Skjeggtrimmer best i test - skjeggtrimmer er test

Skjeggtrimmer best i test 2024

Om du skal kjøpe deg ny trimmer og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! 


Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med eksperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken trimmer vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette er oppsummert til deg på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste skjeggtrimmeren til best pris direkte!Derfor skal du ha en skjeggtrimmer

Det er mange menn som gjerne lar skjegget vokse i dag, og for at det skal se velstelt og fint ut er det viktig å ha bra utstyr. 


Ifølge ekspertene får du best resultat når du går til en ekte barberer, men med rett trimmer og litt trening klarer du dette med minst like bra resultat hjemme.


Disse egenskapene skal den beste skjeggtrimmeren ha

  • Uten ledning - så du kan bruke den hvor du enn befinner deg
  • Brukervennlig - den skal være lett å skjønne og bruke
  • Flere lengdeinnstillinger- så du kan variere hvor mye du vil trimme
  • Lett å rengjøre - så du kan spare tid


Skjeggtrimmer best i test 2024


Skjeggtrimmeren som skiller seg best ut både hos eksperter og forbrukere kommer fra anerkjente Philips og modellen heter OneBlade!


Philips OneBlade QP2530/30 er et populært valg når det gjelder trimmere. Den passer deg som raskt vil fikse til fine linjer.  Den er både sladdløs og vanntett som gjør den veldig fleksibel i bruk. Ifølge Philips passer trimmeren den moderne mannens behov hvor den kan fikse til kanter for skjeggstubb og middellangt skjegg. 


Trimmeren har kun en knapp som gjør den lett å bruke. De ulike kammene er merket etter lengde for å gjøre det lettere å vite hvor mye som skal trimmes. Kammene er på 1mm, 2mm, 3mm og 5mm. Er du ute etter en ren barbering kan du kjøre trimmeren uten kam, noe som fungerer veldig bra. 


Med Philips One Blade slipper du røde merker og hår som vokser inn i huden. I og med at den er så allsidig kan du bruke den til kroppshår uten å være urolig for at huden blir irritert.


Philips OneBlade har ingen spesialfunksjoner og er kun laget for å gjøre en ting - holde skjegget dit veltrimmet. Og dette gjør den skikkelig bra. På Men’s Health beskrives den som den beste ”Entry-level”-trimmern. Med 4 ulike kammer kan du holde skjeggveksten i godt skikk.


Å rengjøre trimmeren er en enkel prosess takket være at den er vanntett, det er bare å skylle den under vannkranen for å få bort hår og andre rester. Philips anbefaler at du skal bytte skjærehodet hver 8. måned for beste resultat.


OneBlade går på batteri og drifttiden med fullt batteri er 60 minutter, ifølge Philips. Å lade skjeggtrimmeren til full styrke tar ca. 4 timer.


Ulemper da? 

Om det er noen ulemper med denne trimmeren vil du jo gjerne kjenne til disse før du bestemmer deg for å handle, så du kan veie inn dette i valget ditt. Det som både forbrukere og eksperter sier er at de ønsker at batteritiden hadde vært litt lengre, men til denne prisen er 60 minutter helt ok. 


Noen synes også at erstattningsbladene er litt dyre.Her kjøper du Philips OneBlade til best prisSå sier forbrukerne om Philips skjeggtrimmer

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene Philips OneBlade har fått;


"Min første Philips OneBlade QP2530 ble gjenglemt. Men med erfaring fra den, var det enkelt å kjøpe en ny. Bruker barberhøvel på skjegget, men til håret bruker jeg denne til finpussen i nakken og rundt ørene. Veldig fornøyd."


"Utrolig fornøyd, kan trygt anbefales videre. Mye bedre enn forventet."


"Funker kjempebra. Lett å bruke, lett å vedlikeholde."


"Klipper barberer og stusser bra."


"Denne er super bra! Slipper irritert hud og gir glatt barbert følelse."


"Liker den veldig godt. Med barberskum tar den alt av skjegg uten problemer og veldig sjeldent irritert hud. Må derimot trekke en stjerne da den innimellom kjører seg fast i huden, om det er en hårsekk eller hva er jeg usikker på. Kan godt være huden min med psoriasis som vil straffes mer enn den vanligvis gjør, men uansett ikke en kjempegod følelse de få gangene det skjer. Ellers er den veldig foreslått!"


"Denne har jeg hatt i tre år og den er fortsatt like god (jeg har såklart byttet ut barberhodet). Jeg får ikke kviser av denne som jeg gjør etter å ha tatt skjegget med høvel. Et helt supert produkt."


"Har eid denne i 1,5år. Den funker perfekt og blandene varer veldig lenge for deg med ikke så mye skjegg. Fantastisk batteritid der jeg kan telle på hånda hvor mange ganger jeg har ladet den."


"10/10 trenger ikke noe annet jeg. så alt annet gikk i bosset. så rask og smertefri.. imponert. funker meget bra for meg." Test skjeggtrimmer - dette sier ekspertene om testvinneren

Men's Health Er veldig imponert av OneBlade og synes det er en bra allround-løsning til alle typer skjegg. I tillegg til at den trimmer skjegg liker de at den kan gi deg en nære barbering uten å risikere irritasjon og stygge røde merker.


Tools of men synes at Philips OneBlade er en fantastisk liten og bra trimmer som gir deg mye for pengene. De synes at den håndterer tykk skjeggvekst og at den passer utmerket å bruke i dusjen.


Trustedreviews gir Philips OneBlade 4/5 stjerner. De liker designen, synes den er allsidig og fungerer til alle skjeggtyper. De liker dog ikke batterilevetiden og evnen når det kommer til lengre skjeggtyper.


Business Insider har også testet Philips OneBlade. De synes Philips har klart å kombinere barbering og skjeggtrimming veldig bra. De skriver blant annet om hvor enkelt det er å bruke OneBlade og konkluderer det hele med "om du allerede har en fungerende trimmer trenger du kanskje ikke en forandring. Men om du har ventet på en enkel måte å trimme skjegget ditt med kan OneBlade være løsningen."


He Spoke Style testet Philips OneBlade Pro og liker at det går å barbere både med og mot skjeggstubben. De priser også presisjonskammen som med sine 14 lengdeinnstillinger er perfekt for stubb, skjegg, øyebryn, styling og manscaping (fjerning av kroppshår). De liker også at den er vanntett, har rask opplading og at den er holdbar.


ShaverGuru har testet Philips OneBlade og gir den 9,3/10 poeng. De liker at den trimmer, barberer og fikser til kanter. At den fungerer i vått og tørt, at tiilbehørene er lette å sette på og den lange batteritiden.

beste skjeggtrimmer - finn hvilken skjeggtrimmer best i test her.


~ Få drømmeskjegget med den beste skjeggtrimmeren! ~
Tips 1: Er det en vanlig barbermaskin du er ute etter kan vi avsløre hvilken barbermaskin som er best i test her! Og vil du bare ha en god gammeldags barberhøvel har vi en side om hvilken barberhøvel som er best i test


Tips 2: Du kan også få tips om hvilken hjemmetannbleking som er best akkurat nå.

 

Tips 3: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på testvinneren. På den måten kan du gjøre et riktig kupp = den beste skjeggtrimmeren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!

 Best i test Guidens tester på KroppspleiePhilip Andrén

Best i test: Skjeggtrimmer

Philip er redaktør på svenske Bäst i test Guiden siden år 2018. Han er utdannet musikkprodusent og videreutdanner seg ved siden av å jobbe på Bäst i test Guiden innen International Business.


Spesialinteressene som Philip gransker og skriver om på Bäst i test Guiden er innen Lyd & Bilde, Motor & tilbehør, Data & IT og Økonomi.

Testen ble sist oppdatert