løpesko best i test - joggesko

Løpesko test 2021

Om du skal kjøpe deg løpesko og vil vite hvilke som er best i test akurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilke løpesko vanlige forbrukere er mest fornøyd med.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få de beste løpeskoene til best pris direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg de beste dameløpeskoene NÅ!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg de beste herreløpeskoene NÅ!


Velg rett løpesko

En oppfriskende løpetur er som balsam for sjelen, men det gjelder å ha rett sko så du ikke skader deg. Feil sko kan gjøre store skader på kroppen din og ekstra viktig er det for deg som ikke er vant til å løpe.


Det viktigste når du skal velge løpesko er stabiliteten så den ikke roterer. Dette senker risikoen for skader på fotledd og knær da skoen motvirker at foten vrir seg innover ved trampet. Det er også viktig at det er bra støtdemper i skoene og at de ikke er for tunge.


Best i test løpesko 2021 - dame

Skoene som lenge har dominert joggeskomarkedet er Adidas, Asics, Nike og New Balance, men ser vi til hva ekspertene og forbrukerne synes akkurat nå har vi en tydelig vinner; Saucony Triumph 17.

 

Beste løpesko akkurat nå- Saucony Triumph 17 (dame)

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Saucony Triumph 17 (dame)

 


Saucony Triumph 17 hylles for den lave vekten og den myke støtdempingen som gir rask respons. Skoene har en vekt på kun 350g (herrer) og 261g (damer) som betyr at du kan være sikker på at løpeturen føles lettere enn noengang. 


Med Pwrrun+ (materilalet i mellomsålen) får du en myk støtdemper og dette gjør også at du får en rask respons. Til tross for at skoen er drøyt 25% lettere enn tidligere modeller har mellomsålen 5% bedre støtdemping.


Om du har tidligere erfaring av Sauconys løpesko kommer du muligens til å merke at den nå har en tykkere såle. For maksimal komfort er sålen på Triumph 17 5mm tykkere enn tidligere modeller. Den mindre hældelen bidrar til å motvirke rotasjonskraften ved landing. Dette bidrar til en mer kontrollert bakkekontakt ved hvert løpesteg.


Overdelen på skoen er av mykt og ventilerende material som gir en dynamisk og behagelig passform. 


Her kjøper du den beste løpeskoen til best pris

Outnorth selger Saucony Triumph 17 (dame) for bare 845 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

845 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Saucony Triumph 17 (dame)!

Best i test løpesko 2021 - herre - Saucony Triumph 17

Beste løpesko akkurat nå- Saucony Triumph 17 (herre)

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen)

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 17 oktober 2021

Saucony Triumph 17 (herre)Dette sier ekspertene om Saucony Triumph 17

Testfakta, April 2020: testet 8 løpesko der Saucony Triumph 17 presterte best og ble kåret til Best i test. Den fikk 8,2/10 poeng og presterte best i kategoriene støtdemping og løpeegenskaper. Andreplassen gikk til Adidas Ultraboost 20 med 7,7/10 poeng. Andre sko som ble testet var blant annet Nike, New Balance og Asics.


Aftonbladet, April 2020: kåret Saucony Triumph 17 til Best i test. De har testet 12 herre- og damemodeller og tatt stilling til vekt, passform og pris. De liker Saucony Triumph 17 på grunn av den lave vekten, raske respons, utmerkede demping og komfort. De mener også at det er en holdbar sko som holder lenge. Andreplassen gikk til Adidas SL 20 som ble utnevnt til Beste Kjøp.


Running Shoes Guru, April 2020: gir Saucony Triumph 17 4,5/5 stjerner. De synes det er en pålitelig løpesko som tilbyr overlegen bra støtdemper. De liker også sålen som gir bra grep pluss at de er veldig lette. 


Så sier forbrukerne om løpeskoene

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva vanlige forbrukere som allerede har har kjøpt og brukt produktene vi anbefaler synes om dem, det er jo tross alt de som har den største og viktigste erfaringen om bruken i hverdagen. Her kan du lese noen av omtalene Saucony Triumph 17 har fått;


"Supersko! Den deiligste skoen fra Saucony som jeg har prøvd - veldig bra demping, fantastisk passform og god løpefølelse. Nå håper jeg virkelig den holder, at ikke hælpartiet slites. Har ikke løpt så langt enda 4-5 mil, men er kjempefornøyd så langt!"


"Jeg anbefaler sterkt disse skoene!! Jeg hadde nylig et fotleddsbrudd og vi letet etter noen joggesko som skulle dempe bra. Jeg søkte på nettet etter spesialbutikker og fikk denne anbefalingen. en total fremgang. løp starter snart:)"


"Føttene mine var litt ømme etter første bruk, men en skikkelig fin og trivelig løpesko"


"Trivelig løpesko med bra demping"


"Som å gå på skyer!"


"Beste skoene jeg noengang har kjøpt"


Her kjøper du den beste løpeskoen til best pris

Outnorth selger Saucony Triumph 17 (herre) for bare 1013 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

1013 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Saucony Triumph 17 (herre)!

Fjellsport selger løpeskoen for 1899 kr. Frakten er inkludert i prisen!

Tips 1: Om du vil ha noen bra og behagelige hodetelefoner til løpeturen din kan du lese om hvilke in-ear hodetelefoner som er kåret til best i test, og vil du heller ha over-ear hodetelefoner kan du se hvilke støydempende hodetelefoner som er best i test her!


Tips 2! For en enklere hverdag kan du lese sidene om den beste robotstøvsugeren, den beste robotgressklipperen og  den beste elektriske sparkesykkelen.


Tips 3! Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår å klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!


Christopher Holmerin

Best i test: Løpesko

Testen ble publisert og sist oppdatert

Les også: