beste skjeggtrimmer,best i test guiden

Skjeggtrimmer test 2021

Om du skal kjøpe deg ny skjeggtrimmer og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester, pratet med ekperter og viktigst av alt - fått greie på hvilken vanlige forbrukere liker aller best.


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste skjeggtrimmeren med en gang!


Jeg vet allerede det jeg trenger - vis meg den beste skjeggtrimmeren NÅ!


Derfor skal du ha en skjeggtrimmer

Det er mange menn som gjerne lar skjegget vokse idag, og for at det skal se velstelt og fint ut er det viktig å ha bra utstyr. Ifølge ekspertene får du best resultat når du går til en ekte barberer, men med rett skjeggtrimmer og litt trening klarer du dette med minst like bra resultat hjemme.

Skjeggtrimmer best i test 2021

Skjeggtrimmeren som skiller seg best ut både hos eksperter og forbrukere kommer fra anerkjente Philips og modellen heter OneBlade Pro!


PhilipsOneBlade-best i test. Den beste skjeggtrimmeren

Beste skjeggtrimmer akkurat nå - Philips OneBlade Pro

(Klikk på skjeggtrimmeren for mer informasjon om beste pris akkurat nå!)


Liker 5

 

 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 21 september 2021

Philips OneBlade Pro

 


Philips OneBlade Pro styler og barberer alle skjegglengder med et og samme barberhode og er det beste valget når det gjelder skjeggtrimmere.


Den er trådløs og vanntett som gjør den veldig fleksibel. Du får også med en reiseveske som gjør at du lett kan ta den med deg på reisen. Ifølge Philips er skjeggtrimmeren spesielt designet for å passe "den moderne mannens behov" og kan trimme og style alle skjegglengder. 


For å gjøre det lettere får du med en presisjonskam som har 14 ulike lengdeinstillinger fra 0,4 til 10 mm. Om du vil ha ren barbering kan du bruke trimmeren uten kam, det går også veldig bra.


Med Philips One Blade slipper du røde merker og hår som vokser inn i huden. I og med at den er så allsidig kan du bruke den til kroppshår uten å være urolig for at huden blir irritert.


Å rengjøre trimmeren er en enkel prosess takket være at den er vanntett, det er bare å skylle den under vannkranen for å få bort hår og andre rester. Philips anbefaler at du skal bytte skjærehodet hver fjerde måned for beste resultat.


OneBlade Pro går på batteri og drifttiden med fullt batteri er 90 minutter, ifølge Philips. Å lade skjeggtrimmeren til full styrke tar ca. 60 minutter. Den har en digital skjerm som viser hvor mye batteri som er igjen.


Dette sier ekspertene om testvinneren

Trustedreviews gir Philips OneBlade 4/5 stjerner. De liker designen, synes den er allsidig og fungerer til alle skjeggtyper. De liker dog ikke batterilevetiden og evnen når det kommer til lengre skjeggtyper.


Business Insider har også testet Philips OneBlade. De synes Philips har klart å kombinere barbering og skjeggtrimming veldig bra. De skriver blant annet om hvor enkelt det er å bruke OneBlade og konkluderer det hele med "om du allerede har en fungerende trimmer trenger du kanskje ikke en forandring. Men om du har ventet på en enkel måte å trimme skjegget ditt med kan OneBlade være løsningen."


He Spoke Style testet Philips OneBlade Pro og liker at det går å barbere både med og mot skjeggstubben. De priser også presisjonskammen som med sine 14 lengdeinnstillinger er perfekt for stubb, skjegg, øyebryn, styling og manscaping (fjerning av kroppshår). De liker også at den er vanntett, har rask opplading og at den er holdbar.


ShaverGuru har testet Philips OneBlade og gir den 9,3/10 poeng. De liker at den trimmer, barberer og fikser til kanter. At den fungerer i vått og tørt, at tiilbehørene er lette å sette på og den lange batteritiden. 


Philips OneBlade Pro har også vunnet Reddot award 2016 og iF Design award 2016


Så sier forbrukerne om Philips skjeggtrimmer

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes. Det er jo tross alt de som har den største og beste erfaringen. Her kan du lese noen av omtalene Philips OneBlade Pro har fått;


"Veldig glad i den og brukes hele tiden for å holde ting på stell. Reiser ikke noe sted uten den. Anbefales på det sterkeste!"


"En maskin som er liten, men likevel kraftig nok til å utføre en utmerket jobb på en som har kraftig skjeggvekst! Tommel opp her!"


"Den er nesten like bra som å barbere med høvel, men snillere mot haken. Tar øre og nesehår uten å rive. Skikkelig bra faktisk. Dessuten en trimmer som ikke en høvel har. Savner 12V ladning."


"Gir jevn og fin trimming. Lett å trimme med og enkelt å stille inn ulike lengder. Skånsom mot huden. Jeg fikk ingen irritasjon etter gjennomført trimming. Enkel å rengjøre og lade. Bra batteritid. Det som drar ned poengene er at reservebladene er litt dyre."


"Har prøvd et antall trimmere og denne passer meg som hånden i handsken. Det blir faktisk også et helt ok barberresultat med denne "trimmer" om man bare bruker bladet uten distans. Lugger ikke og ingen sår. Alt i ett som er good enough synes jeg."


"Jeg pleier ikke å skrive omtaler...men wow...denne fungerer virkelig. Med arv fra middelhavsregionen får jeg veldig tykk skjeggvekst. For moro skyld barberte jeg meg ikke på to uker. Det ble like tett barbering som med en barberhøvel...og dette var bare med bladet. Jeg kjøpte direkte to til til familien min og de elsker den de også."


"Jeg er en kvinne i en viss alder som har, de siste årene, fått en liten hvit bart. Den merkes knapt, men jeg kan se den. Jeg har prøvd ulike trimmere for kvinner men har ikke vært 100% fornøyd med noen av dem. Jeg så en reklame for denne og tenkte at jeg slår til. Fikk den idag og brukte den med en gang. Ansiktet mitt føles så mykt og jeg brukte ikke barberskum eller olje, bare en tørr barbering."


"Jeg har følsom hud så jeg liker ikke å barbere med høvel. Jeg har letet i år etter noe som kan trimme den korte stubben min så den ikke ser urepresentabel ut. Jeg har prøvd 3 ulike trimmere de siste årene og OneBlade Pro er klart den beste. Den har ulike valg til stubblengden, selv om jeg trimmer med barberbladet direkte mot huden. Den gjør stubben min så kort som mulig uten å irritere huden som høvler gjør."


"Denne fungerer utmerket og det blir ingen irritasjon i ansiktet mitt etter barbering. Et stort pluss er at man ikke trenger barberskum heller." 


Ulemper da? Om det er noen ulemper med denne skjeggtrimmeren vil vi gjerne kjenne til disse før vi bestemmer oss for å handle, så vi kan veie inn dette i valget vårt, og det som både eksperter og forbrukere har sagt er at Philips One Blade Pro kan få problem med langt skjegg. Det kan bli "stopp" og da må trimmeren renses fra hårstrå. Noen synes at erstattningsbladene er litt dyre og det er også noen som synes at den ikke barberer så jevnt som de hadde forventet seg. 


Her kjøper du Philips skjeggtrimmer til best pris


ComputerSalg selger skjeggtrimmeren for 789 kr inkludert frakt når du klikker her!

789 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Philips OneBlade Pro!

CDON selger den for bare 788.9 kr når du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

Proshop selger skjeggtrimmeren for 838 kr når du klikker her! Prisen er inkludert frakt.

Beste drømmeskjegget


Få drømmeskjegget med den beste skjeggtrimmeren!


Tips 1: Er det en vanlig barbermaskin du er ute etter kan vi avsløre hvilken barbermaskin som er best i test her! Og vil du bare ha en god gammeldags barberhøvel har vi en side om hvilken barberhøvel som er best i test

Du kan også få tips om hvilken hjemmetannbleking som er best akkurat nå.


 

Tips 2: Du som går med i Facebook-gruppa vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har salg på denne skjeggtrimmeren. På den måten så kan du gjøre et riktig kupp = den beste skjeggtrimmeren til best pris! Klikk bare på LIKER så holder vi utkikk for deg i fremtiden!

 

Philip Andrén

Best i test: Skjeggtrimmer

Testen ble publisert og sist oppdatert