Bæresele test 2023, bæresele baby, best i test bæresele

Bæresele best i test 2024 - ha barnet ditt nære uten anstrengelse

Om du skal kjøpe bæresele til deg og barnet ditt og vil vite hvilken som er best i test har du kommet helt rett! 


Vi har pratet med ekspertene, lest aktuelle eksperttester og viktigst av alt - fått greie på hvilken bæresele vanlige forbrukere er mest fornøyd med!


Alt dette har vi oppsummert på denne siden så du skal slippe dårlige kjøp og få den beste bæreselen for deg og barnet ditt direkte!


Jeg vet allerede det jeg trenger, vis meg den beste bæreselen NÅ!


Derfor skal du ha en bæresele

Bæreselen er en veldig god avlastning for deg og slitne armer. Bæreselen kan brukes direkte fra fødselen og er en bra måte for deg og babyen din å skape et nære bånd. Nærkontakten er veldig viktig for barnets trygghetsfølelse og utvikling. Det er viktig at barnet ditt har noe stabilt å lene hodet mot i og med at babyens nakkemuskulatur ikke er fullt utviklet før noen måneder etter fødselen. 


Det anbefales at du har ditt barn stabilt mot deg de første 5 månedene. Når nakken til den lille øyestenen din er sterk nok kan du prøve å bære han/henne framovervendt i bæreselen. I og med at du ikke har øyekontakt da er det ekstra viktig å være oppmerksom.


Når barnet ditt nærmer seg 12 måneder kan det bli tungt for deg som forelder og da kan du bære barnet ditt på ryggen. Når barnet sitter på ryggen kan du enklere utføre arbeidsoppgavene dine hjemme som f.eks. å lage mat, vaske og rydde. Du får gjort det du trenger og barnet ditt får være med deg!


Tenk på dette når du skal kjøpe og bruke en bæresele

 • Barnet ditt skal sitte oppreist med frie luftveier 
 • Når du skal bøye deg må du bøye knærne så barnet ditt alltid sitter oppreist
 • Husk at babyen din får varme av deg, så det kan være lurt å ikke kle barnet ditt for varmt.
 • Forsikre deg om at alle spenner er godt festet.
 • Kjøp en bæresele som kan justeres alt ettersom barnet vokser 

Bæresele baby best i test

Etter å ha sett hva ekspertene har å si om de ulike bæreselene på markedet i dag og tatt hensyn til hva forbrukerne synes har vi en klar vinner! Den beste bæreselen akkurat nå er Ergobaby Omni 360.


Beste bæresele til baby akkurat nå - Ergobaby Omni 360

(Klikk på bildet for mer informasjon om den beste prisen) 

Her kjøper du testvinneren:

Gjeldende butikkpriser idag 26 februar 2024

Ergobaby Omni 360Bæresele Ergobaby

Ergobaby Omni 360 er en bæresele som lar deg bære barnet ditt i fire ergonomiske posisjoner for å skape så lite belastning på kroppen din som mulig. Når barnet ditt er nyfødt og noen måneder frem skal du bruke den innover vendte posisjonen


Noen måneder etter at barnets nakke og hodekontroll er utviklet kan du bytte posisjon og la barnet ditt sitte med ansiktet utovervendt. Rygg- og hoftestillingen passer babyer fra 6 mnd og oppover.


Bæreselen er enkel å ta på og av og den har et justerbart ergonomisk sete som kan endres alt ettersom barnet vokser. For ekstra støtte er den også rustet med en ryggdel som gjør at det blir behagelig for barnet ditt.


Ergobaby Omni 360 kan brukes fra barnet er nyfødt til han/hun veier 20 kg. Du trenger ikke spedbarnsinnlegg.


Skulderstroppene er polstret og for økt passform kan stroppene krysses. Med sin allsidighet og ulike posisjoner kan du skape de mest optimale forholdene for å sterke båndet til barnet ditt med nærhet. Du får også med en avtakbar liten veske som er bra for å forvare små saker i. 


Bæreselen er godkjent henholdt til sikkerhetsstandarden ASTM F2236 og JPMA Certified. Bæreselen er gjort av 100% bomull


Spesifikasjoner

Alder: 3,2 kg til 20 kg

Vekt: 1,2 kg

Materiale: bomull

Andre spesifikasjoner: lomme til småting
Dette sier ekspertene om Ergobaby

Aftenposten: kårer Ergobaby Omni 360 til best i test med totalpoeng på 4,3/5. Den presterer bra i kategoriene kvalitet, kapasitet og brukervennlighet. De liker også vektfordelingen. Andre bæreseler som kom bra ut i denne testen var Babybjørn One og Pognae Zebra som også presterte bra. 


Babytesterne: gir Ergobaby Omni 360 en delt førsteplass sammen med Ergobaby Four Position 360. De gir dem 8,5/10 poeng hver og skriver at de liker at den  "kan bæres i alle posisjoner, lett å justere på alle måter, avtagbar oppbevaring og god sovehette." 


Klikk: testet 7 bæreseler og Ergobaby 360 ble kåret til best i test. De synes den er veldig brukervennlig med god komfort og ergonomi. I denne testen løfter de også frem at det ofte er de dyrere bæreselene som er best i test i og med at kvaliteten er bedre.


Dette sier forbrukerne om testvinneren

Som alltid her på Best i test Guiden vil vi vite hva forbrukere som allerede har kjøpt og brukt produktet vi anbefaler synes om det, det er jo tross alt de som vet hvordan det fungerer best i hverdagen. Her kan du lese noen av omtalene Ergobaby Omni 36 har fått;


"Fantastisk bra bæresele!" 


"Sønnen min og jeg elsker denne bæreselen. Vi har også prøvd babybjørn, baby ktan og lilliebaby men denne er favoritten vår. Den har alle funksjoner jeg vil ha og den lille vesken er en skikkelig bonus."


"Foreldrer med dårlig rygg trenger ikke å lete lenger..."


"Slutt å lete og kjøp denne!" 


"Både jeg og min nyfødte elsker denne bæreselen." 


"Jeg elsker denne bæreselen. Ergobaby er det eneste som fungerer for meg og ryggen min!"


"Verd hver krone!"


"Enkel å bruke og veldig funksjonell"


"Vi hadde først en fra babybjørn men synes at ergobabys fungerer bedre for barnets hofter. Dattera vår har til og med sovnet når hun satt utovervendt, så behagelig er denne bæreselen." 

 

Om du vil se nærmere på hvordan denne fungerer i virkeligheten kan du ta en titt på dette YouTube klippet om Ergobaby 360.Her kjøper du den beste bæresele til best pris

Jollyroom selger Ergobaby Omni 360 for bare 1469 kr nå du klikker her! Frakten er inkludert i prisen.

1469 kr er den laveste prisen i våre butikker akkurat nå for Ergobaby Omni 360!Tips 1: Om du er på utkikk etter en ny vogn kan du se hvilken barnevogn som er best i test her! Er du en aktiv forelder kan vi avsløre hvilken løpevogn som er best i test.


Tips 2: Og du? Hvorfor ikke la en robotstøvsuger ta seg av hjemmet ditt så du får mer tid til deg selv og barnet ditt? Vi vet hvilken robotstøvsuger som er best i test. 


Tips 3: Om du liker oss like mye som vi liker deg kan du klikke deg inn på Facebook-siden vår og klikke på Liker! Da holder vi øyene oppe for deg og skriver en liten notis når det kommer noen bra tilbud eller rabattkoder du kan ha bruk for!

 bæresele test,baby bæresele


~ Med den beste bæreselen får du en sikker nærhet til barnet ditt ~

 


Vanlige spørsmål og svar

 • Når kan en baby sitter forover i en bæresele?
  De fleste eksperter anbefaler at babyer ikke sitter forover i en bæresele før de er fylt 6 måneder. Dette er fordi babyens nakke og ryggmuskler ikke er sterke nok til å støtte hodet og kroppen i denne posisjonen.Før 6 måneders alderen bør babyer bæres i en bæresele som støtter hodet og nakken deres. Dette kan være en bæresele med en sele som går rundt hodet, eller en bæresele med et hodestøtter.
 • Hvilken bæresele er best?
  Den beste bæreselen for deg vil avhenge av dine individuelle behov og preferanser. Vi har valgt å kåre Ergobaby Omni 360 til best i test. Denne bæreselen er designet for babyer fra 3,2 kg til 20 kg og kan brukes i fire forskjellige bæreposisjoner.
 • Når begynne med bæresele?
  Det er generelt anbefalt å begynne med en bæresele når babyen er minst 3,2 kg. Dette er fordi babyens nakke og ryggmuskler er sterke nok til å støtte hodet og kroppen i denne posisjonen.Før 3,2 kg kan du bruke et bæresjal eller en ringslynge for å bære babyen. Disse typene bæretøy gir god støtte og komfort, og de er enkle å justere etter babyens størrelse.

Anita Carlsen

Best i test: Bæresele

Anita - redaktør på Best i test Guiden siden år 2013. Anita er utdannet frilansjournalist og hjelpepleier. Hun har i over 20 år fordypet seg innen indre utvikling, fysisk og psykisk velvære og har en gedigen erfaring innen helse og velvære.


Spesialinteressene som Anita gransker og skriver om på Best i Test Guiden er innen Skjønnhet & Helse og Hjem & Husholdning.


Testen ble sist oppdatert