krøller som varer lenge, selv uten hårfikserende produkter. Den beskrives som å ha forbedret hårets tilstand til tross for daglig bruk. Forbrukere er svært fornøyde med hvordan den krøller selv de mest motvillige hårtuppene med minimal innsats. De anbefaler den sterkt som det beste stylingverktøyet de noensinne har kjøpt, selv om det krever litt øvelse i begynnelsen.


Ulemper

Noen har hatt vanskeligheter med å få krøllene til å vare lenger enn 1-2 timer. Til tross for dette har de verdsatt fordelen med hårfønerfunksjonen som gir silkeglatt hår. Flere synes også at prisen er høy for multistyleren.


Vil du se hvordan dette imponerende stylingverktøyet fungerer i virkeligheten kan du ta en titt på dette YouTube-klippet

 


Best i test krølltang - disse eksperttestene har vi gransket

  • TEK har testet 6 ulike krølltenger og kårer Babyliss C454E til best med 9/10 poeng og lovordene "Vår testvinner er en rimelig og god krølltang som gir et fint resultat til selv den mest uerfarne innenfor hårstyling!" Andreplassen går til Babyliss Curl & Wave Trio som får 8/10 poeng og tredjeplassen får Babyliss Advanced Pro Advanced Curl med 7,5/10 poeng.

  • Elle testet Dysons nye AirWrap multistyler og hun hadde allerede høye forventninger før testen. Dyson overgikk disse forventingene galant. Den nye varianten gjør at krøllingen blir ferdig på et øyeblikk, og føneren som følger med er virkelig god.


  • Aftonbladet Plus testet 12 ulike krølltenger og best i denne testen er GHD – Curve Wand Classic Wave Wand. Det som er pluss for denne er “den blir varm fort, herlig form på tangen, lett å bruke og gir fine krøller. “
    Hakk i hæl med like mange poeng kommer Dyson – Airwrap Volume and Shape. Denne gir luft og styler samtidig som blir som en ny måte å fikse håret på, men de skriver at det er vanskelig å motivere prisen i forhold til resultatet – den er veldig dyr.

  • Insider sammenlignet Dyson AirWrap Styler Complete med forgjengeren sin i deres test. Til å begynne med var de veldig fornøyde med Dysons tidligere krølltang. De skriver at den oppdaterte nye versjonen "absolutt er verdt investeringen", men hvis du allerede eier den gamle versjonen er det ikke verdt å kjøpe en helt ny AirWrap for de nye funksjonene. Det som skiller dem er at luftstrømmen i den nye AirWrap er forbedret og reduserer tørketiden, kaldluftfunksjonen, samt nye og forbedrede utskiftbare hoder. Med den tidligere krølltangen måtte du bytte hoder for å få krøllene til å gå i en bestemt retning, men i den nye kan du endre retningen på krøllene med bare ett hode.

 

  • Magasinet Frida testet 6 krølltenger og kom fram til at den beste av disse var Babyliss Pro Curler (25 mm). De skriver at “den er enkel å krølle med og at det blir veldig tydlige krøller selv om du ikke holder den lenge i håret.”Andreplassen gikk til GHD Curve Soft Curl (32 mm) og Bosch ProSalon (19 mm).

 

  • I Devotes test prøvde Caroline Andersson og Erika Lyko fem krølltenger. Favoritten deres ble TONI&GUY Deep Barrel Waver. Den er lett å bruke for nybegynnere og har en bra pris.

 

  • I Pricerunners test har tre krølltenger fått 4 av 5 stjerner. Disse er Babyliss Pro 180 (32 mm), OBH Artist Beach Curls 5842 og OBH Artist Beach Curls 5842. Hvilken du foretrekker kommer jo helt an på hvilket resultat du vil ha på krøllene dine.

 

  • I Smartsons test kom Bosch PHC2500 på første plass med 22 av 25 poeng. På andreplass har vi Philips HP4658, som er et budsjettvalg. Den gir deg fine korketrekkere til en lav pris. Denne krølltangen fikk 21 av 25 poeng i Smartsons test. 

krølltang test,automatisk krølltang best i test,


~ Få de vakreste krøllene med den beste krølltangen ~


Tips 1: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på testvinnerne. På den måten gjør du et riktig kupp = den beste krølltangen til den laveste prisen! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg!

 

Tips 2: Vi har også en side der vi avslører hvilken rettetang som er best. Og på siden med hjemmetannblekings tester ser du fort hvordan du kan få et vakkert smil for bare noen hundrelapper. Anita Carlsen

Best i test: Krølltang

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.

Testen ble sist oppdatert