krølltang best i test

Krølltang test 2023 - få vakre naturlige krøller som holder

Om du drømmer om de perfekte krøllene og vil vite hvilken krølltang som er best i test akkurat nå, har du kommet helt rett! 

 

Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og som alltid her på Best i test Guiden legger vi stor vekt på hva vanlige forbrukere som allerede har prøvd produktet synes. Og svar har vi fått!

 

Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste krølltangen NÅ!

Tips til deg som skal kjøpe den beste krølltangen

All bruk av varme sliter på håret ditt. Derfor skal du kjøpe en krølltang som har keramiske overflater. Da får du en krølltang som er så snill mot håret ditt som det går. Det positive med å ha keramiske plater er også at de varmes opp veldig fort – ofte under 1 minutt.

 

Om du kan stille inn gradene på krølltangen din, får du lettere det resultatet du vil ha, i og med at du kan anpasse varmen til akkurat din hårtype. Det er kvaliteten på håret ditt som bestemmer hvilken temperatur du skal bruke. Ved å anpasse gradene til akkurat ditt hår bidrar det til at du ikke sliter like mye på håret.

 

Et annet tips til deg som vil krølle håret er at du alltid skal bruke varmebeskyttende produkter. Det beskytter håret ditt når det utsettes for varmen og holder seg fint lengre.

 

Selv om krølltangen lager fine krøller får du best resultat ved å la krøllene svalne i hånden din og avslutte med en bra hårspray. Det er også en fordel å vaske håret dagen innen, krøllene blir enda mer holdbare da. Om du gjør dette har du alle forutsetningene for å beholde de fine krøllene dine hele dagen eller kvelden!
Krølltang best i test 2023

Å finne en krølltang som passer akkurat en selv er ikke det letteste. Mange kjøper to krølltenger under en ganske kort periode i livet sitt. Først kjøper de en billig variant fordi de ikke vil legge så mye penger på en krølltang. Men – dessverre – så gir dette sjelden et bra resultat. Da skaffer de seg en til og er da oftest villig til å legge litt mer penger denne. Det er en god investering å kjøpe en krølltang som du vet at har fått bra anmeldelser, den skal jo tross alt holde i mange år. 

 

Vi på Best i test Guiden vil hjelpe deg å kjøpe en bra krølltang som du ikke blir skuffa over! Den vi anbefaler i dag er BaByliss Curl Secret.


Krølltang best i test – BaByliss Curl Secret


Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 24 september 2023Denne krølltangen kom ut våren 2017 da den tidligere toppmodellen (C1200E) utgikk og ble erstattet av denne (C1300E). Den nye modellen har en jonisk funksjon som reduserer statisk elektrisitet og gir deg et skinnende resultat hver gang.

 

Forbrukere som har prøvd BaByliss Curl Secret forteller at de elsker den og sier at det aldri har vært lettere å krølle håret. Denne krølltangen har Auto Curl Technology, som helt enkelt betyr at den gjør jobben for deg. Les gjerne lengre ned på denne siden hva forbrukere synes om den.

 

Krølltangen har en keramisk overflate for et glatt og skinnende resultat. Den har to temperaturinnstillinger; 190°C – 210°C og 210°C- 230°C. 190°C – 210°C passer deg som har tynt og følsomt hår og 210°C – 230°C er best for normalt til tykt hår.

 

Den har tre tidsinnstillinger som gjør at du selv bestemmer hvor bølgete, store eller kompakte krøller du vil ha. Den har også lyd-indikator som sier ifra når krøllen din er klar og det er på tide å slippe den ut. 

Den har også en rettningsinnstilling som betyr at du kan velge hvilken vei krøllene skal være. 

 

Når du kjøper denne får du også med rengjøring verktøy som du kan bruke for å få bort det som er skittent, rester og stylingprodukter. Ledningen er 2,5 meter lang som gjør at du lett kan stå når du krøller håret ditt.

 

Noen forbrukere synes i begynnelsen at det føles litt skummelt om håret skal sette seg fast der inne, men denne tangen har ingenting som håret kan sette seg fast i, den er nemlig helt slett på innsiden. Skulle du ta for mye hår så sier tangen ifra, og den suger ikke inn håret. Da får du naturlige, myke og holdbare krøller – enkelt, smidig og varsomt for håret.

 

Her kjøper du Babyliss Curl Secret til best pris
Babyliss krølltang - dette sier forbrukerne

Det er mange som allerede har testet denne krølltangen og her kan du lese er noen av anmeldelsene fra forbrukere som har kjøpt denne krølltangen.

 

“Ei enklere krølltang skal du lete lenge etter. Selv har jeg veldig stritt hår, men krøllene holdt seg fine gjennom full storm på Vestlandet ei hel helg. Meget godt fornøyd med kjøpet!

 

“Har kjøpt den i gave til datter. Fungerer helt supert, absolutt som reklamert og forventet.”

 

“Slipper å vri og krølle selv, da motoren trekker inn håret selv. Litt øvelse må til, men det går mye raskere enn min gamle krølltang.
Denne vet jeg brukes i frisørsalong.”

 

 “Jeg er veldig utålmodig med å fikse mitt hår, men denne gir meg de krøllene jeg vil ha på super kort tid!”

 

“Fantastisk krølltang! Anbefales :)”

 

“Enkel å bruke. Fine holdbare krøller, og rask. Men den er dyr.”

 

“Apparatet gjør det magisk lett å fikse krøller pent! … Og det er ekstremt rask! Jeg var nølende til å kjøpe første på grunn den høye prisen, men i ettertid kan jeg si at det er verdt hver krone!”

 

“Wonderful krølltang! Jeg har prøvd mange, og har egentlig ikke styrke eller disiplin til å få til det pent med vanlige modeller. Jeg har både tykt og mye hår, så med en vanlig krølltang er ikke veldig bra, og det vil ikke vare lenge.
Med dette, jeg kan med hjelp av en liten hårsspray har fine krøller likevel 2-3 dager. Krøllene hold, blir det fortsatt, og det samme overalt. Men fremfor alt, gjør det meste av arbeidet selv som det soaks inn i håret. Det eneste du trenger å gjøre er å børste, ta en bit av håret og hold krølltang.
Det hadde vært 10/10 hvis det hadde vært litt lettere å forstå hvordan å holde det når du bytter hender. Det er ofte litt forvirrende. Etter alt jeg rekommenderarerar den høyt for alle som ønsker en krølltang, og som ønsker å tilbringe en minimal mengde tid og energi for et flott resultat.”

 

” Jeg har nå testet flere ganger med samme resultat. DET GÅR FORT OG DET BLIR FINT! Jeg gjør dette på et kvarter, tjue minutter på morgenen før jobb og glir inn med Hollywoodkrøller.”

 

“Dette er et av mine beste kjøp noensinne! Jeg er helt verdiløs på å bruke vanlige krølltenger og har dessuten tykt hår så det tar evigheter å krølle det. Denne er så enkel og det går fort! Helt klart verdt pengene!”

 

Denne krølltangen er virkelig noe vi kan anbefale utifra hva forbrukere har sagt om den. Selv om den er dyrere enn “vanlige” krølltenger, tror vi ikke du kommer til å bli skuffet.


Krølltang test - disse eksperttestene har vi gransket

  • Aftonbladet Plus testet 12 ulike krølltenger og best i denne testen er GHD – Curve Wand Classic Wave Wand. Det som er pluss for denne er “den blir varm fort, herlig form på tangen, lett å bruke og gir fine krøller. “
    Hakk i hæl med like mange poeng kommer Dyson – Airwrap Volume and Shape. Denne gir luft og styler samtidig som blir som en ny måte å fikse håret på, men de skriver at det er vanskelig å motivere prisen i forhold til resultatet – den er veldig dyr.

 

  • Magasinet Frida testet 6 krølltenger og kom fram til at den beste av disse var Babyliss Pro Curler (25 mm). De skriver at “den er enkel å krølle med og at det blir veldig tydlige krøller selv om du ikke holder den lenge i håret.”Andreplassen gikk til GHD Curve Soft Curl (32 mm) og Bosch ProSalon (19 mm).

 

  • I Devotes test prøvde Caroline Andersson og Erika Lyko fem krølltenger. Favoritten deres ble TONI&GUY Deep Barrel Waver. Den er lett å bruke for nybegynnere og har en bra pris.

 

  • I Pricerunners test har tre krølltenger fått 4 av 5 stjerner. Disse er Babyliss Pro 180 (32 mm), OBH Artist Beach Curls 5842 og OBH Artist Beach Curls 5842. Hvilken du foretrekker kommer jo helt an på hvilket resultat du vil ha på krøllene dine.

 

  • I Smartsons test kom Bosch PHC2500 på første plass med 22 av 25 poeng. På andreplass har vi Philips HP4658, som er et budsjettvalg. Den gir deg fine korketrekkere til en lav pris. Denne krølltangen fikk 21 av 25 poeng i Smartsons test. krolltang-store-kroller


~ Få de vakreste krøllene med den beste krølltangen ~
Tips: Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av butikkene har Tilbud på denne krølltangen. På den måten gjør du et riktig kupp = den beste krølltangen til den laveste prisen! Klikk på LIKER så holder vi øynene oppe for deg!

 

Tips 2: Vi har også en side der vi avslører hvilken rettetang som er best. Og på siden med hjemmetannblekings tester ser du fort hvordan du kan få et vakkert smil for bare noen hundrelapper. 

 

Tips 3: Gå ikke heller glipp av siden med tester på vaskemaskiner, tørketromler og oppvaskmaskiner.


Tips 4: For deg som trenger ekstra penger har vi en side med lån med lav renteBest i test Guidens tester på StylingAnita Carlsen

Best i test: Krølltang

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble publisert 2019-05-09 og sist oppdatert