Den beste Smarttelefonen! Best i test Smartphone.

 

Den beste Smarttelefonen 2018

Om du skal kjøpe en Smarttelefon og vil vite hvilken som er den beste mobilen i dag har du kommet helt rett! Vi har gransket alle aktuelle tester for å høre hva eksperter og forbrukere synes om de Smarttelefonene som er tilgjengelige på markedet i dag. Og svar har vi fått!

 

 Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg vinneren NÅ!

 

Apples iOS eller Googles Android?

Det var egentlig på grunn av Apples iPhone som denne typen av “smarte telefoner” fikk fotfeste for alvor. Og iPhone er fortsatt en stor og verdig spiller på banen. Men de andre produsentene står ikke ved sidelinjen og kikker på, de vil selvfølgelig også være med i spillet.

 

Selvfølgelig finnes det også tester der de stiller mobile operativsystem opp mot hverandre, som f.eks i PC för alla (2017). Ofte vinner Android i disse testene, fremfor alt på grunn av bra ytelse, mange apper og ikke minst det store utvalget av telefoner som du kan velge mellom. Ifølge analytikerne på Strategy Analytics hade Android , år 2016, en markedsandel på 87,5 og Apples iOS 12,1 %.

 

Kampen mellom Apples operativsystem iOS og Googles Android (som brukes av de fleste andre produsentene av Smarttelefoner) kommer sikkert til å fortsette lenge til. Men vi sammenligner epler med pærer og lar alle mobiltelefoner være med å slåss om tittelen”Beste Smartphone akkurat nå”.

 

fort og mye kan du surfe med Smarttelefonen din 

I dag handler det alt mer om å bruke Internett på mobilen sin. Kanskje til og med mer enn å ringe med den. Derfor er det lurt å tenke på hvor mye du har tenkt å surfe.  

Det du kan regne med er at med 1 Gb så kan du: Lese ca 400 webbsider (VG og lignende) eller høre på Spotify i 15 timer eller se på nett-TV i 2 timer. Om du ikke har planer om å kikke på TV via 4G, men nøyer deg med å surfe, maile, bruke nettbanken og Spotify iblant, kan det være nok med 2 GB/mån.

 

Den beste smarttelefonen

 

Dette synes forbrukerne om mobilen sin

Den gjennomsnittlige nordmannen bytter ut mobilen sin etter 2 år og 2 måneder. De yngre forbrukerne bytter oftere.

Derfor synes vi på Best i test Guiden at det er viktig å høre hva forbrukerne synes om mobiltelefonene sine. Ikke minst når det gjelder praktisk funksjon og holdbarhet. Derfor veies også disse meningene inn i anbefalingen nedenfor.

 

 

Beste Smarttelefon 2018

I dag er det først og fremst en strid mellom to produsenter som gjør den beste Smarttelefonen. I alle fall ifølge dem selv. Og dessverre, for oss, er poengene veldig jevne. Og høye! Det gjør at det er veldig vanskelig å utse en tydelig og ensom hersker.

 

Det handler om Apple iPhone X og Samsung Galaxy S8. For å være ærlig; Uansett hvilken av disse du enn velger, kommer du til å få en veldig bra smarttelefon. Disse bytter ofte plass på prispallen avhengig av hvem som tester, hva de prioriterer og mener er viktigst. Begge får utrolig bra anmeldelser og desverre, for oss forbrukere, er prislappen like høy som poengene.

 

Med dette sagt peker vi ute en vinner og det blir Samsung med flaggskipet sitt Galaxy S8. Både eksperter og forbrukere er enige om at dette er en verdig vinner.

 

 

 

Beste Smartphone – Samsung Galaxy S8

(Klikk på telefonen for mer info på Samsungs hjemmeside)

 

Se dagens aktuella pris

 

Samsung Galaxy S8 har en 5,8″ bøyd Super AMOLED-skjerm (Gorilla Glass 5 med 1440 x 2960 pixlar), et kamera på 12 megapixel med HDR, optisk bildestabilisering og en blender på f/1,7. Det gjør att du kan ta skikkelig bra bilder, selv når det er svakt lys.

 

Den har også iris-skanner och fingeravtrykksensor som gjør ditt mobile liv sikkert och smidig. Du kan velge att låsa upp mobilen med øyene eller med fingeravtrykk. Det kan væra bra å kjenne til at iris-skanneren er opp till 200 ganger sikrere enn en fingeravtrykksleser.

 

Galaxy S8 har også støv- och vannbeskyttelse (ifølge IP68)  som betyr at den er vanntett ned til 1,5 meters dyp i 30 minutter. Du kan bruke de vanlige høretelefonene dine da den har en standard 3,5 mm-kontakt, men du kan også koble de til via Bluetooth. For å lade batteriet raskt bruker du en USB-c kontakt om du ikke velger trådløs lading. USB-c kontakten kan du bruke som videoutgang for å koble mobilen til TV eller dataskjerm.

 

Om du trenger mer minne til fotografiene dine eller videoklipp kan du putte in et ekstra minneskort på opp til 256 Gb på microSD-kortplassen. Och når det handler om stråling ved telefonsamtale, har den en SAR-verdi på 1,27 W/kg (den høyeste aksepterte verdien i Europa er 2 W/kg).

 

Du får Galaxy S8 i flere ulike farger och Samsung tilbyr deg dessuten på 2 års garanti som er en stor trygghet om det skulle bli problem med mobilen din de nærmeste åra.

 

 Samsungs hjemmeside kan du lese mer om denne testvinneren. Du kan også kikke på dette YouTube-klippet hvor du får en gjennomgang av telefonen på 5 minutter.

 

 

Derfor er denne smarttelefonen en vinner

Men vad gjør denne smartphonen så bra? Jo, eksperterna liker først og fremst det elegante utseendet og den fantastiske skjermen. Kameraet er veldig bra og mobilen er gjennomgående rask og enkel å bruke.

 

Magasinet Mobil gir den utnevnelsen “Toppkarakter” og den får hele 90 av 100 poeng. De konkluderer testen med ordene; “S8 er forbløffende nære fullstendig. Vi har den raskeste Androidmobilen med den beste skjermen, i den fineste pakninga, full av ekstrafunksjoner og antageligvis det beste kameraet”.

 

Lyd & Bilde kåret Samsung Galaxy S8+ til ‘Best i test’  våren 2017 og skriver; “Samsung har møtt forventningene og gitt oss en mobil vi er veldig begeistret over akkurat nå. Med en front som er nesten helt dekket av skjermen og de myke linjene, er det vanskelig å ikke bli forført. Galaxy S8+ er også den raskeste mobilen for tiden.” Poengsummen blir 6 av 6.

 

Magasinet M3 innleder det hele med overskriften “Samsung Galaxy S8 og S8 Plus viser hele bransjen hvor skapet skal stå” og gir mobilen 10 poeng – av 10 mulige. De skriver at; “Galaxy S8 lykkes å kombinere stor og romslig skjerm med et praktiskt format på en måte vi ikke trodde var mulig. Det er bare å konstatere – Galaxt S8 er telefonen som konkurrentene får måle seg med, derfor får den utdelt vår sjeldne 10-poengere.”  

 

Digital Life gir S8 høyeste mulige poengsum, 5 av 5 og skriver “Samsung fortsetter å være målestokken for premiummobiler med Android. Galaxy S8 er en skikkelig supermobil på alle måter, vel verdt en fullpott.”

 

EISA delte ute prisen Beste Smartphone 2017-2018 til Samsung Galaxy S8/S8+. De skriver; “Den her velbygde flaggskipstelefonen i glass og metall kominerer sin nesten kantløse Infinity Display med en sjenerøs skjermstørrelse i et format som allikevel er lett å bruke. Det er en telefon som kan alt.”

 

Techradar mener i september 2017 at “Galaxy S8 er en telefon som tilbyr en enestående opplevelse for alle forbrukere. Den store skjermen er virkelig et vendepunkt og bør være slutten for alle store kanter rundt mobilene. Kameraet og den høye ytelsen er brilliant.”

 

Trusted Reviews skriver i oktober 2017 at “både skjermen och kameraet er fantastiske”. De gir mobilen 5 av 5 poeng och avslutter med; “Dette er helt klart den beste telefonen akkurat nå. Galaxy S8 føles som framtiden.

 

Dette sier forbrukerne om mobilen

Hva synes da forbrukerne om Samsung Galaxy S8? Jo, de fleste er overveldet og veldig fornøyde med kjøpet sitt. De nevner samme saker som ekspertene her ovenfpor – at mobilen er elegant og har høy byggekvalitet.

 

De løfter også fram at skjermen er enestående bra, at hele mobilen er rask og at den har et utrolig bra kamera, ikke minst for å ta bilder i mørket. De liker også at den er vanntett.

 

Gjennomsnittspoengene fra forbrukerne er 4,7 av 5,0 som er veldig høyt.

 

 

Dette er ulempen med mobilen

Lå oss ta en titt på ulempene med denne mobilen. Det er det jo alltid og vi vil gjerne kjenne til disse før vi handler, så vi kan veie inn dette når vi skal bestemme oss. Og det som eksperter og forbrukere reagerer mest negativt på, er den høye prisen. De fleste mener også at fingeravtrykkleseren sitter dårlig plassert på baksiden og noen synes at batteritiden er for kort.

 

Disse ulempene får dog ses som små i dette sammenhenget. Ser vi hele bildet er det en veldig kompetent mobil med få ulemper, som gjør at den er verd tittelen Beste Smartphone akkurat nå.

 

 

Best pris for denne Smarttelefonen

Best pris på Samsung Galaxy S8 finner du på Internett. Da får du den også sendt hjem til deg direkte, som selvfølgelig er lett og greit. Vi kikker på priser for modellen SM-G950F.

 

Proshop selger denne Smarttelefonen for bare 4890 kr inkludert frakten hjem til deg. 

 

Hos NetonNet kjøper du denne mobilen for 4990 kr inkludert frakten hjem til deg! 

 

Vil du kjøpe denne testvinneren hos CDON så kan du få den til 4990 kr om du klikker her! Frakt på 39 kr kommer i tillegg. 

 

I dag kan du også kjøpe Samsung Galaxy S8 hos Dustin som tilbyr deg denne Smarttelefonen for 5499 kr og frakten hjem til deg er gratis. 

 

Disse eksperttestene har vi gransket

Utviklingen av mobiltelefoner går veldig fort. Vi velger derfor å bare ta med de tester som er utført i 2017 og senere, i og med at det er mange mobiler som det ikke går an å kjøpe lengre. De seneste testene er lengst opp på listen:

 

Magasinet Råd & Røn, september 2018: På listen av over 118 testede mobiler er det Samsung Galaxy Note 9 som vinner med 82 poeng. På andreplass kommer Apple iPhone XS som får 81 poeng og tredjeplassen går til Samsung Galaxy 9 med 80 poeng. Ifølge magasinet gjør Samsung, Apple og Huawei de beste mobiltelefonene akkurat nå, da disse har samtlige plasser på Topp13-listen.

 

EISA, august 2018: Har delt ut tre priser til de mobiltelefonene som de mener er ekstra bra akkurat nå. Beste “Lifestyle Smartphone” ble Honor 10 som fikk vurderingen; “Med aluminiumsramme og glassbakside kombinert med høyt presterende maskinvare og et smart kamera, lever Honor 10 opp til forventningene selv hos de mest kresne i den litt yngre målgruppen deres.”

Prisen “Beste smartphone 2018-2019” gikk til Huawei P20 Pro. EISA skriver blant annet; “Huawei P20 Pro er det mest avanserte, innovative produktet vi har sett på lenge og på flere punkter teknisk overlegen. Den er både en perfekt følgesvenn for mobile forbrukere og en trendsetter når det gjelder mobilfeltet takket være de fantastiske bildene og videoklippene som den produserer.”

“Beste forbrukermobil 2018-2019” er ifølge EISA Nokia 7 Plus. Juryens dom lyder; “Nokia 7 Plus er for den som krever utmerket ytelse fra telefonen sin. Aluminiumkonstruksjonen med keramisk følelse og den 6 toms store IPS-skjermen med 2160 x 1 080 pixels oppløsning gir telefonen en høy kvalitetsfølelse.

 

Magasinet Råd & Røn, juli 2018: Har nå testet hele 107 mobiler og lengst opp på listen ligger Samsung Galaxy S9 med 80 poeng. På andreplass, med bare 1 poeng mindre, ligger den rimeligere Samsung Galaxy S8 og den ekslusive Samsung Galaxy S9+. Ifølge magasinet er det Samsung,  Apple og Huawei som gjør de beste mobilene akkurat nå, da disse produsentene har samtlige plasser på Topp10-listen

 

Magasinet M3, mai 2018: Testet den litt billigere mobilen Motorola Moto G6 Plus og ga den 9 av 10 poeng og utnevnelsen “M3 anbefaler”. Anmeldelsen lyder; “Moto G6 Plus har uforskammet mange gode egenskaper med tanke på prisen. En ips-skjerm i toppklasse, overbevisende bra lyd for både samtaler, filmer og musikk og et overraskende godt kamera.” 

 

Magasinet M3, mai 2018: Testet 12 smarte mobiler for under 4000 kroner for å få fram hvilken smarttelefon som er den mest prisgunstige i 2018. Best i test ble Motorola Moto G6 Plus med 9 av 10 poeng. Den ble kåret til vinner i og med at den bl.a. har en veldig bra bildeskjerm, overbevisende lyd og et skikkelig bra kamera. Xiaomi Mi A1 fikk 9 poeng og den deler dermed førsteplassen med telefonen fra Motorola. 

 

Magasinet M3, mai 2018: Testet alle flaggskip fra produsentene for å få frem den beste mobilen akkurat nå. Vinneren ble Samsung Galaxy S8 som dermed fikk tittelen best i test med 10 av 10 poeng. Den fortjener førsteplassen i og med at den har så høy ytelse, bra batteritid, en fantastisk skjerm og er kompakt til tross for den store skjermen.

Samsung Galaxy S8 er altså ifølge magasinet bedre enn andre mobiltelefoner i startfeltet som f.eks. Apple Iphone X, Huawei P20 Pro, Huawei Mate 10 Pro, Oneplus 5T og Samsung Galaxy S9 Plus som alle kom på en delt andreplass og fikk 9 av 10 poeng i denne store mobiltesten.

 

Aftonbladet, mai 2018: Testet 10 androidmobiler for å få svar på hvilken som er den beste smarttelefonen akkurat nå. Avisen begynner med å konstatere at standarden har blitt bedre overlag og at den billigste mobilen i testen faktisk er skikkelig bra. Vinneren etter 9 runder og kåret til Best i test ble Samsung Galaxy S9+ med totalt 39 poeng. Tett etter kommer Samsung Galaxy S9 som fikk 38 poeng.

 

Magasinet Råd & Rön, mai 2018: Har testet 90 mobiler og kårer Samsung Galaxy S9 til den beste smarttelefonen akkurat nå. Den får 80 poeng i oppsummeringen, det er ett poeng mer enn forgjengeren Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S9+ som får dele på andreplassen.

 

Tidningen M3, mars 2018: Testet Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ og ga toppkarakter til disse flaggskipene; 9 av 10. Magasinet gir dessuten utmerkelsen “M3 anbefaler” og oppsummerer med ordene; “Samsung gjør det meste rett med Galaxy S9 og de få missene fra Galaxy S8 har blitt fikset. Vi får en forventet med allikevel imponerende ytelseoppgradering, og et kamera som setter ny standard for mobilt foto i mørkret. Har du en Galaxy S8 idag så er det en kostbar oppgradering […] men har du derimot et eldre flaggskip og leter etter nytt er den derimot et absolutt toppenvalg.”

 

Mobil, mars 2018: Rapporterer holdbarhetsprøver som SquareTrade utfører og denne gangen var det Samsung Galaxy S9 som ble testet. På en skala mellom 0-100 får Samsung S9 gjennomsnittspoeng på 71, som er dårlig i og med at man i denne testen skal ha så lave poeng som mulig og 0 poeng er derfor det beste. Se hvordan testen ble utført i dette You-Tube klippet.

 

Aftonbladet, februar 2018: Stilte Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ opp mot Apple iPhone 8 og iPhone X i 10 runder. Vinneren i denne sammenligningstesten ble Samsung Galaxy S9+ som totalt fikk 41 poeng etterfulgt av Samsung Galaxy S9 som fikk 40 poeng. Avisen mener at begge Samsung mobilene er bedre i nesten alle delmoment og fortjener beste poengsum; 5 av 5.

 

PC för alla, januar 2018: Magasinet gjorde en sammenligningstest for å komme frem til hvilken som er den rimeligste mobilen akkurat nå. Det handler altså ikke om flaggskipene, men om en bra mellomklassemobil som har en pris på maks 2 500 kroner.

Best i test av de 17 mobilene ble Samsung Galaxy A3 (SM-A320F, 2017 års modell) som fikk 8 av 10 poeng. Magasinet likte først og fremst at den er tynn, stilig og velbygd. Dessuten har den en utmerket bildeskjerm, bra kamera og atskillig lengre batteritid enn tidligere modeller.

Like mange poeng, 8 av 10, fikk også Huawei Honor 8 Lite og ZTE Axon 7 Mini som ble kåret til “Bra valg!”

 

Magasinet M3, januar 2018: Har stilt 9 smarte mobiler for under 4 000 kroner opp mot hverandre for å se hvilken som er den beste billigste mobilen i 2018. Best i test ble Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F som fikk hele 9 av 10 poeng. Magasinet setter pris på den enestående bildeskjermen, at den har god batteritid og at den er vanntett, som ikke er så vanlig med billigere mobiler.

Like mange poeng, 9 av 10, fikk også Xiaomi Mi A1 som også har en bra skjerm, et bra kamera med god kvalitet og er både velbygd og komfortabel.

 

 

Magasinet M3, januar 2018: Testet Samsung Galaxy A8 2018 SM-A530FD og ga den 8 av 10 poeng og utnevnelsen “M3 Anbefaler”. Magasinet summerer “Med Galaxy A8 tar Samsung mye av det som gjør Galaxy S8 interressant og putter det inn i en litt enklere og billigere telefon. Det er et skikkelig kvalitetsbygg med stilig bildeskjerm, overbevisende lyd og utmerket batteritid. Liker du Samsungs funksjoner og stil men ikke vil betale for en Galaxy S8 […] er den et soleklart valg.”

 

Magasinet Råd & Rön har testet 102 mobiler og kåret Samsung Galaxy S8 til den beste mobiltelefonen akkurat nå. S8 får hele 81 poeng, som er nok til gullmedaljen. Andreplassen får dog seks mobiltelefoner dele på, blant annet Apples iPhone 8 og Samsung Galaxy Note 8. Magasinets oppsummering er fra desember 2017.

 

Mobil, november 2017: Rapporterte en test fra forsikringsselskapet Squaretrade på hvordan holdbarheten er på Apple iPhone X. Undersøkelsen viser at iPhone X er den skjøreste Iphone-modellen som noen gang er testet. Dessuten er denne iPhonen den dyreste, både når det gjelder i innkjøp og reparasjon, som gjør at de summerer det hele med “Katastroferesultat”

 

Aftonbladet, november 2017: Testet Apple iPhone X og ga den 4 av 5 poeng. Konklusjonen lyder; “Det er ingen tvil om at iPhone X er den beste mobile Apple noengang har bygd. Den har i stort sett alt; Design, ytelse, motstandsdyktig (tåler vann og støv), veldig bra kamera, Face ID og den brukervennlighet som har blitt Apples merkevare.” 

 

MacWord, november 2017: Har testet Apple iPhone X og konstaterer at “for første gang siden 2014 holder vi i en iPhone som føles helt ny.” Magasinet gir mobile 9 av 10 poeng, utnevnelsen “Bra kjøp” og summerer med ordenen; “Iphone X er en hyperrask, luksuriøs, dyr, og – for første gang på lenge – en veldig annerledes Iphone. Det her den beste Iphone som går å få tak i, men også den dyreste. En Iphone 8 eller Iphone 8 Plus gir mye av det Iphone X har, til en lavere pris.”

 

Aftonbladet, oktober 2017: Avisen stilte flaggskipet Apple iPhone 8 / 8 Plus mot Samsung Galaxy S8 / Note 8 for å se hvilken smarttelefon som er best akkurat nå. Vinneren med 45 poeng ble Apple iPhone 8 Plus og avisen summerer; ” Raskest på markedet og med en forbedret skjremteknikk som sammen med racingprosessoren klarer avanserte spill, AR-apper og leverer bra video.”

 

PC för alla, september 2017: Magasinet utførte en sammenligningstest for å komme fram til hvilken som er den rimeligste mobilen akkurat nå. Det handler altså ikke om flaggskipene, men om bra mellomklassemobiler som har en pris på max 2 500 kroner. 

Best i test av de 11 mobilene ble Samsung Galaxy A3 (2017 års modell) som fikk 8 av 10 oeng. Magasinet likte framfor alt at den er tynn, stilig og velbygd. Dessuten har den en utmerket bildeskjerm, bra kamera og atskillig lengre batteritid enn tidligere modeller.

 

 

Mobil, september 2017: Stiller 9 av de beste mobilene akkurat nå opp mot hverandre for å kunne kåre den beste kameramobilen 2017. Testen viser at de fleste kameraene er bra og hele tre mobiler får dele på førsteplassen med 16 av 25 poeng. Det handler om Apple iPhone 7 Plus, Huawei P10 Plus og Samsung Galaxy S8 Plus.

Sisteplassen gikk til HTC og LG. Disse mobilene skal du altså unngå ifølge magasinet, om du vil ha et skikkelig bra kamera i smarttelefonen din.

 

 

MacWorld, september 2017: Testet Apple iPhone 8 og 8 Plus og ga den 8 av 10 poeng. Magasinet konkluderer det hele med; “Apples iPhone 8 blir en kortvarig historie som toppmodell, men når vi vurderer den som en mellom-modell for deg som vil ha en skikkelig bra Iphone for 8 000 – 9 000 kroner avhengig av modell og lagringskapasitet, ja da er den skikkelig interressant. Fremfor alt takket være den raske prosessoren. Det eneste som gjør at vi er litt tvilsomme til Iphone 8 er at designen ganske fort kommer til å føles håpløst gammel når iPhone X kommer.”

 

 

Magasinet M3, september 2017: Tester Samsung Galaxy Note 8 og skriver i anmeldelsen sin; “Galaxy Note 8 holder høy kvalitet overlag, men er ikke en smarttelefon for alle. Med en saftig prislapp må du virkelig sette pris på det nye kameraet og pennfunksjonene – og at du går med på å kompromisse bort tynnere design og lav vekt. Ellers er det Galaxy S8 Plus du skal velge istedet.” Poengsummen blir 8 av 10 poeng og mobilen får dessuten utnevnelsen “M3 anbefaler”!

 

 

Magasinet M3, september 2017: Etter en test av Sony Xperia XZ1 G8341 konstaterer magasinet at den bare er verd 7 av 10 poeng. De skriver; “Xperia XZ1 er absolutt ingen dårlig telefon, men batteritiden hindrer at den får toppkarakter. Og den føles ærlig talt ganske unødvendig. Maskinvaremessig er det en Xperia XZ Premium, bare litt dårligere. Sony hadde gjort seg selv en tjeneste om de hade sluppet Xperia XZ Premium nå, fått inn Android 8 og 3d-appen i den og kalt den for Xperia XZ1 Plus istedet. Da hadde de hatt et ekte flaggskip å skryte av denne høsten.”

 

 

Magasinet M3, augusti 2017: Testet Huawei Honor 9 og ga den 8 av 10 poeng. Mobilen får dessuten utnevnelsen “M3 anbefaler” og magasinet summerer med; “Honor 9 er akkurat som forgjengeren en stilig og velbygd telefon med bra, men ikke helt topp ytelse, og skikkelig mange spennende funksjoner.”

 

 

Mobil, augusti 2017: Etter en test av Huawei Honor 9 konstaterer magasinet at “Honor 9 i prinsipp er samme telefon til samme pris som Huawei P10 og det er først og fremst designen som skiller disse. Derimot er ikke telefonene spesielt like hverandre , og det er absolutt ikke noe galt i å velge telefon etter designen. Begge er stilige på ulike måter og begge er bra.” Poengsummen ble 76 av 100 poeng og det er nok til utnevnelsen “Toppkarakter”.

 

 

Aftonbladet, august 2017: Testet Samsung Galaxy Note 8 og tildelte den poengsummen 4 av 5. Anmeldelsen lyder; “Skarpest akkurat nå. Men spørsmålet er hvor skarp den føles når Apples nye iPhone kommer ut. Det og den høye prislappen gjør at poengene stopper på fire pluss.” Avisen sammenlignet også denne mobilen mot iPhone 7 Plus og da vant Samsung med 3 mot 1 i rundene. 

 

EISA, sommeren 2017: Har delt ut priser til de mobilene som akkurat nå er ekstra bra. Prisene i år gikk til: 

*Beste Smartphone 2017-2018: Samsung Galaxy S8/S8+ som fikk anmeldelsen; ” Denne eksepsjonelt velbygde flaggskipstelefonen i glass og metall kombinerer med sin nesten kantløse Infinity Display en sjenerøs skjemstørrelse med et format som allikevel er lett å håndtere. Det er en telefon som kan alt.”

*Beste forbrukermobil 201-2018: Huawei Honor 8 Pro som fikk anmeldelsen; “Denne vakkert designede telefonen har en stor 5,7 toms QHD-skjerm og systemchippet Kirin 960 som klarer de mest ytelsekrevende oppgavene. Dette er en veldig kompetent telefon.”

*Beste kameramobil 2017-2018: Huawei P10 som fikk anmeldelsen; “Huaweis nyeste flaggskip er forbedret i nesten alle aspekter. Det viser seg fra designen med diamantfrest chassis og djerve nye farger, videre til det raskere og sikrere åttekjernede systemchippet Kirin 960.”

 

Aftonbladet, juni 2017: Stilte de to gigantene Apple iPhone 7 og Samsung Galaxy S8 mot hverandre i en tøff duell sommeren 2017. Vinneren etter 10 runder ble Samsung Galaxy S8, da den seiret i hele 7 av 10 runder! Totalpoengene for S8 ble 44 mot bare 35 for Apple iPhone 7.

 

Magasinet M3, juni 2017: Testet Oneplus 5 med overskriften “Alrt du trenger i en mobil – for under 5 000 kr”. Anmeldelsen lyder; “Oneplus 5 er virkelig en kvalitetsmobil for pengene. Høy byggekvalitet, ytelse i toppklasse, amoled-skjerm, utmerket batteritid, masse minnesplass og lagring, og et kamera som kan måle seg med de beste”. Telefonen får 9 av 10 poeng og utnevnelsen M3 Anbefaler.

Surfa, juni 2017: Har en kjøpeguide som stadig oppdateres og høyest opp på listen sommeren 2017 er Samsung Galaxy S8+. Den fåt utnevnelsen Best i test og tar hjem vinnerpokalen fordi den har en utmerket skjerm, bra kamera, gedigen konstruksjon og er vanntett.

 

Magasinet M3, maj 2017: Gjorde en sammenligningstest av 20 smarttelefoner for å kåre den beste mobilen 2017. Vinneren, og best i test med høyest mulige poeng, 10 av 10, ble Samsung Galaxy S8. Denne smarttelefonen tok hjem seieren fordi den er kompakt til tross for den store skjermen, har en fantastisk bildeskjerm, høy ytelse og god batterilevetid.

 

Magasinet M3, mai 2017: Testet Sony Xperia XZ Premium G8141 og ga den 8 av 10 poeng. Anmeldelsen lyder; “… maksimert og en luksuriøs smartphone i klassisk stil, med ytelse i toppklasse, et kamera som gjør en hel del spennende saker, overtalende god lyd og en skjerm som imponerer.” Mobilen får også utnevnelsen “M3 anbefaler”.

 

Tidningen M3, april 2017: Testet LG G6 H870 og ga mobilen 8 av 10 poeng. De konstaterer at telefonen har en elegant design med stor skjerm, utmerket ergonomi, en morsom kamerakombinasjon og de liker også at den er vanntett. LG G6 fikk derfor utnevnelsen “M3 anbefaler!”

 

Magasinet M3, april 2017: Undersøkte Samsung Galaxy S8 og S8 Plus og konstaterte at Samsung, med disse mobilene, “viser hele bransjen hvor skapet skal stå”.

Galaxy S8 får høyest mulige poeng, 10 av 10, og utnevnelsen “M3 anbefaler”. Anmeldelsen lyder; “Galaxy S8 lykkes å kombinere stor og romslig skjerm med et lite praktisk format på en måte vi ikke trodde var mulig. Derfor får den vår sjeldne ti-poengere”. Noen av fordelene som magasinet løfter fram er at den har en fantastisk bildeskjerm, høy ytelse, bra batteritid og mengder av intressante funksjoner.

Galaxy S8 Plus får nøye seg med 9 av 10 poeng.

 

 

Magasinet M3, april 2017: Testet Huawei P10 Plus og ga den 8 av 10 poeng. Anmeldelsen ble: “Med et par ekstra features, kanskje vanntett, hifi-audio eller trådløs ladning, hadde P10 Plus fortjent et ekstra poeng. Nå skal den kun leve på kameraet. Det er i og for seg interressant, men det er mange av vårens og høstens mobilkameraer også, på mange måter”.

 

 

Aftonbladet, mars 2017: Testet alle aktuelle androidmobiler for å komme frem til hvilken smarttelefon som er best våren 2017. Vinneren ble Samsung Galaxy S8 Plus med 4 av 5 poeng. Den tok hjem seieren fordi den “Har toppkamera, veldig bra skjerm og toppkarakter ved testing av prosessoren.” Det var ytterligere noen mobiltelefoner som fikk 4 poeng i denne testen og det var Samsung Galaxy S8, Huawei P10 og Nokia 6.

 

PC for alla, februari 2017: Testet 9 smarte mobiler til under 4000 kroner for å se hvilken mobiltelefon som er den mest prisgunstige akkurat nå. Best i test ble Moto Z Play med poengsummen 9 av 10. Den tok hjem seierspokalen blant annet for den fantastiske bildeskjermen, lange batteritiden og rene grensesnittet.

Tre mobiler fikk 8 av 10 poeng og utnevnelsen “Bra valg”. Disse var Asus ZenFone 3, Huawei Honor 8 og Samsung Galaxy A3 2017.

 

 


 

Tips 1! Du som går med i Facebook-gruppen vår får informasjon når noen av de riksdekkende kjedene har TILBUD på ovenstående Smarttelefon! På den måten gjør du et riktig kupp = den beste mobiltelefonen til den laveste prisen! Klikk på LIKER så holder vi utkikk for deg!

 

Tips 2! Skal du kjøpe ekstra lader til mobiltelefonen din og vil vite om det er en fordel med original-laderen eller om man like gjerne kan kjøpe en mobil-lader på Biltema eller Clas Ohlson? Da kan du lese denne testen til Testfakta. Det er store forskjeller på kvaliteten, som du kan se i denne tabellen.

 

Fotografiene du tar med denne mobilen går utmerket å fremkalle på internett. Og om du liker å ta mye bilder er selvfølgelig et bra digitalkamera å foredra i stedet. Vi vet hvilket kamera som er Best i test!

 

Selv om en Smarttelefon inneholder mye program, så er selvfølgelig en bra laptop en stor fordel, om du f.eks. har tenkt til å jobbe mye på reiser eller lignende. Les våre tester på Laptop så får du tips på hva som er best i dag! Og på vår side med nettbrett kan du se hva som er best innom dette området! Av og til kan faktisk dette være et alternativ til smarttelefonen!


  • Søk på Best i Test Guiden

Om Best i Test Guiden